ΠΟΛΩΝΙΑ: Πρόταση της Universal Music οι Tulia!

Χθες το κρατικό κανάλι της Πολωνίας ανακοίνωσε ότι οι Tulia θα εκπροσωπήσουν την χώρα στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι Tulia δεν υπέβαλαν αίτηση για την επιλογή εκπροσώπου στον πολωνικό φορέα, αλλά η εταιρεία τους, Universal Music. Η εταιρεία έστειλε το τραγούδι τους στο TVP και μια ειδική επιτροπή που είχε δημιουργηθεί από την Πολωνική τηλεόραση, επέλεξε το συγκρότημα για την εκπροσώπηση της χώρας. Η Universal Music είχε συνεργαστεί με το TVP το περασμένο έτος, όταν ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός επέλεξε εσωτερικά την Roksana Wegiel για τη Junior Eurovision 2018.

Το τραγούδι των Tulia δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Το συγκρότημα θα κινηματογραφήσει το μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους τον Μάρτιο και το TVP θα δημοσιεύσει στη συνέχεια το τραγούδι τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν σχετικά με τη συμμετοχή των Tulia για την Eurovision 2019 την επόμενη εβδομάδα σε μια συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία στις 22 Φεβρουαρίου.

Οι Tulia είναι ένα τετραμελές γυναικείο συγκρότημα που παντρεύει τη λαϊκή ερμηνεία (με ρίζες από την Ανατολική Ευρώπη) με τη σύγχρονη μουσική παραγωγή. Μέλη του είναι η Patrycja Nowicka, η Dominika Siepka, η Joanna Sinkiewicz και η Tulia Biczak. To 2018 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ “Tulia”, που περιείχε διάφορες διασκευές. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Universal Music Poland και έγινε πλατινένιο στην χώρα τους. Ένα από τα τραγούδια που έγινε επιτυχία στην Πολωνία είναι η διασκευή του τραγουδιού “Nieznajomy”, του Dawid Podsiadlo.

https://www.youtube.com/watch?v=-00Y3RosluQ

πηγή: eurovoix.com

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ