ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Με διαφορετική σκηνική προσέγγιση η Kater Miller-Heidke στη Eurovision 2019;

H Kate Miller-Heidke, στις 9 Φεβρουαρίου 2019, στέφθηκε νικήτρια του “Eurovision: Australia Decides”, του πρώτου εθνικού τελικού της Αυστραλίας για τη Eurovision στην ιστορία, με αποτέλεσμα να είναι η εκπρόσωπος της χώρας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της EBU.

Εκτός από το υποψήφιο τραγούδι της , “Zero Gravity”, αυτό που σίγουρα ξεχώρισε τη βραδιά του εθνικού τελικού ήταν η ιδιαίτερη εμφάνισή της που έκλεψε τη παράσταση και έμενε στο μυαλό του κοινού και των επιτροπών! Το αυτοκρατορικό και ταυτόχρονα εξωγήινο ντύσιμο, τα accessoire αλλά και η σκηνοθετική επιμέλεια που ήθελε την ίδια να είναι τοποθετημένη σε ψηλό βάθρο – το οποίο καλυπτόταν από το φόρεμά της – και από πίσω της μια ακροβάτης να… “αγχώνει” με τις κινήσεις της τους θεατές, ήταν οι ιδιαιτερότητες που πιθανότατα να βοήθησαν στο “Zero Gravity” να κερδίσει το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ!

Χωρίς να αφήσουν να χαθεί καιρός, η Kate Miller-Heidke και η ομάδα της έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικά τις πρόβες για την εμφάνιση της συμμετοχής στη σκηνή του Expo Tel Aviv. Όπως ενημερώνει τους ακόλουθούς της στο Instagram, η 37χρονη σοπράνο κολορατούρα και ηθοποιός η σκηνική προσέγγιση που θα δώσει στο “Zero Gravity” τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, είναι κάτι που συζητάει με την ομάδα της αφήνοντας αιχμές ότι ίσως να μη τη δούμε όπως την είδαμε επί σκηνής στο Gold Coast.

https://www.instagram.com/p/BuDMtR_B-Cx/?utm_source=ig_embed

Εσείς συμφωνείτε που η ομάδα της αποστολής της Αυστραλίας σκοπεύει να αλλάξει την σκηνική προσέγγιση του “Zero Gravity” ή προτιμάτε την αντίστοιχη του τελικού της Αυστραλίας; 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2019!  

3 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ