ΕΣΘΟΝΙΑ: Συνεχίζεται το Eesti Laul 2019 – απόψε ο Β’ Ημιτελικός!

 Απόψε το βράδυ συνεχίζεται το μουσικό ταξίδι του Eesti Laul 2019, που θα ολοκληρωθεί στις 16 Φεβρουαρίου και μέσα από αυτό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Εσθονία, το Μάιο στο Τελ Αβίβ! Σήμερα θα διαγωνιστούν οι υπόλοιπες 12 συμμετοχές (από τις συνολικά 24) και στον τελικό θα περάσουν 6 καλλιτέχνεςΑπό τον πρώτο ημιτελικό που έγινε προχτές μπορείτε να δείτε ποιες 6 συμμετοχές προκρίθηκαν σε προηγούμενό μας άρθρο.

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια live και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές από το σπίτι και η επαγγελματική κριτική επιτροπή σε ποσοστό 50% – 50% αντίστοιχα θα επιλέξουν τα 4 καλύτερα τραγούδια για τον τελικό, ενώ για το 5ο και 6ο τραγούδι του τελικού λόγο θα έχει αποκλειστικά το κοινό!

Τα 12 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Synne Valtri – «I’ll Do It My Way»
2. Iseloomad – «Kaks miinust» 
3. Lumevärv ft. INGA – «Milline päev»
4. Sissi – «Strong»
5. Cätlin Mägi & Jaan Pehk– «Parmumäng»
6. Kadiah – «Believe»
7. Kaia Tamm – «Wo sind die Katzen?»
8. Kerli Kivilaan – «Cold Love»
9. Grete Paia– «Kui isegi kaotan»
10. Lacy Jay – «Halleluja» 
11. Around The Sun– «Follow Me Back»
12. Uku Suviste – «Pretty Little Liar»

Στο Eesti Laul, επιστρέφει και η Grete Paia, που έχει συμμετάσχει άλλες δύο φορές το 2013 («Päästke noored hinged» – 2η θέση) και το 2015 («Stories Untold» – 7η θέση). Αυτή τη φορά το τραγούδι της το υπογράφουν οι δημιουργοί (2 συμμετοχές φέτος) του «La Forza» (2018).

Παρουσιαστής του αποψινού δεύτερου ημιτελικού θα είναι και πάλι ο ηθοποιός Ott Sepp! Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή συναυλίας στην πόλη Tartu στις αθλητικές εγκαταστάσεις Tartu Ülikool’s sports centre.

Το show ξεκινά στις 19:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ. Ωστόσο η βραδιά αποτελείται τηλεοπτικά από τρία μέρη: 19:00 – 21:00 Α’ μέρος, 21:00 – 21:30 ειδήσεις και ψηφοφορία, 21:30 – 22:15 Β’ μέρος.

Πώς σας φαίνονται τα τραγούδια του δεύτερου ημιτελικού του Eesti Laul 2019;

Εσείς ποιο τραγούδι από τα παραπάνω προτιμάτε? Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Eesti laul 2019.

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: Μέρφη Φωτιάδου / πηγή photos: etv.err.ee]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ