ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Απόψε ο τελικός του O Melodie Pentru Europa 2019!

 Σήμερα το βράδυ, είναι η σειρά της Μολδαβίας να επιλέξει εκπρόσωπο για τη Eurovision 2019 που θα γίνει το Μάιο στο Τελ Αβίβ. Στον αποψινό τελικό του O Melodie Pentru Europa 2019 διαγωνίζονται 10 συμμετοχές οι οποίες προκρίθηκαν από live auditions όπου πήραν μέρος 26 διαγωνιζόμενοι.

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια ζωντανά και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές σε συνδυασμό με την επαγγελματική κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν σε ποσοστό 50% έκαστος τον μεγάλο νικητή του O Melodie Pentru Europa 2019!

Η σειρά εμφάνισης των 8 καλλιτεχνών απόψε στο O Melodie Pentru Europa 2019 είναι η εξής:

1. Aurel Chirtoacă – “La cinema”

2. Vera Țurcanu – “Cold”

3. Marcela Scripcaru – “Meteor”

4. Siaj  – “Olimp”

5. Maxim Zavidia  – “I Will Not Surrender”

6. Diana Brescan  – “Lies”

7. Tinna Gi – “Virus”

8. Lemonique – “Gravity”

9. Anna Odobescu – “Stay”

10. Che-MD ft. Elizaveta Ivasiuk – “Sub Pământ”

Στον αποψινό μεγάλο τελικό του O Melodie Pentru Europa 2019 συναντάμε και 2 Έλληνες συμμετέχοντες. Αρχικά, τη συμμετοχή «Cold» με ερμηνεύτρια την Vera Țurcanu και στιχουργό, τον δικό μας Νίκο Σοφή (διαβάστε εδώ) αλλά και τη συμμετοχή «Stay» με ερμηνεύτρια την Anna Odobescu και συνθέτη τον επίσης δικό μας Γεώργιο Καλπακίδη.

Καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι οι DoReDos, Orchestra Fraţilor Advahov & Angry Band, Nelly Ciobanu, Cristina Scarlat, Geta Burlacu, Cristina Pintilie, Marcel & Cornelia Ştefăneţ. Επίσης η εκπρόσωπος της Ρουμανίας , Ester Peony, θα τραγουδήσει την συμμετοχή της για την Eurovision 2019, με τίτλο “On a Sunday”.

Η Μολδαβία μετά τις 2 τελευταίες πολύ επιτυχημένες προσπάθειες να περάσει στον τελικό της Eurovision και να πλασαριστεί στην δεκάδα, ευελπιστεί και φέτος σε ανάλογο αποτέλεσμα. Οπότε όλοι αναμένουμε την αποψινή επιλογή της!

Η ζωντανή μετάδοση του μεγάλου τελικού του O Melodie Pentru Europa 2019 ξεκινάει στις 21:15 ώρα Ελλάδας. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο κρατικό κανάλι TRM1 μέσω live streaming εδώ.

Ωστόσο εσείς ποιο τραγούδι θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Μολδαβία;

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα σχετικά με τo O Melodie Pentru Europa 2019!

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ