ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου τραγουδιού του Darude!

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από το κρατικό κανάλι της Φινλανδίας, YLE, ότι ο Darude μαζί με τον τραγουδιστή Sebastian Rejman θα εκπροσωπήσουν τη Φινλανδία στην Eurovision 2019. Ο Darule θα διαγωνιστεί στο τελικό της χώρας, UMK , με τρία υποψήφια τραγούδια, ένα εκ των οποίων θα αποτελέσει την επίσημη συμμετοχή της Φινλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision! Τα υποψήφια τραγούδια θα δημοσιευθούν στις ημερομηνίες 8, 15 και 22 Φεβρουαρίου 2019 αντίστοιχα.

Καθώς αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού, στο επίσημο κανάλι Youtube του UMK, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που μαρτυράει τον τίτλο του τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου! Ο τίτλος από πρώτο τραγούδι του Darule είναι “Release me” και μένουν μόνο λίγες ώρες μέχρι να το ακούσουμε!

Συγκεκριμένα στο reaction βίντεο που κυκλοφόρησε, ο κωμικός ηθοποιός Christopher Strandberg, ακούει το τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει και μας δίνει μερικά στοιχεία για το τραγούδι! Στην οθόνη εμφανίζονται διάφορα emojis και διάφοροι χαρακτήρες, ενώ στην αρχή του τραγουδιού ο Christopher Strandberg λέει ότι του θυμίζει κάτι από Mozart και αλλά και την εισαγωγή από παιχνίδι της Nintendo!

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Φινλανδίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Πηγή φωτογραφίας: Yle / Anton Sucksdorff

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ