ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ακούστε το πρώτο τραγούδι του UMK 2019!

Η Φινλανδία πάντα επέλεγε τον εκπρόσωπό της για το διαγωνισμό της Eurovision μέσω Εθνικού Τελικού, UMK (Uuden Musiikin Kilpailu). Όπως και πέρυσι, το κρατικό κανάλι,  αποφάσισε να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη κρατώντας τις διαδικασίες του εθνικού τελικού μόνο για την ανάδειξη του τραγουδιού. έτσι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Darude, θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, ο τίτλος του πρώτου υποψήφιου τραγουδιού είναι Release me και το YLE πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε το επίσημο video clip. Το τραγούδι υπογράφουν οι Ville Virtanen, Jaakko Manninen και Brandyn Burnett. Στα φωνητικά του τραγουδιού είναι ο Sebastian Rejman.

Στο “Uuden Musiikin Kilpailu 2019” θα διαγωνιστούν τρία τραγούδια, ένα εκ των οποίων θα αποτελέσει την επίσημη συμμετοχή της Φινλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision! Τα άλλα δυο υποψήφια τραγούδια θα δημοσιευθούν στις ημερομηνίες 15 και 22 Φεβρουαρίου 2019 αντίστοιχα.

Πως σας φαίνεται το πρώτο υποψήφιο τραγούδι του UMK 2019; Μπορεί άραγε το «Release me» να αποτελέσει την ιδανική εκπροσώπηση για τη Φινλανδία για τον 64ο διαγωνισμό της Eurovision;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Φινλανδίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασικά δεν υπάρχει τραγούδι, παρά μόνο ενορχηστρωτικά εφέ. Ο τραγουδιστής ακούγεται επίσης πολύ μέτριος.

  2. Αδύναμο και αδιάφορο…. Ελπίζω τα άλλα 2 να ναι καλύτερα μπας και αλλιώς νομίζω η Φινλανδία θα πάθει δεύτερη χρονιά σερί Saara Δυνατό εγχώριο όνομα,που ξεκίνησε ως φαβορί, όμως με τρία αδιάφορα τραγούδια και έστειλαν στους τυφλούς το μονόφθαλμο-monsters- με αποτέλεσμα μια οριακή πρόκριση και μια προτελευταία θέση στο τελικό….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ