ΑΡΜΕΝΙΑ: “Walking Out” από την Srbuk για τη Eurovision 2019!

Μπορεί να ήταν η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπό της για τη φετινή Eurovision, όμως η Αρμενία άφησε τους φίλους του διαγωνισμού να περιμένουν πολύ καιρό για την ανακοίνωση της ίδιας της συμμετοχής, με αποτέλεσμα να είναι από τις τελευταίες χώρες το τραγούδι με το οποίο θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ!

Τρεις μήνες και λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της ανάθεσης στη Srbuk από την κρατική τηλεόραση, ήρθε επιτέλους η μέρα και η ώρα, οι fans του θεσμού να γνωρίσουν τη συμμετοχή της Αρμενίας.

Η συμμετοχή τιτλοφορείται “Walking Out” και σε αντίθεση με τη συμμετοχή της προηγούμενης χρονιάς, οι στίχοι είναι αμιγώς στα Αγγλικά. Η εκπρόσωπος της χώρας, Srbuk, ανακοίνωσε μέσω των social media της τον τίτλο του τραγουδιού προχθές, 8 Μαρτίου 2019, τροφοδοτώντας παράλληλα εικόνες από το επίσημο video clip και στίχους του τραγουδιού μέχρι την σημερινή αποκάλυψή του!

Όπως ήταν προγραμματισμένο, τόσο το τραγούδι όσο και το video clip του, έκαναν πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στις 18:45 CET (19:45 ώρα Ελλάδος) μέσα από το επίσημο κανάλια της Eurovision στο YouTube.

Τη συμμετοχή υπογράφουν οι Lost Capital, tokionine και Garik Papoyan ενώ τη σκηνοθεσία του video clip έχει αναλάβει ο Arthur Manukysn!

Πως κρίνετε το “Walking Out” της Srbuk και ποια η πορεία που πιστεύετε πως θα έχει η συγκεκριμένη συμμετοχή στη Eurovision του 2019; 

Υπενθυμίζουμε πως η Αρμενία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (16 Μαΐου 2019) ενώ θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-9).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2019! 

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικά καλοφτιαγμένη επική ποπ, με μία -από ότι φαίνεται- ιδιαίτερα ταλαντούχα ερμηνεύτρια.
    (τέταρτο τραγούδι με εφέ από χάλκινα πνευστά φέτος)

    • Και φυσικά πολύ καλύτερο από το fuego . Πες τι και αυτό μήπως το πιστέψεις και εσύ

      • Δεν χρειάζεται να λέω τα αυτονόητα, το 99% των τραγουδιών είναι καλύτερο από το Fuego.

  2. Φοβερό τραγούδι . Τελικά η φετινή eurovision μας “αφησε” ένα απτά καλυτερα ( αν οχι το καλυτερο ) για το
    Τέλος !!!

  3. Καλό, χωρίς να ενθουσιάζει και τόσο όμως. Σίγουρα μπορεί να μπει δεκάδα γιατί είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα και η Αρμενία επενδύει σκηνικά οπότε το βλέπω να πηγαίνει καλά.

  4. Εχει καποια στοιχεια RnB, σε καποια σημεια θυμιζει λιγο τραγουδι James Bond, εντυπωσιακη φωνη, ωραια παραγωγη. Εχει πολλα backing vocals που το κανουν πολυφωνικο. Μου θυμιζει και λιγο περσινη Βουλγαρια σαν αισθηση (αμερικανικο στυλ με πολυφωνιες). Καλο κομματι σιγουρα χωρις να με συνεπαιρνει ομως.

  5. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ένα τραγούδι που Ν πω ότι αυτό είναι νικητήριο.

  6. Επιτέλους όλα τα τραγούδια. Βλέπω Ελλάδα ΜΑΟ Κύπρο στο τοπ 10 φέτος και οι 2 μετά από πολλά χρόνια . Πολύ μέτρια χρόνια πάντως. Ούτε ξεκάθαρος νικητής υπάρχει όπως άλλες χρονιές. Τι πιστεύετε ;

  7. Καλά ηρεμήστε ορισμένοι.Βγαλατε τη χολή σας σε όλα τα άλλα τραγούδια και δεν σας έμεινε τίποτα κακό να πείτε γι αυτό μάλλον. Δεν έχει κάτι το αξιομνημόνευτο .Η τραγουδίστρια πόλυ καλή .Η γέφυρα του τραγουδιού πολύ ωραία.Το τραγούδι χιλιοακουσμενο όμως ,δεν σου μένει τίποτα εν τέλει και το έχω ακούσει ήδη 3 φορές.Η εκτίμηση μου είναι πως θα τα πάει μέτρια από κοινό και επιτροπές με τη προϋπόθεση βέβαια ότι η κοπέλα θα το ερμηνεύσει όπως πρέπει.

  8. Πολυ ωραιο τραγουδι, αλλα μεχρι εκει. Θα ειναι ψηλα, αλλα δεν ειναι ουτε σαν της Ελλαδας, ουτε σαν της Ολλανδιας. Ομως αναμφισβητατα δυνατο.

      • Θα ελεγα Ολλανδια, γιατι εχει ωραιο τραγουδι, ειναι χωρα με φιλιες, πλουσια, που δεν εχει διοργανωσει τα τελευταια πολλα χρονια και η Ιμπιγιου θα το θελει σαν τρελη.
        Ομως πιστευω οτι οι στοιχηματικες (και οι επιτροπες) ειναι η γαγγραινα της γιουροβιζιον. Οι αποδοσεις μπορουν να επηρεασουν τον κοσμο και να μη βγει η Ολλανδια. Αν πχ ο αλλος εχει στοιχηματισει πολλα λεφτα σε μια χωρα, θα ψηφιζει σαν τρελος στον τελικο. Η…….Αν οι στοιχηματικες κινδυνευουν να χασουν πολλα λεφτα λογω στοιχηματων στην Ολλανδια, τοτε θα ειναι αυτες που θα τζογαρουν σε αλλη χωρα. Δεν ξερω μπορει να ειμαι παρανοικος 😉 Πιστευω οτι η Ελλαδα εχει πιθανοτητες νικης, αλλαπολυ μετα την Ολλανδια.
        Παντως δεν δινω πολλες ελπιδες στη Ρωσια, μια που την υποστηριζεις. Μονο ισως απο σποντα μπορει να κερδισει. Το τραγουδι δεν ειναι για νικη, πως να το κανουμε. Της Πολινα πριν λιγα χρονια ηταν ΕΠΟΣ. Το φετινο δεν μου πολυαρεσει, δεν ειναι κακο, αλλα δεν θα το ψηφιζα. Θα ειναι ομως χαλαρα 10αδα και μαλλον ανετα 5αδα. Αν νικησει θα το θεωρησω μεγαλη εκπληξη και αδικια για Ολλανδια και Ελλαδα. Αυτα. Τι λες εσυ;

      • Άμα ήμασταν στο 2012 θα σου έλεγα χαλαρά η Ρωσία. Τα τελευταία χρόνια όμως ο κόσμος έχεις αλλάξει τον τρόπο που ψηφίζει και στρέφεται περισσότερο σε πιο εναλλακτικα κομμάτια και απορρίπτει τα eurovisionika κομμάτια. Προφανώς θα κερδίσει η Ολλανδία εκτός άμα η σκηνική παρουσία του θα είναι εντελώς τραγική. Το ολλανδικό τραγουδι είναι μίλια ανώτερο μελωδικά από της Ρωσίας αλλά έχει ένα μόνο αρνητικο ότι δεν έχει καθόλου κορυφωση ενώ της Ρωσίας έχει. Η Ρωσία είναι ένα safe τραγουδι που πιστεύω θα απογειωθεί σκηνικά . Ο μόνος λόγος που πιστεύω μπορεί να κερδίσει η Ρωσία είναι λόγο σκηνικης παρουσίας και επίσης ο Lazarev θα απογειώσει το κόμματι φωνητικά και λόγω της δύναμης που έχει στο televoting και λόγω se γιαγιάδες για λίγους πόντους δεν περάσανε το τραγούδι της loreen στο televoting. Πέρυσι παραλίγο να παίρνουσε τελικό με μια τραγουδίστρια που ούτε καν τραγούδησε στο ρεφρέν. Ένα poll που ψηφίσανε 11 χιλιάδες άτομα έχει 1) Ολλανδία 23 % 2) Ρωσία 15 % 3) Ελβετία 7 %

  9. Δεν ειναι μια σουπερ χρονια απο αποψη τραγουδιων ουτε χαλια. Υπαρχουν προτασεις, υπαρχουν καλες παραγωγες, υπαρχουν οι τυπικες συνταγες, υπαρχουν και τα αδυναμα. Ξεκαθαρο φαβορι που να κανει το μπαμ βλεπε Euphoria, Heroes, Jamala (για μενα ναι ηταν νικητηριο απο το πρωτο ακουσμα), Toy δεν υπαρχει. Θα ειναι μια απροβλεπτη χρονια με αποκλεισμους και χαμηλες θεσεις απο συμμετοχες που πλασαρονται ψηλα στα στοιχηματα και αλλα που πιθανον τωρα να μην τα πιανει το ματι σου αλλα θα ξεπεταχτουν στις προβες. Τα μονο σιγουρα για 10αδα κατα την γνωμη μου ειναι Σουηδια, Ρωσια. Τα υπολοιπα θα εξαρτηθουν απο τα στησιματα και τις φωνητικες αποδοσεις.

    • Tο 2015 το heroes δεν ηταν ξεκαθαρο φαβορι ουτε καν φαβορι,τωρα πως κερδισε ειναι μεγαλη ιστορια κ μεγαλη αδικια η μεγαλυτερη για μενα.
      Σουηδια κ Ρωσια κ ειδικα η δευτερη θα βρεθει λογω στησιματος κ στηριξης στην δεκαδα κ οχι τοσο για το τραγουδι.πολυ μετριο τραγουδι που αν το ειχε αλλη χωρα θα ηταν εικοστο στα στοιχηματα

  10. Εμβρόντητος! επιτέλους κάτι πραγματικά πέρα από τα τετριμμένα σουηδο-χαζοχαρούμενα, τα κλαψομοιρικα (τύπου Ισραήλ), τα δήθεν αφηνιασμένα ροκ (Ισλανδία) και τα τυπικά χορευτικά (Κύπρος) και μπαλαντοειδή (Ρωσία). Μαζί με την Ολλανδία, την Ιταλία και την Ελλάδα αποτελεί ό,τι πιο πρωτοποριακό θα ακουστεί φέτος στο Τελ-Αβίβ! Μπράβο στην Αρμενία, άξιζε την αναμονή η υπέροχη συμμετοχή της. Η παραγωγή-ενορχήστρωση του τραγουδιού εφάμιλλη των διεθνών μουσικών υπερπαραγωγών. Η οπτικοποίησή του (video στα … ελληνικά) καταπληκτική, έχω μείνει από επαίνους!!!!

  11. Δεν μαρεσε. Γενικα φετος οτι teaser ειδα μαρεσε παρα πολυ αλλα τα τραγουδια μετα ηταν απογοητευτικα σε συγκριση με αυτο που ακουσα. Μακαρι να ηταν η μουσικη τους και η δυναμη τους οπως τα teaser

  12. Δεν υπάρχουν τραγούδια που ξεχωρίζουν. Όλα θα κριθούν στη σκηνική παρουσία τους!
    Η Ελλάδα θα περάσει χαλαρά τελικό εκτός και αν το σκοτώσει με την σκηνική παρουσία.

  13. Καλό, ραδιοφωνικό, επαγγελματική δουλειά σε όλα τα επίπεδα αλλά δεν θεωρώ ότι έχει τη δυναμική να κερδίσει. Δεκάδα πιστεύω άνετα αλλά έως εκεί. Αναρωτιέμαι πάντως γιατί επιμένετε ότι είναι μέτρια χρονιά. Δε νομίζω ότι διαφέρει από άλλες,περαν του ότι φέτος όλη η σαβούρα μαζεύτηκε στην αρχή. Κατά τα λοιπά, κάθε χρόνο 10-15 (το πολύ) τραγούδια να αξίζουν.

    • και έχεις βρει φέτος 10-15 τραγούδια που να σου αρεσούν; Πέρσι είχε πολύ ωραιές συμμετοχές και στον πρώτο ημιτελικό δε ξέραμε ποιος θα πρωτοπεράσει. Και αυτοί που δε πέρασαν ήταν κυριώς λόγω σκηνικής παρουσιάσ και μη φωνητικής απόδοσης στο live και όχι λόγω κακού τραγουδιού… φέτος ούτε καν ιδιαίτερα φαβορί υπάρχουν. και όλοι έχουν ξετρελλαθεί με Ολλανδία γιατί όπως λέει και η παροιμία στους τυφλούς ο μονοφθαλμος.

      • Ελλάδα, Αυστρία (θα τα άκουγα άνετα και εκτός Γιουροβιζιον), Σλοβενία (πολύ ιδιαίτερο και συναισθηματικό), Ολλανδία (καλή ερμηνεία και παραγωγή), Ιταλία, Αρμενία, Βέλγιο, Αζερμπαιτζαν, Κύπρος, Αλβανία, Πορτογαλία. Είμαι βέβαιος πως θα διαφωνήσεις με τα περισσότερα, προφανώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και σαφώς από τα 5 πρώτα τραγούδια και μετά δεν θεωρώ ότι μιλάμε για το απαύγασμα της τέχνης αλλά νομίζω πως στέκονται άνετα και δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από προηγούμενες χρονιές..

  14. Τίποτα το ιδιαίτερο, το μόνο που σου μένει είναι το key change στο τέλος της γέφυρας. Εκτός 10αδας κατά πάσα πιθανότητα.

  15. Είναι αυτό που λένε άμα σας αρέσει εσας καλό είναι…?…ένταξη εκτός δεκάδας θα το βάζα εγώ πάντα κατά την άποψή μου…Την αγαπάμε την Αρμενία αλλά έχει στείλει και καλύτερα για να είμαστε ειλικρινείς

  16. Έχοντας ακούσει όλα τα τραγούδια πιστεύω πως έχουμε φαβορί καθώς μέσα στο τόσο κακό επίπεδο έχει ξεχωρίσει ένα άψογο τραγούδι που θα νικούσε σε όποια χρονιά και να πήγαινε, η Ολλανδία.

  17. Μπα, ειναι κουραστικο, φωναζει πολυ. για νικη δεν το βλεπω. Θα ειναι καπου στη 10-12 θεση

  18. Ωραια φωνη εχει ,αδιαφωρο ομως ,μη ξεσιμηκοτικο (κακο αυτο γιατι μας εχει συνηθησει αλλιως η αρμενια τα τελευταια χρονια) και αν νομιζετε οτι θα υποτιματε το fuego μια ζωη και θα καθομαι να ασχολουμε με ολους εσας ειστε γελασμενοι!Ειστε ολοι πικροχωλοι μιζεροι και κομπλεξικοι με την χωλη στο στωμα ogae greece αποσυρετε τους δεν τους αντεχω αλλο αν ολοι αυτοι ειναι φαν κλαμπ που στηριζουν τον διαγωνισμο τοτε εγω δεν ξαναμπενω μα διαβασω αρθα απο τα σωματια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ