Με την εμπειρία του Δημήτρη Παπαδημητρίου η συμμετοχή μας στο Τελ Αβίβ;

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ. Και η συμμετοχή του αυτή και μόνο δεν θα μπορούσε να μην συσχετισθεί με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision… Και αυτό γιατί, ως γνωστόν, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν ο συνθέτης της Eurovision της Αθήνας, το 2006!

Η εμπειρία του καταξιωμένου Έλληνα συνθέτη φαίνεται ότι θα αποδειχθεί πολύτιμη και για τη συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision του Τελ Αβίβ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου φέρεται να αναλαμβάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής, την οποία αποφάσισε να του αναθέσει η Ελληνική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της ΕΡΤ.

Η επίσημη πληροφόρηση, μέχρι στιγμής, από την ΕΡΤ αναφέρει, όπως σας ενημερώσαμε κατ’αποκλειστικότητα σε άρθρο μας πριν λίγες ημέρες, ότι επίκειται προσεχώς η ανακοίνωση της Επιτροπής που θα αναλάβει το εγχείρημα της συμμετοχής της Ελλάδας στη Eurovision 2019 έως την υπόδειξη του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει.

Όπως μας διευκρινίσθηκε, ήδη έχει προταθεί σε κάποια άτομα να είναι μέλη της Επιτροπής αυτής και αναμένεται η απάντησή τους. Τα μέλη της επιτροπής αυτής θα αποφασίσουν το καλύτερο σχήμα λειτουργίας προκειμένου να επιλεγεί η ελληνική συμμετοχή οπότε θα ανακοινωθεί άμεσα και ο τρόπος επιλογής (ελληνικός τελικός ή απευθείας ανάθεση).

Μένει να επιβεβαιωθεί από την ΕΡΤ η ενεργός ανάμειξη του Δημήτρη Παπαδημητρίου στην ελληνική συμμετοχή και ποιος θα είναι ο ρόλος του, καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, και το 2011 είχε εμπλακεί – συμβουλευτικά εκείνη τη φορά – στη συμμετοχή του Λούκα Γιώρκα “Watch my dance”.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής της Ελληνικής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή – Φωτογραφία: RealLife / EΡT / Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ωνάση/ OGAE Greece]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πως μπορείς να επιλέγεις πρώτα το ποιος θα κάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια της Ελληνικής συμμετοχής χωρίς να ξέρεις τι είδους και ύφους τραγούδι θα είναι τελικά αυτή η συμμετοχή. Και αν είναι, λέω τώρα, ένα hard rock τραγούδι, πώς ακριβώς θα το προσεγγίσει ο Παπαδημητρίου;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ