Ο OGAE Greece συνάντησε τους καλλιτέχνες του εθνικού τελικού!

Συνεχίζοντας μια άκρως επιτυχημένη παράδοση χρόνων, ο OGAE Greece βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό των καλλιτεχνών που διαγωνίζονται στον εθνικό τελικό της χώρας μας, στηρίζοντας αμέριστα και με αφοσίωση την διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2012. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που του Σωματείου μας, οι υποψήφιοι ερμηνευτές συναντήθηκαν με τα μέλη μας στο πάντα ζεστό και φιλόξενο “Αθηναίων Πολιτεία”, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα ενθουσιασμού.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, τα μέλη του OGAE Greece και φίλοι του σωματείου μας υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια τη φετινή dream team των νεαρών ερμηνευτών που διεκδικούν τον τίτλο του εκπροσώπου μας, στον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Οι καλλιτέχνες συνομίλησαν μαζί μας σε θερμότατο κλίμα, μοιράστηκαν τα συναισθήματα και τις αγωνίες τους εν όψει της διεξαγωγής του τελικού, αλλά μας εξέφρασαν και τον ενθουσιασμό και την ευτυχία που τους διακατέχει για την συμμετοχή τους σε αυτόν.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν εκείνη κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μαζί με τους Dora, Cassiopeia, Velvet Fire και Ελευθερία Ελευθερίου την πρώτη προβολή των video clips των υποψήφιων τραγουδιών, τα οποία και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες είδαν για πρώτη φορά, στην τελική τους μορφή. Το οπτικό αποτέλεσμα ενθουσίασε τα μέλη μας, τα οποία επιβράβευσαν τους ερμηνευτές με ζεστό, παρατεταμένο και επαναλαμβανόμενο χειροκρότημα.

Εν συνεχεία οι υποψήφιοι εκπρόσωποι συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί μας, ενώ ακολούθησε μια σειρά από συνεντεύξεις για λογαριασμό του site μας, τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα πολύ σύντομα να απολαύσετε.

Φτάνοντας στο τέλος της βραδιάς, τα μέλη του OGAE Greece αποχαιρέτησαν με θέρμη και συγκίνηση τους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους τις ειλικρινείς και γεμάτες αγάπη ευχές τους και ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για τις 12 Μαρτίου, κατά τη διεξαγωγή του εθνικού τελικού.

Θανάσης Νάκος

Φωτογραφίες: Θάνος Τοκμάζωφ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα κρυολόγημα δεν μου επέτρεψε να παρευρεθώ, αν και το επιθυμούσα!
    Εύχομαι να μας εκπροσωπήσει το καταλληλότερο κομμάτι! Καλή επιτυχία σε όλα τα νέα παιδιά που προσπαθούν φέτος!

  2. Εύχομαι να μας εκπροσωπήσει το καταλληλότερο κομμάτι! Καλή επιτυχία σε όλα τα νέα παιδιά που προσπαθούν φέτος!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ