EUROVISION 2019: Τα πρόσωπα πίσω από τις καρτ ποστάλ!

Όπως έχουμε ήδη γράψει, οι καρτ ποστάλ της Eurovision 2019 θα γυριστούν μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ. Η διάρκειά τους θα είναι περίπου 40 δευτερόλεπτα και το ποσό που θα δαπανηθεί, θα αγγίζει τα 3.225.000 NIS (766.000 €). Οι εκπρόσωποι των 42 χωρών θα φτάσουν στο Ισραήλ τον Απρίλιο για να ξεκινήσει το γύρισμα των καρτ ποστάλ μαζί τους.

➡ Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα που θα αναλάβουν την ευθύνη για το γύρισμά τους:

Tal Forer

Ο μουσικός παραγωγός και οργανωτής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019. Είναι ο άνθρωπος που θα δουλέψει τη θεματική μουσική του Διαγωνισμού, καθώς και τη μουσική των καρτ ποστάλ. Πρόκειται για 40χρονο παραγωγό, οργανωτή, συνθέτη και πιανίστα. Είναι από τους πιο γνωστούς μουσικούς του Ισραήλ. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει μουσικός παραγωγός του «The Voice» από την 1η σεζόν. Έχει δουλέψει με καλλιτέχνες, όπως ο Shlomo Artzi, ο Shlomi Shabat, ο Harel Skaat, η Sarit Hadad, ο Eyal Golan και άλλοι.

Keren Hochma

Ήταν η σκηνοθέτης του βίντεο «Toy» της Netta και διεθνώς καταξιωμένη χορογράφος στο παρελθόν. Αρχικά ανέλαβε τη δημιουργία βίντεο μουσικής και σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές και μουσικές παραγωγούς του Ισραήλ. Έχει κερδίσει Διεθνές Βραβείο του MTV και 3 Βραβεία Ακαδημίας της Ισραηλινής Τηλεόρασης! Η δουλειά της είναι οπτικά και αισθητικά υψηλής ποιότητας με επιρροές από το παρελθόν της στον χορό δημιουργώντας μια μοναδικά φυσική και ρυθμική γλώσσα.

 

Ben Shalom

Καλλιτεχνικός διευθυντής, που ορίστηκε υπεύθυνος για την παραγωγή των καρτ ποστάλ μαζί με την Keren Hochma. Δουλεύει στον χώρο των διαφημίσεων, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Είναι ο ιδιοκτήτης της OCD, εταιρίας που ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική και στον βιομηχανικό σχεδιασμό. Ήταν επικεφαλής του τμήματος γραφικών στην παραγωγή της αμερικάνικης ταινίας «The Insider» και σκηνογράφος του «Spy Games». Οι δουλειές του έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις σχεδίου και τέχνης σε όλο τον κόσμο.

πηγή: esckaz.com
φωτογραφία: wiwibloggs.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Επικεφαλής της εταιρείας είναι οι Gilad Schneider, Tamir Weksler και Julia Zarug. Η υπεύθυνη για τις καρτ ποστάλ θα είναι η Karen Hochma, που θα συνεργαστεί με τον Shmuel Ben Shalom. Και οι 2 είναι μέλη της δημιουργικής ομάδας του ραδιοτηλεοπτικού φορέα KAN υπό τη διεύθυνση του Yuval Cohen. Λεπτομέρειες σχετικά με τα πρόσωπα πίσω από τις καρτ ποστάλ μπορείτε να διαβάσετε εδώ. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ