ΣΟΥΗΔΙΑ: Η Lina Hedlund των Alcazar στο Melodifestivalen 2019 (VIDEO)!

Η Lina Hedlund, μέλος του συγκροτήματος Alcazar, φέρεται να είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες για το Melodifestivalen 2019. Αυτή θα είναι η δεύτερη σόλο -κι έκτη συνολικά- εμφάνισή της στην εθνική επιλογή της Σουηδίας για τη Eurovision.

Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Aftonbladet», ένα schlager pop κομμάτι της Dotter. Η πρώτη εμφάνιση της Lina Hedlund στο Melodifestivalen έγινε το 2002, με την αδελφή της Hanna και το «Big Time Party». Έφτασαν μέχρι την 9η θέση του τελικού.

Η Lina Hedlund, όμως, συμμετείχε και στο Melodifestivalen του 2003 με το τραγούδι «Nothing Can Stop Me», φτάνοντας μέχρι τη Δεύτερη Ευκαιρία (Andra Chansen).

Η 40χρονη ερμηνεύτρια, ως μέλος των Alcazar, έλαβε μέρος στο Melodifestivalen άλλες τρεις φορές: Η πρώτη ήταν το 2009 με το κομμάτι «Stay The Night» κι έφτασαν έως την 5η θέση.

Την επόμενη χρονιά, οι Alcazar επέστρεψαν στη σκηνή του Melodifestivalen με το τραγούδι «Headlines». αλλά έμειναν στη Δεύτερη Ευκαιρία (Andra Chansen).

Οι Alcazar έλαβαν την καλύτερη θέση τους σε Melodifestivalen το 2014. Η συμμετοχή τους με τίτλο «Blame It On The Disco» σκαρφάλωσε στην 3η θέση του τελικού.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Adam Ihse/TT]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ