ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μέσω του Montevizija 2019 η Εθνική επιλογή!

Το Μαυροβούνιο, όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, είναι μία από τις χώρες των Βαλκανίων που έχει κλείσει και φέτος θέση για τη Eurovision του 2019 στο Τελ Αβίβ! Σε προηγούμενό μας άρθρο, αναφέραμε ότι το RTCG, ο Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Μαυροβουνίου, θα προχωρήσει και φέτος σε διαγωνισμό (Εθνικό Τελικό) για την επιλογή της συμμετοχής τους.

Πριν από λίγο, λοιπόν, μέσω της επίσημης σελίδας του καναλιού στο facebook για τον διαγωνισμό, ανακοινώθηκε ότι και φέτος το show μέσω του οποίου η χώρα θα προβεί στην επιλογή του καλλιτέχνη αλλά και του τραγουδιού για το Ισραήλ, θα είναι το  Montevizija 2019.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι όσοι συνθέτες επιθυμούν να καταθέσουν τραγούδι για την φετινή συμμετοχή, θα μπορούν να το κάνουν από την 29η Οκτωβρίου 2019, δηλαδή από την προσεχή Δευτέρα. Το τραγούδι, σύμφωνα με το RTCG, θα πρέπει να είναι  σε μία από τις επίσημες γλώσσες του Μαυροβουνίου ή στα Αγγλικά.

Και το Μαυροβούνιο λοιπόν ζεσταίνει σιγά σιγά τις μηχανές του για την φετινή διοργάνωση, με σκοπό να επιστρέψει αρχικά στο Τελικό μετά το 2015 και να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση από την 13η εκείνης της χρονιάς, που είναι και η υψηλότερη της χώρας στον διαγωνισμό ως αυτόνομο κράτος (Knez – Adio με 44 βαθμούς).

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Μαυροβουνίου στη Eurovision 2019!

[Πηγή: Eurovision Montenegro-Montevizija / YouTube]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδια 8πως ειπα και στον infe greece ετσι θα πω και σε εσας γιατι παρακολουθω και στα δυο σωματια αρθρα σχςτικα για την eurovision μας εχετε ενημερωσει για ολες τις χωρες για τις απ8φασεις τους το 2019 στο τελ αβιβ.Με την ελλαδα ουτε φωνη ουτε ακροαση τι γινετε ρε παιδια μηπως δεν θα συμμετασχει στον φετινο διαγωνισμο?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ