ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Τον Ιανουάριο η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το Vidbir 2019!

Η θερμοκρασία στην Ουκρανία κυμαίνεται αυτή την περίοδο σε χαμηλά επίπεδα με τιμές κάτω από τους 0C, αλλά ο τηλεοπτικός σταθμός UA:PBC, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Vidbir 2019 (βλ. προηγούμενο άρθρο) φρόντισε να ζεστάνει όλους τους φανς της Eurovision καθώς ανακοίνωσε μέσω tweet στον επίσημο λογαριασμό του ότι οι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της συμμετοχής στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ θα ανακοινωθούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ακολουθώντας το πρόσταγμα της εποχής και φροντίζοντας να μας εξάψει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον συνέχισε με μια σειρά από teasing tweets στα οποία μας θύμισε παλαιότερες συμμετοχές του Vidbir αφήνοντας μας την αίσθηση πως πολλά από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτά θα τα ξαναδούμε σύντομα να διαγωνίζονται στο εθνικό τελικό της Ουκρανίας πλαισιώνοντας τις ήδη επιβεβαιωμένες συμμετοχές της Natalia Hordienko (βλ. εδώ) και των MNISHEK (βλ. εδώ).

Οι Erised είναι ένα ουκρανικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που αποτελείται από τους Sonya SukhorukovDetail (Daniel Marin) και Alexander Lyulyakin. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα ηλεκτρονικού ήχου και ισχυρών φωνητικών, την οποία οι ίδιοι χαρακτηρίζουν “ζωντανή ηλεκτρονική μουσική“.

Η Irina Vasilenko, γεννημένη στην Pogrebyshche είναι Ουκρανή τραγουδίστρια, γνωστή με το όνομα της VILNA. Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2007 σαν τραγουδίστρια στο συγκρότημα Mysterya. Το 2014, συμμετείχε στο X-factor, όπου κατόρθωσε να πάρει την έκτη θέση. Συμμετείχε στο Vidbir 2018 κατακτώντας την πέμπτη θέση στο μεγάλο τελικό.

Οι Kazka είναι ένα συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2017, τραγουδάει στα ουκρανικά και παίζει pop με στοιχεία electro folk. Αποτελείται από τους Aleksandra Zaritskaya (φωνητικά), Nikita Budash (πλήκτρα, κιθάρα) και Dmitry Mazuryak (πνευστά). Το τραγούδι τους Plakala (Κλάψε), το οποίο αναφέρεται στη γυναικεία κακοποίηση, έχει ξεπεράσει τα 181 εκατομμύρια views στο Youtube και έγινε το νούμερο ένα τραγούδι στα ουκρανικά που κατόρθωσε να μπει στο παγκόσμιο Top 10 του Shazam.

Ο Vladislav Andriyovych Karashchuk, γνωστός ως LAUD, γεννημένος στο Κίεβο είναι Ουκρανός τραγουδιστής και συνθέτης.Το 2016 συμμετείχε στην ουκρανική εκδοχή του Voice κατορθώνοντας να φτάσει στον τελικό. Συμμετείχε στο Vidbir 2018 με το τραγούδι του Waiting φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν σχετικά με την ουκρανική επιλογή. Πιστεύετε ότι κάποιος από τους προαναφερθέντες καλλιτέχνες θα βρεθεί στο Vidbir 2019?

Οι ημερομηνίες του Vidbir 2019 είναι: 

. Πρώτος Ημιτελικός: 9 Φεβρουαρίου 2019 

. Δεύτερος Ημιτελικός: 16 Φεβρουαρίου 2019

. Μεγάλος Τελικός: 23 Φεβρουαρίου 2019

[Πηγή: UA:PBC Eurovision Twitter]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Κατά την προσφιλή του μέθοδο, ο τηλεοπτικός σταθμός UA:PBC, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Vidbir 2019 (βλ. προηγούμενο άρθρο) ανακοίνωσε μέσω επίσημα μέσω tweet την υποψηφιότητα των KAZKA στο Vidbir 2019 για την οποία μας είχε προϊδεάσει λίγες μέρες νωρίτερα (βλ. προηγούμενο άρθρο). […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ