ΚΡΟΑΤΙΑ: Ο Jacques Houdek μιλάει για το τραγούδι του, που θα διαγωνιστεί στο Dora 2019!

Ο Jacques Houdek αποκάλυψε ότι το τραγούδι που έχει γράψει για να διαγωνιστεί στον εθνικό τελικό της χώρας, Dora 2019, θα το ερμηνεύσει ο 18χρονος Roko Blažević. Ο Roko είχε διαγωνιστεί στο μουσικό παιχνίδι “Zvijezda” του RTL και είχε μέντορα τον Jacques Houdek.

Ο Jacques Houdek είπε για τον Roko Blažević:

“Ο  Roko είναι εκπρόσωπος της νέας γενιάς ερμηνευτών και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη μετάδοση της γνώσης και της εμπειρίας μου στα νέα ταλέντα. Έχω γράψει το τραγούδι ακριβώς γι ‘αυτόν, γιατί αισθάνομαι ότι με την απίστευτη ερμηνεία του μπορεί να κερδίσει τις συμπάθειες εκατομμυρίων θεατών. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Roko είναι έτοιμος για τις προκλήσεις που επιφέρει η σκηνή της Eurovision”

Το τραγούδι που έγραψε ο Jacques Houdek, με τίτλο “The Dream“, είναι σε παρόμοιο ύφος με το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει ο ίδιος στην σκηνή της Eurovision 2017, με τίτλο “My Friend”.

Η υποβολή των συμμετοχών στον διαγωνισμό έκλεισε χθες και σύμφωνα με πηγές τοπικών μέσων της Κροατίας πολλά από τα μεγάλα ονόματα της χώρας έχουν υποβάλει τη συμμετοχή τους διεκδικώντας μια θέση στον Εθνικό Τελικό μέσω του οποίου θα δοθεί το εισιτήριο στον νικητή για τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός Dora 2019 θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16 Φεβρουαρίου, από το HRT1 και στο ραδιόφωνο από το HR2.

πηγή: esckaz.com

φωτογραφίa: REUTERS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ