Ελένη Φουρέιρα: «Έχω γεννηθεί στην Αλβανία, αλλά είμαι Ελληνίδα» (VIDEO)!

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε μια συνέντευξη-εξομολόγηση ψυχής στην Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ταξίδεψε στο Άμστερνταμ, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στο μέσον της ευρωπαϊκής περιοδείας της.

Η τραγουδίστρια που έβαλε «Fuego» στην καρδιά των Ευρωπαίων, στον τελευταίο διαγωνισμό της Eurovision, ανέφερε: «Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά επειδή δεν έχω ζήσει εκεί εγώ νιώθω Ελληνίδα. Όταν είσαι 20 κάτι χρόνια σε μια χώρα και σε έχει μεγαλώσει και σε έχει κάνει αυτό που είσαι, αν με ρωτήσεις από πού είσαι, θα σου πω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία αλλά είμαι Ελληνίδα. Σέβομαι και αγαπώ την Αλβανία και θέλω να κάνω πράγματα εκεί, όμως έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα και η νοοτροπία μου είναι ελληνική. Όταν πηγαίνω στην Αλβανία, λένε ‘ήρθε η Ελληνίδα’ κι εδώ οι μισοί λένε ‘ήρθε η Αλβανίδα’. Νιώθω Ελληνοαλβανίδα και λίγο Κύπρια τώρα πια».

Επίσης, στο σημερινό (10/09) απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», εξέφρασε την πικρία της για τον αποκλεισμό της Γιάννας Τερζή, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Λισαβόνα, λέγοντας: «Όλοι είχαν τεχνικά προβλήματα. Σ’ εμένα, π.χ., το τούνελ δεν άναψε μέχρι την ημέρα του ημιτελικού. Δεν με έριξε γιατί έχω εμπειρία και θεωρώ ότι τις πρόβες τις κάνεις για να διορθώνονται τα λάθη. Ήταν μια πολύ στενάχωρη στιγμή που δεν πέρασε η Γιάννα, εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πολλά παιδιά ήθελαν την ευκαιρία που δόθηκε στη Γιάννα τόσο απλόχερα, εγώ ήμουν ένα από αυτά. Οπότε της είπα “ευχαριστήσου το”. Η στιγμή εκείνη, όσο εύκολη κι αν την έκανα να φαίνεται, είναι πολύ δύσκολη, θέλει εμπειρία. Θεωρώ ότι η Γιάννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Αν νιώθεις ότι αδικείσαι ή δεν έχεις περάσει, μπορεί να σου βγει μια πικρία. Εγώ δεν ήμουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Γιάννα, ήμασταν πολύ μακριά».

Βέβαια, άφησε την αιχμή της στην ΕΡΤ όσον αφορά την απόρριψή της, λέγοντας πως οι διοικούντες ήθελαν «ένα διαφορετικό είδους τραγουδιού, για παράδειγμα μία μπαλάντα».

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Instagram/@starkoukou]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ