ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απόψε η επιλογή του τραγουδιού!

εικόνα: © NDR

Απόψε θα επιλέξει τον/την εκπρόσωπό της η Γερμανία μέσα από τον εθνικό τελικό Unser Lied für Israel που διοργανώνεται στο Βερολίνο. Την παρουσίαση του σόου θα κάνει η Barbara Schöneberger και η ελληνικής καταγωγής Linda Zervakis. Τον σχεδιασμό της σκηνής έχει αναλάβει ο Florian Wieder, ο σχεδιαστής και της σκηνής της Eurovision 2019.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο διάλειμμα, θα είναι η νικήτρια για τη Γερμανία το 2010, Lena, καθώς και ο περσινός εκπρόσωπος της χώρας, Michael Schulte (4η θέση).

Οι 7 συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους θα είναι:

1. Gregor Hägele – «Let Me Go»

(Gregor Hägele, Jonas Shandel, David Jürgens, Tamara Olorga)

2. Aly Ryan – «Wear Your Love»

(Aly Ryan, Michelle Leonard, Thomas Stengaard, Tamara Olorga)

3. Makeda – «The Day I Loved You Most»

(Makeda, Tim Uhlenbrock, Kelvin Jones, Kristine Bogan)

4. BB Thomaz – «Demons»

(BB Thomaz, Andrew Tyler, Ricardo Bettiol, Tim Schou)

5. Lilly Among Clouds – «Surprise»

(Elisabeth Brüchner, Udo Rinklin)

6. Linus Bruhn – «Our City»

(Linus Bruhn, Dave Roth, Pat Benzner, Serhat Sakin, Simon Reichardt, Gianna Roth)

7. S!sters – «Sister»

(Laurell Barker, Marine Kaltenbacher, Tom Oehler, Thomas Stengaard)

? Μπορείτε να ακούστε τα τραγούδια ΕΔΩ.

Unser Lied für Israel Alle Kandidaten ESC-Vorentscheidung 2019 Georg Hägele BB Thomaz Linus Bruhn Aly Ryan Makeda Sisters lilly among clouds

Η βαθμολογία, όπως και πέρυσι, θα καθοριστεί κατά από τους τηλεθεατές, κατά από την επιτροπή της Eurovision και κατά από ειδική διεθνή επιτροπή. Κάθε ομάδα επιτροπών θα δίνει τους εξής βαθμούς: 12, 10, 8, 7, 6, 5 και 4.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 21:15 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming στις ακόλουθες ιστοσελίδες:

Das Erste

eurovision.de

Deutsche Welle YouTube

Ποιο τραγούδι θεωρείτε ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει απόψε;

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ελλη καθε χωρα σε επιλογη της συμμετοχης της καλει ατομα που με τον αλφα η βητα λογο εχουν σχεση με τον διαγωνισμο. Στην Ελλαδα καθε χρονο που γινεται ο διαγωνισμος εχουμε καλεσμενους η συνεντευξιαζομενους τους ( καθ’ ολα αξιολογους) Αργυρακη, Πασχαλης, Ουιλιαμς, Ελπιδα, Παπαριζου και και και. Αυτοι δεν σε ενοχλουν; Δεν πολυ παρακολουθω τα σχολια και ακομα λιγοτερο απαντω αλλα οσον αφορα εσενα ειναι το δευτερο σχολιο σου που διαβαζω (το πρωτο για τον Μπιλαλ) και εισεπραξα οτι εχεις την ταση για επιθεση, να βγαλεις νευρα, να θελεις επιτηδες να διαφωνησεις για να κανεις τη διαφορα και πολλα αλλα που δεν εχω και το χρονο για αναλυση. Δεν εχω κατι μαζι σου αλλα και δεν εχω λογο να μην σε εκτιμω αλλα προσεχε το γιατι απο τη στιγμη που το κανεις γραπτα εδω μεσα θα το κανεις και στις διαπροσωπικες σου σχεσεις. Και αυτο θα σε κανει αντιπαθη. Με συμπαθεια. στο λεω. Καλη σου μερα.

  1. Ζω στο Μόναχο και θέλω να δε τι θα μας εκπροσωπήσει!

    Δεν πολύ ακούω και τα σχόλια εδώ γιατί και πέρσι λέγανε μερικοί ότι θα πατώσει η Γερμανία αλλά βγήκε 4η.

  2. Το Taken By A Stranger είναι η πιο αγαπημένη μου Γερμανική συμμετοχή εδώ και πολλά χρόνια (ενώ αντιθέτως ποτέ δε ήμουν φαν του Satellite).
    Μου άρεσαν επίσης τα τραγούδια τους το 2014, 2015, 2016 και, κάπως το 2018.

  3. Αξιόλογος εθνικός τελικός.Πολυ καλό επίπεδο.Τα δύο μου αγαπημένα:
    surprise και wear your Love.
    Καλή επιτυχία στη Γερμανία που κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια στέλνει αξιόλογα κομμάτι,όπως πέρυσι και άλλα που δυστυχώς δεν πάνε όσο ψηλά θα άξιζαν (2011,2014,2015,2016). καλά έχει στείλει και αθλιότητες όπως το 2013,2017…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ