Γιουροβίζιον 2019: Τα σχέδια για τις καρτ ποστάλ!

Οι προετοιμασίες για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ΚΑΝ του Ισραήλ έβαλε μπρος τα σχέδια για τις καρτ ποστάλ!

Η προκήρυξη

Ο ΚΑΝ καλεί υποψήφιους που θα αναλάβουν την προετοιμασία και το γύρισμα των γνωστών καρτ ποστάλ, μέσα από τις οποίες παρουσιάζονται οι καλλιτέχνες πριν την εμφάνισή τους επί σκηνής. Τα βίντεο θα έχουν διάρκεια 40 δευτερόλεπτα περίπου και θα γυριστούν σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ. Ο νικητής θα πρέπει να καταθέσει ένα υψηλής ποιότητας βίντεο, να κάνει την έρευνα για τις περιοχές που θα γυριστούν, να κατασκευάσει σκηνικά, να βρει τις κατάλληλες ενδυμασίες, να φροντίσει για το μακιγιάζ, το κούρεμα των καλλιτεχνών κτλ.

Μετά την επιλογή

Αφού κατατεθούν οι προτάσεις και γίνει η επιλογή, θα γυριστούν 2 δοκιμαστικά βίντεο. Εφόσον τα 2 βίντεο εγκριθούν από τον ΚΑΝ και την EBU, το γύρισμα των καρτ ποστάλ θα γίνει από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Ο σκηνοθέτης, ο φωτογράφος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής κτλ. θα είναι επαγγελματίες, που θα πρέπει να έχουν δουλέψει τα τελευταία 3 χρόνια σε τουλάχιστον 10 παρόμοιες παραγωγές με ελάχιστο κόστος 5 εκατομμύρια NIS (New Israeli Shekel) =  1,2 εκατομμύρια €.

Ο προϋπολογισμός

Το ποσό που διατεθεί για την ολοκλήρωση των καρτ ποστάλ υπολογίζεται σε 3.225.000 NIS = 766.000 €. Το ποσό αυτό έχει υπολογιστεί για έναν μάξιμουμ αριθμό 46 χωρών. Σχεδιάζεται επίσης να γυριστεί ένα 5λεπτο βίντεο με όλους τους καλλιτέχνες! Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι στις 28 Οκτωβρίου και ήδη η προκήρυξη έχει σταλεί στις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες του Ισραήλ.

➡ Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να ενημερωθείτε για όλες τις προετοιμασίες της Γιουροβίζιον 2019!

πηγή: wiwibloggs.com, israelhayom.co.il
φωτογραφία: eurovision.tv

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ