ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Τα ονόματα της επιτροπής!

 Το Μαυροβούνιο, όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, είναι μία από τις χώρες των Βαλκανίων που έχει κλείσει και φέτος θέση για τη Eurovision του 2019 στο Τελ Αβίβ! Σε προηγούμενό μας άρθρο, αναφέραμε ότι το RTCG, ο Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Μαυροβουνίου, θα επιλέξει και φέτος την συμμετόχη του μέσω του  Montevizija 2019.

Πριν λίγο το RTCG αποκάλυψε  τα ονόματα της επιτροπής η οποία θα επιλέξει τα 5 τραγουδία που θα διαγωνιστούν στο Montevizija 2019. Τα ονόματα αυτά είναι:

  • Slaven Knezović: Πρόεδρος της επιτροπής, μουσικός συντάκτης του TV Montenegro, συνθέτης της 1ης συμμετοχής του Μαυροβουνιού το 2007.
  • Vladimir Maraš: Μουσικός συντάκτης του Radio Montenegro
  • Aleksandra Vojvodić: Καθηγήτρια μουσικής
  • Slobodan Bućevac: Συνθέτης
  • Mihailo Radonjić: Συνθέτης και παραγωγός

Η περιόδος κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την Eurovision 2019 λήγει στις 28 Νοεμβρίου ενώ την τελική απόφαση για την συμμετοχή της χώρας θα έχει αποκλειστικά το κοινό.

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Μαυροβουνίου στη Eurovision 2019!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ