ΑΥΣΤΡΙΑ: Στις 8 Μαρτίου θα ακούσουμε το τραγούδι «Limits»!


φωτογραφία: wohin.vol.at

Το τραγούδι Limits, με το οποίο θα διαγωνιστεί η Pænda για λογαριασμό της Αυστρίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019 θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 8 Μαρτίου.

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, ORF, θα αποκαλύψει το τραγούδι Limits σε επίσημη συνέντευξη τύπου στις 8 Μαρτίου, 11:00 ώρα Ελλάδας. Το τραγούδι θα μεταδοθεί και από το ραδιόφωνο Ö3-Live και την εκπομπή Ö3-Wecker. Μέσα από την ίδια εκπομπή έγινε και η παρουσίαση της Pænda.

Snippet του τραγουδιού;

Η Pænda δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα κομμάτι τραγουδιού, που λέγεται ότι είναι από τη συμμετοχή της, Limits:


Το τραγούδι Limits θα είναι μια «ποπ μπαλάντα με ηλεκτρονικό ήχο».

Bild könnte enthalten: 1 Person, Text
φωτογραφία: Pænda Facebook

Related posts

2 Thoughts to “ΑΥΣΤΡΙΑ: Στις 8 Μαρτίου θα ακούσουμε το τραγούδι «Limits»!”

  1. Γιάννης

    Κάτι μου λέει πως θα έχουμε ένα βομβαρδισμό από καλά τραγούδια τον Μάρτιο!!!

  2. Μάριος

    Έχω την εντύπωση ότι φέτος τα όποια καλά τραγούδια θα προέλθουν από απευθείας αναθέσεις. Οι εθνικοί τελικοί αποδείχτηκαν εξαιρετικά προβληματικοί και έφεραν στην επιφάνεια παθογένειες που υπέβοσκαν χρόνια, αλλά φέτος έγιναν εξόφθαλμες, οδηγώντας σε λάθος επιλογές νικητών. Στημένες βαθμολογίες επιτροπών, στρεβλωμένα televoting από πολυπληθείς ομάδες φαν συμμετεχόντων, ακύρωση της προτίμησης του κόσμου από επιτροπές με παράλογα μεγάλη βαρύτητα ψήφου.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ