ΡΩΣΙΑ: Απόψε ο τελικός!

Ο εθνικός τελικός της Ρωσίας, για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας στην 57η Eurovision, θα γίνει απόψε στις 20:00 ώρα Ελλάδας, στη Μόσχα και θα αναμεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Russia 1 και RTR Planeta. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι  Olga Shelest και Vladimir Zelenskiy. 25 τραγούδια λαμβάνουν μέρος στον τελικό, ενώ μεταξύ των διαγωνιζομένων υπάρχουν πολύ γνωστά ονόματα της Eurovision, όπως αυτό του Dima Bilan(2006 και 2008, 2η και 1η θέση αντίστοιχα), Yulia Volkova ( 2003 t.A.T.u) και Polina Smolova (2006). Η λίστα με τα ονόματα των 25 φιναλίστ έχει ως εξής:

01. Lena Maksimova – Brave
02. Ksenona – Close My Eyes
03. Irson Kudikova
04. “The UPS!” – Kiss
05. SARDOR – Believe
06. “4POST”  – Navstrechu nebu
07. Efrosiya –
08. “UNITE IT”  – Turn off the light
09. Katya Savelieva – Life’s beautiful
10. Olga Makovetskaya – Positive emotions
11. Rene – I Miss You
12. “Farinelli Balls”  – Breath away
13. Polina Smolova – Michael
14. CHINKONG feat. Karina – High Up
15. Marie Carne – Mezhdu nebom i zemlyoy
16. Mark Tishman – Money
17. Ed Shulzhevskiy – Sto minut
18. Elena Ekimova – Do You Like?
19. Yulia Volkova & Dima Bilan – Back To Her Future
20. Riff Action Family – Sky
21. Duet AIDA & TIMATI – Fantasy
22. Pavla – One Million Butterflies
23. “Syostry Syo
24. “Buranovskiye Babushki” – Part for everybody
25. “Jet Kids

Διαδικτυακά, ο ρώσικος τελικός, θα αναμεταδοθεί στο eurovisiontv εδώ.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο τα 16 τραγούδια που άκουσα δεν εντυπωσιάστηκα.Εχει μερικές καλές μπαλάντες και ροκακια.Δεν άκουσα όμως ακόμη τις γιαγιάδες και τον Dima.

  2. Συγνώμη υπάρχει συγκρότημα που λέγεται Farinelli BALLS??Μα , έλεος!
    (Που μπορούμε να τα ακούσουμε?)

  3. ta favori einai 3 : o Dima me tin Yulia , i Aida me ton Timati kai oi giagiades Buranovskiye Babushki stis opoies persi to kratiko kanali tis Rwsias legotan pws tha tis estelne me anathesi ..

  4. Μόλις ολοκληρώθηκε η μετάδοση των τραγουδιών. Αρκεί να πώ ότι με τις μπάμπουσκες από το Μπουράνοβο έγινε ο κακός χαμός. Η ποιότητα των υπολοίπων επιεικώς απαράδεκτη. Αν δεν δω τις γιαγιάδες στο Μπακού τότε μάλλον ο Ντίμα και η Γιούλια είναι η αξιοπρεπέστερη επιλογή

    • ρε συ ενταξει γλυκυτατες οι μπαμπουσκες αλλα δεν ειναι τραγουδι τωρα αυτο..οκ εχει γελιο αλλα δεν ειναι για τη σκηνη της eurovision.μαλλον παρασυρθηκαν οι ρωσοι και απλα δεν νοιαστηκαν τι στελνουν φετος..

  5. Τις γιαγιάδες τις είχα δει στην προηγούμενη προσπάθεια τους το 2010 και ομολογώ ότι ήταν αρκετά ενδιαφερούσα η πρόταση τους. Το τραγούδι τους (τότε) νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη επιλογή από το Lost and Forgotten που τελικά κέρδισε!!!

  6. Πλάκα κάνεις!!!Οι γιαγιάδες τελικά κέρδισαν!!!Τώρα το είδα!
    Καλά δεν υπάρχει η φετινή ρωσική συμμετοχή…….
    Party for everybody dance…come on and dance…come on and ….. BOOM BOOM!!!!!!!

  7. Φέτος στο διαγωνισμό θα δούμε επί σκηνής : … Γιαγιάδες με παραδοσιακές στολές, μια γυναίκα ντυμένη περίπου σαν Ινδιάνα με φωτιές, έναν τραγουδιστή με μαντήλι στα μάτια, τους Jedward, γυναίκες ημίγυμνες να λικνίζονται πάνω σε στύλους .. Θα ακούσουμε κατασκευάσματα όπως αυτά της Γεωργίας, του Μαυροβουνίου, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Λετονία, μαθήματα της λέξης Σ’αγαπώ από τη Βουλγαρία, μήπως παραμαζεύτηκαν ”ιδιαίτερες” συμμετοχές φέτος ?? Όπως φαίνεται φέτος η Ευρώπη το ριξε στην πλάκα …

  8. εγω θελωω να παει ο ντιμα με την γιουλια να εκπροσωπισονε την ρωσιατο τραγουδι ειναι παρα πολυωρεο και το ντουετο επισης …και …θα πετυχουνκαλη θεση ..!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ