ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: “On my way” τιτλοφορείται η συμμετοχή των Sheppards!

Σε αποκάλυψη του τίτλου του τραγουδιού τους προχώρησαν οι Sheppard, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στη Eurovision 2019. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψαν τα μέλη του συγκροτήματος, το υποψήφιο τραγούδι τους τιτλοφορείται «On my way» και χάρη σε αυτό ευελπιστούν να κερδίσουν το εισιτήριο για το Tel Aviv στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο George Sheppard, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, δήλωσε για το «On my way»:

Ευτυχώς έχουμε ήδη γράψει ένα τραγούδι το οποίο είναι  ιδανικό για τη Eurovision. Έχει τον κλασικό, τεράστιο, αναιμικό ήχο των Sheppard, που γιορτάζει την αγάπη και τη φωτιά που καίει μέσα σου όταν είσαι ερωτευμένος”.

Σχετικά με την σκηνική τους παρουσία για τη βραδιά του εθνικού τελικού, ο George Sheppard τόνισε:

Σχεδιάζουμε επίσης μια επική performance χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, το χρώμα και το φως για να αποδώσουμε το νόημα των στίχων του τραγουδιού μας με ενδιαφέροντα και μοναδικό τρόπο”.

Το τραγούδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει επίσημα τη 1η Φεβρουαρίου 2019, μόλις επτά ημέρες πριν την επίσημη πρώτη παρουσίαση των δέκα υποψήφιων συμμετοχών του «Eurovision: Australia Decides».

Με την αποκάλυψη αυτή, γνωρίζουμε ήδη τους επτά από τους δέκα συνολικούς τίτλους των τραγουδιών που «παλεύουν» για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στη φετινή Eurovision.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές που έχουν ήδη αποκαλυφθεί είναι:

  1. Fight for love – Courtney Act
  2. This is not the end – Mark Vincent
  3. 2000 and Whatever – Electric Fields
  4. To myself – Alfie Arcuri
  5. Set me free – Leea Nanos
  6. Dust – Aydan
  7. On my way – Sheppards

Πλέον, απομένει να αποκαλυφθούν οι τίτλοι των τριών τελευταίων συμμετοχών που ερμηνεύουν η Kate Miller-Heidke, η Tania Doko και η Ella Hooper καθώς και οι επίσημες κυκλοφορίες τους στις μουσικές πλατφόρμες.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας για φέτος, «Eurovision – Australia Decides 2019»! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ