ΣΟΥΗΔΙΑ: H Έλενα Παπαρίζου στον τελικό του Melodifestivalen!

Η νικήτρια της Eurovision 2005 , Έλενα Παπαρίζου, θα εμφανιστεί στον τελικό του Melodifestivalen, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου στο Globen Arena στη Στοκχόλμη. Η Έλενα θα τραγουδήσει το τραγούδι που πέρυσι είχε κερδίσει το διαγωνισμό, το Popular, στο διάλειμμα του τελικού. Είναι πλέον παράδοση να παρουσιάζεται το νικητήριο τραγούδι της τελευταίας χρονιάς στον τελικό της επόμενης, αλλά από διαφορετικό καλλιτέχνη από αυτόν που είχε κερδίσει. Έτσι, στο σόου του Σαββάτου, η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσει το Popular, πλαισιωμένη από 25 χορευτές σε μία χορογραφία που θα επιμεληθεί η Jenny Widegre. Το σόου δε θα περιλαμβάνει το διάσημο κλουβί που είχε ο Eric Saade πέρυσι επί σκηνής, αλλά ούτε εμφάνιση του ιδίου.
‘ Θα είναι ένα φαντασμαγορικό σόου που δεν έχετε ξαναδεί’ δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής του Melodifestivalen, Christer Björkman.
‘ Είναι η πρώτη φορά που ένας νικητής της Eurovision θα ερμηνεύσει το τραγούδι που κέρδισε πέρυσι στο σόου του τελικού’ δήλωσε ο Henrik Johnsson, συμπαραγωγός του σόου.

[youtube id=”IFs3fYQzm3w” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαζί με το 3λεπτο της Loreen, θα είναι οι καλύτερες στιγμές αυτού του πολύ μέτριου τελικού…

  2. Διπλό ενδιαφέρον για το melodifestivalen, και για το αποτέλεσμα (Lοreen δαγκωτό) και για την Ελενάρα

  3. Go Helena!Είμαι σίγουρος οτι θα το πει καλύτερα από τον Eric αλλά αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο θα μου πείτε.

  4. Αληθεια η κυρια Παπαριζου αν της ελεγε η ΕΡΤ να ειναι στον τελικο της Δευτερας… θα δεχοταν….?? μαλλον οχι!!!
    Ετσι ειναι… ξεχασε που το 2005 παρακαλουσε να παει Eurovision…

    • Γιατι, η αληθεια τοτε ηταν οτι η Παπαριζου παρακαλουσε να παει στον διαγωνισμο… και η Μποκοτα ηταν στο Fame story και μετα αφου ειπε οτι πρεπει να ασχοληθω… πριν παρει ποδι… ειπε για την Έλενα, η οποια ελεγε θελω να παω κτλ… αλλα ειπαμε… στο melodifestivalen ειπε πως θα γραψει καποια στιγμη στιχους για ενα τραγουδι… για την Ελλαδα που φετος ειναι στα ΤΑΡΤΑΡΑ απο αποψη φημης… τιποτα… ουτε καν το προτεινε… γιατι καλο ειναι να προτεινεις πραγματα και να αναλαμβανεις πρωτοβουλιες… και οχι να στο ζητανε! Το ιδιο ισχυει και για τους αλλους που ΦΑΓΑΝΕ απο την Eurovision…

      • ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Μονο να μασανε απο την Ελλαδα ξερουν ολοι και στις δυσκολες στιγμες πανε μονο σε γκλαμουρατους τελικους και μας φτυνουνε κανονικα!!!

  5. 1) Προς dimitris: ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΥΣ! Ότι δηλαδή ξεχνάμε εντελώς πως η υπέροχη νικήτριά μας έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη χώρα που τόσα χρόνια της προτείνει να την εκπροσωπήσει, και εκείνη αρνείται πεισματικά, ζώντας στην ταλαίπωρη πατρίδα των γονιών της, την οποία έχει ήδη κάνει υπερήφανη δύο φορές στο διαγωνισμό! Λυπάμαι και τους δυο σας, είστε αξιοθρήνητοι, και μη μου απαντήσετε, δεν αξίζει να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σας! Όλοι νομίζετε πως σας χρωστάνε, χρειάζεστε ψυχίατρο επειγόντως!
    2) Προς alexesc: Ουαί και επιστρέψεις χωρίς dvd του τελικού, με τόσους φίλους που έχεις εκεί! Απλά, ΟΥΑΙ!!!

    • Οτι δεν μας αρεσει το λεμε λαικισμο και βριζουμε … δινοντας χαρακτηρισμους… καλυτερα λαικιστης παρα ΦΑΣΙΣΤΑΣ οπως εσεις! Εσεις ειστε για αξιοθρηνητοι και οσο για τον ψυχιατρο καλυτερα να πατε μπας και σας δωσει λυσεις για πολλα προΒΛΗΜΑτα που εχετε

  6. ξυλο στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ.κοπανημα στους εθνικιστες.
    γενικα παει αυτο οχι για αυτα που λεει ο απο πανω…
    ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΟΝΟ

  7. Μ αρέσει που έχουμε ανησυχίες και τις εκφράζουμε. Ψυχίατρο λίγο πολύ όλοι θέλουμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

    Πάντως μην ξεχνάμε πως χάρη στην Έλενα έχουμε 1η και 3η θέση. Και αν δεν ήταν κι αυτή η 3η δεν ξέρω αν θα είχαμε πάρει και την 1η. Ας μην τα ξεχνάμε αυτά. Τώρα άλλοι ”τσιμπάνε” εκατομμύρια και εμείς θα κατηγορήσουμε την Έλενα για ένα promotion που της έγινε. Στο κάτω κάτω απέδωσε καρπούς, και η Έλενα αργότερα δεν στηρίχτηκε αποκλειστικά στην επιτυχία του 2005 για να καθιερωθεί. Είχε και τις αποτυχίες της, αλλά έχτισε την καριέρα της και με καλά βήματα και ο κόσμος την αποδέχτηκε μέσα από τις δουλειές της(πρέπει να πάω σε μεσημεριανό πάνελ, δεν το συζητώ)

    Καλή επιτυχία στην ελπίζω αδυνατισμένη κουκλάρα μας! Δε με νοιάζει αν θα γράψει τραγούδι, αν θα ξαναπάει esc, έχει ήδη κάνει αρκετά και την ευχαριστούμε γι’αυτό. Και πάντα θα είναι χαρά να τη βλέπουμε να στηρίζει το διαγωνιμσό με οποιοδήποτε τρόπο, και όχι μόνο για την Ελλάδα.

  8. Παιδια πλακα μου κανετε?Στον τελικο της Σουηδιας θα ζησουμε τη νικη της Loreen και θα δουμε την Ελενα να ερμηνευει το Popular!Ολα τα αλλα ειναι περιττα!!!!

  9. Όταν η Ελενα εφερνε την 3η θεση και την 1η θεση ηταν καλα, τωρα την βριζουμε τι να πω.Σ αυτη την χωρα τελικα δεν ειναι να κανεις κατι καλο, γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.Οσο για το οτι δεν πηγε στον ελληνικο τελικό, την καλεσε ποτε η Ερτ ολα αυτα τα χρόνια;Οχι.Σιγα μην τους παρακαλεσει κιολας, το αντιστροφο θα επρεπε γιατί αν δεν ηταν αυτή απο το 2001 η Eurovision θα ήταν στην τηλεθεαση του 8%

    • Αν διαβαζες αυτο ποιυ ειχα γραψει θα καταλάβαινες οτι το σχολιο μου δεν αφορουσε μονο την Παπαριζουν και φυσικα δεν αφορουσε το γεγονος οτι δεν ηταν σε καποιο ελληνικο τελικο!

  10. Ας την εκανε η Ερτ την προταση πρωτα, το να ειμαστε σιγουροι για το τι θα εκανε η Ελενα και η καθε Ελενα αν γινοταν η οποια προταση και να κατακρινουμε χωρις να ξερουμε τι θα απαντουσε δεν εχει νοημα.

  11. Εννοείται ότι η Παπαρίζου ήταν “κλεισμένη” για τον τελικό εδώ και καιρό. Σιγά μην περίμενε την ΕΡΤ μπας και την καλέσει στο σουρεάλ δρώμενο που ετοιμάζει στο εμπορικό κέντρο. Οι τραγουδιστές είναι επαγγελματίες, αγαπούν τη χώρα τους αλλά από την εργασία τους περιμένουν να ζήσουν. Ο Σαμπάνης που εμφανίζεται στον ελληνικό τελικό δεν είναι τόσο φιλάνθρωπος, απλά η ΕΡΤ του πρότεινε να την εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό και ενώ αρνήθηκε τελικά δέχθηκε να “προσφέρει την παρουσία του” στον τελικό. Δεν καταλαβαίνω προς τί αυτός ο πανικός……..

  12. Η Σουηδία είναι η χώρα στην οποία μεγάλωσε η Έλενα και οι Σουηδοί την τιμούν σε κάθε περίσταση(βλ. τραγούδι Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου,συνεντεύξεις και άλλα).Και τώρα πάλι την τίμησαν και την κάλεσαν στον τελικό του M.F που στην Σουηδία είναι πιο σημαντικό γεγονός απο την ίδια την Eurovision.Η Έλενα έκανε απλώς το αυτονόητο και αποδέχθηκε αυτή τη τιμή.Σημειωτέον πως κάθε χρόνο την παρακαλούν σχεδόν να πάρει μέρος ως διαγωνιζόμενη στο Μ.F και αρνείται.

  13. Ρε παιδια, δεν την κατηγόρησα γιατί θα εμφανιστεί στον τελικο της Σουηδίας! ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Καλά κανει και παει, δεν ειπα εγω αυτο! Χρησιμοποιήσα την Ελενα απλα για να πω, οτι οταν ξερεις οτι η χώρα σου ειναι στα ΤΑΡΤΑΡΑ απο απόψη ΦΗΜΗΣ (δεν αναφερομαι μονο στο οικονομικο θεμα γιατι υπαρχει και ενα ειδος ανθελληνισμου που μας χαρακτηριζουν ως τεμπεληδες – ενω δουλευουμε περισσοτερες ωρες στην ευρωπη – διεφθαρμενους κτλ..) πρέπει ο καθένας μας, να βοηθήσει! Αυτο που ειπα ειναι οτι θα έπρεπε πχ η Παπαρίζου είτε ο Ρουβας είτε η Βισση κτλ, που βοηθήθηκαν απο την ΕΡΤ και την Eurovision (την χρειαζόντουσαν και για εσωτερικη προβολη, απλα δεν τους βγηκε η διεθνη καριερα) οταν εμφανίζεται η ΕΡΤ και λεει, φετος δεν δινω λεφτα λογω οικονομικων προβληματων, αυτοι ολοι δεν μπορουσαν να θεσουν εθελοντικα τον εαυτο τους για την προωθηση της Ελληνικης συμμετοχης, ειτε γραφοντας τραγουδι ειτε κανοντας κατι αλλο, δεν λεω να προβαλουν τον τραγουδιστη που θα παει! Αυτο ειπα! Και αυτο το κανεις απο μονος σου, δεν στο ζητανε! Αυτο ειπα, δεν επιτεθηκα στην Παπαριζου γιατι θα παει στη Σουηδια, καλα θα κανει και ξερω πως τους εχει αρνηθει πολλες φορες για να συμμετεχει με την Σουηδια (εγω εχω μια αποψη για το συγκεκριμενο θεμα, δεν θα το αναλυσω, απλα θα πω οτι σχετιζεται με την ελληνικη νοοτροπια και το αφηνω εκει!). Δεν θα ειχα προβλημα το να εκπροσωπησει την Σουηδια, αλλα θα ειχα προβλημα εαν πχ το εκανε φετος και δεν προτεινε να παει με την ΕΛΑΛΔΑ ωστε να συμβαλλει στην αλλαγη του κλιματος για την Ελλαδα σε θεμα ΦΗΜΗΣ! ΑΥΤΟ ΛΕΩ! Γιατι δν νομιζω οτι δεν βοηθηκαν απο την Ελλαδα ολοι οσοι περασαν απο την eurovision τα τελευταια χρόνια! Οσο γιατι η ΕΡΤ δεν την καλει στον τελικο ειτε γιατι δεν παει, δεν με ενδιαφερει να γινει κατι για εσωτερικη καταναλωση, με ενδιαφερει να εχει αντικτυπο στο εξωτερικο!

  14. TELOS TA NEYRA MOU GINANE TSATALIA! H EUROVISION PAEI KATA DIAOLOU TR TO MELODI EINAI EDELOS ADIAFORO EIPA N DO MONO KAI MONO GIA TIN LATRIA P EXW STON ERIC KAI TR OUTE AYTON THA DOUME EEE OYST PIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -.- T NEYRA M DN EINAI KALA ME SIGXORITE…….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ