ΙΤΑΛΙΑ: Per Sempre…στο Baku για τη Nina Zilli!

Η εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision 2012 Nina Zilli και η ιταλική τηλεόραση RAI ανακοίνωσαν ότι στο Baku θα τραγουδήσει το τραγούδι Per Sempre με το οποίο συμμετείχε στο φεστιβάλ του San Remo.

Στη σκηνή της Eurovision, όπως αναφέρει το eurovision.tv, η Nina Zilli θα ερμηνεύσει μια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού, μικρότερη σε διάρκεια σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, και με ένα κομμάτι με αγγλικούς στίχους. Η εκπρόσωπος της Ιταλίας και οι συνεργάτες της θα ολοκληρώσουν τη νέα αυτή version του Per Sempre τις επόμενες ημέρες.

Το τραγούδι Per Sempre περιλαμβανέται στο δίσκο L’Amore È Femina και είναι μια δημιουργία του Roberto Casalino και της  Nina Zilli.

Λουκάς Βλαβιανός

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ FAN. ΠΕΡΙΣΙ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΤΕΚΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΨΗ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΔΕΚΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

  2. Είχε καλύτερα τραγούδια στο δίσκο της για να επιλέξει. Το να το τραγουδίσει στα αγγλικά θα είναι και η χαριστική βολή. Ίσως δεκάδα φέτος για την ιταλία, αν το κρατήσει στα ιταλικά, αλλά όχι σπουδαία πράγματα.

  3. ευτυχως που υπαρχουν συμετοχες και φωνες σαν αυτες τις ιταλιας,ισπανιας,ισλανδιας (ελπιζω και σουηδιας) να ακουσουμε μουσικη φετος στο διαγωνισμο..

  4. Πέρυσι η Ιταλία δεν άξιζε 2η θέση!!Φέτος όμως τριάδα οπωσδήποτε!!!Ο μόνος μεγάλος αντίπαλος για την Ισλανδία μέχρι στιγμής!!

  5. Συμφωνώ απόλυτα, οι συμμετοχές της Ισλανδίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, κ της Σλοβενίας αποτελούν ”φωτεινές” εξαιρέσεις, όχι γιατί πρόκειται για μπαλάντες αλλά γιατί αν μη τι άλλο ακούς κανονική μουσική και πολύ καλές ερμηνείες .. Προσωπικά αξιόλογη συμμετοχή θεωρώ κ εκείνη της Αλβανίας, και ελπίζω πραγματικά η προσαρμογή του τραγουδιού που γίνεται στην Αμερική να αναδείξει περισσότερο τη μουσική του εν λόγω τραγουδιού. Όσο για τη Nina είναι πιστεύω μία από τις πιο γνωστές φετινές συμμετέχουσες στην Ευρώπη, επομένως μια θέση στη δεκάδα στο televoting δεν φαντάζει δύσκολη.

  6. Υψηλές πιθανότητες για 3άδα – 5άδα φέτος η Ιταλία…για κάτι περισσότερο θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες…διαγωνισμός είναι άλλωστε..όλα γίνονται..!!Σαφώς προτιμητέα η ιταλική έκδοση του κομματιού..παρά το ότι βέβαια δεν έχουμε ακούσει την αγγλική..αν τελικά αποφασιστεί κάτι τέτοιο…!Πολύ εκφραστική η ερμηνεύτρια και λόγω της γλώσσας…αλλά και της δυναμικής της παρουσίας..Προσωπική άποψη, η Ιταλία φέτος μπορεί να χτυπήσει και πρωτιά..

  7. apo emena pernh 12ari h italia apo tora aneksarthta apo to ti 8a sthloun oi ypolhpes…… skouphdotopos mou mhrhzete fetos toulaxhston exei kai 4-5 aksiologa komatia opos ths iclandias, ths ispanias,ths slovenias, kai loghka kai ths serbias (an h souidoi sthloun thn loreen 8a einai to kalhtero pop komati tou diagonhsmou os tora) !!!!!!!

  8. Και στα Βιετναμέζικα να το πει, είναι ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, που η γλώσσα πολύ λίγο θα μεταβάλλει ή θα αλλοιώσει την αξία του. Απλά συγκλονιστικό.
    Υ.Γ: Δηλαδή θα (ξανά)έχω βραβείο την Ιταλία, ακριβώς 20 χρόνια μετά τη Μία Μαρτίνι, ε? Χμμμ 🙂

  9. Έχουμε ήδη νικητή ! Η Eurovision αποκτά ξανά την αίγλη της, ένα πανέμορφο τραγούδι, μια εξαιρετική ερμηνεύτρια ! Να ετοιμαζόμαστε για Ρώμη λέω εγώ….

  10. ενω το τραγουδι ειναι πολυ καλο ξεχαστε το να νικησει η ιταλια
    δεν θα ξεχασει ποτε η ebu το φιασκο της διοργανωσης το το 1991 στην γειτονα χωρα και τον σνομπισμο του θεσμου που δεχτηκε και τοτε και τα χρονια που ακολουθησαν

  11. Yorgo δεν εχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά πέρυσι δεν ήθελε κ πολύ για να κερδίσει … στις επιτροπές βγήκε με διαφορά πρώτη .. Ίσως οι Ιταλοί μετά από 20 χρόνια να αντιμετωπίζουν το Διαγωνισμό με άλλο ματι πλέον .. Αυτό θα φανεί όταν η Ιταλία θα βρεθεί κάποιες χρονιές εκτός δεκάδας στο πως ακριβώς θα αντιδράσει η RAI…

  12. ααχχ Nina..σε εχω ερωτευθει..τι γυναικα..τι φωνη..τι γοητεια..το ενα κομματι στα αγγλικα ειναι οτι πρεπει..ιταλικα και αγγλικα οπως και περσυ..ελπιζω η νεα version να ειναι προσεγμενη και δυνατη και η ιταλια διεκδικει με αξιωσεις το βραβειο…

  13. αξιολογη συμμετοχη απο τη συμπαθεστατη γειτονα χωρα!!με την ισπανια και δανια τα αγαπημενα μου για φετοσ!!οσο για την ερμηνευτρια απλα τελεια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ