ΙΣΠΑΝΙΑ: Δείτε το video clip του “La Venda”!

Όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει, το τελευταίο διάστημα ο Miki και η ομάδα της Ισπανικής αποστολής στη Eurovision 2019 εργάζονται πυρετωδώς για τις απαραίτητες προετοιμασίες σχετικά με την προώθηση και την ίδια τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Σήμερα, 7 Μαρτίου 2019, το RTVE έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο video clip της συμμετοχής της Ισπανίας στη Eurovision 2019 “La Venda” το οποίο έχουν επιμεληθεί οι Adrià Pujol και Fèlix Cortés (Nebraska Produccions). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο San Cugat , ένα από τα πιο δημοφιλή flee markets (με vintage επιρροές) της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Ισπανικού σταθμού, το τραγούδι έχει υποστεί ορισμένες αλλαγές στο κομμάτι της ενορχήστρωσης οι οποίες κρίθηκαν απαραίτητες τόσο από την αρμόδια ομάδα της Ισπανικής αποστολής όσο και από τον δημιουργό του κομματιού Adrià Salas (μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος La Pegatina). 

Υπενθυμίζουμε, πως η σκηνοθετική επιμέλεια της εμφάνισης του Miki στη σκηνή της Eurovision έχει ανατεθεί από την Ισπανική τηλεόραση στον δικό μας Φωκά Ευαγγελινό ο οποίος έχει δηλώσει ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Miki τον οποίο θεωρεί ταλαντούχο και πολύ χαμογελαστό πρόσωπο.

Πως σας φαίνεται η νέα έκδοση του “La Venda” αλλά και το επίσημο video clip του; 

Η Ισπανία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, ανήκει στη λίστα των BIG 5 χωρών οι οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό απευθείας στον Τελικό γύρο. Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, η Ισπανία θα διαγωνιστεί στον Τελικό της Eurovision 2019, στις 18 Μαΐου 2019 ενώ έχει κληρωθεί να συμμετάσχει στη διαδικασία της ψηφοφορίας του Πρώτου Ημιτελικού (14 Μαΐου 2019).

Τι τύχη πιστεύετε θα έχει φέτος το ισπανικό τραγούδι;

Επίσης, συνεχίστε να ψηφίζετε στο poll του OGAE Greece όσον αφορά το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5;

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2019!

[Πηγή: RTVE, TVE]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό θα πάει πολύ καλά τελικά. Σιγανό ποταμάκι που μας βγήκε από την εξωτερική. Σαφής η αναβάθμιση μουσικά, εμφανής και η συμβολή του Φωκά με τις κλασικές χορογραφίες πια, μέσα σε τόσα στημένα τραγούδια τα οποία ρυθμίζονται ακόμα και στο τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου αυτό θα κάνει την έκπληξη εξ αιτίας του αυθορμητισμού και της ατμόσφαιρας πάρτι που θα δημιουργήσει. Δεν το περίμενα αρχικά!

  2. Παρά πολύ καλό σου βγάζει έναν αυθορμητισμό και ο τυπάς έχει κάτι που σε κάνει να χαμογελάς… Live είναι πολύ καλός και μπορεί να αξιοποιήσει σωστά το τριλεπτο του. Έχει πολλές πιθανότητες να ξεχωρίσει καλή επιτυχία

  3. Δε μου αρέσει το ίδιο πια μετά τις αλλαγές στην ενορχήστρωση. Νομίζω ότι έχασε κάτι από τη δυναμική και το κέφι του ως τραγούδι. Ωστόσο θα περιμένω να δω πως θα είναι στη σκηνή στον τελικό πριν το απορρίψω. Καλή επιτυχία στη μοναδική χαρούμενη ως τώρα συμμετοχή σε μια θάλασσα καταθληπτικων-αδιαφορων τραγουδιών. Btw, φυσικά χρειάζονται και τα low tempo και οι μπαλάντες και τα λίγο πιο “σκοτεινά” κομμάτια (με ανατριχιαζε το 1944 και μου αρέσουν πολύ και το soldi και το bones) αλλά κοντευουμε να ξεχασουμε τι θα πει χαρά ζωντάνια και ξεγνοιασιά.

  4. Προτιμούσα την αρχική εκδοχή.
    Αν ο Φωκάς το στήσει καλά νομίζω θα πάει ψηλά για τα δεδομένα της Ισπανίας ( γύρω στην 15η θέση ενδεχομένως)

  5. Θα χει την ιδια καταληξη με το Alcohol is Free πιστευω! Θα παει πολυ ψηλα στο κοινο και γυρω στην 15η θεση στις επιτροπες και επιτελους η Ισπαμια θα μπει 10αδα παλι!

  6. kalη επιτυχια στην ισπανία!
    φρέσκο λάτιν ανεβαστικο κομμάτι στην υπέροχη ισπανικη γλώσσα!με φωκά απο πίσω πιστευω οτι θα απογειωθει επι σκηνής!
    εχει την ψηφο μου απο τώρα!

  7. Συμπαθές τραγούδι και καλλιτεχνης χωρις να είναι αριστουργημα φυσικα. Ευπεπτο και διασκεδαστικο. Αν ο Φωκας καταφερε να βαλει δεκαδα με το στησιμο του την περσινη Μολδαβια δεν θα εχει προβλημα εδω.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ