ΙΣΡΑΗΛ: Μάθετε όλα όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο του HaKokhav HaBa L’Eirovizion!

Προβλήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου το πρώτο επεισόδιο του “HaKokhav HaBa L’Eirovizion” (Το Επόμενο Αστέρι για τη Eurovision), της επιτυχημένης συνταγής που θα χρησιμοποιήσει και φέτος η διοργανώτρια χώρα του 64ου διαγωνισμού της Eurovision για να επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει σε αυτόν.

Στις κινηματογραφημένες auditions ο καλλιτέχνης στέκεται μπροστά σε ένα γιγαντιαίο τοίχο LED που σε πραγματικό χρόνο εμφανίζει τις εικόνες των θεατών στην αίθουσα που το ψήφισαν μέσω της ειδικής εφαρμογής. Ο καλλιτέχνης δεν βλέπει τίποτα άλλο παρά αυτό τον διαδραστικό τοίχο. Εάν ο τραγουδιστής κατορθώσει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, αυξάνεται η “κλίμακα της πίστης”, η οποία εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης, ο τοίχος ανεβαίνει και ο καλλιτέχνης προχωρά στον επόμενο γύρο. Για να ανεβάσει το τείχος, ο καλλιτέχνης πρέπει να κερδίσει περισσότερο από το 70% των ψήφων των κριτών και των θεατών. Η κριτική επιτροπή έχει το 40% των ψήφων- κάθε κριτής έχει 8% των ψήφων, έχοντας την δυνατότητα να δώσει θετική ψήφο (μπλε) ή αρνητική ψήφο(κόκκινο).

Από τους 8 υποψηφίους που εμφανίστηκαν στο πρώτο επεισόδιο, 6 ήταν οι καλλιτέχνες που κατόρθωσαν να σηκώσουν τον τοίχο και να περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο πρώτο επεισόδιο είναι οι εξής:

Daniel Mazuz – Happy 90%
Ofri Halfon – Leesof 93%
Yevgeny Morozov – Shnei Meshugaim 53%
Shahar Adawi – Wikipedia 89%
Hila Leder – Ex’s & Oh’s 30%
Nadav Phillips – I Have Nothing 82%
Daniel Barzilai – Osher Ledaka 88%
Shalva Band – Here Comes The Sun 91%

Ανάμεσα τους διακρίνουμε την Daniel Mazuz, η οποία συμμετείχε στα φωνητικά αλλά και σαν χορεύτρια στην νικητήρια εμφάνιση της Netta στη Λισαβόνα.

Το πλήρες επεισόδιο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/the-next-star-s6?partner=SecondNav&fbclid=IwAR3TczxTZn061JpKCWP8pPmVrib7o1kyONw4y2SnCF96zN3rc6boSFcQOh4

[Πηγή/ Φωτογραφία: HaKokhav HaBa Facebook, mako.co.il]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ