ΕΛΛΑΔΑ 2019: Πολύ κοντά για τη θέση του σχολιαστή ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Αναφορά στο όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη και τη συμμετοχή του στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έκανε λίγα λεπτά πριν ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαποστόλου μέσα από την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», στην οποία συμμετέχει, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN Beyond.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός σεναριογράφος, ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής πλέον, φαίνεται να είναι η νούμερο ένα επιλογή της ΕΡΤ για το πόστο του σχολιαστή του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, δεδομένου τη σημαντική προϋπηρεσία που διαθέτει ο ίδιος στη θέση αυτή αλλά λαμβάνοντας υπόψη και τις γνώσεις αλλά και τη λατρεία του για τον μουσικό αυτό θεσμό.

Όπως ακριβώς ισχύει στην περίπτωση της ανακοίνωσης του εκπροσώπου μας, έτσι και για αυτή τη πληροφορία, οι επίσημες ανακοινώσεις εκ μέρους της ΕΡΤ ίσως αργήσουν λίγο καθ’ ότι οι υπεύθυνοι του Ραδιομεγάρου θέλουν να είναι μελετημένες όλες οι προϋποθέσεις στο 100% πριν γίνει η οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση και φυσικά να έχουν τακτοποιηθεί όλα τα έγγραφα νομικής φύσεως που απαιτούνται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναλάμβανε τη θέση του σχολιαστή έχοντας στο πλευρό του τη δημοσιογράφο – και στενή του φίλη πια – Μαρία Κοζάκου. Το επιτυχημένο στη θέση αυτή δίδυμο όπως φαίνεται θα επιστρέψει φέτος, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, ακόμα και αν τα… σενάρια θέλουν στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη μια παρουσιάστρια-έκπληξη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το όνομα της κυρίας Κοζάκου ίσως να μην είναι 100% επιβεβαιωμένο δίνοντας έτσι πιθανότητες ακόμα και στη συνεργασία του Γιώργου Καπουτζίδη με την Δέσποινα Βανδή, μιας και οι πληροφορίες του δημοσιογράφου κάνουν λόγο για πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στον ηθοποιό τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή είχαν συνεργαστεί στο project της Eurovision τις χρονιές 2013 – 2014, όταν ανέλαβαν τη παρουσίαση του εθνικού τελικού που διοργάνωσε η ΕΡΤ σε συνεργασία με το μουσικό κανάλι MAD, ενώ παραμένουν ακόμη και μέχρι σήμερα στενοί προσωπικοί φίλοι.

Η Δέσποινα Βανδή, σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιθυμία πολλών θαυμαστών του θεσμού, «έστω» και για τη θέση της μετάδοσης του διαγωνισμού δεδομένου την άψογη χρήση των Ελληνικών που διατηρεί αλλά και λόγω της χημείας που έχει με τον Γιώργο Καπουτζίδη! Όλα αυτά όμως, δεν παύουν να είναι απλά… σενάρια με την τελική επιβεβαίωση από την ΕΡΤ να έρχεται σε λίγες ήμερες από σήμερα!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019!

Πηγή: «Παιδιά από σπίτι» / OPEN Beyond 

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να επιστρέψει στον σχολιασμό της EV.
    Να πω την αλήθεια το δίδυμο Καπουτζίδη – Κοζάκου μου άρεσε πολύ! Έχουν πολύ καλή χημεία και αίσθηση του χιούμορ! Μακάρι…!!

  2. Μακάρι είτε μόνος του είτε με Κοζάκου η Βανδή γιατί πραγματικά ο άνθρωπος αγαπάει αυτό που κάνει και έχει μοναδικό χιούμορ! Περιττό να πω ότι η περσινή μετάδοση ήταν σαν να έβλεπα ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή των ιπποκαμπων…

  3. Παιδιά μπορείτε να μας πείτε τι είπαν στην εκπομπή για την εκπρόσωπο μας και το φετινό μας τραγούδι? Το μόνο που πρόλαβα να δω είναι μια λεζάντα που έλεγε “ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τον εκπρόσωπο και το τραγούδι της Ελλάδας”

    • Καλησπέρα! Αναφέρθηκαν ότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι παίζει το ενδεχόμενο να αλλάξει το ήδη επιλεγμένο τραγούδι και η επιλεγμένη εκπρόσωπος. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος το διέψευσε καθ’ ότι – όπως είπε με βάση τις αποκλειστικές του πληροφορίες – κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι όλα είναι σταθερά, απλώς λόγω γραφειοκρατίας αργεί η ανακοίνωση του εκπροσώπου.

  4. Ελπίζω στην Κοζακου και για αναθεση στην Ντουσκα. Φοβάμαι όμως οτι θα ειναιβο Leon Of Athens που ναι μεν μου αρεσει αλλά όχι όσο η Ντουσκα. Εχει πολυ ξαλη Φωνή αλλά οχι ανάλογη της Ντουσκα.

    • Η Katerine θα μας εκπροσωπήσει, δεν υπάρχει καμία αλλαγή από την πλευρά της ΕΡΤ αλλά ούτε και από την πλευρά της ερμηνεύτριας. Επίσης διάβασα σε ένα άρθρο ότι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει είναι μια πολύ καλά δουλεμένη από όλες τις πλευρές ευρωπαϊκή μπαλάντα κάτι το οποίο δεν έχει ακούστει τα τελευταία χρόνια στην eurovision!!!!

  5. Βρε για δείτε, το πρώτο καλό νέο για την όλη αποστολή μας στην Eurovision! Και μόνος του να την παρουσιάσει δεν θα με ενοχλήσει καθόλου γιατί έχει αποδείξει ότι όχι μόνο είναι πολύ καλός στην παρουσίαση αλλά και ότι αγαπάει τον θεσμό πάρα πολύ ( Σε σημείο να το κάνει και χωρίς πληρωμή αν θυμάμαι καλά)!
    Τώρα μένει να επιβεβαιωθεί η Ντούσκα και να μάθουμε για το τραγούδι!

  6. Τον Καπουτζίδη τον εκτιμώ αλλά μερικές φορές στην Eurovision κοροϊδεύει τις συμμετοχές παραπάνω από ότι χρειάζεται. Έχει τρομερό χιούμορ αποδεδειγμένα αλλά μερικές φορές ξεφεύγει δυστυχώς. Μακάρι να το διορθώσει. Αν θέλετε την γνώμη μου κάποιον τον οποίο θα ήθελα να δω έστω και μια φορά σαν σχολιαστή θα ήταν ο Πουλόπουλος. Έχει τρομερές γνώσεις, τρομερή αγάπη και τρομερό σεβασμό για τον διαγωνισμό . Άσε που κάθε φορά που βλέπω το πρόσωπο του σε κάποιο πάνελ μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό η λέξη Eurovision τόσο που ασχολείται με αυτήν.

  7. Αυτό μάλιστα! Είναι είναι ένα καλό νέο για την ελληνική αποστολή. Εμένα ο Καπουτζίδης μου εμπνέει “ασφάλεια” σ’αυτο το οποίο κάνει και φυσικά συμφωνώ με όσους αναφερονται στο αστείρευτο χιούμορ του και την αγάπη του για το θεσμό. Τώρα αν λείπει η Κοζάκου ακόμα καλύτερα. No more ασχετοσύνη και αγγαρεία (η αλήθεια δεν ξέρω να το κάνει διεκπεραιωτικά αλλά μου βγάζει κάτι κρύο)
    Γιώργο, μόνος σου ή και με παρέα, είσαι ευπρόσδεκτος και κάτι παραπάνω!

  8. Εμένα πάντως τα τελευταία χρόνια ο Καπουτζιδης μου έβγαζε απίστευτη ξινιλα (ειδικά το 2016 κ 2017). Για μένα ολίγον περσινά ξινά σταφύλια ο τύπος. Χίλιες φορές η Κοζακου μόνη της όπως το 2011 κ 2012. Όσο για τους περσινους, ο Λιζαρδος μου άρεσε, η Σκαλιωνη οχι

  9. Μακάρι να ναι Καπουτζιδης Κοζακου. Οι καλύτεροι σχολιαστές ever με πλούσιο χιούμορ σταθερή φωνή και γνώστες του θεσμού.
    Ειδικα ο Καπουτζιδης είναι κινητη εγκυκλοπαιδεια της eurovision.
    Οι περσινοι σχολιαστές ήταν απλώς άθλιοι. Μια φορά η Κύπρος πήγε ψηλά και υπήρχε εξαιρετικό ενδιαφέρον στην ψηφοφορία και οι σχολιαστές δεν ήξεραν πως να το αποτυπώνουν.
    Μακάρι να πάνε όλα καλά φέτος τόσο για την ελληνική συμμετοχή όσο και για τους σχολιαστές.

  10. Καλή αυτή η είδηση, αλλά ο ίδιος ο Καπουτζίδης είχε πει ότι θα παρουσιάζει τη Eurovision μόνο ως δίδυμο με την Κοζάκου.
    Όσον αφορά την ελληνική συμμετοχή, υπάρχουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που μιλούν με βεβαιότητα για ύφος τραγουδιού διαφορετικό από ότι έχει στείλει ως τώρα η Ελλάδα, που κινείται στο χώρο της “ευρωπαϊκής μπαλάντας” (γιατί αυτές που είχε στείλει στο παρελθόν η Ελλάδα τι ήταν, Αφρικάνικες…?)

  11. Παιδια ναι πολυ ωραια και ευχαριστα νεα ΑΛΛΑ ολες οι χωρες προσπαθουν μεσω διαγωνισμων να βγαλουν τον την εκπροσωπο τους!Η ελλαδα αντι να ενεργησει για τον εκπροσωπο (xy) καθετε και ασχολειται με τους σχολιαστες λες και αυτοι θα εκπροσωπησουν και θα τραγουδησουν για την ελλαδα!Πραγματικα το εχουν καθηστερισει πολυ ΟΧΙ για να ακουσουμε το τραγουδι αποκλειστικα γιατι το καλο πραγμα αργει να γινει αλλα να μαθουμε με επισημες ανακοινωσης απο την ΕΡΤ τον/την εκπροσωπο που θα εκπροσωπησει την επλαδα στον διαγωνισμο!Ειπανε σιγουρα την αλλη εβδομαδα ελπιζω να ειναι η τελευταια εβδομαδα που θα περιμενουμε επισημες ανακοινωσεις!!!Δεν ειμαι αρνητικος αλλα εχει καταντησει η ελλαδα γενικα σαν χωρα γραφειοκρατικα καπου ελεος..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΧΩΛΗ γιατι φετος νιωθω κατι θετικο ας μηνει αυτο ομως !!!

  12. Ο δημοσιογράφος στην συγκεκριμένη εκπομπή ανέφερε ότι το τραγούδι είναι dance και όχι μπαλάντα, από την άλλη, το eurovisionfun αναφέρει ότι το τραγούδι θα είναι μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή μπαλάντα. Ποιον να πιστέψεις τώρα…

  13. Η Βανδή νομίζω θα παρουσιάσει το X Factor οπότε λογικά δεν θα είναι αυτή η συμπαρουσιάστρια. Πάντως θα ήθελα πολύ την Μαρία Κοζάκου

  14. μαλλον μονο σε εμενα δεν αρεσει. τα τελευταια χρονια οποια συμμετοχη δεν ηταν ελλαδα την κοροιδευαν και ηταν ειρωνικοι. δεν ειναι αστεια αυτα που λενε απλα τους κανει να φαινονται εμμονικοι. τουλαχιστον ας ειναι μονος του γιατι η αλλη ειναι κυριως το προβλημα. δεν προκειτε να ξεχασω την λυσσα που ειχε το 2015 οποτε επερνε το ισραηλ βαθμους που ελεγε ποσο χαλια ειναι το τραγουδι. δεν ειναι εκει για να πουν την γνωμη τους η τουλαχιστον ας την λενε ευγενικα

    • συμφωνω απόλυτα με τα λεγομενα σου!!απιστευτα κακεντρεχη κ πικροχολα σχόλια κυρίως βεβαια απο την κοζάκου!οσο δε για την συμμετοχή του 2015 του ισραηλ το θυμαμαι κ εγώ το πόσο χλευαστικα κ ειρωνικα ηταν τα σχολια της..

      οσο για εμάς φέτος ελπίζω να εκπροσωπηθουμε απο εναν δημοφιλη κ ταλαντουχο καταξιωμενο ερνημευτη κ οχι απο ασημους που δν τους ξερει ουτε η μανα τους!και ο νοων νοείτω!

      • Στην eurovision όλοι άγνωστοι είναι και η Τάμτα άγνωστη θα είναι δεν έχει σημασία αν ένας είναι άγνωστος σημασία έχει να είναι ταλαντούχος!!!

  15. Οι περσινοι πέρσι ήταν πολύ καλοί, ίσως θα ήταν καλύτερη επιλογή. Αυτό δεν αμφισβητεί βέβαια την παρουσίαση των προηγούμενων χρονών

  16. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας άρεσαν τα σχόλια για κάποια τραγούδια που κάνανε. Λες και αν εμένα με άρεζε κάποιο τραγούδι επειδή γέλασε ο Καπουτζίδης ή η Κοζάκου με αυτό εγώ δεν θα το ψηφίσω. Προτιμώ οι σχολιαστές να έχουν προσωπική άποψη και να μην είναι σαν ρομπότ όπως πέρυσι. Επίσης εγώ διέκρινα σαρκασμό και όχι χλευασμό στα σχόλιά τους. Προσωπική μου άποψη πάντα

  17. Αν θεωρείται τα σχόλια του Καπουτζιδη κακεντρεχη (που προσωπικά δεν τα θεωρώ επουδενι) μάλλον δεν έχετε ιδέα για τα σχόλια που έκανε ο Terry Woggan για το Ηνωμένο Βασίλειο.

    • Καλά ούτε τα σχόλια του Woggan ήταν ακριβώς κακεντρεχή. Απλώς, χρησιμοποιούσε έντονο Βρετανικό χιούμορ, κάτι που είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ξένος και φυσικά, εύκολα παρεξηγήσιμος. Ακόμα και αν ορισμένες φορές “ξεπερνούσε το (δικό μας έστω) όριο” θεωρώ πως δεν το έκανε από κακία αλλά απλά αυτό είναι το ιδιαίτερο χιούμορ τους. Υ.Γ. εξαιρετικός στο είδος του!

      • Ακριβώς ο συγχωρεμένος -και προσωπικά αγαπημένος μου- Terry Woggan χρησιμοποιούσε με παιγνιώδη τρόπο τη γλώσσα και το ιδιαίτερο βρετανικό χιούμορ. Εμένα το μόνο που με ενοχλούσε στον Woggan ήταν ότι ενώ έπεφτε πολλές φορές η εισαγωγή των τραγουδιών, εκείνος εξακολουθούσε να μιλάει, πάνω στην αρχή της μελωδίας τους…
        Εχω πάντως την αίσθηση πως λείπουν πια πανευρωπαικά οι σχολιαστές αυτού του βεληνεκούς

  18. τα σχόλια της κοζάκου για την πετυχημένη ισραηλινή συμμετοχή του 2015 ηταν προσβλητικά κ μειωτικά τωρα αν κάποιοι το θεωρουν αυτο χιούμορ δικαιωμα τους!καλα οσον αφορα την συγκριση terry wogan με κοζακου-καπουτζιδη ουτε που θα μπω στο κ΄πο να το σχολιάσω!

    οσο για φέτος δν τρεφω υψηλες προσδοκιες μιας και η αναθεση της ερτ σε αυτην την ντουσκα δν μου αρεσει καθόλου!το να κανεις αναθεση σε εναν πετυχημενο κ δημοφιλή τραγουδιστη το κατανοώ κ το δεχομαι αλλα το να αναθετεις την εκπροσωπηση μιας χωρας σε μια αγνωστη καλλιτεχνή δν το θεωρω εντιμο!βέβαια απο την παρουσα ερτ δν περιμενα τίποτα περισσότερο!

    • Το Βελγιο απο το 2015 απεθειας αναθεσεις κανει σε καλλιτεχνες που δεν ειναι γνωριμοι και παντα εκτος απο περσι τα πηγαινει περιφημα στον τελικο. Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να κανει κανεις αναθεση σε ταλαντουχους μη αναγνωρισιμους καλλιτεχνες και να μην κανει αναθεση σε αναγνωρισιμους αταλαντους!!!

  19. Θα το πω κι ας γίνω κακός: Δεν με ενθουσιάζει καθόλου το ενδεχόμενο να μας εκπροσωπήσει αυτή η Ντούσκα και νιώθω ότι θα είναι άλλη μια χαμένη χρονιά για την Ελλάδα. Μυρίζομαι συμμετοχή τύπου Μαντώ/Μαρία-‘Έλενα, δηλαδή μια μπαλάντα που θα περάσει απαρατήρητη και είτε θα αποκλειστεί, είτε θα περάσει οριακά και θα πατώσει. Κακά τα ψέματα, όταν είσαι η Ελλάδα, το ευρωπαϊκό κοινό περιμένει να ακούσει κάτι που να θυμίζει έστω και λίγο Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι και το βραβείο της Παπαρίζου και σχεδόν όλες οι συμμετοχές μας τα προηγούμενα χρόνια που χτύπησαν 10αδα (Αλκαίος, Γιώρκας, Αγάθωνας κλπ.) είχαν ελληνικά στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για χώρες όπως Σερβία, Τουρκία, Ισραήλ, Ιταλία κλπ. Όταν μια χώρα με τεράστια μουσική παράδοση στέλνει φτηνά κακέκτυπα ευρωπαϊκής ποπ, χάνει την ταυτότητα της και ξενερώνει και τους φαν του διαγωνισμού, που περιμένουν να ακούσουν αυτό το κάτι ιδαίτερο που έχουν αγαπήσει από αυτήν τη χώρα. Άλλο πράγμα να στέλνει το Βέλγιο ή η Σουηδία μια electro-pop μπαλάντα που είναι κάτι δικό τους και αντιπροσωπεύει τη μουσική της χώρας τους και άλλο η Ελλάδα, γιατί πολύ απλά κάτι τέτοιο ΔΕΝ είναι Ελλάδα. Eίναι απομίμηση και χτυπάει άσχημα, όπως και να το κάνουμε.

    • Πάντως, καλό θα ήταν πριν γράψουμε ό,τι μας έρθει στο μυαλό να το ψάχνουμε λίγο περισσότερο ,γιατί εκτίθεστε, παιδιά. Το ότι η Ντούσκα δεν είναι γνωστή , δεν σημαίνει ότι είναι “κακή επιλογή”. Αν ψάξτε την καριέρα και την μουσική της παιδεία θα καταλάβετε πολλά περισσότερα για τις δυνατότητες της συγκεκριμένης ερμηνεύτριας. Επίσης, αυτές οι μ***ς περί ελληνικού στοιχείου εχουν κουράσει πλεον, γιατί δεν ευσταθούν(είδαμε και πέρυσι την καθαρόαιμη ελληνική μπαλάντα).

    • Ας ακούσουμε πρώτα τι τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει και μετά μπορουμε να κρίνουμε αν μας αρέσει ή όχι, αν έχει στην μελωδία κάποιο Ελληνικό στοιχείο ή όχι, κ.τ.λ, κ.τλ…
      Το θέμα δεν είναι αν είναι άγνωστη ή γνωστή στο εγχώριο ευρύ κοινό, αλλά αν θα μπορεί να παρουσιαστεί σωστά στην συγκεκριμένη σκηνή.
      Θα ακούσουμε, δούμε και θα κρίνουμε!

  20. Εγώ λέω να αφήσουμε τις Ντούσκες, βούρτσες και π****ες και να στείλουμε την Πεγκάρα με μια ζεμπεκιά μπας και δούμε άσπρη μέρα!

  21. συγγνωμη ποτε θα βγαλουνε ανακοινωση; ισχυει οτι το τραγουδι της ντουσκα εχει κυκλοφορησει πριν το σεπτεμβρη του 2018 και γι αυτον δεν το ανακοινωνουνε επειδη εχει θεμα αποκλεισμου και τρεχουνε να γραψουνε καινουργιο;;; ετσι διαβασα σε σαιτ.

    • Το οικοταημς επανήλθε στο θέμα σήμερα, επικαιροποιωντας διάφορα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και γραφόμενα σε εφημερίδες. Συγκεκριμένα το σαητ αυτό γράφει σήμερα ότι πρόθεση της ΕΡΤ και Ντούσκα ήταν να πάει στη Γιουροβίζιον με το τραγούδι Somebody (καθόλου δεν μ’αρέσει αν ρωτάτε την άποψή μου και το βρίσκω και υποτονικό πολύ) το οποίο όμως κυκλοφόρησε πριν από δυόμιση χρόνια. Πιστεύω ότι αν ισχύει το ρεπορτάζ, απλά πίστευαν ότι θα πάρουν ειδική άδεια επειδή δεν έχει πολλά views αλλά προφανώς και δεν πήραν και έτσι η Ντούσκα πήγε Λονδίνο για να ηχογραφήσει εκ νέου το κομμάτι, αλλάζοντας λίγο τη μελωδία και την ενορχήστρωση. Αυτά περί αλλαγής ήδη υφιστάμενου τραγουδιού μεταφέρει και το οικοταημς. Μα καλά βρε Ντούσκα μου: 2 χρόνια τώρα λες συνέχεια σε συνεντεύξεις ότι όπου να’ναι θα βγάλεις νέο CD με πολλά νέα τραγούδια, και τελικά πάλι ανατρέχεις στα ελάχιστα παλιά και ήδη δημοσιευμένα σου τραγούδια για να διαλέξεις αυτό που θα μας εκπροσωπήσει?? Αν δεν υπήρχε ένα καλό τραγούδι στο τραπέζι, με τι κριτήρια γίνεται μυστική απευθείας ανάθεση σε άγνωστο όνομα?? Ο μόνος λόγος που θα το δικαιολογούσε θα ήταν ένα πολύ καλό τραγούδι. Δηλαδή έλεος. Και απαρατήρητη θα περάσει η eurovision στο ελληνικό κοινό για άλλη μια φορά αλλά και τραγούδι της προκοπής δεν θα παρουσιάσουμε το Μάιο. Τα ίδια παντελακη μου, τα ίδια παντελή μου…

      • Οτι και καλα αφύ βτο λέει το oikotimes είναι έτσι. Το somebody είναι του 2015. ΗΝτουσκα τραγουδισε σε live της καπια απο τα νεα της τραγουδια ενδεχομένως και στην καλοκαιρινή της περιοδεία. Σηγουρα Πάντως και τον Σεπτέμβριο.

    • Η Ντούσκα θα πάει το επιβεβαίωσε ο έμμεσα Άγγλος μουσικός παραγωγός της Ντούσκα, Phil Cook (@justcallmepip) ακολουθώντας στο ινστα το ελληνικό official fanpage της eurovision!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ