ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κατηγορείται φιναλίστ του A Dal 2019 για λογοκλοπή;

Και ενώ τα πρώτα πέντε show από το A Dal 2019 είχαν ολοκληρωθεί μέχρι τώρα, χωρίς κάποιο παρατράγουδο ή κάποια αποχώρηση και όλοι ετοιμάζονταν στην φιλήσυχη Ουγγαρία για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, το MTVA έρχεται να ταράξει τα νερά και σε αυτόν το Εθνικό τελικό! Σύμφωνα με τους παρουσιαστές του A Dal, το MTVA φαίνεται να διερευνά ενδεχόμενη λογοκλοπή ανάμεσα στους οκτώ φιναλίστ. Η ανακοίνωση έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού, αλλά ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της χώρας δεν ανακοίνωσε το όνομα του τραγουδιού που ερευνά.

Το MTVA συνέστησε μια ομάδα που θα διερευνήσει το θέμα. Εάν το τραγούδι τελικά αποτελεί προϊόν λογοκλοπής, θα αποκλειστεί από τον τελικό, σύμφωνα με το MTVA, και θα αντικατασταθεί. Σε αυτή την περίπτωση, το τραγούδι που σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον ημιτελικό θα πάρει την θέση του στον τελικό.

Τα δύο τραγούδια με την μεγαλύτερη βαθμολογία από τους ημιτελικούς είναι:

  • KonyhaSzázszor visszajátszott
  • Gergő Oláh – Hozzád bújnék

Ο Μεγάλος Τελικός του A Dal 2019, θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (23/2)! Τα οκτώ τραγούδια τα οποία θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ είναι:

  1. The Middletonz  – Roses
  2. Fatal 

Για όλα τα νέα της Eurovision και τη συμμετοχή της Ουγγαρίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Πηγή: MTVA
Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ