AΥΣΤΡΑΛΙΑ: Οι Sheppard αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους στο «Eurovision: Australia Decides»!

Ο πρώτος εθνικός τελικός της Αυστραλίας, το Eurovision: Australia Decides συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο την προσοχή των eurofans καθώς πλησιάζουμε προς τη διεξαγωγή του το Φεβρουάριο.

Από την πρώτη στιγμή ο Αυστραλιανός ραδιοτηλεοπτικός φορέας SBS  προσπαθεί να «τραβήξει»  μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας της χώρας, κάτι το οποίο φαίνεται να το έχει ήδη επιτύχει. Η αρχή έγινε πριν 2 εβδομάδες αποκαλύπτοντας τις ταυτότητες τεσσάρων υποψηφίων. Πρόκειται για το indie-pop group Sheppard,  τη τραγουδίστρια και συνθέτρια Kate Miller-Heidke, το electro δίδυμο Electric Fields, και τον νικητή του Australia’s  Got Talent,  Mark Vincent, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση των υπόλοιπων συμμετεχόντων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Wiwibloggs, το indie-pop group Sheppard αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το τραγούδι τους με το οποίο συμμετέχουν στο «Eurovision: Australia Decides». Όπως αναφέρουν, το τραγούδι τους είναι «πολύ καλό και ό,τι πρέπει για τη Eurovision»!

Πως το περιγράφουν;

Είναι ένα τραγούδι που χαρακτηρίζεται από το δυνατό ήχο των Sheppard, ένας ύμνος του καλλιτεχνικού μας ύφους, που γιορτάζει την αγάπη και τη φωτιά που καίει μέσα σου όταν είσαι ερωτευμένος.

Οι Sheppard, που ήρθαν σε επαφή με το ευρωπαϊκό κοινό μέσω της πρόσφατης περιοδείας τους ανά την Ευρώπη, μίλησαν επίσης για τα πλάνα τους σχετικά με τη σκηνοθεσία της συμμετοχής τους, λέγοντας:

Σχεδιάζουμε μια επική παρουσίαση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, το χρώμα και το φως για να πούμε την ιστορία του τραγουδιού με έναν ενδιαφέροντα, μοναδικό τρόπο.

Και παρόλο που το συγκρότημα θα αγωνιστεί σκληρά για να κερδίσει τον τελικό της χώρας και να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στη Eurovision του 2019, επιδεικνύουν το ήθος τους, λέγοντας ότι θα υποστηρίξουν όποια συμμετοχή κερδίσει τον εθνικό τελικό της χώρας τους, τονίζοντας:

Η ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε οτιδήποτε είναι μια προσφορά που δεν θα μπορούσαμε να απορρίψουμε και η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς της μουσικής. Έχω την αίσθηση ότι οι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες θα γίνουν εξαιρετικοί φίλοι μέσα από την εμπειρία αυτή και ανεξάρτητα με το ποιος αποφασισθεί να στείλει η Αυστραλία όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι

Παρόλο που οι Sheppard δεν είναι ανταγωνιστικοί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, σίγουρα έχουν το πλεονέκτημα της διεθνούς επιτυχίας τους. Το indie pop συγκρότημα με καταγωγή από το Brisbane της Αυστραλίας, δημιουργήθηκε το 2009. Το single τους, «Geronimo», έφτασε στο # 1 στην Αυστραλία (έγινε 5 φορές πλατινένιο) και εισήλθε στην πρώτη δεκάδα σε ευρωπαϊκά charts, συγκεντρώνοντας πάνω από 41 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Όπως αναφέραμε σε άρθρο μας εδώ, οι προετοιμασίες και οι σχεδιασμοί για το Eurovision: Australia Decides φαίνεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Αυστραλία να έχει την υποστήριξη από τον παραγωγό του Melodifestivalen της Σουηδίας Christer Björkman, αλλά και τον σκηνοθέτη της Eurovision 2014 Per Zachariassen.

Σε αναμονή, λοιπόν, της ανακοίνωσης και των υπόλοιπων συμμετεχόντων του πρώτου εθνικού τελικού της Αυστραλίας, καθώς και των τραγουδιών.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Αυστραλίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: wiwibloggs / Φωτογραφία: Sheppard-Instagram]

Written by 

Related posts

One Thought to “AΥΣΤΡΑΛΙΑ: Οι Sheppard αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους στο «Eurovision: Australia Decides»!”

  1. […] Μέχρι στιγμής μόλις τρία υποψήφια τραγούδια έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τους καλλιτέχνες («Fight for love» – Courtney Act, «2000 and Whatever» – Electric Fields και «This is not the end» – Mark Vincent) ενώ πέρα από αυτούς μόνο οι Sheppard έχουν ανακοινώσει κάποια παραπάνω στοιχεία για την συμμετοχή τους (διαβάστε εδώ). […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ