ΑΛΒΑΝΙΑ: Η βραδιά της παρουσίασης των 22 συμμετοχών του Festivali i Këngës 57!

Πρώτη χώρα που επιλέγει εκπρόσωπο και τραγούδι μέσα από τη διαδικασία του εθνικού διαγωνισμού είναι η Αλβανία. Ωστόσο, ήδη γνωρίζουμε την εκπρόσωπο και το τίτλο τραγουδιού για την Κύπρο και την εκπρόσωπο για την Αρμενία. Το Festivali i Këngës 57 ξεκίνησε χθες με την πρώτη από τις τρεις βραδιές του, όπου οι 22 συμμετέχοντες καλλιτέχνες ερμήνευσαν τις συμμετοχές τους μόνο με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Αλβανικής Ραδιοτηλεόρασης RTSH. Τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών κατά την πρώτη βραδιά του Fest 57 μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Απόψε πραγματοποιήθηκε η δεύτερη βραδιά του Festivali i Këngës 57, η «βραδιά της παρουσίασης», όπως ονομάστηκε! Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του αποψινού show οι 22 καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν τα υποψήφια τραγούδια τους σε ολοκληρωμένη μορφή, χωρίς live ορχήστρα, αλλά playback και με όλα τα δρώμενα επί σκηνής, όπως θα παρουσιαζόταν στη Eurovision.

Παρουσιαστές και αυτή τη βραδιά ήταν ο Viktor Zhusti και η Ana Golja. 

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση της κριτικής επιτροπής που θα επιλέξει τους 14 καλλιτέχνες που θα συνεχίσουν στον τελικό του Fest 57 αύριο διεκδικώντας το εισιτήριο για να εκπροσωπήσουν την Αλβανία στη Eurovision 2019.

Οι 22 καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα τραγούδια τους με την εξής σειρά, διαφορετική από χθες, προλογίζοντας τους οι παρουσιαστές ανά τριάδα (κάνοντας κλικ πάνω τους μπορείτε να δείτε τις LIVE εμφανίσεις τους -ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ):

Jonida Maliqi – Ktheju tokës

Artemisa Mithi dhe Febi Shkurti – Dua ta besoj

Mirud – Nënë

Klodiana Vata – Mbrëmje e pafund

Lidia Lufi – Rrëfehem

Marko Strazimiri dhe Imbro – Leyla

Orgesa Zaimi – Hije

Elona Islamaj – Në këtë botë kalmitarë

Bojken Lako –  Jeto jetën

Elton Deda – Qetësisht

Eliza Hoxha – Peng

Gjergj Leka – Një ditë tjetër

Kujtim Prodani – Babela

Aurel Thëllimi – Të dua ty

Soni Malaj – Më e fortë

Lorela Sejdini – Vetmi

Klint Çollaku – Me jetë

Alar Band – Dashuria nuk mjafton

Kelly – A më ndjen

Dilan Reka – Karma

Eranda Libohova – 100 pyetje

Bruno Pollogati – Nuk ka stop

 

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των 22 συμμετοχών, η Ana Golja έκανε μια καυτή εμφάνιση με ένα λάτιν-ποπ τραγούδι!

https://www.youtube.com/watch?v=xHQ1mFNSuko

Αύριο θα διεξαχθεί η τελευταία βραδιά, ο τελικός του Fest 57 από τον οποίο θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της Αλβανίας για τη Eurovision του Τελ Αβίβ.

Η τελική βραδιά θα μεταδοθεί και αυτή LIVE εδώ στις 21.30 ώρα Ελλάδος.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και την επιλογή εκπροσώπου της Αλβανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή – Φωτογραφία:  RTSH]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΟΝΟ.. ΗΤΑΝ LIVE ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ Κ ΟΧΙ PLAYBACK , ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΚΡΊΝΕΤΑΙ Κ ΣΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΟΠΟΥ ΥΠΉΡΧΑΝ ΛΑΘΆΚΙΑ.. ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΈΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΔΎΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΊ ΝΙΚΗΤΉΣ ΑΠΟ ΤΏΡΑ

    • Αγαπημένη φίλη, με το playback εννοούσα τη μουσική, και όχι την ερμηνεία… χθες ήταν με τη συνοδεία της Συμφωνικής ορχήστρας του RTSH live και η μουσική… βέβαια, κάποια κομμάτια είχαν Live εκτέλεση και τη μουσική όπως το “100 pyetje” με μια κιθάρα μόνο… σε ευχαριστούμε για την επισήμανση που μας έδωσε την ευκαιρία να το διευκρινίσουμε… πράγματι, ήταν μια καλή διοργάνωση, αν και έπασχε αρκετά σκηνοθετικά, και με κάποια προβλήματα ήχου χθες… ελπίζουμε σε έναν καλύτερο τελικό! Enjoy it!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ