ΡΩΣΙΑ: Η πρώτη συνέντευξη του Sergey Lazarev ως εκπροσώπου της χώρας!

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ότι ο Sergey Lazarev θα είναι ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019. Ο Lazarev εμφανίστηκε στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Russia 1 δίνοντας μια μίνι συνέντευξη. Εκεί μίλησε για την επιλογή του και τις προσδοκίες του.

Την απόφαση την πήραμε μαζί με το κανάλι Russia 1, επειδή αμφέβαλλα καιρό για το αν θα επαναλάμβανα το ταξίδι της Eurovision -για να είμαι ειλικρινής, έκανα το καλύτερο τότε και πήραμε την αναγνώριση του κοινού, κερδίσαμε την ψηφοφορία του κοινού, όλοι οι Ευρωπαίοι μάς έδωσαν πολλούς βαθμούς… Αλλά με έτρωγαν οι αμφιβολίες.

Ελπίζω πραγματικά στη στήριξη όλης της χώρας και στους ανθρώπους που παρακολουθούν τον διαγωνισμό στην Ευρώπη και θα μπορούν να ψηφίσουν· θα χρειαστώ αυτή τη στήριξη όπως την προηγούμενη φορά και περισσότερο ακόμη, γιατί καταλαβαίνω ότι είναι καινούργιο ρίσκο και τα στοιχήματα είναι ψηλότερα, υπάρχουν περισσότερες προσδοκίες φυσικά ότι όλοι περιμένουν μόνο τη νίκη από μένα και αυτό με φορτώνει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη. Ήδη λέω στους πάντες ας ευχηθούμε μια καλή, μια άξια εμφάνιση, όπως την τελευταία φορά.

Ήδη θα με συγκρίνουν, όπως κι εγώ θα συγκρίνω τον εαυτό μου με την εμφάνισή μου πριν 3 χρόνια, γιατί η περφόρμανς του You Are The Only One έχει μείνει στην ιστορία της Eurovision· είναι ακόμη ένα από τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές. Η δημιουργική ομάδα είναι η ίδια, η ίδια ομάδα με επικεφαλής τον Philip Kirkorov και το τραγούδι που μου προσέφερε το έγραψε σε συνεργασία με τον Έλληνα συνθέτη…

Όλες οι λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν σε ξεχωριστό πρόγραμμα εδώ, στην εκπομπή «Privet, Andrey» με τον Andrey Malakhov. Εκεί θα αποκαλύψουμε το ποιος και το τι και θα μιλήσω περισσότερο για το τραγούδι. Αυτήν τη στιγμή δεν γίνεται.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τραγούδι του Sergey Lazarev.

πηγή: vk.com, esckaz

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλίμονο… ξεκινησαμε από τώρα… για τρεις μήνες θα μαθαίνουμε και πότε κατουρησε. Ο ορισμός της πλυσης εγκεφάλου.

  2. Η ομάδα του Lazarev είναι η καλύτερη και η πιο πετυχημένη στον διαγωνισμό.Η αλήθεια είναι ότι επειδή οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες, θα είναι και πιο”αυστηρή” η άποψη του κοινού.
    Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που θα ακούσουμε και θα δούμε πάνω στη σκηνή πρέπει να μην έχει καμία απολύτως σχέση με την παρουσία του στη Σουηδία το 2016. Μόνον έτσι θα πάει το ίδιο καλά η συμμετοχή του αν όχι καλύτερα…

    Είτε αρέσει η δουλειά της Dream Team, είτε όχι, ΟΛΟΙ περιμένουν να ακούσουν και να δουν τι έχει ετοιμάσει αυτή η φοβερή ομάδα!
    Καλή επιτυχία!

  3. Σωστή τακτική να πάει με μπαλάντα γιατί άμα πήγαινε πάλι με τραγούδι σαν το προηγούμενο θα το σύγκριναν . Αλλά δυστυχώς ο Κοντόπουλος δεν γράφει και τις καλύτερες μπαλάντες εάν και έχει πάρει μια δεύτερη θέση με μπαλάντα με το Αζερμπαϊτζάν για να δούμε.

    • Καλησπέρα Spyros83!
      Δεν λογοκρίνεται κανένα σχόλιο. Να είσαι σίγουρος γι’ αυτό. Δεν είναι η αρμοδιότητά μας να το κάνουμε αυτό, ούτε υπάρχουν προσωπικές γνώμες για το ποιο σχόλιο θα εγκριθεί ή όχι. Προς απλή ενημέρωση, ΟΛΑ τα σχόλια πρέπει να περνάνε από τυπική έγκριση από τους ανθρώπους της συντακτικής ομάδας. Εγκρίνονται όλα όσα συμφωνούν με τους όρους δημοσίευσης σχολίων (https://ogaegreece.com/oroi). Τα υπόλοιπα, είμαστε αναγκασμένοι να τα διαγράφουμε! Εάν λοιπόν σε κάποιο σχόλιο, υπήρξε περιεχόμενο “απαγορευμένο” με βάση τους όρους που είναι γραμμένοι τότε γι’ αυτό δεν αναρτήθηκε δημόσια. Από την άλλη, επειδή δεν γνωρίζω σε ποιο σχόλιο συγκεκριμένα αναφέρεσαι, έχω να σου πω ότι υπάρχει και η περίπτωση καθυστέρησης έγκρισης “οκ” σχολίου και ίσως να θεωρήθηκε λογοκρισία (επειδή μας έχει συμβεί το αναφέρω). Επάνω σε αυτό, έχω να πω, πως είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε αφιλοκερδώς νύχτα-μέρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ότι δυστυχώς δεν τα προλαβαίνουμε όλα, έγκαιρα! Στη περίπτωση αυτή, θα χρειαστούμε τη κατανόηση των αναγνωστών.
      Ελπίζω και εύχομαι να κάλυψα την ερώτησή σου!
      Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση!
      Krikor Kevorkian
      Αρχισυντάκτης http://www.ogaegreece.com

      • Καταρχάς σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλάω για το παραπάνω σχόλιό μου, το οποίο καθυστερησε χαρακτηριστικά να δημοσιευτεί (τη στιγμή μάλιστα που είχαν δημοσιευτεί ήδη μεταγενεστερα του δικού μου σχόλια) ενώ δημοσιευτηκε με το που έκανα το σχόλιο στο οποίο απάντησες. Ας είμαι ωστόσο καλοπιστος, βασιζομενος σε όσα ανέφερες (αλλά και στο ότι αντικειμενικα το σχόλιο μου δεν υπήρχε κανένας λόγος να λογοκριθει) και ας το θεωρήσω σύμπτωση. Σχετικά με τα υπόλοιπα που ανέφερες, σε άλλα σχόλια έχω επαινεσει τη προσπάθεια σας. Απλά θεωρώ εξίσου γονιμο να αναφέρονται και κάποιες “αστοχιες” σας. Καλή συνέχεια και καλή σοδειά σε τραγούδια να ‘χουμε!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ