ΙΤΑΛΙΑ: Ανακοινώθηκαν επίσημα όλοι οι καλλιτέχνες του Sanremo 2019!

Μόλις εχτές το βράδυ, στην prima serata του Sanremo Giovani ανακοινώθηκαν οι μισοί υποψήφιοι καλλιτέχνες του Sanremo 2019! Ανά περίπου μισή ώρα οι δύο παρουσιαστές γνωστοποιούσαν κι από 2 ονόματα, με τελευταίο φυσικά του νικητή της πρώτης βραδιάς, που ήταν ο Einar Ortiz.

Έτσι και σήμερα, στη δεύτερη (seconda serata) και τελευταία βραδιά του Sanremo Giovani έγιναν γνωστά τα ονόματα και των υπόλοιπων καλλιτεχνών. Επομένως το παζλ του Sanremo 2019 συμπληρώθηκε!

Όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Claudio Baglioni έχει για φέτος τον πήχη πολύ ψηλά, γεγονός που αποδείχθηκε. Μεγάλα ονόματα συναντάμε ανάμεσα στους καλλιτέχνες που αποκαλύφθηκαν στη χθεσινή βραδιά με την αγωνία να κορυφώθηκε απόψε.

Συγκεκριμένα οι 24 καταξιωμένοι καλλιτέχνες που αποκαλύφθηκαν χθες και σήμερα μαζί με τους τίλους των υποψήφιων τραγουδιών τους είναι οι παρακάτω:

1. Paola Turci – «L’ultimo ostacolo»

2. Simone Cristicchi – «Abbi cura di me»

3. Zen Circus – «L’amore è una dittatura»

4. Anna Tatangelo – «Le nostre anime di notte»

5. Loredana Bertè – «Cosa ti aspetti da me»

6. Irama – «La ragazza col cuore di latta»

7. Ultimo – «I tuoi particolari»

8. Nek – «Mi farò trovare pronto»

9. Motta – «Dov’è l’Italia»

10. Il Volo – «Musica che resta»

11. Ghemon – «Rose viola»

12. Einar Ortiz – Ο νέος καλλιτέχνης, νικητής της πρώτης βραδιάς του Sanremo Giovani πρέπει να συμμετάσχει στο Sanremo 2019 με νέο τραγούδι.

13. Patty Pravo & Briga – «Un po’ come la vita»

14. Daniele Silvestri – «Argento vivo»

15. Ex-Otago – «Solo una canzone»

16. Federica Carta & Shade – «Senza farlo apposta»

17. Negrita – «I ragazzi stanno bene»

18. Arisa – «Mi sento bene»

19. Achille Lauro – «Rolls Royce»

20. Francesco Renga – «Aspetto che torni»

21. Boomdabash – «Per un millione»

22. Enrico Nigiotti – «Nonno Hollywood»

23. Nino D’Angelo & Livio Cori – «Un’altra luce»

24. Mahmood – Ο νέος καλλιτέχνης, νικητής της δεύτερης βραδιάς του Sanremo Giovani πρέπει να συμμετάσχει στο Sanremo 2019 με νέο τραγούδι.

Το Sanremo 2019 θα λάβει χώρα στις 5-9 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ariston του Sanremo.

Όσον αφορά τους καλεσμένους που θα δούμε στο Sanremo 2019 από καιρό έχουν κλειδώσει 2 καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Ο Marco Mengoni και ο Eros Ramazzotti! Ωστόσο, κοντά στο τελικό ναι βρισκόταν και ο Andrea Bocelli. Περισσότερα για τους φετινούς guests δείτε εδώ. Είναι επομένως ξεκάθαρο ότι ο Claudio Baglioni θέλει και φέτος να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο.

Andrea Bocelli, Chiara Ferragni, Marco Mengoni, Eros Ramazzotti, Claudio Baglioni και Fedez

Πώς σας φαίνονται τα φετινά ονόματα του Sanremo 2019; Ποιος θα θέλατε να κερδίσει και να εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Ισραήλ;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις.

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. aporia oi “il volo” exoun sinavlies ton may kai prin akomi.. tha mporesoun na kanoun kai tour kai etoimasies gia ESC? den einai mono pao kai tragoudao sto Tel Aviv kai sinexizo ena tour…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ