ΚΥΠΡΟΣ: Ξεκινούν τα γυρίσματα για το video clip του “La La Love”!

Τα γυρίσματα για το video clip της συμμετοχής της Κύπρου στην Eurovision 2012 ξεκινούν σήμερα, σύμφωνα με ανάρτηση της φετινής εκπροσώπου της χώρας, Ήβης Αδάμου, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών εν όψει του Μπακού βρίσκεται η δημιουργική ομάδα του ΡΙΚ και της δισκογραφικής εταιρείας της ερμηνεύτριας, προκειμένου η αποστολή της χώρας στον φετινό διαγωνισμό να στεφθεί από τη μεγαλύτερη -κατά το δυνατόν- επιτυχία. Στα πλαίσια των διεργασιών της δημιουργικής ομάδας της φετινής συμμετοχής, αρχίζουν σήμερα τα πρώτα γυρίσματα για το video clip του “La La Love”, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Ο προαναφερθείς σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί με αρκετούς από τους πλέον επιτυχημένους καλλιτέχνες της χώρας μας, ενώ το αντικείμενο της δουλειάς του περιλαμβάνει μουσικές τηλεοπτικές παραγωγές (video clips) αλλά και την επιμέλεια live παραστάσεων σε μουσικές σκηνές. Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ η μετάδοση του video θα πραγματοποιηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Συγχρόνως, η Ήβη Αδάμου και οι συνεργάτες τις έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την σκηνική παρουσίαση της συμμετοχής στον επερχόμενο διαγωνισμό, αναζητώντας μια ευρηματική και συνάμα δυναμική χορογραφία.

Κλείνοντας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε την εμφάνιση της Ήβης στον εθνικό τελικό της Βουλγαρίας, ο οποίος διεξήχθη την περασμένη Τρίτη στη Σόφια, όπου παρέστη ως επίσημη προσκεκλημένη του OGAE Bulgaria.

Θανάσης Νάκος

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεκάδα ναι, πεντάδα πολύ πολύ δύσκολα… μην ξεχνάς συμμετοχές όπως της Σουηδίας(αν πάει η Loreen), Ισλανδίας, Δανίας, Ρωσίας(αν πάει ο Dima Bilan), Σερβίας κλπ… δε παίζει και μόνη της!!

      • Δεν έχεις ακούσει καν τα τραγούδια της Ρωσίας και της Σερβίας και δεν ξέρεις ποιό θα εκπροωσπήσει τη Σουηδία! Πώς μιλάς? Όσο για την Ισλανδία, θα έχει την ίδια τύχη που έχουν κάθε χρόνο τα τραγούδια που χρείζονται από τους φαν “φαβορί” και στο τέλος πατώνουν, βλ. Γαλλία ’11, Βέλγιο ’06, Βέλγιο ’04, Κύπρος ’99 / ’07, κλπ.

  1. vk συμφωνω μαζι σ…στο ευκολο πενταδα…Αννα η eurovision μας εχει δειξει οτι δν παιζουν ρολο τα ονοματα…το κομματακι ειναι γαματο…δυνατα κυπροοοοοςςς…φιλουδιααα….

  2. το τραγουδι ειναι το καλυτερο που εχει παει για την κυπρο ΟΜΩΣ ολοι πιστευω πως κανετε ενα μικρο λαθακι…. ποιο?αν θυμαστε ΚΑΙ το 2010 η κυπρος ειχε στειλει τον ουαλο με ενα εξαισιο τραγουδι περασε στον τελικο και η θεση????αν δε κανω λαθος ουτε μες τη 15αδα δε μπηκε οπως καταλαβενετε η κυπρος δεν εχει ΔΥΣΤΗΧΩΣ φανς δεν ξερω αν θα μπει καν μες την 20αδα

    • αν ήταν να κρινεται η χωρα και οχι το τραγουδι…Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ…
      25-26 ΘΕΣΗ!

  3. ειναι κριμα να πιστευουν οι φιλοι οτι η κυπρος θα νικησει η θα μπει 3αδα..συγνωμη αλλα ειναι αμφιβολη η εισοδος της στον τελικο..και αν μπει η θεση που θα παρει θα ειναι αντιστοιχη μαυτη της εσθονιας περσυ!με ποια λογικη μιλατε για νικη?οταν υπαρχει μια ιταλια,ισπανια,ισλανδια 2-3 αρκετα καλες συμμετοχες απ τις βαλκανικες χωρες,με ενα Ζελικο,με μια σουηδια (αν παει η lorren) και σε συνδιασμο με τις εκπληξεις που συμβαινουν καθε χρονο και το οτι η κυπρος δεν εχει συμμαχιες και η συμμετοχη της ειναι ενα παιδικο τραγουδακι με ποια λογικη αισιοδοξειτε να τα παει καλα?
    τα ιδια βεβαια ισχυουν και για την ελλαδα με οποιο και να παει..

  4. teliko pernaei sigura i kupros kai 10a tin vlepw….twra mesa stin dekada vlepw kai ispania-italia-sweeden(kai me loreen kai me danny)-belarus-slovenia-germany-norway…..gia tin islandia den 3erw ….tha bei teliko alla ok(prwsopika den pethenw)….tespa emena maresun arketa tragudia alla nomizw oti mas perimenun kai alles poli kales simetoxes epomenos tipota den eine siguro

  5. Ouf!!an den kano la8os zeta to 2010 i kipros den itan kan favori…to tragoudi tis kiprou kolla sta aftia olon!!me ton refren…kai eimai sigouros gia 5ada..gianni na rotiso kati pia diafora exei o Zeliko apo tin Hvi????E-L-E-O-S…kai lete me mia souidia an paei i Lorren den mporeite na 3erete pios 8a paei re paidia!oso gia to tragoudi tis italias asxoliasto..kai an i ispania pou einai stis Big5 ka8e xrono patonei!
    Υ.Γ:To tragoudi tis Cyprus den einai paidiko!
    Oso gia best:Norway,Cyprus,Denmark

  6. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΒΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ 5ΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ