Μιχάλης Ρακιντζής: «Η Eurovision για εμένα είναι μία από τις χίλιες συναυλίες μου» (VIDEO)!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε καλεσμένος, χθες (18/12), στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», και μίλησε για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2002. Τη χαρακτήρισε ως «μία ακόμα εμφάνιση».

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρακιντζής δήλωσε: «Θα σου πω τι νιώθω κάθε φορά και καλώ οποιονδήποτε να το δει και live. Το κομμάτι που γίνεται το σώσε μέσα στα live είναι το S.A.G.A.P.O και μετά από 16 χρόνια. Αυτό δημιουργήθηκε για ένα εξάμηνο από διάφορες μεσημεριανές εκπομπές που είχαν συμφέρον να το κάνουν αυτό, γιατί όσο πιο έτσι σε παρουσιάζουν, τόσο περισσότερο δημιουργούν την αντιπαλότητα. Από τη μία έπαιρναν αυτοί που γουστάρανε να βρίζουν, από την άλλη έπαιρναν οι άλλοι έβριζαν τους άλλους και γινόταν ένα πράγμα που ήταν όλοι ευτυχισμένοι, ξέρεις, αυτό πουλάει. Και είχε και πολλά θέματα η συγκεκριμένη συμμετοχή να πουλήσει. Το καταλάβαινα σαν εμπορικό προϊόν, αλλά σαν Μιχάλης στα live μου και στην επαφή μου με τον κόσμο δεν αντιμετώπισα ποτέ κάτι τέτοιο».

Για τον ίδιο, η Eurovision είναι μία βραδιά σ’ ένα καλοστημένο περιβάλλον, όπως είπε: «Η Eurovision ήταν μια απόφαση στιγμής που το περίμενα από τον εαυτό μου. Και να σου πω κάτι; Τι είναι η Eurovision; Μια βραδιά σε ένα πολύ ωραία στημένο περιβάλλον και είναι μία από τις χίλιες συναυλίες που έχω κάνει. Μια ακόμα εμφάνιση. Είμαι ακομπλεξάριστος με τη μουσική. Δεν έχω θέματα. Έχω θέμα στο αν μου αρέσει ένα τραγούδι ή αν δεν μου αρέσει. Αν είναι το ένα είδος ή το άλλο δεν είμαι κομπλεξαρισμένος. Αποδέχομαι την καλή μουσική σε όλα τα ήδη».

Ο Μιχάλης Ρακιντζής εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision του 2002, με το τραγούδι «S.A.G.A.P.O.». Εν τέλει, κατέλαβε τη 17η θέση, συγκεντρώνοντας μόλις 27 βαθμούς.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: ΑΝΤ1]

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ