ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ο Donny Montell στο Baku!

Ο Donny Montell θα είναι ο εκπρόσωπος της Λιθουανίας στη Eurovision 2012 με το τραγούδι Love is blind.

Στον μεγάλο τελικό διαγωνίστηκαν 14 τραγούδια. Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε τις 3 καλύτερες συμμετοχές και στη συνέχεια η επιτροπή επέλεξε το νικητή.

Τα 3 τραγούδια που πέρασαν στον superfinal ήταν το Happy με τη Monica, το Home με τους DAR, μία σύνθεση του Γιώργου Καλπακίδη, και φυσικά το Love is blind με τον Danny Montell που πήρε τελικά το εισιτήριο για το Baku.

Η Λιθουανία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 24 Μαίου.


Λουκάς Βλαβιανός

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. proswpika i kaluteri summetoxi tis Lithuanias ever! kali epilogi (itan to apoluto favori) , kalo tragoudi an kai m aresei to argo meros tou tragoudiou perissotero , omws agnwsto ti mporei na kanei sto Baku..

  2. δεν ειναι κακο κομματι αλλα δεν μαρεσε η εναλλαγη που εχει θα το προτιμουσα ολο slow..δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα..δεν νομιζω οτι θα περασει ευκολα στον τελικο..

  3. Μετριότις μετριοτήτων…. χάλια προφορά, φθηνά σκηνοθετικά ευρήματα (τύφλωση), αλλά όταν έχεις χουντική επιλογή (δηλαδή 5 νοματέοι να επιλέγουν τη συμμετοχή από τα 3 επικρατέστερα αυτά συμβαίνουν). Κρίμα γιατή η Λιθουανική εμπιλογή είχε συμμετοχές καλές όπως το τραγούδι του Beissoul που ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον, όπως και το πολύ πρωτοποριακό κομμάτι που ερμήνευσε η Sati!

  4. 3 διαφορετικά τραγούδια σε 1 άκουσα.
    Τυφλή η αγάπη, κουφή εγώ, γιατί δε με βλέπω καλά..

  5. πολύ καλή φωνή και performing αλλά τελικά το κομμάτι σε απογοητεύει…βαρετή και ασυγχρόνιστη χροιά..χιλιοακουσμένη..και τελικά φέτος πολύ love…από la la la..μέχρι unlimited και απόψε τύφλα..πολύ τύφλα όμως..

  6. Το πρώτο μισό του τραγουδιού είναι μια χαρά. Στο υπόλοιπο, το χάνω λιγάκι… Γενικά, από τις αξιοπρεπείς συμμετοχές φέτος. Ελπίζω μόνο, να μην το παρουσιάσει και το Μάιο, όπως απόψε…

  7. Η Λιθουανία είχε μια συνέπεια στο διαγωνισμό επιλέγοντας τις περισσότερες φορές πολύ ωραία τραγούδια (2001, 2002, 2007, 1999) ασχέτως των θέσεων που καταλάμβανε. Φέτος θα ακούσουμε στο Μπακού μακράν τη χειρότερη συμμετοχή της. Για τη προσωπική μου λίστα μόλις βρήκα το Νο.43….
    Μελωδία Eurovision Junior με αγγλικά Μαρούσκας απ’ τους “Δύο Ξένους”. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ;

  8. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΕΛΙΚΟ

  9. Πανέμορφο νοσταλγικό τραγούδι, αρκετά 80’ς και παλιομοδίτικο. Η Λιθουανία πάει τελικός φέτος ! Μπράβο της

  10. H πιο ενδιαφέρουσα συμμετοχή ήταν πάλι αυτή της Sati, την οποία πιστεύω ότι θα πρέπει να στείλουν κάποια στιγμή οι λιθουανοί, γιατί είναι εξαιρετικό ταλέντο. Ο νικήτης έχει καλή φωνή, τα αγγλικά του θέλουν βελτίωση, το τραγούδι είναι κοινότυπο.

    • Χαίρομαι πολύ Μάριε που συμφωνούμε για την συγκλονιστική Sati!!! Αλλά τι πέρίμενες από μιλημένες επιτροπές.
      Μπράβο στο Γιώργο Καλπακίδη και τη 2η θέση που κατέλαβε στον Λιθουανικό τελικό.

  11. Ενδιαφερων ερμηνευτής,πιστεύω ότι πιθανώς να περάσει. Σαν τραγούδι δεν με ξετρελλαίνει

  12. Περσυ ενω πολλοι ελεγαν θα μεινει στον ημιτελικο η Λιθουανια εγω πιστεψα πολυ στην φωναρα που εστειλαν ασχετα αν το τραγουδι ηταν λιγο ντισνει μπαλαντα…φετος εκτος οτι ειναι γλυκουλης ο τραγουδιστης δεν μου λει τιποτα το τραγουδι και βαζω στοιχημα δεν θα περασει(σε ενα ημιτελικο τοσο δυσκολο με ολη την πρωην γιουγκοσλαβια μεσα και με τραγουδια πολυ καλυτερα).

  13. Δεν έστειλαν ένα τραγούδι με προσωπικότητα όπως το “Why” του Beissoul και προτίμησαν αυτό το χιλιοακουσμένο και βαρετό κομμάτι!Λιθουανία είναι αυτή.. Μπορεί όμως και να δει τελικό λόγω των κακόγουστων επιτροπών…

  14. Το τραγούδι ένα μέτριο και ξεπερασμένο άκουσμα. Το δε μαντήλι – μάσκα ελεεινό τόσο σαν ιδέα όσο και σαν εκτέλεση και με κάνει να αναρωτιέμαι: εάν το τραγούδι τιτλοφορείτο “love sucks” θα βλέπαμε και κόπρανα επί σκηνής;
    Όχι Λιθουανία μου, πίσω στον ημιτελικό σου!

  15. 4η … και φαρμακερή αν δεν κάνω λάθος για τον Donny Montell σε ένα ”διπλό” ουσιαστικά τραγούδι … Ξεχώρισε εύκολα ανάμεσα στα υπόλοιπα τραγούδια του Λιθουανικού τελικού, τα πράγματα στο Μπακού όμως θα είναι πολύ πιο δύσκολα … Όσο για το μαντήλι στα μάτια, μετά από τις Λιθουανικές συμμετοχές του 2010 και του 2006, δεν με ενοχλεί κ τόσο …

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ