ΚΥΠΡΟΣ: Τι ισχύει για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2019;

Η Κυπριακή συμμετοχή για τη Eurovision 2019 έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων από νωρίς. Η σεναριολογία γύρω από το όνομα, κυρίως, του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τελ Αβίβ καλά κρατεί.

Η Κυπριακή δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει επιλέξει τη σταδιακή αποκάλυψη της συμμετοχής στη Eurovision 2019. Μέσα από την επίσημη σελίδα της στο διαγωνισμό έχει προβεί, μέσω ορισμένων quizzes και teasers, στην ανακοίνωση του Alex P και της νέας συνθετικής του ομάδας ως δημιουργών του τραγουδιού, το οποίο θα επιμεληθεί επί σκηνής και πάλι η χορογράφος Sacha Jean-Baptiste, αλλά και του τίτλου του τραγουδιού που είναι… “REPLAY”!

Αυτή η σταδιακή παρουσίαση της Κυπριακής συμμετοχής από το ΡΙΚ δεν έχει ανακόψει την ονοματολογία για την εκπροσώπηση της Κύπρου, αλλά θα λέγαμε, αντιθέτως, ότι την έχει μεγαλώσει… Η παρουσία στην συνθετική ομάδα των δημιουργών του Unloved” που ερμήνευσε η Τάμτα, έστρεψαν το ενδιαφέρον του δημοσιογραφικού κόσμου σε εκείνη… Ωστόσο, μέχρι και πριν λίγο καιρό, είχαν ακουστεί από διάφορα μέσα και άλλα ονόματα, όπως για παράδειγμα του Βαγγέλη Κακουριώτη, που τώρα ακούγεται και για την Ελλάδα…

Τι ισχυεί, όμως;

➡ Είναι γνωστό ότι το ΡΙΚ προβαίνει σε επαφές, κάτι που και η ίδια η Τάμτα επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, οι πληροφορίες μας από το ΡΙΚ αναφέρουν ότι δεν έχει υπογράψει κανένας καλλιτέχνης και συνιστούν υπομονή μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις.

Εν αναμονή, λοιπόν, των επίσημων ανακοινώσεων του ΡΙΚ, αλλά και των επόμενων αποκαλύψεων για την Κυπριακή συμμετοχή μέσω της Eurovision σελίδας του.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της Κυπριακής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Written by 

Related posts

One Thought to “ΚΥΠΡΟΣ: Τι ισχύει για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2019;”

  1. Γιαννης

    Απο που κι ως που ο Βαγγέλης Κακουριώτης φημολογειται οτι θα εκπροσωπησει την Ελλαδα; Επισης ποιος ειναι αυτος;

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ