ΙΤΑΛΙΑ: Οι Il Volo επιστρέφουν!

Ο διακαής πόθος όλων των Eurofans ανά την Ευρώπη τελικά έγινε πραγματικότητα! Πριν από λίγο η RAI, μέσω του Sanremo Giovani ανακοίνωσε τα πρώτα 12 ονόματα του φετινού festival του Sanremo και ανάμεσα σε αυτά φιγουράρει και αυτό των Il Volo.

Το τρίο των τενόρων που μάγεψε το κοινό της Eurovision το 2015 με το συγκλονιστικό “Grande amore” αφού κατάφερε να κερδίσει την ψηφοφορία του  κοινού (αλλά όχι των επιτροπών) κατέκτησε την 3η θέση στην τελική κατάταξη. Οι Il Volo θα διαγωνιστούν φέτος με το τραγούδι ”Musica che resta”.

Οι Il Volo, λοιπόν, επιστρέφουν φέτος στην σκηνή του Sanremo με σκοπό να κατακτήσουν την κορυφή όχι μόνο της Ιταλίας αλλά και της Ευρώπης! Θα τα καταφέρουν;

Οι ίδιοι δήλωσαν πριν λίγο στη RAI:

είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στο φεστιβάλ του Sanremo και είναι μία ευκαιρία να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια διαδρομής μας στην μουσική.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα αναφορικά με το Sanremo αλλά και τους αγαπημένους μας Il Volo!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ox thee Mou oi Dio agaphmenoi Mou Sergey lazarev Kai IL volo epistrefoun . Elpizw na kerdisate to San Reno Kai na exoume the dinatoterh Eurovision ever

  2. Καλη Επιτυχία !!Αγαπημένοι μας ,για τους Fans σας ειδη είσαστε νικητές,σας ευχομαστε τα καλλίτερα πάντα επιτυχίες!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ