ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Εκτός Vidbir 2019 η Tayanna!

Λίγες ώρες πριν την κλήρωση των ημιτελικών του Vidbir 2019 για την κατανομή των δεκαέξι καλλιτεχνών στους δύο ημιτελικούς, η Tayanna,το μεγάλο φαβορί για πολλούς,ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram την απόσυρσή της από τον διαγωνισμό.

Η δήλωσή της:

«Φίλοι, χαίρεται! Έχω ένα σημαντικό μήνυμα για σας: Χθες το απόγευμα πήρα μια πολύ δύσκολη αλλά συνειδητή απόφαση και δεν θα συμμετάσχω στην Εθνική Προεπιλογή για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Εύχομαι να το αποδεχτείτε με σεβασμό και εκτίμηση.Μερικές φορές το σύμπαν δεν δίνει κάτι σε κάποιον, όχι επειδή δεν το αξίζει, αλλά επειδή αξίζει κάτι άλλο. Για να το επιβεβαιώσω αυτό, αισθάνομαι ότι τώρα πρέπει τώρα να κάνω αυτή την επιλογή.

Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξουν καλλιτέχνες που δεν έφτασαν στην τελική επιλογή των συμμετεχόντων, αλλά που χρειάζονται ένα εισιτήριο για το Ισραήλ περισσότερο από ό,τι εγώ.

Και με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποίησα ακόμα ότι ο κύριος ανταγωνισμός στη ζωή ενός δημιουργικού ατόμου είναι ο ανταγωνισμός με τον εαυτό του. Για να το επιτύχετε αυτό ο τρόπος είναι ο εξής – να είστε ειλικρινείς και να έχετε τη δύναμη να πάρετε δύσκολες αποφάσεις.

Σέβομαι και αγαπώ όλη μας την ομάδα που πιστεύει σε μένα και όλο αυτό το διάστημα έκανε τα πάντα για να επιτύχει αυτό το φιλόδοξο στόχο. Αλλά θα πω Όχι. Αρκετά.

Επί του παρόντος, είμαι απορροφημένη σε αυτό που πραγματικά με συναρπάζει- η δημιουργία ενός νέου άλμπουμ και η προετοιμασία για μια σόλο συναυλία.

Είμαι ευγνώμων σε όλους σας για τη στήριξη αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και με εμπνέει.

Σας αγκαλιάζω όλους σας με τη μουσική μου!

Δική σας,

Tayanna»

Η αναπάντεχη αυτή εξέλιξη έρχεται λίγες μόνο ώρες πριν την κλήρωση της κατανομής των καλλιτεχνών στους δύο ημιτελικούς. Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με την επιλογή της Ουκρανίας για τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision.

[Πηγή/ Φωτογραφία: Instagram Tayanna]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα!!! Και τις δύο χρονιές άξιζε να πάει! Δεν έπρεπε να τα παρατήσει! Ούτε η Φουρέιρα τα παράτησε και στο τέλος κατάφερε να πάει και μάλιστα να κλείσει στόματα!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ