ΓΕΩΡΓΙΑ: Ξεκινάει η ψηφοφορία του κοινού για το “Georgian Idol”!

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η μετάδοση του τρίτου show του «Georgian Idol», μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της Γεωργίας στη Eurovision 2019!

Οι 10 συμμετέχοντες οι οποίοι επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή στο τρίτο show και συνεχίζουν στην επόμενη φάση των live είναι:

  1. Giorgi Nakashidze
  2. Mariam Kakhelishvili
  3. Giorgi Pruidze
  4. Beso Nemsadze
  5. Dima Kobeshavidze
  6. Oto Nemsadze
  7. Tamar Lachkhepiani
  8. Ikako Aleksidze
  9. Liza Kalandadze
  10. Nini Tsnobiladze

Σήμερα (25/1) στις 10.00 ώρα Ελλάδος ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού για το ποιον από τους 10 συμμετέχοντες προτιμά. Η διαδικασία της ψηφοφορίας έχει ως ακολούθως:

? Ψηφοφορία μέσω Facebook: είναι δωρεάν κάθε 12 ώρες και γίνεται μέσω υπολογιστών, smartphone και tablet. Απαιτείται πρώτα η σύνδεση με τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook και κατόπιν η αναζήτηση της σελίδας του “Georgian Idol”, με το μπλε λογότυπο. Μετά, ανοίγοντας το the messenger μπορεί να επιλέξει κάποιος το όνομα και το επώνυμο του αγαπημένου του συμμετέχοντα και μετά να πατήσει το “Vote”.

? Ψηφοφορία μέσω τηλεφώνου: πληκτρολογώντας τον αριθμό που αντιστοιχεί στον συμμετέχοντας της προτίμησής τους (συνδρομητές της Geocell και Magti). Οι κλήσεις είναι απεριόριστες και στοιχίζουν 50 tetri έκαστος.

https://www.facebook.com/GeorgianIdol/videos/926517937552458/

Στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας του “Georgian Idol” θα αποχωρήσουν οι δύο συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν λάβει τις λιγότερες ψήφους συνολικά. Θα προσμετρηθούν όλες οι ψήφοι, και από τα δίκτυα τηλεφωνίας και μέσω Facebook. Κάθε ψήφος έχει την ίδια ισχύ.

Η προβολή του πρώτου live show θα γίνει αύριο Σάββατο στις 2ο.00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί LIVE ΕΔΩ.

https://www.facebook.com/GeorgianIdol/videos/231211391100395/

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνεται όλα τα νέα σχετικά με τον επιλογή εκπροσώπου της Γεωργίας για την Eurovision 2019!

[Πηγή – φωτογραφία: GPB / Georgian Idol]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ