ΚΥΠΡΟΣ: “Κάναμε από πολύ νωρίς πρόταση στην Τάμτα”, αποκαλύπτει η Εύη Παπαμιχαήλ

Πριν από λίγο, η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής και μια εκ των βασικών συντελεστών της ομάδας της Κύπρου στη Eurovision Εύη Παπαμιχαήλ, μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή του Alpha “Καλύτερα Δεν Γίνεται”

Μεταξύ άλλων, η κα Παπαμιχαήλ εξέφρασε δημόσια για πρώτη φορά την τοποθέτηση του ΡΙΚ για τη φετινή συμμετοχή της χώρας στη Eurovision δηλώνοντας:

Θεωρούμε ότι έχουμε για ακόμη μία χρονιά ένα εξαιρετικό τραγούδι. Το κομμάτι είναι έτοιμο και το μόνο που απομένει είναι η τελική ηχογράφηση. Η πρόταση στην Τάμτα έγινε από πολύ νωρίς.

Η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της Κυπριακής ομάδας (και) για τη φετινή συμμετοχή.

Στόχος μας  είναι να τα πάμε εξαιρετικά, άλλωστε όλες οι χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θέλουν τη καλύτερη δυνατή θέση

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει εξ αρχής η ομάδα του ΡΙΚ στον OGAE Greece, σκοπός της είναι να ξανακάνει τον Κυπριακό λαό υπερήφανο για/με τη συμμετοχή του!

Ολοκληρώνοντας τη κουβέντα, η κα. Παπαμιχαήλ δεν παρέλειψε να αναφερθεί – για ακόμη μία φορά – στην Ελένη Φουρέιρα.

 Ελένη σε ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά! Με λίγη περισσότερη τύχη,  η Κύπρος θα μπορούσε να είχε κερδίσει!

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και τη συμμετοχή της Κύπρου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ