[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Τις επόμενες μέρες ανακοινώνεται η Επιτροπή επιλογής της Ελληνικής συμμετοχής!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, οι διαδικασίες για την επιλογή εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision του Τελ Αβίβ ήταν σε εξέλιξη με συζητήσεις που γίνονταν στην ΕΡΤ. Αυτές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ήδη άρχισαν να λαμβάνονται οι πρώτες αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, κατόπιν επικοινωνίας με τη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η Επιτροπή που θα αναλάβει το εγχείρημα της συμμετοχής της Ελλάδας στη Eurovision 2019 έως την υπόδειξη του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει.

Όπως μας διευκρινίσθηκε, ήδη έχει προταθεί σε κάποια άτομα να είναι μέλη της Επιτροπής αυτής και αναμένεται η απάντησή τους. Τα μέλη της επιτροπής αυτής θα αποφασίσουν το καλύτερο σχήμα λειτουργίας προκειμένου να επιλεγεί η ελληνική συμμετοχή οπότε θα ανακοινωθεί άμεσα και ο τρόπος επιλογής.

Όπως είναι φανερό, η ΕΡΤ έχει ήδη ανάψει τις μηχανές και οδεύει με βήματα αποφασιστικά και σίγουρα προς την επιλογή της συμμετοχής της χώρας μας. Ο τρόπος που αυτό θα γίνει – ελληνικός τελικός, εσωτερική επιλογή ή απευθείας ανάθεση– είναι ακόμα ανοικτός και θα αποφασισθεί από την Επιτροπή. Λίγη υπομονή, λοιπόν, και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα!

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής της Ελληνικής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή – Φωτογραφία: ΕΡΤ / OGAE Greece]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να δούμε. Φθασανε Χριστούγεννα.
    Θα βοηθούσε η διαδικασία να είχε αρχίσει από το καλοκαίρι όπως σε πολλές χώρες.

  2. Συμφωνώ με ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. Του χάχαλου θα είναι όλη η διαδικασία και άσχετα με eurovision τα άτομα.

  3. Τελικά είναι επίσημο ότι η Τάμτα θα εκπροσώπισει την Κύπρο στη Γιουροβίζιον! Αγαπητή Ελλαδίτσα, αφού φαίνεται πλέον πια πως με το ζόρι προσπαθείς να βρεις την όρεξη για να πας στην Γιουροβίζιον με ένα καλό τραγούδι και τραγουδιστή! Τι παιδεύεσαι και εσύ; Απλά αποχώρησε όπως έκανε και η Τουρκία! Προτιμότερο να αποχωρίσουμε παρά να ξαναγίνουμε ξεφτίλα κανωνική!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ