ΣΟΥΗΔΙΑ: Χιούμορ μόνο από τους παρουσιαστές, όχι από τα τραγούδια του Melodifestivalen!

Η κατεύθυνση του φετινού Melodifestivalen είναι σαφής: ποικιλία στα είδη τραγουδιών και χιούμορ μόνο από τους παρουσιαστές κι όχι από τις συμμετοχές.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Σουηδίας (SVT) ξεκαθαρίζει σε ιστοσελίδα της ότι τα 28 υποψήφια τραγούδια έχουν επιλεγεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ικανοποιηθεί -όσο γίνεται- μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

Χαρακτηριστικά, ο παραγωγός του σουηδικού σόου, Christer Björkman, αναφέρει:

Γνωρίζουμε ότι είχαμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε μεγάλο μέρος του χιούμορ σε άλλα μέρη του προγράμματος. Έχουμε τέσσερις παρουσιαστές εκ των οποίων οι δύο είναι κωμικοί. Έτσι, μας δίνεται μεγαλύτερο εύρος ευκαιριών ψυχαγωγίας κι ως εκ τούτου δεν πέφτει όλη η «ευθύνη» στον διαγωνισμό. Δεν έχουμε να κυνηγήσουμε τίποτα αλλά να είμαστε ελεύθεροι στην επιλογή μας.

Ο πρώτος ημιτελικός του Melodifestivalen θα γίνει, στο Γκέτεμποργκ, στις 2 Φεβρουαρίου 2019. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαρτίου 2019, στη Στοκχόλμη.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: SVT]

Related posts

One Thought to “ΣΟΥΗΔΙΑ: Χιούμορ μόνο από τους παρουσιαστές, όχι από τα τραγούδια του Melodifestivalen!”

  1. […] Οι παρουσιαστές του Melodifestivalen 2019, Marika Carlsson, Eric Saade, Sarah Dawn-Finer και Kodjo Akolor θα έχουν χιουμοριστική προσέγγιση. […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ