ΙΣΠΑΝΙΑ: «Eurovision Gala» γεμάτο αστέρια και… fuego!

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το «Eurovision Gala 2019» που αναμένεται να διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η επίσημη ιστοσελίδα του RTVE, το «Eurovision Gala» θα περιέχει – εκτός από τις ζωντανές ερμηνείες των δέκα υποψήφιων τραγουδιών – πολλά αστέρια της μουσικής βιομηχανίας σε ένα ειδικά στημένο panel κριτικής αλλά και μια καλεσμένη-φωτιά!

Ο λόγος φυσικά για την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή των Ισπανών για το συγκεκριμένο show. Η τραγουδίστρια που έκανε το «Fuego» τεράστια επιτυχία τόσο στη Eurovision – κερδίζοντας την 2η θέση για χάρη της Κύπρου! – όσο και στην ίδια την Ισπανία, θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στη Βαρκελώνη, αυτή τη φορά για τις ανάγκες του Ισπανικού τελικού για τη Eurovision 2019. Φυσικά, η Ελένη θα είναι εκεί για να τραγουδήσει το βραβευμένο στη χώρα πλέον «Fuego» αλλά και για να χαρίσει στο κοινό ακόμη μία εκρηκτική εμφάνιση!

Πέραν της δικής μας Ελένης Φουρέιρα, το «Eurovision Gala 2019» θα περιέχει μεγάλα ονόματα της Ισπανικής showbiz στο panel της κριτικής επιτροπής που διαμορφώνει ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ειδικά για τη βραδιά αυτή. Ο ρόλος των συγκεκριμένων κριτών είναι καθαρά και μόνο η αξιολόγηση των δέκα υποψήφιων τραγουδιών χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου στο τελικό αποτέλεσμα. Ως γνωστόν, ο νικητής του τελικού και συνεπώς ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision 2019 θα κριθεί καθαρά και μόνο από το τηλεοπτικό κοινό. Τα μέλη του panel αυτού θα είναι ο μουσικός παραγωγός και κριτής του Operación Triunfo Manuel Martos, η εξαιρετικά δημοφιλής ερμηνεύτρια και εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision 2012 Pastora Soler και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Tony Aguilar. Στα ονόματα αυτά προστίθεται και αυτό του Doron Medalie από το Ισραήλ, συνθέτης του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision 2018 «Toy» αλλά και άλλων μεγάλων ραδιοφωνικών επιτυχιών.

Ο εθνικός τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι La 1 τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 17 Ιανουαρίου 2019, το RTVE θα δημοσιεύσει στην επίσημη ιστοσελίδα του (rtve.es) για πρώτη φορά ολόκληρα τα δέκα υποψήφια τραγούδια.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το «Eurovision Gala» αλλά και για την συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2019!

Πηγή: RTVE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ