ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Περισσότερες πληροφορίες για τον εθνικό τελικό!

Εχθές το κρατικό κανάλι της Φινλανδίας, YLE, ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού τελικού, UMK 2019. Αργά το βράδυ, επιβεβαίωσαν ότι ο εθνικός τελικός θα γίνει όπως και πέρυσι, δηλαδή με απευθείας ανάθεση σε έναν καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα ο παραγωγός του UMK, Anssi Autio, δήλωσε στο επίσημο site του Uuden Musiikin Kilpailu (UMK), ότι με την απευθείας ανάθεση σε έναν καλλιτέχνη, θα έχουν την ευκαιρία να εστιάσουν και να επενδύσουν περισσότερο στην παρουσίαση των διαγωνιζόμενων τραγουδιών, που θα ερμηνεύσει ο καλλιτέχνης. Έτσι φέτος θα συνεχίσουν την διαδικασία, όπως και πέρυσι.

Αποτελεί μυστήριο ακόμα, το ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετές φήμες για διάφορους τραγουδιστές και συγκροτήματα. Μια από αυτές είναι και η Tarja Turunen, γνωστή από το συγκρότημα των Nightwish. Το καλοκαίρι δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Ιnstagram και έγραψε ότι βρίσκεται σε μια “μυστική αποστολή” για την Φινλανδία. Πολλοί από τους fans υποστηρίζουν ότι η μυστική αποστολή είναι η εκπροσώπηση της για την Φινλανδία στην Eurovision.

Στις διάφορες φημολογίες που κατά καιρούς έχουν ακουστεί για την εκπροσώπηση της χώρας, υπάρχουν και 2 γνωστά συγκροτήματα. Οι Sunrise Avenue και οι The Rasmus ακούγονται τα τελευταία χρόνια, καθώς οι fans θέλουν να τους δουν στην σκηνή της Eurovision. Πέρυσι οι Rasmus ρωτήθηκαν σε μια συνέντευξη, αν θα τους ενδιέφερε η συμμετοχή τους στην Eurovision και απάντησαν ότι στο παρελθόν είχαν κάποιες επαφές με το κρατικό κανάλι, αλλά δεν ήταν ο πρωταρχικός τους στόχος. Συμπλήρωσαν βέβαια ότι οι 200 ​​εκατομμύρια τηλεθεατές της Eurovision είναι αρκετά δελεαστικοί.

Χθες, όταν η YLE δημοσίευσε την ημερομηνία του εθνικού τελικού για το λογαριασμό του UMK στο Instagram, πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν την Emma Sandström, για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό. Η Emma είχε διαγωνιστεί στο UMK 2017 με το τραγούδι “Circle of Light” αλλά και πέρυσι προσπάθησε να εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο, με το τραγούδι “Diamonds“.

Το YLE θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το UMK 2019 τις επόμενες εβδομάδες, για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φημολογίες ή όχι, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!!!

 

πηγή: wiwibloggs, yle


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ