https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Τάμτα: «Δεν έχω δεχθεί πρόταση από Ελλάδα, συζητώ με την Κύπρο»

Καθώς η μία χώρα μετά την άλλη ξεκίνησαν τις διαδικασίες επιλογής των εκπροσώπων τους στη Eurovision 2019, αυξάνεται και το ενδιαφέρον σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μια καλλιτέχνης που έχει βρεθεί τα τελευταία δυο χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των συζητήσεων είναι αναμφίβολα η Τάμτα. Η ίδια δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να συμμετάσχει στη Eurovision είτε με Ελλάδα είτε με Κύπρο είτε με τη χώρα της καταγωγής της, τη Γεωργία. Αρκεί, όπως έχει τονίσει  η ίδια, να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι.

Πριν από λίγη ώρα, σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στη σημερινή (18/12) πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, η Τάμτα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις προθέσεις αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision γενικά αλλά και ειδικά του 2019 στο Τελ Αβίβ. H ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό τραγουδίστρια σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν τελικά θα την δούμε στη σκηνή του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού απάντησε:

Μακάρι να με δείτε και μακάρι να με δω, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας πω

Στη συνέχεια και θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, διευκρίνισε:

Έχω συγκεκριμένο deadline που δεν αργεί πάρα πολύ. Προηγείται ένα meeting να κάνουμε, να πάρουμε μια τελική απόφαση και θα σας το πούμε

Όσον αφορά στη φημολογία που αναπτύχθηκε όλο τον προηγούμενο καιρό σχετικά με το «Ναι» που έχει πει η ίδια στο ΡΙΚ, η τραγουδίστρια δήλωσε:

Όχι, είχα πει ότι είμαι συζητήσιμη, απλά πρέπει να ακούσω το τραγούδι. Γιατί χωρίς να ακούσω το τραγούδι, δεν μπορώ να δώσω ΟΚ

Τέλος, όταν ρωτήθηκε ότι όλα αυτά αφορούν την πιθανή συμμετοχή της με την Κύπρο, η Τάμτα ξεκαθάρισε:

Για την Κύπρο μιλάμε. Η Ελλάδα δεν μου έχει κάνει πρόταση, θα ήθελα να το ξέρετε…

Όπως φαίνεται οι συζητήσεις της τραγουδίστριας και της ομάδας της με το ΡΙΚ είναι σε εξέλιξη και δε μένει πάρα να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να μάθουμε εάν η Τάμτα θα είναι τελικά αυτή που θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης ερμηνεύοντας το τραγούδι του Alex P «Replay».

Επίσης, όπως έχει διευκρινίσει και το ίδιο το Κυπριακό κανάλι στον OGAE Greece, αυτόν τον καιρό γίνονται όλες οι απαραίτητες επαφές και παραπέμπει στις επίσημες ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Κύπρου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: Ant1- Το πρωινό]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ