ΡΩΣΙΑ: Στη Μόσχα βρίσκεται η Dream Team!

Στη Ρωσία, βρίσκεται η αγαπημένη των eurofans ανά την Ευρώπη, Dream Τeam, μέλη της οποίας είναι ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, ο χορογράφος και σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός αλλά και ο δημοφιλής επιχειρηματίας Ηλίας Κοκοτός. Έπειτα από συνάντηση που είχαν τα μέλη της ομάδας με τον Πρόεδρο της Μολδαβίας κ. Igor Dodon, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Ηλίας Κοκοτός έφτασαν στην Μόσχα μαζί με τον στενό τους φίλο και συνεργάτη, Philip Kirkorov

Χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί εάν το ταξίδι στη Ρωσική πρωτεύουσα είναι απλώς ένα ταξίδι αναψυχής ή εάν είναι επαγγελματικό, οι φήμες θέλουν να ισχύει έντονα το δεύτερο! 

Η Ρωσία ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τον εκπρόσωπό της για τον διαγωνισμό του Μάη του 2019 που θα γίνει στο Tel Aviv, ωστόσο τα περισσότερα ειδησεογραφικά μέσα κάνουν λόγο για μία δυναμική επιστροφή του κορυφαίου pop star της χώρας Sergey Lazarev στη σκηνή της Eurovision! Οι φίλοι του θεσμού το έχουν δηλώσει καθαρά και αν αναλογιστεί κανείς τη στενή επαγγελματική αλλά και φιλική πλέον σχέση που διατηρεί ο Ρώσος καλλιτέχνης με τα μέλη της Dream Team, το σενάριο δεν μοιάζει και τόσο απίθανο! Παρόλα αυτά η επιστροφή του στον διαγωνιμσό προς το παρόν είναι εικασίες και ευσεβείς πόθοι.

Αξίζει να αναφερθεί πως εχθές το βράδυ ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Ηλίας Κοκοτός και ο Philip Kirkorov παρακολούθησαν την συναυλία του Verdi Gala με την Anna Netrebko και τον Yusif Eyvazov στο Θέατρο Bolshoi.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2019 αλλά και για τη συμμετοχή της Ρωσίας στον διαγωνισμό!

[Πηγή: ESCkaz]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε να το ανακοινώσουν επιτέλους
    Να πούμε καλή επιτυχία στον Sergey από τώρα;;;
    Γιατί όχι;;;

  2. Λοιπόν το 2016 δεν τα κατάφερε ενω το αξιζε.. Τωρα ήρθε η ωρα να πάρει την πρωτια.. Αν και επειδή ειναι Ρωσία δεν θα νικήσει. Την ξέρουμε την eurovision

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ