“Better Love” ο τίτλος της ελληνικής συμμετοχής!

Όπως όλοι γνωρίζουμε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2019 που θα γίνει το Μάιο στο Ισραήλ είναι η Κατερίνα Ντούσκα! Η ανακοίνωση είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Την ανακοίνωση έκανε ο κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Έργου για την συμμετοχή της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό. Ο κ. Παπαδημητρίου παρευρέθηκε ζωντανά στο studio διαβάζοντας το επίσημο Δελτίο Τύπου της κρατικής τηλεόρασης.

Σήμερα το πρωί η Κατερίνα Ντούσκα έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με τον τίτλο “Better Love». Και σαν σχόλιο, ανέφερε τη φράση: Coming soon… (Έρχεται σύντομα).

Πριν από λίγο ωστόσο, ανακοινώθηκε επίσημα και από την εταιρεία της Minos EMI, καθώς και από την ΕΡΤ ότι η φετινή ελληνική συμμετοχή θα τιτλοφορείται “Better Love”! Επομένως, η αγωνία όλων είναι μεγάλη και περιμένουμε να ακούσουμε το ελληνικό τραγούδι με ιδιαίτερη χαρά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε να εμφανισθεί στο δεύτερο μισό του A’ Ημιτελικού της 14ης Μαΐου μαζί με την Κύπρο.

O OGAE Greece, όπως πάντα, θα είναι δίπλα στην ελληνική συμμετοχή και την εκπρόσωπό μας στη Eurovision 2019!

Μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της ελληνικής συμμετοχής!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group. Ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

75 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφιερωμένος εξαιρετικά (ο τίτλος) σε όσους στάζουν φαρμάκι, πριν ακούσουν και δουν…!!
    Εύχομαι να έχουν ετοιμάσει κάτι όμορφο και να έχει και την ανάλογη απήχηση. Εντός και εκτός συνόρων!
    Αναμένουμε…

    • Όσοι την παρακολουθούμε χρόνια και δεν τη μάθαμε ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ εξαιτίας του διαγωνισμού, είμαστε σίγουροι ότι έχει ετοιμάσει κάτι όμορφο γιατί πάντα δίνει την ψυχή της για να δημιουργήσει. Τώρα όσοι στάζουν φαρμάκι και αναλώνονται σε μικροπολιτική, έτσι έκαναν πάντα για κάτι που δεν τοποθέτησαν οι ίδιοι στο πάνθεο της μουσικής βιομηχανίας…Η Κατερίνα θα πάει καλά γιατί το αξίζει, κι ας γράφουμε από κάτω ότι θέλουμε…

  2. Ο τίτλος μοιάζει κοινότυπος αλλά θα περιμένω να δω ολόκληρους τους στίχους για να βγάλω συμπέρασμα, ελπίζω να μην είναι τίποτα κλισέ. Ο Πουλόπουλος σε ένα σχόλιο στο instagram του ανέφερε ότι το τραγούδι “είναι ιδιαίτερο και πολύ διαφορετικό…”

    • Καλά εσυ ακόμη αυτόν τον έχεις για σοβαρό …. πέρυσι μας έλεγε ότι η πρώτη πρόβα δεν πήγε καλά γιατί τα πράγματα για το stage είχανε πρόβλημα με το τελωνείο λες και είμαστε εκτός EU

      • Όντως κόλλησαν στο τελωνείο το επιβεβαίωσε και ο στιχουργός Άρης Καλημερης που είχε γράψει μαζί με τους άλλους τ ονειρο μου

    • Μιλούν για την αγάπη και τον έρωτα ή έχουν ένα βαθύτερο μήνυμα κατά του κατεστημένου, των ελίτ και της φθοράς του λαϊκού κινήματος;

      • Αν κρίνουμε από μια άλλη αντίστοιχη μουσικά περίπτωση σαν τη Ντούσκα, την Ειρήνη Σκυλακάκη , που ο μπαμπάς της είναι πρόεδρος της νεοφιλελεύθερης Δράσης, δεν υπάρχει σχέση συγκοινωνιών των δοχείων μεταξύ Αριστεράς και αγγλόφωνης κιθαρίστικής indie pop κατ’ανάγκη …ξεκόλλα λίγο!!!

      • Ήταν μόνο μια φράση την οποία μετά διέγραψε, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψουμε τους στίχους που δημοσίευσε η Katerine αφού μετά τους διέγραψε.

      • Αγαπητέ αναγνώστη (”mangelo” – ”spyros83”) έχουμε παρατηρήσει ότι χρησιμοποιείς διαφορετικά nicknames και διαφορετικά mail, ενώ η IP σου μένει αμετάβλητη. Μπορείς να χρησιμοποιείς όσα nicknames θες, όμως το να χρησιμοποιείς άλλων αναγνωστών με αποτέλεσμα την σύγχυση της ομάδας είναι μη αποδεκτό. Καλείσαι επομένως να συμμορφωθείς στους κανονισμούς ειδάλλως θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα από τη μεριά μας. Σε ευχαριστούμε πολύ.

      • Δεν υπάρχει περίπτωση με αυτή την κυβέρνηση η συμμετοχή μας να μην έχει βαθύτερο μήνυμα. Ίσως να μην είναι προφανές για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των καπιταλιστικών εχθρών, αλλά σε δευτερότριτο επίπεδο αχνοφαίνεται.

      • @Γιώργος Φλίγκος
        Αν αναφέρεσαι σε εμένα, χρησιμοποιώ ακριβώς το ίδιο όνομα και το μοναδικό μου mail σε όλες τις αναρτήσεις μου χρόνια τώρα. Κάποιο λάθος έχεις κάνει.

      • Για ποιόν κανονισμό μιλάτε; Από τη στιγμή που στο site σας δεν υπάρχει η υποχρέωση εγγραφής, δεν υπάρχουν προφίλ χρηστών και επομένως δεν υπάρχουν κατοχυρωμένα ψευδώνυμα, μπορώ να χρησιμοποιώ όποιο θέλω. Ποιός κανονισμός απαγορεύει τη χρήση οποιουδήποτε ψευδωνύμου, εφόσον αυτό δεν είναι κατοχυρωμένο; Σιγά να μην κάθομαι να ψάχνω ποιά χρησιμοποιούνται και ποιά όχι.
        Εφόσον η πλατφόρμα μου επιτρέπει να γράφω χωρίς εγγραφή, σιγά να μη χολοσκάσω, θα γράφω με όποιο nick name μου έρχεται στο μυαλό.
        Αν το σύστημα σας είναι απαρχαιωμένο και ελλιπές δε σας φταίει κανείς.

      • Νομίζω καταλάβατε πολύ καλά τι σας είπα. Εφόσον δούμε ότι συνεχίσετε να δημιουργείτε πρόβλημα στην ομάδα θα ενεργήσουμε κατάλληλα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  3. Περιμένω πως και πως ,δε την γνώριζα την κοπέλα πριν την ανάθεση αλλά και η φωνή της και το στυλ της μου αρέσει τρέλα και έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα ,αφήστε τις γκρίνιες ☘️☘️☘️☘️Καλή μας επιτυχία .

  4. Όπως έγραψα και αλλού, απογοητεύτηκα λίγο από τους στίχους που διάβασα διότι μου φάνηκαν πολύ απλοϊκοί, ωστόσο ως θαυμαστής της Ντούσκα εδώ και χρόνια είμαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

      • Παιδια μην αγχωνεστε η κοπελα μας εδωσε μονο 5 λεξεις και στην τελικη δεν γραφει εκθεση για να παρει το proficiency τραγουδι εγραψε χαχαχα πλακιτσα! Το τελικο αποτελεσμα θα ειναι εκπληκτικο ειμαι 100% σιγουρος!!!!

  5. sυγκλονίστηκα!!!μα τι πρωτοτυπος στιχος ειναι αυτος???better love ουαου!ποίηση!!και τα χειροτερα ερχονται!!

  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΌ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΈΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ… ΑΣ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΠΡΏΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…

  7. Θεέ μου τι διαβάζουμε εδώ μέσα! Το ότι ορισμένοι βγάζετε συμπεράσματα από έναν τίτλο ειλικρινά με ξεπερνά! Απλώς να θυμηθούμε κάποιους στίχους (και τίτλους) από νικητήρια της τελευταίας δεκαετίας (“I even did my hair for you, i bought new underwear”// “i m taking my Pikachu home” κλπ κλπ ) και εσάς σας πείραξε που είδατε τη λέξη Love στο τίτλο.Ειλικρινα χαλαρώστε. Είναι άλλο να μη σας αρέσει το μουσικό στυλ της Ντουσκα, απολύτως λογικό και υγιές, και άλλο να βγάζετε συμπεράσματα από το τίτλο πριν καν ακούσουμε το τραγούδι.
    Μέχρι να ακουστεί το τραγούδι προσωπικά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, μέχρι και με τους Argo ήλπιζα πριν ακουστεί το κομμάτι, ενδεχομένως γιατί είμαι έτσι σαν χαρακτήρας. Τέλος πάντων, εν αναμονει της ακρόασης του “better love”λοιπόν.

  8. Beter love??? απαπα πολύ κλισέ και πολυφορεμένο.. θα πατώσουμε…… Πραγματικά είστε σοβαροί;;;;; Επειδή διαβάζετε τη λέξη love αρχίσατε τον θρήνο;; Λες και ο Ευρωπαίος τηλεθεατής που θα δει τον διαγωνισμό αραχτός στον καναπέ του θα καθίσει να ασχοληθεί με τους στίχους ξέρω γω… Λες και το Ισραήλ και η Κύπρος πέρυσι είχαν τον WOW στίχο και σάρωσαν..

  9. Αξιότιμε κυρ Φλίγκο μου, οι κανονισμοί για τους οποίους μιλάτε υπάρχουν κάπου εκτός από το μυαλό σας ώστε να τους διαβάσω;

    Οι κανονισμοί αν υπάρχουν, σε οποιαδήποτε περίπτωση και όπως ορίζεται από το νόμο , θα πρέπει να είναι αναρτημένοι σε εμφανές σημείο, συγκεκριμένα πρέπει να δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη κατά την εγγραφή του (που δεν προβλέπεται από την ιστοσελίδα σας) ή πριν την υποβολή σχολίου να τους διαβάζει, και η υποχρέωση/δυνατότητα να τους αποδεχτεί ή όχι. Είναι κάτι που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια σε όλα τις ιστοσελίδες και τα fora.
    Ισχύει αυτό στην ιστοσελίδα σας; Όχι! Άρα δεν έχω αποδεχτεί κανέναν όρο και κανέναν κανονισμό.

    Και εν πάση περιπτώσει, υπάρχει κάπου γραμμένο ότι όποιος σχολιάζει δεν μπορεί να χρησιμοποιεί όποιο ψευδώνυμο θέλει;
    Γιατί δε μου λέτε συγκεκριμένα που είναι γραμμένο;
    Υπάρχουν εγγεγραμένα μέλη;
    Υπάρχει κάποια λίστα με όσα ψευδώνυμα έχουν χρησιμοποιηθεί από τη δημιουργία της ιστοσελίδας έως σήμερα;

    Αυτά που γράφω δεν είναι ούτε εκτός κανονισμού, ούτε εκτός κάποιου νόμου, αντιθέτως οι ασαφείς απειλές σας είναι. Όταν γράφετε ότι θα ενεργήσετε κατάλληλα τι εννοείτε;

    • Συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου. Τους όρους λειτουργίας του ιστοτόπου του OGAE Greece καθώς και τους όρους δημοσίευσης σχολίων μπορείτε να τους βρείτε εδώ: https://ogaegreece.com/oroi αν και στο τέλος κάθε άρθρου είναι εμφανής ο σύνδεσμος. Αν θεωρείτε ότι το να χρησιμοποιείτε τα ψευδώνυμα άλλων αναγνωστών με σκοπό να προκαλέσετε (με ακόλουθες συνέπειες της πράξης αυτής να συγχέονται οι αναγνώστες μεταξύ τους) είναι δικαίωμα σας, τότε λυπάμαι δεν έχω να πω κάτι παραπάνω και δε δύναμαι να συνεχίσω τη συζήτηση αυτή. Καλή σας συνέχεια.

      • Στους όρους λειτουργίας τους οποίους παραθέσατε δεν γίνεται καμιά αναφορά στην επιλογή/χρήση ψευδώνυμου, άρα για πιο πράγμα συζητάμε; Στο τέλος κανενός άρθρου δεν υπάρχει ο σύνδεσμος που παραθέσατε, μην προσπαθείτε να υποτιμήσετε τη νοημοσύνη των άλλων.

        Όπως έγραψα νωρίτερα, οι όροι χρήσης πρέπει να είναι αναρτημένοι σε εμφανές σημείο και να επιτρέπεται η ανάρτηση σχολίων μόνο όταν ο χρήστης αποδεχτεί τους όρους, όπως ισχύει πλέον παντού στο διαδίκτυο. Αυτό που παραθέσατε στην πραγματικότητα είναι “Aποποίηση ευθύνης” και όχι “Όροι/Κανονισμοί”. Ενημερωθείτε εφόσον (ίσως) δεν έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις.

        Κάνατε ολόκληρο θέμα επειδή απλώς χρησιμοποίησα ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποίησε και κάποιος άλλος, αλλά δεν ενοχληθήκατε όταν προχθές ένας αναγνώστης σας έγραψε ένα μήνυμα με προσβλητικό/χυδαίο περιεχόμενο για τρεις ελληνίδες τραγουδίστριες (εκ των οποίων η μια έχει ήδη ενημερωθεί). Ούτε κάνατε κάποια παρατήρηση όταν ο ίδιος χρήστης καθώς και άλλοι άφησαν υπονοούμενα για την ψυχική μου υγεία χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, το αναφέρω απλώς για να δείξω ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά (ίσως και περισσότερα…).

        Επαναλαμβάνω, όταν γράφετε ότι θα ενεργήσετε κατάλληλα τι εννοείτε; Εφόσον δε θέλετε να παρερμηνευθεί αυτό που γράψατε και εφόσον είναι ασαφές, γράψτε ξεκάθαρα τι εννοείτε.

    • Ρε φιλε τα πραγματα ειναι απλα! Και βεβαια μπορεις να γραφεις με οποιο ψευδωνυμο θες, αλλα αν πας και χρησιμοποιεις ενα ψευδωνυμο που το ΞΕΡΕΙΣ οτι το εχει χρησιμοποιει καποιος αλλος τοτε δεν ειναι λογικο. Απλα τα πραγματα!

  10. Κύριε Φλίγκο μακάρι να κάνετε αυτό που λέτε, ακόμα και μεις που δε βλέπουμε IP μας κούρασε και τον καταλάβαμε τι κάνει. Επίσης και συ Μάριε τα πολιτικά σου αλλού, δεν μας ενδιαφέρουν άσε το μίσος για τα πάντα. Σταματήστε να δημοσιεύετε τα πολιτικά του σχόλια κουραστηκαμε. Έλεος! Εδω είμαστε για το διαγωνισμό και τα τραγούδια. Αν συνεχίσει έτσι εδώ εγω δεν ξαναμπαίνω στο σαιτ και τέλος θέλω να πω πως αν δε πάει καλά η Ελλάδα φέτος θα είναι απο το μίσος και τις ανοησίες που γράφουν οι Έλληνες φανς κατω απο τα τραγούδια άλλων χωρών. Συνέλθετε πια, δεν ειμαστε οι καλύτεροι, υπάρχουν κι αλλες χώρες καλές συν ο φανατισμός δε βοηθά. Χαμηλό προφίλ θέλει και ουσιαστικα σχόλια. Γι αυτό δεν μας ψηφίζουν πια ουτε οι γείτονες.
    Υ. Γ. η Katerine μαζι με τον Leon θα σας κλείσει τα στόματα και θα το δείτε μόλις βγει το τραγούδι.
    BETTER LOVE!

    • Και όμως, η πολιτική παράμετρος είναι απολύτως η ερμηνεία αυτού που ζει η Ελλάδα στο διαγωνισμό 4 χρόνια τώρα.

      • Πως ακριβώς η προπερσινη ανάθεση σε Κοντοπουλο, Φωκα, Ντεμυ σχετίζεται με πολιτικές σκοπιμότητες και παραμέτρους?

      • Μας κούρασες,οι πολιτικές σου απόψεις σε παρακαλώ να μείνουν έξω απο τα σχόλια για την eurovision
        Κάθε αναφορά σου στην Ελληνική συμμετοχή σχετίζεται με την πολιτική και κυρίως με την κυβέρνηση.Μπορείς να έχει όποια πολιτική άποψη θες αλλά σε έναν τέτοιο διαγωνισμό,σε ένα σαιτ που μπαίνουμε για να χαλαρώσουμε,συζητήσουμε όμορφα,είναι κουραστικό να διαβάζουμε πολιτικά σχόλια!Ας κάνουν κάτι και οι διαχειριστές γι αυτό..

      • Όχι μάγκες διαφωνώ σε αυτό και στηρίζω τον Μάριο. Δεν νομίζω ότι τα εκφράζει με άσχημο τρόπο ούτε ότι η Eurovision δεν έχει σχέση με την πολιτική. Ίσα ίσα που καλό είναι να ακούγεται και μια άλλη φωνή που και που. Άσε που ο Marios ειδικά στο θέμα της διαφθοράς της Ρουμανίας έγινε μεγάλη ”φίρμα” με τα σχόλια του και σε άλλα μεγάλα site για την Eurovision.

      • Kαλά παιδιά, το ότι μπαίνετε εδώ για να χαλαρώσετε και να συζητήσετε όμορφα βγάζει μάτι. Από το ότι μόνο χειροβομβίδες δεν έχετε πετάξει ακόμα ο ένας στον άλλο…

      • Eπίσης, επειδή κάποιοι είστε μικροί και αμαθείς, να σας θυμίσω εγώ που τα έζησα ότι τη δεκαετία του ’80 η κατρακύλα που πήρε η Ελλάδα στην παρουσία της στο διαγωνισμό είχε αμεσότητα σχέση με την πολιτική αλλαγή στη χώρα, όταν μία σοσιαλιστική κυβέρνηση απαξίωσε τη Eurovision ως ελαφρύ και υποτιμητικό για την αισθητική του λαού θέαμα. Με αποτέλεσμα είτε συχνές αποχές, είτε απαξιωμένους εθνικούς τελικούς-παρωδίες. Κάτι που συνέβη και σε άλλες χώρες όταν σοσιαλιστικά κόμματα ανέλαβαν την εξουσία (πχ Σουηδία). Πάντα, λοιπόν, η πολιτική κατάσταση επηρέαζε και θα επηρεάζει τον διαγωνισμό, και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μπορεί τώρα να μην το αντιλαμβάνεστε, όταν θα το δείτε από την απόσταση κάποιων ετών μετά, θα καταλάβετε τι είχε συμβεί.

  11. Το Better Love είναι ένας τίτλος που κανεις δεν θα περίμενε από την Ελλάδα! Ανυπομονώ για το τραγούδι!!!

  12. εμένα ο τίτλος μου αρέσει.. αφήνει μια νότα αισιοδοξίας! άλλωστε 2 λέξεις είναι μόνο, αν ψάξουμε μπορούμε πολύ εύκολα να βρούμε απλοικά λόγια σε τίτλους τραγουδιών που μπορεί να είναι στιχουργικά αριστουργήματα.. εμένα μου αρέσει ως τίτλος τον βρίσκω και πιασάρικο χαχαχα! περιμένω με αγωνία και ανυπομονησία και το τραγούδι! την κοπέλα την έμαθα λόγω του διαγωνισμού μου αρέσει πάρα πολύ όμως το ύφος της και η φωνή της.. εύχομαι τα καλύτερα για την ελλάδα μας! το ότι εμπλέκεται στη σύνθεση και ο leon of athens το βρίσκω πραγματικά εκπληκτικό..

  13. Ακούω διαφορα..Ακόμα δεν τον είδαμε…παναη τον είπαμε….Επίσης άκουσα καποιους να ανησυχούν για την απλοϊκότητα των στίχων..Μεταφράστε σας παρακαλώ τους στίχους του …ΔΟΡΥΦΌΡΟΥ της Λένας που πήρε το Βραβείο Για τη Γερμανία …Και τα ξαναλέμε…αν συνεχίσουμε έτσι με τέτοια γκρίνια Και μικροψυχία…σε λίγο κάνεις δεν θα θέλει να μας εκπροσωπήσει

  14. Κάπου δυστυχώς έχει χαθεί η μπάλα. Ο καθένας μπαίνει και γράφει ό,τι να ΄ναι σε οποιοδήποτε άρθρο με αποτέλεσμα να χάνεται το ενδιαφέρον. Τρολαρίσματα, πολιτικά σχόλια, εμμονές, αγενείς απαντήσεις σε σχόλια άλλων χρηστών, διαφορετικά nicknames απο ιδιους χρηστες με σχόλια στα ιδια αρθρα, χρησιμοποιηση nicknames άλλων χρηστών για δημιουργία συγχύσεων και εντυπώσεων, ασχετα σχολια σε σχεση με το περιεχόμενο του άρθρου κτλ κτλ. Όλα αυτά καταληγουν να γινονται ανασταλτικοι παραγοντες για καποιον που θελει να εκφρασει την αποψη του, να ανοιξει μια συζητηση, να ενημερωθεί ή να διαβασει αποψεις άλλων.

  15. Καλα που είδατε τα τοσα αρνητικα σχολια μερικοι? Anyway….

    αναμενουμε το τραγουδι για να κρινουμε….

    Οσο για το οτι εαν δεν παμε καλα θα φταινε τα σχολια που κανουν στο ιντερνετ μερικοι ελληνες… δεν στεκει! κανεις δεν δινει σημασια στα σχολια! Ουτε σε αυτα εδω μεσα ουτε σε αυτα στα ΥΤ κτλ… Χαλαρωστε!

    Την ολη αρνητικη κριτικη στην ελληνικη συμμετοχη (πχ την δική μου) την προκαλεσε η ιδια η ΕΡΤ με τις διαδικασιες που κανει!

    • Οι διαδικασίες είναι περα για περα νόμιμες χωρίς “περίεργες” αποφάσεις (πλην του 2016) όπως αυτές που συναντάμε συχνά-πυκνά σε άλλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς άλλων κρατών… Είτε κάνουν ανοιχτούς (λέμε τώρα) εγχώριους διαγωνισμούς επιλογής τραγουδιού, είτε όχι…
      Εκτός αν εννοείς ότι δεν ασχολείται τα προηγούμενα 3 χρόνια όπως θα έπρεπε με τον διαγωνισμό! Τότε ναι, συμφωνώ κι εγώ.

      • Εξήγησε μου σε τι διαφέρει η ανάθεση του 16 με τη φετινή. Μιλάμε για τραγουδιστές άγνωστους. εξυπακούεται οτι δε συγκρίνω φωνητικά αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι ανάθεση σε αγνώστους κάνουν…

      • Αφού για σενα οι ARGO είναι ακριβώς το ίδιο με την Ντούσκα τότε η όποια εξήγηση από μέρους μου σου είναι μάλλον περιττή…
        Αν θες να δεις το μουσικό βιογραφικό της φετινής εκπροσώπου της χώρας μας, μπορείς να ψάξεις στο διαδίκτυο και θα βρεις αρκετά να διαβάσεις… Μπορεί το κοινό “χαρακτηριστικό” των 2 αυτών εκπροσώπων μας να είναι η ανάθεση σε μη ευρέως γνωστά ονόματα, όμως πέραν τούτου δεν έχουν κάτι άλλο κοινό… Κανένα!
        Οι ΑRGO δημιουργήθηκαν για την συμμετοχή του 2016, έπαιζαν σε γάμους και βαφτίσια (ως Europond) και δεν είχαν καν δισκογραφική… τι πας να συγκρίνεις τώρα;;;

  16. Δεν θέλω να κρίνω πρώτου ακούσω τα τραγούδι αν και ο τίτλος παίζει ρόλο και το better love δεν σου ακούγεται καλά.. Εμένα τουλάχιστον.. Από την πρώτη εντύπωση που κατά την γνώμη μου παίζει ρόλο ακούγεται κλισέ.. Ελπίζω να ξεγελάει και να έχει άλλο νόημα το τραγούδι πέρα από την αγάπη.. αλλά ας μην ήμαστε αρνητικοί.. Θα δούμε πως θα πάει . Εύχομαι για τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα θα κάνει πολλα και θα δημιουργήσει εντυπώσεις..
    !!

  17. demy this is love
    Κατερίνα better love
    Υπό αυτή τη λογική χάλια
    Εάν από ένα τίτλο βγήκαν τόσες αναλύσεις μετά τι έχει να γίνει
    Στα σοβαρά θεωρώ βλακεία να ανακοινώνετε ο τίτλος και να περιμένουμε το τραγούδι. Αυτά ούτε στο Σοβιέτ
    Δε ξέρω την εκπρόσωπο αλλά ανάθεση κάνεις σε αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και όχι σε άγνωστους. Εδώ κάνανε οι αριστεροί του ΝΑΤΟ ανάθεση στους ARGO !!!!
    Τα εναλλακτικά ακούσματα και τα δήθεν επίπεδα που ανέφεραν μόνο γέλιο προκαλούν.

    Δεν έχω ακούσει το τραγούδι για να κρίνω. ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ.ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

    • Η διαδικασια λεγεται αναθεση στην οποια καταφευγουν παρα πολλες χωρες και πολλες απο αυτες την κανουν σε καλλιτεχνες που δεν ειναι τοπ ονοματα στις χωρες τους με μεγαλες καριερες και αμετρητες επιτυχιες αλλα αγνωστοι, πρωτοεμφανιζομενοι ή συμμετεχοντες σε καποιο ταλεντ σοου.. Αλλο αναγνωρισμενος και αλλα αναγνωρισιμος. Η Ντουσκα είναι αναγνωρισμενη για την δουλεια της και το ταλεντο της απο κριτικους και απο συναδελφους που συνεργαστηκε. Αναγνωρισιμη στο ευρυ κοινο δεν ειναι αντθετως αναγνωρισιμοι μπορει να ειναι πολλοι που δεν εχουν ταλεντο αλλα να τους ξερει ο κοσμος. Δικαιωμα του καθενος να εχει αρνητικη αποψη για την κυβερνηση αλλα εδω δεν ειναι πολιτικο φορουμ. Οι αριστεροι του ΝΑΤΟ και ο Παππας που με κεφαλαια γραφεις προφανως οργισμενος εκαναν αναθεση και σε Ντεμυ, Κοντοπουλο, Φωκα. Αν εχεις οργη λοιπον για τα πολιτικα μπορεις να την ξεσπασεις σε αλλα φορουμ.

      Υ.Γ Το θεμα μου δεν ειναι ο Συριζα, η ΝΔ, το Ποταμι, το ΚΚΕ, το Κιναλ ή δεν ξερω και εγω ποιο αλλο κομμα. Για οποιοδηποτε και αν εβλεπα σχολια θετικα ή αρνητικα θα με ενοχλουσε γιατι εδω μιλαμε για τραγουδια και καλλιτεχνες.

      Υ.Γ Δεν ξερω αν μπορουν να κανουν κατι οι διαχειριστες αλλα αλλοιώνεται ο χαρακτηρας του σαιτ.

  18. Better love , better love, all that we are after, way to love, who you love. Νομίζω ότι αυτοί είναι οι στίχοι που δημοσίευσε η Κ. Ντούσκα προτού τα διαγράψει.

  19. Ας σταματησει επιτελους ο ογκαε να δημοσιευει τα πολιτικοποιημενα σχολια!!!! Ποσες φορες πρεπει να το πουμε????!!!!!

    • Όπως παρατηρείτε στο τέλος κάθε άρθρου υπάρχει ο συγκεκριμένος σύνδεσμος: Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας, λαμβάνοντας υπόψη τους όρους δημοσίευσης σχολίων. https://ogaegreece.com/oroi

      Με βάση επομένως τους όρους δημοσίευσης σχολίων δεν φέρουμε ευθύνη και δεν μπορούμε να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο. Δεν έχει να κάνει η θεματολογία από τη στιγμή που δεν είναι υβριστικό το μήνυμα ή δε πληροί κάποια από τις άλλες κατηγορίες.

      Στο χέρι του καθενός είναι να μην εμπλέκεται σε πολιτικές συζητήσεις και να μην εκφράζεται πολιτικά σε ένα αμιγώς Eurovision site.

      Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

      • Κάποιοι λένε ότι η ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια επιλέγει εκπρόσωπο για την eurovision με βάση την ιδεολογία που έχει… Αυτό δεν καταπάτα τον όρο της δυσφήμισης τόσο για την ΕΡΤ (αφού την αποκαλούν αναξιόπιστη και αναξιοκρατική) όσο και για τον καλλιτέχνη που μας εκπροσωπεί???… Εκτός και αν εσείς στο σωματείο συμμερίζεστε την ίδια άποψη…

    • Γιάννη μου είσαι γλύκας! Όλη η Ελλάδα και η Κύπρος σε παρακολουθεί και σ’ αγαπάει. Είσαι πάντα με μια καλή κουβέντα στο στόμα για όλους και ειδικά για τις Ελληνικές και τις κυπριακές συμμετοχές στην Γιουροβίζιον. Πάντα περιμένουμε να ακούσουμε κάποιο νέο από σένα για να ενημερωθούμε. Σ’ αγαπάμε πολύ γλυκό αγόρι! Να έχεις πάντα υγεία και να δίνεις απλόχερα την αγάπη σου!

  20. παντως οφείλω να ομολογήσω οτι περισσοτερα ειναι τα αρνητικα σχόλια για την ακομψη αναθεση της ερτ στην ντουσκα παρα τα θετικά!και ειδικα οταν προερχονται απο γιουροφαν..θεωρω οτι αυτο θα επρεπε να προβληματισει την ερτ αν και δν το κόβω να ασχοληθεί…προσωπικα δν τρέφω υψηλες προσδοκίες!υπογειες διαδικασίες κ απ ευθειας αναθεση σε μια ερμηνευτρια που αν ειχε τόσο ταλεντο δν θα περιμενε την ερτ να της κανει αναθεση για να γίνει καπως γνωστη στο ευρυ κοινό!

  21. Γλυκός ο τίτλος σαν μια απολαυστική γεύση σοκολάτας καλή επιτυχία ΕΡΤ καλή επιτυχία Κατερίνα της Ελλάδας στην Γιουροβίζιον 2019 στο Ισραήλ ??????????

  22. Πάντως στο βίντεο σχολιασμού που έκαναν οι ESCunited είπαν πολύ θετικά σχόλια για την Ντούσκα και επιβράβευσαν την επιλογή της ΕΡΤ στο να διαλέξει κάτι διαφορετικό. Σίγουρα δεν λέει πολλά ένα βίντεο με την γνώμη δύο ατόμων αλλά είναι σίγουρα κάτι θετικό γιατί αν θυμάστε πέρσι δεν χαρίστηκαν καθόλου στην Γιάννα και πάνω κάτω έπεσαν κοντά στις προβλέψεις τους.
    https://www.youtube.com/watch?v=741_M8xFFDw

  23. Μακάρι το τραγούδι να είναι catchy, εύηχο, να έχει ωραίες εναλλαγές και ας είναι εναλλακτικό. Ελπίζω μόνο να μη θυμίζει τα τραγούδια της γνωστής Αγγλίδας τραγουδίστριας, γιατί αυτές οι συνταγές δεν λειτουργούν στη Γιουρβίζιον. Επίσης, δεν ξέρω πως θα αντιδράσει το ευρωπαϊκό κοινό γιατί ειναι γνωστό ότι περιμένουν από την Ελλάδα πιο έθνικ ποπ τραγούδια.

  24. Εσεις που σταζετε φαρμακι για εναν τιτλο… Ποση μιζερια! Και ο Hozier εχει τραγουδι με τον ιδιο τιτλο και ειναι επικη τραγουδαρα! Ηρεμηστε λιγο, καταντατε κουραστικοι… Dont be b*tches

  25. Προσωπική μου άποψη, το ιδανικό για μένα θα ήταν να είχε κρατήσει το τραγούδι της “Fire Away” για τη Eurovision.. Αυτό το κομμάτι τα έχει όλα, όλα όσα είναι η Κατερίνα Ντούσκα. Σε αντίθεση με πάρα πολλούς, την πιστεύω πολύ σαν πρόσωπο και φωνή. Ήμουν και εγώ αρνητικά προκατειλημμένος στην αρχή, μέχρι που έψαξα λίγο παραπάνω τη μουσική της, τα βίντεο της κλπ. Πιστεύω ετοιμάζει κάτι πολύ καλό.

  26. Ποτε θα ακουσουμε το τραγούδι:
    Επισης ,πριν μερικά χρονια ρώτησα και ΔΕΝ πηρα απάντηση , αν με κάποιο τροπο μπορώ να παιρνω ειδοποιήση όταν μπαίνω στο σαιτ αν κάποιος σχολιαστής έχει απαντήσει σε κάποια ερωτηση που έχω θέσει.Και εντάξει αν το συνολο των σχολιων ειναι 30 είναι εύκολο να το τσεκάρεις αλλα σε περίπτωση ενος μεγάλου συνολικού αριθμου σχολίων είναι πολύ δυσκολό να το παρακολουθήσεις.

    • Νομίζω πως δεν είναι εφικτό να παίρνεις κάποια ειδοποίηση. Απλά θα τσεκάρεις κάτω από το σχόλιο σου, μόνο εκεί θα σου έχει απαντήσει κάποιος. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Σε ευχαριστούμε.

      • k.Φλιγκο , εφικτο ειναι .Γίνεται σε όλα τα σαιτ.απλα πρέπει να εγγραφεις και να έχεις το δικο σου λογαριασμό.Καθε φορα που κάνεις log in βλεπεις στον λογαριασμο πάνω αν εχεις καποια απαντηση ή μηνυμα και επισης αν σκεφτεστε να βελτιώσετε το σαιτ θα ηταν ωραιο να μας δινεταιη δυνατότητα να παταμε ένα συμβολο και να δειχνουμε αν μας αρεσει κάποιο σχολιο που διαβασαμε.Ελπιζω όλα αυτα να περαστουν γιατι το προηγουμενο σχολιο μου δεν γραφτηκε και το εγραψα και 5-6 φορες.Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

  27. Παιδιά, θελει πολλά για να λάμψει ένα τραγούδι. Δεν αρκεί το τραγούδι από μόνο του. Η Φουρεϊρα που έσκισε, θεωρητικώς ειδικά στην αρχή που προτοακούσαμε το τραγούδι της δεν το θεωρούσαμε και κάτι αξιόλογο. Μιλάω τώρα για την πλειοψηφία του κόσμου. Βέβαια αυτή έκανε το εξής τρίκ: είχε την μπάλα χαμηλά. Ούτε το βίντεο κλιπ της προιδέαζε για την εκρηκτική της εμφάνιση και την τρομερή σκηνική της παρουσία, ούτε καν ότι θα το χόρευε το τραγούδι ξεραμε όταν αυτό πρωτοβγήκε. Τελικά όμως του έδωσε και κατάλαβε. Εδωσε φουλ αξία στο τρίλεπτο επι της σκηνής. Αξιοποιησε στο έπακρο το τρίλεπτό της. Αυτό ήταν!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ