ΚΥΠΡΟΣ: Με δυνατή συνθετική ομάδα στο Τελ Αβίβ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Κυπριακή Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, στην επίσημη σελίδα που διατηρεί για τον διαγωνισμό της Eurovision, ξεκίνησε από προχθές μια σειρά quizzes και teasers που αφορούν στην Κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2019!

Στο πρώτο quiz, το ΡΙΚ προχώρησε στην αποκάλυψη του δημιουργού και ενός μέλους της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού, το οποίο θα αποτελέσει την συμμετοχή της Κύπρου στο Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, στο quiz που απευθυνόταν προς τους χρήστες του διαδικτύου, το ΡΙΚ καλούσε να μαντέψουν ποια η σύνδεση του τραγουδιού της J.LO και του Pitbull On the floor με την Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2019.  Στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1 «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» χθες δόθηκε η επίσημη απάντηση στον γρίφο, από τη δημοσιογράφο Έλενα Μακρή. O Alex P. είναι ο δημιουργός του τραγουδιού και ο Teddy Sky, όπως και πέρσι που συμμετείχε και στα φωνητικά του “Fuego”, είναι στη συνθετική ομάδα, όπως σας ενημέρωσε και ο OGAE Greece εδώ.

Πριν από λίγο το ΡΙΚ προχώρησε στο δεύτερο quiz για την Κυπριακή συμμετοχή! Σε αυτό ζητάει να βρούμε πως συνδέεται με το τραγούδι της Κύπρου μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, το High on life” των Martin Garixx και Bonn.

https://www.facebook.com/1733990883572500/posts/1957117457926507/

Αναζητώντας, στη συνθετική ομάδα του συγκεκριμένου τραγουδιού βρίσκουμε μεγάλα ονόματα τραγουδοποιών και παραγωγών, όπως ο Albin Nedler και ο Kristofer Fogelmark (γνωστός ως Bonn). Ο Alex P, εκτός από τον Teddy Sky όπως ανακοινώθηκε, αλλά και τον Viktor Svensson με τον οποίο είναι μόνιμοι συνεργάτες τα τελευταία χρόνια, έχει φαίνεται μαζί του στη συνθετική ομάδα και τους παραπάνω δύο τραγουδοποιούς.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα που προμηνύει, αν μη τι άλλο, ένα δυνατό τραγούδι!

O Albin Nedler και ο Kristofer Fogelmark έχουν συμβάλλει στη δημιουργία πολύ μεγάλων επιτυχιών γνωστών καλλιτεχνών, όπως Avicii, DNCE, Demi Lovato, One Direction, Rod Stuart, Martin Garixx, κ.α.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν, επίσης, συμμετάσχει μαζί με τον Alex P και τον Viktor Svensson και στη δημιουργία του Unloved με την Τάμτα, το οποίο στο παρά πέντε δεν πήγε στη Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας, το 2015!

Τα πρώτα στοιχεία για την Κυπριακή συμμετοχή αποκαλύφθηκαν και αναμένονται ακόμα περισσότερα μέσα από τις αναρτήσεις του ΡΙΚ τις προσεχείς μέρες…

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και τη συμμετοχή της Κύπρου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Φωτογραφία: Instagram / OGAE Greece]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

6 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ