ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Ακούστε τα snippets των υποψηφίων τραγουδιών του ΕΜΑ 2019!

Πριν από λίγο το κρατικό κανάλι της Σλοβενίας RTVSLO έδωσε στην δημοσιότητα 30 δευτερόλεπτα από κάθε υποψήφιο τραγούδι του ΕΜΑ 2019. Μπορείτε να ακούσετε και τα 10 τραγούδια ΕΔΩ! Η κυκλοφορία των ολοκληρωμένων τραγουδιών αναμένεται να γίνει επίσημα μεσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Φέτος, οι διοργανωτές του ΕΜΑ, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην διεξαγωγή ενός μόνο show στο οποίο θα διαγωνισθούν οι 10 συμμετοχές. Η επιλογή θα γίνει σε δύο φάσεις: αρχικά, μία επιτροπή θα επιλέξει ανάμεσα από τα 10 τραγούδια της βραδιάς τα 2 επικρατέστερα. Τα 2 αυτά τραγούδια θα δοθούν στην δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή (100% televoting).

Ο εθνικός τελικός της Σλοβενίας, EMA 2019, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίουστις 21:00 ώρα Ελλάδας. Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το Studio 1 της κρατικής τηλεόρασης, RTV SLO.  Παρουσιάστρια του EMA 2019 που θα είναι η δημοφιλής ηθοποιός Adja Smrekar.

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Σλοβενίας στη Eurovision 2019

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν πιστεύω κανένα από αυτά πώς είναι ικανό για κάτι πολύ καλό στη Γιουροβίζιον. 2-3 παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον αλλά ως εκεί. Γενικότερα πάντως θα έχει το σόου αυτό συμμετοχές με σύγχρονη και καλή ενορχήστρωση και καλές φωνές. Κρίμα και φέτος για τη Σλοβενία που δεν έχει ποτέ γευτεί το σασπένς της διεκδίκησης ούτε καν μιας θεσης στην 5αδα.
    Παρεμπιπτόντως μου χτύπησε κάπως το ότι θα δοθούν στη δικαιοδοσία του κοινού μόνο 2 τραγούδια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ