EUROVISION 2018: Η dress (jury) rehearsal του Πρώτου Ημιτελικού – Απόψε αποφασίζουν οι επιτροπές για το 50% του αποτελέσματος! [UPDATE]

Σε μία ώρα περίπου από τώρα (22:00), ξεκινά στην Altice Arena, στην Λισαβόνα η dress (jury) rehearsal! Στην πρόβα αυτή το σόου “τρέχει” σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να διορθωθούν και τελευταίες ατέλειες και να παρουσιαστεί ένα άρτιο αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι απόψε θα κριθεί το 50% του αποτελέσματος. Η πρόβα θα μεταδοθεί μέσω κλειστού κυκλώματος στις 5μελείς επιτροπές των 19 χωρών που συμμετέχουν απόψε καθώς και σε Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Ισπανία που ψηφίζουν στον πρώτο ημιτελικό. Τέλος το αποψινό σόου θα χρησιμοποιηθεί ως back-up σε περίπτωση σοβαρού τεχνικού προβλήματος την βραδιά του ημιτελικού. Το άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς με τις εμφανίσεις και των 19 χωρών καθώς και με την περιγραφή της έναρξης και του interval act. Μείνετε συντονισμένοι!

ΕΝΑΡΞΗ ΒΡΑΔΙΑΣ

Το show ξεκινάει με ένα σύντομο βιντεάκι με τοπία από την Λισαβόνα. Οι τέσσερις παρουσιάστριες ανεβαίνουν στη σκηνή και μας καλοσωρίζουν. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο δρώμενο ως opening act. Εξηγείται εν συντομία ο τρόπος ψηφοφορίας. Η βραδιά ξεκινά!

01. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Πολύ καλός τρόπος έναρξης του 63ου διαγωνισμού η συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν. Σκηνικά, καμία αλλαγή από τις πρόβες. Φωνητικά είναι καλή. Θερμή υποδοχή μέσα στην αρένα!

02. ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Η πρώτη μπαλάντα της βραδιάς. Ο Ari είναι πολύ καλός φωνητικά. Δύσκολα θα περάσει σε έναν τόσο δύσκολο ημιτελικό αλλά μπορεί πάντα να κάνει την έκπληξη. Επίσης θερμή υποδοχή.

03. ΑΛΒΑΝΙΑ

Η καλύτερη συμμετοχή φωνητικά ως τώρα. Το κοινό τον χειροκροτεί κατά την διάρκεια της ερμηνείας. Μία σοβαρή υποψηφιότητα για τον τελικό του Σαββάτου. Πολύ θερμό χειροκρότημα.

04. ΒΕΛΓΙΟ

Τέταρτη συμμετοχή το Βέλγιο. Αρκετά βελτιωμένη φωνητικά, φαίνεται να ανακτά το χαμένο έδαφος των προβών. Σκηνικά καμία αλλαγή ενώ σκηνοθετικά εντοπίζονται κάποια μικρά λάθη. Μεγάλο χειροκρότημα και στην αρχή και στο τέλος της ερμηνείας.

05. ΤΣΕΧΙΑ

Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται με την Τσεχία. Σίγουρα πρόκειται για την πιο δυνατή συμμετοχή της χώρας από την εμφάνισή της το 2007. Πολύ καλή σκηνοθεσία και κανένα φωνητικό λάθος. Ακόμα μία συμμετοχή που φαίνεται ότι θα προκριθεί στον Τελικό!

06. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Πρόκειται για μια πολύ συναισθηματική ερμηνεία. Η Ieva καταφέρνει να μεταδώσει πλήρως το νόημα του τραγουδιού της και αποσπά ένα πολύ θερμό χειροκρότημα. Ακολουθεί μικρό διάλειμμα ενώ η κάμερα μεταφέρεται στο Greenroom.

07. ΙΣΡΑΗΛ

Πολύ καλή πρόβα και για το Ισραήλ. Τα τεχνικά θέματα που είχαν παρουσιαστεί στην πρόβα του μεσημεριού, ξεπεράστηκαν. Ακόμα μία σοβαρή υποψηφιότητα για το Σάββατο!

08. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Με άγχος ξεκίνησε την ερμηνεία του ο Alekseev. Το χέρι του που κρατά το τριαντάφυλλο τρέμει στην αρχή αλλά μετά βρίσκει τον ρυθμό του. Σίγουρα αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες.

09. ΕΣΘΟΝΙΑ

Πολύ καλή ερμηνεία και για την Εσθονία. Κανένα ψεγάδι στην εμφάνισή της. Τρομερή υποδοχή στην αρένα.

10. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Οι φωνές των Equinox φαίνεται να δένουν πολύ αρμονικά. Επίσης μια δυνατή συμμετοχή που αποσπά θερμό χειροκρότημα ειδικά στην κραυγή στο τέλος του τραγουδιού.

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

  • Ίσως φαίνεται κουραστικό να γράφουμε συνεχώς ότι όλες οι συμμετοχές ήταν καλές και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα. Ωστόσο πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν από τους πιο δυνατούς ημιτελικούς εδώ και αρκετά χρόνια με τις περισσότερες συμμετοχές να αξίζουν το εισιτήριο του τελικού. Η μία εμφάνιση είναι καλύτερη από την άλλη και οι τηλεθεατές σίγουρα δεν θα βαρεθούν αύριο!

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

11. Π.Γ.Δ.Μ.

Επόμενη συμμετοχή από τα Σκόπια. Η τραγουδίστρια αλλάζει ρούχο στη μέση του τραγουδιού. Φωνητικά είναι μια χαρά ενώ δεν παρατηρείται κάποια άλλη αλλαγή.

12. ΚΡΟΑΤΙΑ

Επίσης μια συμμετοχή με συναίσθημα. Η Franka είναι πολύ εκφραστική και φωνητικά άψογη. Πολύ θερμή υποδοχή και παρά που αρκετοί δεν την υπολογίζουν, ίσως κάνει την έκπληξη. Μικρό διαφημιστικό διάλειμμα.

13. ΑΥΣΤΡΙΑ

Πολύ καλή ερμηνεία από τον Cezar. Φωνητικά είναι πολύ δυνατός ενώ κάπου στη μέση του τραγουδιού φαίνεται να αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα με το μικρόφωνό του, χωρίς να τον επηρεάζει. Επόμενη συμμετοχή η Ελλάδα!

14. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γιάννα ανεβαίνει στη σκηνή. Ο φωτισμός παίζει ανάμεσα στο μπλε και το χρυσό χρώμα. Στο δεύτερο κουπλέ υπάρχουν πυροτεχνήματα,. Οι καπνοί ενεργοποιούνται με τις κινήσεις των χεριών της. Το εφέ με το λέιζερ γίνεται αλλά δεν φαίνεται καθαρά λόγω του καπνού. Το χέρι της Γιάννας είναι και πάλι μπλε αλλά σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Η φωνή της δένει άψογα με τα φωνητικά. Αποσπά πολύ θερμό χειροκρότημα στο στάδιο

15. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Η βραδιά συνεχίζεται με την Sara Aalto. Σκηνικά καμία αλλαγή. Στο τελευταίο ρεφρέν επικρατούν πολλά πυροτεχνήματα. Φωνητικά είναι πολύ καλή και ως fan favourite αποσπά θερμή αποδοχή.

16. ΑΡΜΕΝΙΑ

Ακόμα μία πολύ καλή φωνή από την Αρμενία και τον Sevak. Δυνατή ερμηνεία.

17. ΕΛΒΕΤΙΑ

Πολύ δυναμική εμφάνιση για την Ελβετία. Καταφέρνει να ξεσηκώσει το κοινό και να διεκδικεί μια θέση στον τελικό του Σαββάτου ανάμεσα στα φαβορί. Σκηνικά καμία αλλαγή από τις πρόβες.

18. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Η ρομαντική συμμετοχή της βραδιάς από την Ιρλανδία. Και εδώ δεν βλέπουμε καμία αλλαγή από τις πρόβες. Ο πρώτος ημιτελικός ολοκληρώνεται με Κύπρο και Fuego!

19. ΚΥΠΡΟΣ

Εκρηκτική εμφάνιση για την Ελένη Φουρέιρα. Χορευτικά δίνει το 100% του εαυτού της και φαίνεται να ελέγχει απόλυτα την φωνή της. Οι φωτιές στην γέφυρα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Ίσως το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς!

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

  • Μετά την τελευταία συμμετοχή ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την ψηφοφορία. Το recap ξεκινά και μαζί του και το televoting. Όλοι σχολιάζουν το πόσα καλά τραγούδια μαζεύτηκαν σε έναν ημιτελικό. Σε λίγο θα παρουσιάσουν ολόκληρες τις συμμετοχές τους οι Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Ισπανία. Η ψηφοφορία διαρκεί 15 λεπτά.

  • Με το πέρας των 15 λεπτών όσες κρατικές τηλεοράσεις δεν δείξουν διαφημίσεις, θα προβάλουν ένα βίντεο με διάφορες συμμετοχές της Eurovision που είχαν κάτι ιδιαίτερο στην σκηνική τους παρουσία. Επίσης παρουσιάζεται το νέο επιτραπέζιο σχετικά με την Eurovision που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες.
  • Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Ισπανία ερμηνεύουν ζωντανά τις συμμετοχές τους. Αύριο θα προβληθεί ένα λεπτό από κάθε εμφάνιση ενώ ολοκληρωμένες θα υπάρχουν στο Youtube λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
  • Στα εικονικά αποτελέσματα προκρίθηκαν οι: Λευκορωσία, Βέλγιο, Αυστρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Π.Γ.Δ.Μ., Τσεχία, Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν & Λιθουανία.

 

  • Κάπως έτσι ολοκληρώνεται η σημαντικότερη πρόβα του πρώτου ημιτελικού. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Γιάννα Τερζή και την ομάδα της και να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αύριο βράδυ! Ραντεβού αύριο στις 22:00 στην ΕΡΤ 1!

257 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποτε δε καταλαβα γιατι θεωρειται προβα ενω καθοριζεται το 50% του τελικου αποτελεσματος!

  2. Καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο!!Να ναι ήρεμες και να το απολαύσουν κυρίως και τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!
    ΥΓ:τα pyros τελικά τα βρίσκω περιττά στη σκηνική παρουσία.Το υπόλοιπο είναι πολύ ατμοσφαιρικό και όμορφο.

  3. Καλή επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.
    Έχω αλλάξει πολλές φορές γνώμη αλλά εν τέλει αυτή είναι η πρόβλεψη μου για τον ημιτελικό:
    1.)Εσθονία
    2.)Κύπρος
    3.)Βουλγαρία
    4.)Τσεχία
    5.)Ισραήλ
    6.)Αυστρία
    7.)Λιθουανία
    8.)Ελλάδα
    9.)Λευκορωσσία
    10.)Αρμενία

    Όπως και να έχει τα πράγματα είναι πολύ ενδιαφέροντα και νομίζω μόνο οι 5 πρώτοι της κατάταξης μου μπορούν να θεωρηθούν σίγουρες προκρίσεις.

  4. Πολύ κρίμα. Η ΕΡΤ παρατάει τελείως το εύρημα με το χέρι και δε θα το παλέψει ούτε με λεηζερ ούτε με.φώτα ούτε τίποτα. Συμφωνώ ότι η μπλε παλάμη ήταν κιτς αλλά με λεηζερ φωτός θα έβγαινε καλό. Και η τερζη είχε πει πως θέλει να τονίσει αυτό το σημείο στο τραγούδι. Κρίμα. Όσο για την Τρίτη έκπληξη βρε Ogae μου γιατί μας ξεσηκωσατε ενώ δεν υπάρχει? Καμία έκπληξη τελικά δεν έχει το τραγούδι μας. Μόνο καπνό και φωτιά που δεν τα χρειαζόταν κιόλας!!! Ένα δρώμενο θεατρικού τύπου χρειαζόμασταν με άτομα πάνω στη σκηνή. Άλλη προσέγγιση γενικώς. Αυτό λένε και παντού οι ξένοι που τους άρεσε το κομμάτι (όπως και ένας στο Eurovision Ireland που είχε ξετρελαθει). Θα περάσουμε λόγω φιλικών χωρών στον ημιτελικό και προβλέπω αποτέλεσμα Μαρίας Έλενας κυριακου στον τελικό (δηλαδή θα μας σώσει από το μηδέν οι 3-4 φιλικές μας χώρες γιατί είμαστε ουδέτεροι σαν συμμετοχή. Δεν ξεχωρίζουμε δυστυχώς)

    • Εμ αυτό προσπαθούμε να πούμε όλοι εμείς που γκρινιάζουμε και φαινόμαστε κατσικοπόδαροι. Ότι το τραγούδι μας δε χρειαζόταν εκπλήξεις και γιουροβιζιονικού χιλιομασημένου χαρακτήρα ευρήματα. Ήθελε λιτότητα μεν, αλλά κι ένα δρώμενο που να καταφέρνει να μεταδώσει το νόημα. Όπως στο βίντεο κλιπ που ενθουσιάστηκαν όλοι όταν το χέρι της Γιάννας βρήκε το χέρι του Βλάχου, να υπήρχε κάτι που θα έκανε το θεατή να επικοινωνήσει με τη μελωδία και να ανατριχιάσει. Οι καπνοί και τα πυροτεχνήματα δεν είναι αυτό που του χρειαζόταν σίγουρα. Αυτός είναι κι ο λόγος που έπεσε το τραγούδι μας στα στοιχήματα μετά την παρουσίαση στις πρόβες. Ας ελπίσουμε η σκηνοθεσία να μας βοηθήσει τουλάχιστον. Ναι αξιοπρεπής παρουσία αλλά μόνο με την αξιοπρέπεια δε νικάς κι είναι διαγωνισμός.

  5. Εγκαταλείφθηκαν και τα φώτα που έπεσαν πάνω στο χέρι; Αυτό που είδαμε το μεσημέρι;;;

    • Ναι. Απορώ πως η φουρειρα κατάφερε ολόκληρο τούνελ με δεσμιδες φωτός που είναι πολύ δύσκολο και η ερτ δεν κατάφερε να πέφτει ένα δυνατό φως στο χέρι της Γιάννας δεν λεηζερ. Σιγά το δύσκολο πια. Αμάν πια ποτέ θα φύγει η συνταξιούχα που έχει φέρει τόσο γκαντεμιά στις αποστολές και επιπλέον δεν επιτρέπει και στα φαν κλαμπ να γράφουν αμερόληπτα άρθρα και έχουμε επιστρέψει σε εποχές σκοταδισμού που κάθε πρόβα της Ελλάδας είναι μόνο “τέλεια, άψογη, φωνάρα, εντυπωσιακό σόου κτλ “… Δηλαδή όπως τα γράφουν τα 2 ελληνικά σωματεία νομίζω ότι η Ελλάδα πάει για πρωτιά ενώ πέσαμε και άλλη θέση στα στοιχήματα….

      • Απ’ότι είδα στους oikotimes και στην αναρτηση της ερτ απ’οτι εγκαταλείφθηκε η ιδέα του λέιζερ που ήταν αρχική ιδέα και όχι τα φώτα. Θα δείξει…

  6. Εγκαταλείφθηκαν και τα φώτα που έπεσαν πάνω στο χέρι; Αυτό που είδαμε το μεσημέρι;;; Αν ναί τότε πολύ άδικο.

  7. Σοβαρα τωρα?Και γιατι ολο αυτο σφου ειχε βγει πολυ ωραιο…

    Ολο λαθος επιλογες.

    • Ξεφτύλα να προσπαθούν έλληνες “φαν” με παρωπίδες μέχρι εκεί που δεν πάει να προσπαθούν να επιβάλουν σε έλληνες και ξένους που προσπαθούν να μεταφέρουν την αλήθεια για αυτό που συμβαίνει στην συμμετοχή μας κατηγορώντας και βρίζοντας όσους εκφέρουν άλλη γνώμη. Είναι ο ορισμός του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και μας εκθέτουν. Συγχαρητήρια στην ομάδα του OGAE που δίνει το ΑΡΙΣΤΟ παράδειγμα ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ και υποδειγματικής στάσης!

      Η αλήθεια είναι πως μετά την Ντέμη και της παραφωνίες μας άλλη μία στη σειρά “τραγουδίστρια” δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τονικά σωστά το “δύσκολο” σημείο του τραγουδιού που Η ΙΔΙΑ επέλεξε! Κινδυνεύουμε πλέον και αυτό ακούγεται σε όλα τα ειδησεογραφικά τιμς στην Λισσαβώνα να χαρακτηριστούμε σαν μία από τις <> παράφωνες χώρες του διαγωνισμού! Από την άλλη έχουμε μια ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΡΤ που κοιτάζει την τσέπη της στιγματίζοντας την χώρα και τέλος έχουμε μία ομάδα πίσω μας που αντί να είναι ευρηματικη βάφει και ξεβαφει μπλε χέρια λες και είναι η Μιστικ από τους X-men. ΓΕΛΑΝΕ όλοι μαζί μας και εμείς τους βρίζουμε αντί να είμαστε αυστηροί κριτές του εαυτου μας. Τέλος έχουμε μία τραγουδίστρια η οποία δουλευει τον κόσμο στο ινσταγραμ αρνούμενη να μιλήσει ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει και διαγράφοντας οποιονδήποτε χρηστη τολμήσει να ρωτήσει γιατί δεν διορθώνεται φωνητικά και αισθητικά το τραγούδι.

      Μας αξίζει όχι η περσινή 19η θέση αλλά η τελευταία…. πάει ασορτι με τον ηθικό πάτο μας.

      • Bravo βρε Αlex μια χαρά τα λες ,ακριβός έτσι είναι τα πράγματα, έδειξε όλο το team ότι δεν γνώριζαν τι να κάνουν από την μέρα άφιξης τους ,πολύ ερασιτεχνικό στα δικά μου μάτια, όλες οι υπόλοιπες αποστολές από την πρώτη μέρα μέχρι χθες ξέρανε τι θέλανε, εμείς τα βάζαμε με τους άλλους όπως πάντα ,στην συγκεκριμένη περίπτωση με τους Πορτογάλους και δεν έφτανε όλο αυτό εδώ οι fun’s το αποθεώνουν ,έλεος βγάλτε τις παροπιδες το τραγούδι on stage είναι άθλιο !!!!!! Και να πούμε και τα πράγματα με το όνομα τους η κοπέλα καριέρα στην Ελλάδα επέστρεψε να κάνει και έχει την οικονομική δυνατότητα από μόνη της και από καμία ΕΡΤ να κάνει κάποια πράγματα στην σκηνική της παρουσία ,επένδυση στην καριέρα της θα ήτανε ,ούτε αυτό δεν μπόρεσε να καταλάβει όσο για την ΕΡΤ απλά τρισάθλια ,τριτοκοσμική , τελικά σας χρειάζεται το μαύρο .κοιταξτε την Κύπρο μετά την χθεσινή της εμφάνιση που βρίσκεται στα στοιχήματα…… έπιασε το Ισραήλ ,μπράβο τους μακάρι να πάει καλά .

  8. μην λετε οτι μπουρδα θελετε, ακομη δεν ξερουμε… τα site απλα αναπαραγουν τι γραφθηκε για το πρωι…
    το εφε χρησιμοποιηθηκε αλλα χωρις να ειναι βαμενο το χερι…
    τωρα θα δουμε αν το βγαλαν τελειως ή οχι….

  9. Το μπλε χερι εξυπηρετουσε τις προβες οσο προσπαθουσαν να πετυχουν το τρικ με τα λειζερ. Απο την στιγμη που οι διοργανωτες δεν μπορεσαν να το πετυχουν να λειτουργησει τηλεοπτικα δεν θα υπαρξει και μπλε χερι. Δεν ηταν απο μονο του κομματι της σκηνικης παρουσιας. Ειχε νοημα αν θα υπηρχαν λειζερ. Και καλα εκαναν και δεν το παλεψαν αλλο αφου σημερα και αυριο δεν ειναι ωρα για αγχος και ρισκο. Πας στα σιγουρα που λειτουργουν.

    • Ναι αλλα πλεον πως θα μεταδωσει το μυνημα του τραγουδιου?

      Πολλα λεγανε και στο τελος δε θα γινει τιποτα…

    • Το χέρι δε θα ειναι βαμμενο, ομως θα λειτουργουν τα λειζερ οπως ειπε και η Γιαννα μετα την προβα. Μην αναπαραγετε ο,τι ακουτε και ψαξτε το βαθυτερα. Το αρχικο σχεδιο ηταν τα λειζερ, ομως μεχρι σημερα θεωρουσαν οτι δε θα λειτουργησει και γι αυτο το χερι της ηταν μπλε στις πρωτες προβες.

  10. Έχω αρχίσει να φοβάμαι πολύ και την Αλβανία. Αξίζει 100% τελικό και νομίζω θα εκτιμηθεί από κοινό και επιτροπές.
    Πραγματικά η μόνη χώρα που μπορείς να ξεγράψεις είναι η Ισλανδία. Καθόλου σίγουρη δεν είναι η πρόκριση μας όσο καλό τραγούδι και αν έχουμε.

    • Πάρα πολλά τραγούδια αξίζουν φέτος να περάσουν… δεν είναι τέλειο; Εννοώ αν μη τι άλλο, θα έχουμε τρελή αγωνία!

  11. Δεν ξέρω αν το oikotimes ,ξέρει κάτι παραπάνω ,αλλά εγώ από την “ανακοίνωση” της ΕΡΤ δεν κατάλαβα να λέει κάτι για το εφέ με το μπλε χέρι ,αλλά το ότι το χέρι δεν είναι πια βαμμένο!

  12. Μα πουθενα δεν ανακοινωθηκε επισημως απλως το χερι σημερα δεν ηταν βαμμενο δεν ξερουμε αυριο και νομιζω πως ο λογαριασμος αυτος στο facebook που το ανεβασε δεν ειναι ο επισημος της ερτ για την eurovision !

  13. Paidia eleos apo Ena simeio kai meta katantaei geleio. As vgei na tragoudisei I kopela Kai as kanei auto pou mporei kai an Einai toso athlia tá pragmata as min ksana pame stin teliki. Eleos omos…. tha Einai den einai tha Einai mpogia Tha Einai leizer tha Einai o theos pou mas misei. Gia onoma. Oti ginei egine kai oi ksenoi Tha katalavoun oti theloun e Kai an theloun

    • Μα πραγματικά. Από το όχι και τόσο φιλικό ESC United όταν είδαν τη παρουσία της Γιάννας είπαν ότι ήταν η καλύτερη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αλλά όχι, ο Ελληνιολος πρέπει να ψοφήσει τη Κατσίκα της Γιάννας Τερζή και ας μην είναι ούτε γειτόνισσα του! Δηλαδή έλεος, δεν έχει τελειωμό αυτή η λύσσα

  14. Θέλω να γράψω την άποψή μου και θα ήθελα και τη βοήθεια του ogae σε αυτό αν κάνω λάθος!Την Eurovision κάθε χρόνο την παρακολουθούν το λιγότερο,απ οτι διάβασα,100εκ άνθρωποι!Με την Eurovision απο πριν ασχολούμαστε μερικά εκατομμύρια…2-3-4-5 φαντάζομαι το πλ!Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν πάρουμε την μικρότερη τηλεθέαση για την Eurovision (δηλαδή 100εκ) μόνο τα 5 έχουν ακούσει απο πριν όλα τα τραγούδια,έχουν δει τις πρόβες κτλπ
    Με 2 λόγια λοιπόν,όλα στην Eurovision ανατρέπονται!Μπορεί τα 95 εκ που θα μας δουν στον τελικό να μας λατρέψουν,μπορεί να μην τους αρέσει τπτ,μπορεί να αγαπήσουν κάτι που δεν περιμένουμε!Τα στοιχήματα δίνουν απλά μία τάση,όπως πχ 1 δημοσκόπηση δίνει την τάση τν 1000 συνήθως ατόμων!Οι δημοσκοπήσεις όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα,πέφτουν συχνά έξω,το ίδιο μπορεί να συμβεί κ εδώ’Είναι η 1η χρονιά που δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής!Κάθε σρόνο τέτοιες μέρες ξέραμε ποια 2 τραγούδια πάνε για νίκη-φέτος χαμός!Θετική σκέψη λοιπόν και πιστεύω πως ο Α ημιτελικός θα αφήσει πολλά τραγούδια που δεν το περιμένουμε εκτός..καλή επιτυχία στη Γιάννα,με θετική σκέψη και ενέργεια!!

    • Το όλο σκεπτικό σου είναι σωστό αλλά τα νούμερα έχουν ακόμα μεγαλύτερες διαφορές. 200 εκατομμύρια παρακολουθούν Eurovision κάθε χρόνο και αμφιβάλω αν 100.000 έχουν ακούσει όλα τα τραγούδια από πριν.

  15. Καλά κάνετε στο άρθρο και λέτε και για τα χειροκροτήματα και όλα. Και αν μπορείτε για Ελλάδα γράψτε λίγο νηφάλια και ειλικρινά. Εξηγείστε στην γνωστή κυρία ότι δεν βλάπτεται η ελληνική συμμετοχή από 3 σειρές άποψη για την ελληνική πρόβα σε ένα ελληνικό σαητ !! Ευχαριστώ
    Υγ : τα φαινόμενα των παρεμβάσεων καταγγέλθηκαν πρώτη φορά τελος Μαΐου του 2009 από έναν μάγκα σωστό του ογκαε στην ελληνική τηλεόραση και μπράβο του. Δεν είπε ονόματα αλλά είπε όλα τα άλλα που είχαμε και έχουμε καταλάβει.

  16. Καλή επιτυχία!! Έχουμε καλό κι ποιοτικό έθνικ τραγούδι όλα τα άλλα είναι λεπτομέριες!! Και η Γιάννα είναι αξιοπρεπέστατη!! Μια συμμετοχή που αξίζει την προκριση κι μια θέση στη δεκάδα!! Επίσης, προσωπικά μ αρεσει πολύ που φέτος δεν υπάρχουν LED οθόνες από πίσω. Και η σκηνή δε φαίνεται χαοτική, να καταπίνει τους καλλιτέχνες αλλά τους αναδεικνύει!! Πιστεύω πως οι Πορτογάλοι θα αποδειχθούν πολύ καλοί διοργανωτές.Καλή γιουροβιζιονικη εβδομάδα σε όλους!!

  17. ESCUNITED: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΧΕΡΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ….

  18. Στο live του Escunited είπαν ότι ήταν η καλύτερη της εμφάνιση μέχρι στιγμής και ότι επέστρεψε το μπλε χέρι. Βέβαια δεν ανέφεραν κάτι περί λέιζερ για το μπλε χέρι.

  19. Ξεφτύλα να προσπαθουν έλληνες «φαν» με παρωπίδες μέχρι εκεί που δεν πάει να επιβάλουν την γνώμη τους για μία “φοβερη εμφάνιση” σε έλληνες και ξένους, που μεταφέρουν την αλήθεια για αυτό που συμβαίνει στην συμμετοχή μας, κατηγορώντας και βρίζοντας όσους εκφέρουν άλλη γνώμη. Είναι ο ορισμός του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και μας εκθέτουν. Συγχαρητήρια στην ομάδα του OGAE που δίνει το ΑΡΙΣΤΟ παράδειγμα ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ και υποδειγματικής στάσης!

    Η αλήθεια είναι πως μετά την Ντέμη και τις παραφωνίες μας άλλη μία στη σειρά «τραγουδίστρια» δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τονικά σωστά το «δύσκολο» σημείο του τραγουδιού που Η ΙΔΙΑ επέλεξε! Κινδυνεύουμε πλέον και αυτό ακούγεται σε όλα τα ειδησεογραφικά τιμς στην Λισσαβώνα να χαρακτηριστούμε σαν μία από τις παράφωνες χώρες του διαγωνισμού! Από την άλλη έχουμε μια ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΡΤ που κοιτάζει την τσέπη της στιγματίζοντας την χώρα και τέλος έχουμε μία ομάδα πίσω μας που αντί να είναι ευρηματικη βάφει και ξεβαφει μπλε χέρια λες και είναι η Μιστικ από τους X-men. ΓΕΛΑΝΕ όλοι μαζί μας και εμείς τους βρίζουμε αντί να είμαστε αυστηροί κριτές του εαυτου μας. Τέλος έχουμε μία τραγουδίστρια η οποία δουλευει τον κόσμο στο ινσταγραμ αρνούμενη να μιλήσει ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει και διαγράφοντας οποιονδήποτε χρηστη τολμήσει να ρωτήσει γιατί δεν διορθώνεται φωνητικά και αισθητικά το τραγούδι.

    Μας αξίζει όχι η περσινή 19η θέση αλλά η τελευταία…. πάει ασορτι με τον ηθικό πάτο μας.

  20. Έλεος ρε παιδιά φέτος αν είναι δυνατόν δηλάδη τη ρημάξατε τη κοπέλα.1)Απο τη μία λέγατε δεν έχει καπνούς,φωτιά,πυροτεχνήματα και είναι πολύ φτωχό και άδειο τώρα λέτε ό,τι είναι περιττά και δεν χρειάζονται.2)Μία λέτε η Γιάννα τραγουδάει καλά και τραγουδάει και acapella Mariah Carey κ.λ.π. μία λέτε τώρα δεν αποδίδουν ούτε η Τερζή ούτε και τα φωνητικά με τη Βικτώρια Χαλκίτη που τη κάνατε Θεό μερικοί πριν λίγο καιρό.3)Δεν έχουμε λεφτά ρε παιδιά,το καταλαβαίνετε;Οι μισοί δεν έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωή σας και δεν ξέρετε πως βγαίνει το ψωμί.Η Ελλάδα και η ΕΡΤ συγκεκριμένα μετά την οικονομική κρίση δε δίνει ούτε 1 ευρώ για τον διαγωνισμό (κατά εμέ λάθος αλλά τι μπορούμε να πούμε) – Μόνο οι Χορηγοί και οι Εταιρίες ό,τι δώσουν.4)Και στη τελική αυτό μπορούμε αυτό κάνουμε δηλαδή τι θα γίνει;Την έχετε πρίξει τη κοπέλα τόσο καιρό και μετά από τον διαγωνισμό δε θα τη θυμάστε καν και θα τη ξεχάσετε.5)Βάλτε ένα τέλος σε αυτό το πράγμα ΟΛΟΙ ΣΑΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Φτάνει πια.Να μη ξαναπάμε ρε παιδιά αμά είναι να γίνεται αυτό το πράγμα.Να αποσυρθούμε από τον διαγωνισμό.

  21. Παιδιά την άκουσα την Ελλάδα με ακουστικά από στρημινκ και άκουσα και πολλές άλλες χώρες. Λοιπόν ακουστηκαμε καλοί στα κουπλε, καλουτσικοι στα ρεφρέν και μέτριοι στον αμανε της Γιάννας. Τον αμανε στον είπε σχετικά μέτρια και το γλίτωσε για λίγο το φάλτσο. Τον αμανε τον είπε καλύτερα από τις πρόβες αλλά χειρότερα από το studio version. Οι ξένοι στο λαηβ τσατ μας βρίζουν και την λένε άφωνη και ότι θα αποκλειστεί αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί το άκουσα. Επίσης σ’αυτή την πρόβα τον κριτών δεν έκανε το μπλε χέρι με λεηζερ αλλά το ξαναεβαψε μπλε! Κακή απόφαση κατά τη γνώμη μου γιατί φαίνεται κιτς. Να δούμε γιατί όλοι οι άλλοι είναι άψογοι φωνητικά ειδικά αλλά και σκηνικά είναι οι περισσότεροι καλοί.

    • Είστε δάσκαλος/δασκάλα φωνητικής? Σε ποιο live chat μας είπανε άφωνους?

  22. ενταξει, ειναι νουμερα οι ανθρωποι. Εχουν φτασει jury, ψηφιζουν, εχει αρχισει ο διαγωνισμος, κι αυτοι βαζουν κ βγαζουν μπλε χερια και βεγγαλικα.

  23. Πολύ καλά πήγε απ’ ότι κατάλαβα, αν και στο λαιβ του wiwibloggs αντέδρασαν αρκετά όταν μπήκαν τα πυροτεχνήματα μπροστά της (ή ο καπνός, δεν κατάλαβα).
    Γενικά αυτό που λένε τα διάφορα σαιτ είναι ότι μπορεί εύκολα να ξεχαστεί.
    Όπως και να ‘χει, αύριο θα φανούν όλα. Πάμε δυνατά! Καλή επιτυχία στην ομάδα! 🙂

  24. Στο jury Show η Γιάννα ήταν πολύ καλή φωνητικά καμιά σχέση με το πρωί) εκτός από το μα γιατί που ξέφυγε λίγο). Μπράβο Γιάννα! Στο press center είπαν ότι ήταν η καλύτερή της performance! Eίπαν επίσης ότι το μπλε χέρι επανήλθε ξανά!

  25. Πολύ ωραία λοιπόν, ας σταματήσουμε την καλοπροαίρετη πάντα, κριτική κι ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας. Και φυσικά και στην Κύπρο που για πρώτη φορά μετά από χρόνια έχει τη δυνατότητα για κάτι καλό.

  26. Εν τω μεταξύ τα πυροτεχνήματα έπεσαν σε λάθος σημείο (πολύ νωρίτερα) και έκρυψαν το εφέ με το χέρι και τα μπλε φώτα. Δεν παίζονται οι Πορτογάλοι…

  27. Ουτε εκείνοι ξερουν τι θελουν κανουν. το τραγούδησε καλυτερα αλλα που κολλάνε αυτα τα πυροτεχνήματα στο γιατι θελεις να μ αλλάξεις? να πω οτι πετάγονταν για 2 δευτερολεπτα και εμεναν εκει οκ. τωρα που κολλανε οταν το τραγουδι δεν κανει εκει κορύφωση? Πραγματικά αυτη η κοπελίτσα που το ανέλαβε να το στήσει έχει καμια συναίσθηση τι κάνει?

  28. Τη Γιάννα λυπάμαι πιο πολύ…
    Φαντάζεστε πόση πίεση υπάρχει και να αλλάζουν τελευταία στιγμή τη μισή εμφάνιση;
    Τι να πω μπορεί να βγει σε καλό αλλά μια επαγγελματική ομάδα πρέπει να έχει μεριμνήσει ώστε η παρουσία να είναι έτοιμη πολύ πριν τη βραδιά του ημιτελικού…

  29. Με τέτοιο τραγούδι πραγματικά θα χαρώ μετά από χρόνια την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό. Αύριο θα έχουμε κι εμείς εικόνα για να κρίνουμε και την σκηνική μας παρουσία.
    Από τα βίντεο τα οποία έχω δει μου φαίνεται μια χαρά η παρουσίαση. Μένει να δούμε και την τηλεοπτική εικόνα.
    Μπράβο στην Γιάννα και την ομάδα της!

  30. Αυτό με το μπλε χερι δε το καταλαβαίνω. Βασικά κουράστηκα να ακούω γκρίνιες. Αφηστε την ρε παιδιά. Αυτό έχουμε τι να κάνουμε. Απλά να σας θυμίσω το 1991 που ο “”σαξοφωνιστας” σκοτωσε το ΑΝΟΙΞΗ γιατι η ΕΡΤ δεν εχιε λεφτα να βάλει δικό της.
    ίσως να ζούμε κάτι παρόμοιο οπότε ΣΙΩΠΗ γιατι δε το αξίζει η κοπέλα.

    Επίσης οση νομιζουν οτι η ίδια η ΓΙΑΝΝΑ χρσηιμοπιεί το instagram νομίζω δε ξέρουν τι του γίνεται.

  31. Η Γιάννα έχει στρεσαριστει και στον αμανε τον κόβει στα δύο ώστε να πάρει ανάσα και δεν τον λέει μονοκοπανια όπως στο studio version. Επίσης το είπε κάπως περίεργα το” μα γιατί “, ξέφυγε λίγο Ναι αλλά ήταν οριακά στα όρια του φάλτσου χωρίς να είναι έντονα φάλτσα και να τσαντιστουν οι επιτροπες…. απλά το θέμα είναι ότι σε ένα τόσο ερμηνευτικό τραγούδι, πρέπει να βγάζεις μια κρυστάλλινη φωναρα αλλιώς το κομμάτι χάνει τη δυναμική του θεωρώ. Επίσης της έχετε κάνει κακό που της λέτε “να βγάλεις συναίσθημα “. Στην προσπάθειά της να βγάλει συναίσθημα γίνεται άγρια η φωνή της και ακούγεται μπασα και γκαριζοφωναρα. Καλύτερα να της πείτε να χαλαρώσω και να προσπαθήσει να το πει με γλυκό και αισθαντικο τρόπο σα να το τραγουδάει για το cd. Πρέπει να ξεχάσει τη φόρτιση τη συναισθηματική της αρένας και της τηλεοπτικής μετάδοσης και να μην πιεστεί να “βγάλει συναίσθημα ” ή να κλάψει και άλλες βλακείες που πολλοί την έχετε πρήξει. Η αλήθεια είναι ότι επειδή σκηνικά δεν τονίζονται ούτε τα όργανα αλλά ούτε και το επικό στοιχείο, κινδυνεύει να ξεχαστεί και να περάσει ουδέτερη στον τελικό. Στον τελικό περνάει λόγω πολλών συμμάχων σ’αυτό τον ημιτελικό.

    • Ακούσατε κάπου το τραγούδι ζωντανά? Είστε μέλος κάποιας κριτικής επιτροπής? Πως ξέρετε αν τσατιστηκαν ή όχι?

      • Γίνονται live streams στο Youtube και μπορείς να ακούσεις τα φωνητικά ζωντανά αλλά δεν βλέπεις εικόνα…

      • Χωρίς να είναι τα έντονα φάλτσα που ενδεχομένως θα τσαντιζαν τις κριτικές επιτροπές. (Ελπίζω να σας καλύπτει η επαναδιατύπωση)

    • Να σου πω ρε φίλε, ένα μα γιατί πρέπει να βγάλει έλεος δηλαδή που την στρεσαρουμε.
      Αν δεν μπορεί να το πει να κάτσει σπίτι της.
      Μόνη της το διάλεξε μόνη της το χορογραφία και από τη στιγμή που δεν βγάζει συναίσθημα Ναι θα τις το πούμε γιατί μας εκπροσωπεί.
      Και Ναι πιστεύω ότι η χορογραφία είναι εκτός θέματος και δεν περνά το μήνυμα που πρεπει

    • Που φτασαμε να κατηγορούμε το κοινό για στρεσάρισμα τραγουδιστή για να καλύψουμε την αταλαντοσύνη αυτών που μας εκπροσωπούν!

      Η Εσθονία γιατί δεν στρεσάρεται; Οι δικές μας σωστές συμμετοχές βλέπε Κωνσταντοπούλου, Κλεοπάτρα κλπ γιατί δεν στρεσαρονταν….

      Αν είναι να ρίξουμε ευθύνες τέτοιου τύπου καλύτερα να κατηγορήσουμε τα μποτοξ στο μέτωπο που έκανε γνωρίζοντας οτι θα χασει την εκφραστικότητά της…

  32. Εμείς επιλάξαμε να μπουν εκεί τα πυροτεχνήματα ή κάποιος πάτησε νωρίτερα το κουμπί;

    • Nομίζω ότι έχει γίνει λάθος. Να δούμε αν θα ζητήσει η ελληνική αποστολή να επαναλάβει την εμφανισή της.

  33. Αυτη ειναι η τελικη αποφαση των κριτικων επιτροπων του ημιτελικου για τον ημιτελικο και μονο αλλα οχι και τον τελικο του σαββατο προφανως!!!

  34. Δε ξέρω αν το ζητήσαμε ή πατήθηκε κάτι κατα λάθος από τους πορτογάλους αλλά πυροτεχνήματα στο κουπλέ σε αυτό το κομμάτι είναι λάθος.

  35. πραγματικα ολα τα προβληματα και τα λαθη μαζεμενα πανω μας….δλδ ελεος..που κολλουσαν τα pyros στο δευτερο κουπλε..ελεος..Πορτογαλοι σας ποναει ακομα το 2004..

    • ε… βασικά είναι το σανό που μας ταιζουν για να δικαιολογήσουν οι εκάστοτε εκπρόσωποι την αταλαντοσύνη τους.

      Φταίνε οι άλλοι… ας συνεχίσουμε να σουφρώνουμε live στο ινσταγραμ το στόμα μας…

  36. Τραγικο αυτο με τα πυροτεχνηματα.

    Πρεπει να απαιτησουν να ξανατραγουδησει για μενα.

    • Εγώ θα έλεγα να αποχωρήσουμε από το διαγωνισμό ως ένδειξη διαμαρτυρίας! Τόσα λάθη μαζεμένα, έλεος κάπου

  37. Το ότι η Φουρέιρα είναι εξαιρετική χορεύτρια το ήξερα αλλά πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα να είναι τόσο καλή φωνητικά. Η Κύπρος θα πάει απίστευτα. Θεωρώ την πεντάδα πάρααα πολύ πιθανή. Δεν τολμάω να το πω ακόμα αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο.

      • Τοσια κακια ποια, γιατι;
        Εκτος κι αν εχεις θεμα κατανοησης των αγγλικων.
        Καμια σχεση.
        Ειπαν τα καλυτερα. Οτι ειναι πολυ δυσκολο να κανει αυτα τα χορευτικα και ταυτοχρονα να ελεγχει τη φωνη της.
        Ειπαν επισης οτι πηρε το περισσοτερο χειροκροτημα μαζι με τη Φιλανδια και το Ισραηλ.
        Και οτι τα πηγε υπεροχα η Κυπρος ….he get it home.
        Προφανως, δεν καταλαβες τι ειπαν.

    • Από ένα live streaming της κακιάς ώρας με διακοπές και χάλια ήχο, με σχόλια από πάνω πως καταλαβαίνετε ποιος τραγουδισε καλά ή εκανε φαλτσο δεν μπορώ να καταλάβω. Καλά το αν ήταν καλή ή όχι στην σκηνή όταν δεν υπάρχει καν εικόνα (πως θα φαίνεται στην μετάδοση) ας μη το σχολιάσουμε καν.

  38. ειλικρινά ΒΑΡΕΘΗΚΑ καθε χρονο ολα να πηγαίνουν στραβα σε εμας, φτάνει ρε πια, ακους εκει πατησανε τα πυροτεχνηματα νωριτερα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ενα γ@@@νο κουμπι ειναι, και δεν μπορουν ουτε καν να το πατησουν στην ωρα τους? Καταντησαμε να βλεπουμε με κομμενη την ανασα για το τι θα παει λαθος

  39. Πραγματικά είστε πολύ κουραστικοί μερικοί. Πάντα κάτι αρνητικό θα βρείτε να πείτε. Έχετε φαγωθεί με το ότι δεν ακούγεται καλά η Γιάννα λίγο στην αρχή και λίγο στο τέλος και λίγο κάπου στη μέση και δεν σας αρέσει το μπλε χέρι, αλλά δεν σας αρέσει και όταν δεν είναι μπλε και είναι άδεια η σκηνή, αλλά έχει και πολλά φώτα και πολλούς καπνούς και γενικά τόσες ημέρες κάτι σας ξινίζει και κάτι σας βρωμάει. Ο ορισμός της μιζέριας. Ένα τραγούδι είναι, μία εμφάνιση και ένας διαγωνισμός που δεν είναι η επιτομή της τέχνης ώστε να δίνετε τόση σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια. Έχει χαθεί εντελώς το οτιδήποτε ευχάριστο σε αυτό τον διαγωνισμό. Δεν φτάνει που είναι ένας εντελώς διαβλητός, διάτρητος διαγωνισμός, έχουμε και την υπερανάλυση των πάντων.
    Λοιπόν, για εμένα αυτό που άκουσα μόλις πριν από λίγο ήταν πάρα πολύ καλό, οι δημοσιογράφοι είπαν ότι ήταν η καλύτερή της εμφάνιση και τα περισσότερα σχόλια στο chat ήταν από καλά έως διθυραμβικά. Θα φανεί από εκεί και πέρα τι θα ψηφίσουν σε λίγο οι επιτροπές και τι αύριο ο κόσμος. Ότι και να γίνει όμως δεν αλλάζει, ούτε ότι το τραγούδι είναι από τα καλύτερα που έχουμε στείλει, ούτε ότι η εμφάνιση είναι πολύ ατμοσφαιρική και επί της ουσίας, ούτε ότι η Γιάννα και τα φωνητικά από πίσω είναι υπέροχα. Και εάν τελικά δεν αρέσουμε, ας μην αρέσουμε. Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα και δεν θα φταίει κανείς από την Ελληνική αποστολή.

  40. Φτάνει ρε παιδιά – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ – Δεν έχετε κανένα όριο.Μα τη Παναγία θέλω να αποκλειστούμε ρε αΐ στο διάολο όλοι για να ηρεμήσετε επιτέλους.Να πάτε εσείς του χρόνου που έχετε λεφτά και άποψη για όλα.Δεν αφήσετε μια μέρα τη Γιάννα Τερζή να μη την κράξετε.Τη διαλύσατε.Argo και πάλι Argo ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να στέλνουμε στο διαγωνισμό για να στρώσετε όλοι σας χαρακτήρα.Αν μας σαμποτάρουν οι Πορτογάλοι έχουν τους λόγους τους οι άνθρωποι ακόμα τους πονάει ο Χαριστέας…

  41. Yianna is in her long wafty white dress and silver left hand. The makings of a wind machine and early pyros from the stage are completing the look. They’re kicking up a lot of smoke.Or it could be out-of-control dry ice. As regards vocals, it doesn’t seem quite all there. I also think the middle-eight needed something like a backing dancer. I want to like this – like the audience – but it’s missing that extra oomph it needs. It’s a non- to low borderline qualifier to me.

    • Ποια εξέχουσα μουσική προσωπικότητα το σχολίασε και εμείς πρέπει να το ενστερνιστούμε;

  42. Κανονικα με το μπλε χερι μουτζες πρεπει να σας ριχνει !!!! Αντε πια !!!

  43. Η Ελένη έκανε αυτό που ξέρει να κάνει και μπράβο της. Μπράβο και στην Κύπρο που επέλεξε να επενδύσει πάνω της. Και τη στηρίζει από ό,τι φαίνεται εκατό τα εκατό. Τελικά τείνω να πιστέψω ότι έκανε άριστα και επέλεξε να πάει με Κύπρο κι όχι με μας που τη σνομπάραμε. Όσο για μας δε θεωρώ ότι μας κατατρέχουν σκηνοθέτες, διοργανωτές, τύχη κλπ κλπ, παρά μόνο η ανοργανωσιά και η προχειρότητα που μας χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς. Αν το εύρημα είναι να βάφεις και να ξεβάφεις ένα μπλε χέρι χωρίς να ξέρεις τι θα κάνεις με αυτό, καλύτερα χωρίς εύρημα. Επίσης βαρέθηκα αυτή τη καραμέλα περι αξιοπρεπούς εμφάνισης. Δε χρειάζεται απλά μια αξιοπρεπής εμφάνιση για να κερδίσεις. Θέλει κάτι παραπάνω. Καλή μας τύχη για αύριο.

    • Ναι έκανε αυτό που ξέρει να κάνει, να κουνάει τα οπίσθιά της…

      • Και συγχρόνως να τραγουδάει χωρίς να ακούγεται παράφωνη. Κάντο κι εσύ.

      • Εάν υπήρχε σχολή παραφωνίας, η Φουρέιρα θα ήταν η καταλληλότερη για να διδάξει.

      • Με τιμάει πολύ αυτό που λες. Επίσης, εάν υπήρχε σχολή ειλικρίνειας θα ήμουν πρύτανης και εάν υπήρχε σχολή κακογουστιάς θα ήσουν καθηγήτρια.

  44. Καλα δεν μπορουν να συνενοηθουν εκει ρε γαμωτο;Εκει που ειπαμε χθες με την εκτακτη ολα καλα,τωρα παλι χαλι μαυρο;
    Αμ αυτο το δολιο το χερι;Μια ξεβαφεται μια βαφεται..λειζερ λεμε και λειζερ δε βλεπουμε..
    Θελω να πιστευω επειδη ειναι ενα πραγματικα καλο τραγουδι οτι θα περασουμε..αλλα και ορκο δεν παιρνω..

  45. Το ότι ανησυχούμε για τα φωνητικά της Τερζή που μένει ακίνητη σαν κολώνα κ η άλλη κάνει σα το κατσίκι αλλά το σκίζει, ενδεικτικο.

      • Ωραία το έχεις πάρει πάντως που η Φουρέιρα θα βλέπει τη Γιάννα με τα κυάλια από την 5αδα,. δε μπορώ να πω.

      • Φυσικά, γιατί είναι πασίγνωστο και πασιφανές ότι η Eurovision σαν διαγωνισμός πάντα επιβραβεύει τις καλές συμμετοχές και στις μέτριες και κακές δίνει τις χαμηλότερες θέσεις. Επίσης, είναι γεγονός ότι η Eurovision είναι ένας πολύ αξιόπιστος διαγωνισμός όπου δεν υπάρχει ίχνος από περίεργα παιχνίδια. Επίσης, με τόση Σουηδία φέτος στη συμμετοχή της Κύπρου και με τόση εύνοια που υπάρχει πάντα στη Eurovision με οτιδήποτε Σουηδικό, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα ευνοηθεί καθόλου η Κύπρος. Κάτι που έχει γίνει ήδη δηλαδή.

    • Δεν τιθεται θεμα συγκρισης γιατι πρωτον ακουγονται τα φωνητικα στη φουρειρσ και δευτερον πολυ δυσκολο τραγουδι το fuego

  46. Το ξεφτιλήσατε το παιδί μου;Μπράβο.Σας ευχαριστώ πολύ,να ‘στε καλά.

  47. Δύσκολα τα πράγματα απ’ όσο ακούω σαν αντιμετώπιση χωρίς αυτό να ειναι καθοριστικό συμφωνώ με τους περισσότερους αλλά μην πάθουμε τίποτε σαν το “Comme ci comme ca” αν το γραφω και σωστά που το στάδιο ζωτοκραυγαζε και μετά αντε γεια….Πόσο είχα σκάσει τότε δε λέγεται

    • Το comme ci comme ca ήταν το αγαπημένο μου τότε! Ήμουν 12 χρονών και απλά έκανα σαν παρτσακλό όταν δεν πέρασε.

  48. Τε παιδιά ενα βιντεο δεν τράβηξε κανείς σπο το κοινό ν δουμε κ εμείς ;;; Όλοι λέτε χωρις ν εχουμε δει… αν εχει κάποιος λινκ ας στειλει

    • Στο insragram είδα ένα βιντεάκι απ’ το τέλος, το οποίο το τραβούσε απ’ τις κερκίδες… Το κοινό ψιλοακουγόταν στο τέλος της γέφυρας μετά όχι ιδιαίτερα.

  49. Ρε παιδια ελεος! Αηδια καταντησατε! Παμε με ενα τοσο ωραιο τραγουδι και το χαντακωνουμε εμεις οι ιδιοι με κακοβουλα σχολια? Πως να μας ψηφισουν μετα οταν εμεις οι ιδιοι κατηγορουμε εμας τους ιδιους? Τοσο πια εχει διαβρωθει η ελληνικη κοινωνια? Αντι να χαιρομαστε που μετα απο τοσα χρονια στελνουμε ενα τραγουδι με καθαρα ελληνικα στοιχεια, λυσσαξατε!
    Δεν εχει προηγουμενο ολο αυτο που εχει γινεται αυτες τις μερες!
    Ειλικρινα εχω αηδιασει!
    Ελεος!!!!!

  50. Η Αμερικανοκαριερίστα ντεμεκ, να αφήσει τα νιαουροαμερικάνικα της στα ατελείωτα live στο Instgram και να συγκεντρωθει να βγάλει καμία νότα σωστά… γιατί η Καλομοίρα το 2008 ακούγονταν Celine Dion μπροστά της!

    • ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΒΑΣ!! ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ!!

      Σουφρωμα στο στόμα και ομιλία 10χρονού να κάνει λαιβ…. Ούτε η Χαλκίτη δεν μπορεί να σώσει τέτοια φάλτσα που στην Καλομοίρα είχε κάνει θαυματα!

  51. Πολυ παντως προβαλλεται η φουρειρα…Βιντεο προσφατο με dance moves,στο interval την ξαναφωμαξανε να ανεβει στη σκηνη για μια ερωτηση γενικα τρελη προωθηση.

    • Μακάρι να την προωθήσουν και οι επιτροπές! Τότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι έχει δυνατές ελπίδες για τη νίκη… ε ρε χαμός που θα γίνει! Όλοι στην παρέα μου Κύπρο στηρίζουν, μόνο εγώ ο έρμος τους μιλάω για την Ελλάδα.

    • Με τόση Σουηδία που έχει η Κύπρος φέτος, είναι σαν να συμμετέχει η Σουηδία με δύο τραγούδια και η Κύπρος να απέχει.

      • Ακριβως.Βασικα η κυπρος γενικα απεχει.

        Τραγουδιστρια: Ελλαδα-Αλβανια
        Μουσικοσυνθετης: Ελλαδα-Σουηδια
        Χορογραφος: Σουηδια(Παντως οχι κυπρο τι λετε τωρα)
        Χορευτριες: Σουηδια
        Φωνητικα: Σουηδια
        Χωρα: Κυπρος

        Ναι η λογικη καθε κυπριου.Πως καποιος να ναι υπερηφανος για μια χωρα οταν δεν υπαρχει τιποτα δικο της εστω απο καταγωγη στη συμμετοχη? Και ακομη που ουτε οι χορευτριεε εστω δεν ειναι απο Κυπρο ειναι ξεφτιλα.

        Η Φουρειρα φιλοι μου Κυπριοι για την παρτη της παει και αυτη ειναι η αληθεια.Δεν ειμαι κακος απλως αυρο ισχυει.

      • Ναι, αλλά αν κερδίσει θα γράφει Λευκωσία 2019, οπότε το αποτέλεσμα μετράει.
        Ακόμα κι αν δε κερδίσει βέβαια, και μόνο ότι ακούγεται διαρκώς το Κύπρος παντού, για κέρδος το λες.

      • Εννοείται ότι δεν είσαι κακός και αυτή είναι η αλήθεια. Η Φουρέιρα το είπε ξεκάθαρα: ήθελα πολύ να πάω στη Eurovision, δεν με έπαιρνε η ΕΡΤ, με πήρε το ΡΙΚ και πήγα γιατί αλλιώς χαΐρι δεν θα έβλεπα. Ουσιαστικά η Φουρέιρα χρησιμοποιεί την Κύπρο για να κάνει αυτό που θέλει. Είναι σαν να μην εκπροσωπεί καμία χώρα.

    • η προωθηση της είναι πραγματικα τεραστια, παντως αν μια στο εκατομμυριο μεινει η ελλαδα εκτος αυριο-πραγμα που δεν πιστευω και απεύχομαι φυσικα νομιζω οδηγούμαστε σε περιπτωση αζερμπαιτζαν-τουρκιας 2011…. εμεινε εξω η τουρκια για να κερδισει το αζερμπαιτζαν…. και αν δεν κερδισει φετος η κυπρος,νομιζω δεν θα το κανει ποτε…..

  52. Πάντως φαίνεται πόσο κομπλεξαρες είμαστε σαν λαός που μια φορά που η Κύπρος πηγαίνει καλύτερα από εμάς έχουμε λυσαξει και είμαστε οι μόνοι πανευρωπαϊκός που κράζουμε ασυστολα. Φανταστείτε την Κύπρο που είμαστε υποτίθεται και ίδιος λαός.
    Από εκεί να καταλάβεις τι σημαίνει νεοελληνας.

    • Kαι π΄ρεπει να μου αρέσει ντε και καλά και να με εκφράζει μία αλβανίδα που χορέυει πολ ντανσιγκ και μόνο σεξ που δεν κάνει στην σκηνή;

  53. Σιγουρα τελικο (τυχαια σειρα)
    1.Ισραηλ
    2.Κυπρος
    3.Φιλανδια
    4.Εσθονια
    5.Τσεχια
    6.Βουλγαρια
    ……………………………
    Μαλλον τελικο (εκτος απο μια)
    1.Ελλαδα
    2.Αρμενια
    3.Αζερμπαιτζαν (λογω τουρκιας ανα την ευρωπη)
    4.Βελγιο
    5.Λιθουανια
    ………………………….

  54. Μαζί με τα στοιχήματα για τον νικητή να φτιάξουμε και τα δικά μας:

    -θα είναι μπλε το χέρι? (Και αν ναι θα είναι το φόρεμα καθαρό?)
    -θα πέσουν τα λειζερς στο χέρι ή έστω αλλού?
    -θα καλύψει ο ξηρός πάγος το πρόσωπο της αηδου στα κοντινά πλανα?
    -θα πέσουν τα πυροτεχνήματα στο κατάλληλο σημείο?
    -θα πει το μα γιατί σωστά ή θα κάνει (σχεδόν) φάλτσο?
    -θα το περάσει το μήνυμα?

    Κάθε ψήφος και μια συμμετοχή για το επιτραπέζιο του θεσμού για να τσακωνεστε και όταν δεν τρέχει ο διαγωνισμός!

  55. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο large και να χαιρόμαστε για την Κύπρο. Γιατί όχι; Όλα αυτά τα χρόνια που εμείς περνούσαμε κι αυτοί έμεναν πίσω ήταν καλά; Και τα δωδεκάρια μας παίρναμε και πανηγυρίζαμε. Ας χαρούμε που τουλάχιστον πάνε αυτοί καλά. Ήταν εξάλλου αναμενόμενο πως στη σκηνή θα ήταν καλή η κοπέλα.

  56. Δυστυχώς η πρόβα της Γιάννας δεν άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις, αντίθετα με της Ελένης που έσκισε. Πολλοί γράφουν ότι η Κύπρος θα μπορούσε να τερματίσει πρώτη στον ημιτελικό ενώ η Ελλάδα ίσως να είναι ένα μεγάλο φλοπ.
    Μου φαίνεται ότι και φέτος η ΕΡΤ αυτοκτόνησε. Καλή επιτυχία και στα δυο μας κορίτσια.

  57. Είναι επίσημο τα πυροτεχνήματα μπήκαν λάθος στιγμή από τεχνικό λάθος και δεν καταφέραμε να δούμε το μικρό μας εύρημα με το μπλε χέρι….. ζητήσαμε να ξαναγίνει πρόβα αλλά οι Πορτογάλοι δεν δέχθηκαν κάτι όμως που το έκαναν στο Ηνωμένο βασίλειο?

  58. Καταστρεψατε με την μιζερια σας και παλι τα θρεντ του φετινού διαγωνισμου. Δυστυχως αν και οι υπολοιποι 20αρηδες της Ελλαδας είναι σαν και σας, τοτε δεν θα δουμε προκοπη ποτε. Δεν θα ευχηθω περαστικα γιατι θεραπευεσαι μονο οταν εχεις εντοπίσει το προβλημα 🙂

    Καλή επιτυχία Γιαννα καλη επιτυχία Ελλαδα.

  59. H Φουρέιρα χτυπιέται και ακούγεται μια χαρα, η γιαννα ειναι ακίνητη και τον αμανε δεν τον βγάζει. Αυτά γινονται οταν εχεις να τραγουδήσεις σε σκηνη 10 χρονια….

    • Γιατί, έχει τραγουδήσει η Φουρέιρα; Η βασίλισσα του play back; Χαχαχα!!!

      • Και τραγουδούσε play back, όπως πάντα. Και στη Eurovision σαν play back είναι, αφού τα φωνητικά ακούγονται περισσότερο από αυτήν.

  60. Στο ESCunited πάντως όταν τους ρώτησαν αν όντως ήταν λάθος τα πυροτεχνήματα είπαν οτι δεν το κατάλαβαν και ότι η παρουσίαση ήταν καλύτερη από ολες τις φορές και σκηνικά και φωνητικά..

    Τέσπα, μακάρι αύριο ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι Πορτογάλοι και να δούμε την παρουσίαση όπως πρέπει! Φωνητικά ήταν μια χαρά!

    Καλή επιτυχία!!!

    • οι συγκεκριμενοι επισης ειπαν οτι δεν περναμε σχεδον σιγουρα…
      ελπιζω να μην ειναι γενικα ετσι το κλιμα…
      κριμα, απο απογοητευση σε απογοητεση παμε…
      τα καλα χρονια φαινεται περασαν ανεπιστρεπτι…
      σφυγμενοι θα παρακολουθουμε μου φαινεται αυριο…

      • Ναι ισχύει, τώρα μόλις ειδα και εγώ το βίντεο με τις προβλέψεις.. Κοίτα όπως είπε και κάποιος πιο πάνω, από ολους αυτούς που ψηφίζουν οι περισσότεροι θα παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τα τραγούδια και ένα μικρό ποσοστό είναι οι φανατικοί eurofans που θα παρακολουθήσουν τις πρόβες και θα ξέρουν όλο το παρασκήνιο.. Οπότε ίσως τους αρέσει αυτό που θα δούνε!

  61. Ηρεμιααααααααααα
    Οσα και να γραφετε εδω ειτε αλλου δεν σας δινει κανεις σημασια και για να τελειωνουμε:
    Η Φουρειρα εγινε τραγουδιστρια στην Ελλάδα (περιλαμβάνω και Κυπρο) αρα ειναι λογικο να θελει να παει με την Ελλαδα είτε με την Κυπρο! Εδω φτιαχτηκε η κοπελά! Ας μην δωσω παραδειγματα απο τον αθλητισμο… ο καθενας ας σκεφτει λιγο!! φυσικα θα ηθελε με την Ελλαδα αλλα η ΕΡΤ (οχι λογο καταγωγης της,) αλλα λογω του οτι θελει να δειχνει ποιοτικη δεν την προτιμουσε (το κομπλεξ της δηθενιας δλδ)
    Γιαννα : Μια χαρα τραγουδι και καλη εμφανιση, τωρα εαν βγηκαν νωριτερα το πυροτεχνηματα κτλ… ε δε φταει η τερζη. Εδω ας μην ξεχαμε τα λαθη στην Eurovision της Αθηνα με το πλανο στην εμφανιση του Βελγιου… ας τα θυμουνται μερικοι και ας μην φανταζονται εχθρους… Το ιδιο και για οσους βγαζουν απο τωρα οτι η Ελλαδα κινδευει κτλ κτλ… αφηστε ρε παιδια να δουμε αυριο το αποτελεσμα! Και σε μενα δεν μαρεσει το μπλε βαμμενο χερι, αλλα ας το δω πρωτα στην TV και μετα να κρινω,….

  62. H διοργάνωση είναι γενικά κακή φέτος, με πάμπολλα τεχνικά προβλήματα, ακόμα και στο press center. Είχα πει από νωρίς ότι οι Πορτογάλοι λόγω χαμηλού budget που ήταν διατεθημένοι να ξοδέψουν θα βγάλουν μία μπούρδα στο τέλος, ως παραγωγή και τηλεοπτικό θέαμα.

    • Τα είχες πει εσυ Μάριε μου αλλά ποιος σε άκουγε, ποιός;;; Αλήτες. Ουδείς προφήτης στον τοπο του.

    • Θα συμφωνήσω μαζί σου. Δυστυχώς η φετινή διοργάνωση δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς από τεχνικής άποψης.
      Καλώς ή κακώς Eurovision είναι και εικόνα κατα 50% και οι Πορτογάλοι (για την ώρα) αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Εύχομαι να περιοριστούν στο ελάχιστο τα λάθη από δω και πέρα.

  63. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα κορίτσια μας για αύριο! Όλα τα άλλα είναι περιττά! Ας κάτσουμε να απολαύσουμε αύριο τον πιο δυνατό ημιτελικό ever και κρίνουμε από Τετάρτη ξανά…

  64. Αρχισαν τα οργανα….
    1η θεση Ισραηλ ….με 2,5 μαχ
    3η θεση Κυπρος…με 4,5 μιν.

    • Και συνεχιζετε…..
      1η θεση Ισραηλ με αποδοση μαξιμουμ …..3
      3η θεση η Κυπρος με αποδοση μινιμουμ….3,5

    • Και ναι….συνεχιζετε….
      1η θεση Ισραηλ….με μεγιστη αποδοση…..3,5
      2η θεση Κυπρος…με ελαχιστη αποδοση….3,5!!!!!!!!

      • …………………………….
        Ελαχιστη αποδοση για Κυπρο στο…..2,5 απο το William Hill.
        Αμφιβαλλω αν πραγματικα το εννοουν οτι μπορει να κερδισει η Κυπρος, η αν ειναι τυρακι, αλλα θα δειξει σε λιγες μερες.
        Παντως οι αποδοσεις της Κυπρου πεφτουν ανα λεπτο…

      • Καθαρα 2η η Κυπρος με πολυ μικρες διαφορες απο το 1ο ….ακομα Ισραηλ.

  65. Κριμα για το λαθος του σκηνοθετη να ριξει σε λαθος σημειο τα πυροτεχνηματα. Κριμα και που δεν επετρεψαν στην Ελλαδα να ξαναεμφανιστει μετα απο δικο τους λαθος ενω το Ηνωμενο Βασιλειο το οποιο και δεν βαθμολογουνταν σημερα ξαναεμφανιστηκε μετα απο λαθος στον φωτισμο τους. Και κριμα οχι γιατι μπορει να μας στερησει μια καλυτερη θεση ή την προκριση αλλα κυριως για την Γιαννα και ολη την προσπαθεια της ολο αυτο το διαστημα που ξεκινησε απο το γραψιμο και την ηχογραφηση του τραγουδιου μεχρι το σημερινο βραδυ που κρινοταν το μισο τελικο αποτελεσμα του ημιτελικου Τα βεγγαλικα βγηκαν σε εντελως ασχετο σημειο κοντρα στην ροη του τραγουδιου και εκρυψαν τα πλανα που επρεπε να φανουν σε εκεινο το σημειο. Σε εναν τοσο δυσκολο τελικο που ολοι πλην της Ισλανδιας διεκδικουν προκριση ισως παιξει ρολο. Ευχομαι αυριο να εχει μια τελεια εμφανιση και να ψηφιστει απο τον κοσμο γιατι το τραγουδι που ολοι αγαπησαμε και που η ιδια δημιουργησε το αξιζει. Αν οχι, καλη καρδια. Μια γιορτη ειναι που την εχουμε κανει εθνικης σημασιας ζητημα και δεν την διασκεδαζουμε οπως θα επρεπε αλλα αναλωνομαστε σε κριτικη των παντων χανοντας την ουσια που ειναι η διασκεδαση.

  66. Ε ψιτ ειδικοί (μουσικοί, σκηνοθέτες,χορογραφοι κλπ)ας σας έρχονταν εσάς στην πρόβα των κριτικών επιτροπών τα πυρός στη μούρη εκεί που δεν το περιμένατε να δούμε τι αμανε θα βγαζατε. Σαν δεν ντρέπεστε έχετε ζαλισει την κοπέλα από την ώρα που πάτησε το πόδι της στην Πορτογαλία. Όλα σας φταίνε. Καλή επιτυχία Γιάννα και Ελένη

  67. Η όλη ιστορία θα καταλήξει, όπως ακριβώς ξεκίνησε από την ΕΡΤ: ως ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
    Η μπλε γάγγραινα επέστρεψε ξανά και μερικοί κατάπιαν αμάσητη τη φωτοσοπιά του -δήθεν- γιουροβιζιονολόγου με το λέηζερ στο χέρι. Μάτι έβγαζε ότι ήταν ψεύτικη η φωτό στο ig του.
    Λεφτά δεν έβαλε η Panik για καλύτερο στήσιμο και όλα έγιναν -θεωρώ- τελευταία στιγμή αναλόγως του τι θα τους έδιναν οι διοργανωτές από… εφέ (γελάει ο κόσμος! αν η καπνούρα επί σκηνής είναι “εφέ”, τότε τα led σκηνικά του Σουηδού και η σκηνοθεσία βάσει αυτών τι είναι?)
    Αν θέλετε να συγκρίνετε, δείτε την εμφάνιση της Αρμενίας. Με τραγούδι μπαλάντα, μόνος του επί σκηνής, κατασκευή, μπλε – άσπρο φόντο και καπνό με ξαφνικές λάμψεις ως αστραπές!
    Την επόμενη φορά το στήσιμο σε κάποιον Ευρωπαίο που ξέρει από Eurovision και την έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον μια δεκαετία…
    Και φυσικά με budget.

  68. Ανυπομονώ πως και πως για σήμερα .Είμαι σίγουρη ότι δεν θα βαρεθούμε .Καλή επιτυχία και στα δύο κορίτσια .Πίστευω πως θα πάνε όλα καλά 🙂
    Υ.Σ 1) Θα χαρώ αν δει τελικό η Ελβετία γιατί έχει ένα ωραίο τραγούδι
    Υ.Σ 2) Η Κύπρος ανέβηκε απο την 4η στη 2η θέση των στοιχημάτων.Όσο πιο πολύ hate βλέπω για αυτή την κοπέλα τόσο πιο ψηλά θέλω να πάει .
    Αφιερωμένο <3
    https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

  69. Αν το μοτίβο των τελευταίων 2 χρόνων συνεχιστεί και φέτος, η Κύπρος είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει φέτος. Από 19η τώρα είναι 2η… αυτό κι αν είναι άλμα.

  70. Θα κάνω πρόβλεψη με κινδυνο να με κράξει το συμπαν εδω μεσα, αλλα νομίζω θα γίνει οτι το 2011. η ελλαδα δεν θα περάσει τελικό (οχι γιατι δεν ειναι καλό, αλλα γιατι ο ημιτελικος ειναι δυσκολος και το τραγούδι δεν παρουσιάζεται οπως θα πρεπε), και ολοι οι Ελληνες του εξωτερικου θα ψηφίσουν και θα παρει η Κυπρος τη καλύτερη της θεση ever (οχι σιγουρη νικη)

  71. Η άνοδος της Κύπρου είναι πράγματι εντυπωσιακή. Η αλήθεια είναι ότι τέτοια μεγάλη άνoδος έχει να συμβεί (απ’ ότι θυμάμαι) από το 2006 με τους “Lordi”. Πριν τις πρόβες ήταν κάτω από την 20αδα. Η αλήθεια είναι ότι εκείνοι ανέβηκαν μετά τον ημιτελικό.
    Μπορεί φέτος να είναι η σειρά της Κύπρου να κάνει κάτι ανάλογο.

    • Καλά το είπες. ΜΕΤΑ τον ημιτελικό που έχει δει το τραγούδι και το ευρύ κοινό. Όχι οι 200 φανς που κάθε χρόνο στηρίζουν τα ίδια κράτη. Μια φορά να στήριζαν πχ Ρωσία ή Ουκρανία. Τόσο χάλια τραγούδια στέλνουν παντα;

  72. Ενα μεγαλο μπραβο στους στοκους που δεν ξερουν να πατανε ενα κουμπι και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στη Γιαννα που δεν εχασε την ψυχραιμια της ενω σκασανε ξαφνικα πυροτεχνηματα μπροστα της

  73. Ανέβηκαν οι πρόβες στο youtube. Στην Ελένη ήταν φοβερή η αντίδραση του κόσμου, όλοι τραγουδούσαν και τραβούσαν βίντεο με τα κινητά ενώ στο τέλος πήρε το μεγαλύτερο χειροκρότημα.
    Πάει για μεγάλα πράγματα η Κύπρος και τουλάχιστον στα στοιχήματα προβλέπω πορεία ανάλογη με εκείνη της Πορτογαλίας μετά τον περσινό ημιτελικό.

  74. Μην ονειρεύεστε ορισμένοι: Η Κύπρος θα πάρει τη θέση που παίρνουν όλα τα σαχλοdance-τσιφτετελο κομμάτια της τελευταίας δεκαετίας: 20η – 24η θέση! Ένα λίκνισμα δεν σώζει την κατάσταση.
    Φέτος θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις στη 10αδα. Και φυσικά το νικητήριο…
    Η Ελλάδα ΑΝ περάσει, θα περιοριστεί κι αυτή σε θέσεις κάτω της 18ης…

    • Μιλησε μας εσυ και το κόμπλεξ σου, φαντάζομαι η 2η θέση που ειναι τωρα στα στοιχήματα, θα γινει 24η γιατι εσυ το θελεις? χαχαχαχαχα

  75. Δεν θα ήθελα να ήμουν στην ΕΡΤ υπεύθυνος για τη Eurovision αν η Φουρέιρα πάει τόσο καλά, και πολύ περισσότερο αν η Ελλάδα δεν πάει. Τους περιμένει ΜΕΓΑΛΟ κράξιμο.

  76. Να σου πω ρε φίλε, ένα μα γιατί πρέπει να βγάλει έλεος δηλαδή που την στρεσαρουμε.
    Αν δεν μπορεί να το πει να κάτσει σπίτι της.
    Μόνη της το διάλεξε μόνη της το χορογραφία και από τη στιγμή που δεν βγάζει συναίσθημα Ναι θα τις το πούμε γιατί μας εκπροσωπεί.
    Και Ναι πιστεύω ότι η χορογραφία είναι εκτός θέματος και δεν περνά το μήνυμα που πρεπει

  77. Έγινε λάθος από τους διοργανωτές στην πρόβα μας. Είναι δυνατόν να μην θέλουν να επαναληφθεί η εμφάνισή μας από την στιγμή που η πρόβα αυτή μαγνητοσκοπείται;;
    Αν αύριο στο live παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα παίξουν την εμφάνιση με το λάθος;;;

  78. Η πρόβα ενέβηκε και είναι μια χαρά. Και το λάθος που λένε ότι έγινε με τα πυροτεχνήματα δε χτυπάει τόσο άσχημα. Η φωνή είναι μια χαρά επίσης και μαζί με τα backings γίνεται πολύ επικό. Η αντίδραση από το κοινό μια χαρά ήταν!

  79. Παιδιά η Κύπρος πέρασε πρώτη σε κσποια σάιτ κ στο σπορτινγκ μπετ μόλις ονειρεύομαι δεν γίνονται αυτα

  80. Ρε παιδιά.. τι συμβαίνει με Κύπρο στα στοιχήματα;;; Λέτε να το σηκώσει τελικά;

    Δεν μπορεί να ανέβηκε έτσι 2η. Λογικά κέρδισε στις επιτροπές. Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια ξαφνική άνοδος μετά την jury rehearsal!

  81. Πραγματικα χαλαρωστε και γινετε αντικειμενικοι.
    Το παιχνιδακι με τα στοιχηματα ειναι το γνωστο.
    Λογω του ενθουσιασμου, ανεβασαν την Κυπρο, για να παιξει εκει ο κοσμος τα λεφτα του και να τα χασει.
    Δεν θα κερδισει, και ας ειστε προσγειωμενοι γιατι πολυ πιθανον να μην μπει 10αδα.
    Και μην αρχισετε τις βλακειες, γιατι ειμαι φαν της Φουρειρα και περιμενα πραγματικα κατι πολυ καλυτερο σε τραγουδι που θα την εκανε οντως να κερδισει.

  82. ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕ ΝΙΚΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ———- ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ———-

    ———- ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΥΡΩΠΗΣ———-

    ———- ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ———-

    https://youtu.be/_lgfxpu7_YU

  83. Θα πω ένα μπράβο στα κορίτσια μας και καλή επιτυχία. Και ένα Ντροπή σας σε ορισμένους που ευχεστε τα χειρότερα για τη Γιάννα. Άνθρωποι δεν είστε;; Φωνητικά ήταν πάρα πολλή καλή και η αστοχία των πυροτεχνημάτων μεγάλο φάουλ αύριο λογικά το επόμενο θα είναι να μη δουλεύει το μικρόφωνο ( φτου φτου)

  84. Όντας μεγάλος fan της Eurovision από τη μικρή μου ηλικία αποφάσισα να γράψω κάτι. Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθώ τις πρόβες, τις ειδήσεις από τηλεοπτικές εκπομπές και τα σχόλια ορισμένων. Δε θα σταθώ εκεί τώρα όμως. Βλέποντας πως περνάμε πολλές δυσκολίες εκεί στη Λισαβόνα όσον αφορά τη σκηνική μας παρουσία ευελπιστώ αυτά τα <> να μην είναι προϊόντα σαμποταζ και υποβάθμισης! Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει! Από τη μία παλεύουμε να διορθώσουμε τα όποια τεχνικά προβλήματα (τα οποία σήμερα επιτέλους ξεπεράστηκαν) και από την άλλη προκύπτουν νέα προβλήματα σχετικά με τη ρήψη πυροτεχνημάτων. Δηλαδή νιώθω πως παίζουν μαζί μας. Αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ας είμαστε όλοι αισιόδοξοι και να ελπίζουμε στο καλύτερο-δυνατό αποτέλεσμα?
    Καλή επιτυχία Γιάννα!! Θα σκίσεις❤

    • Χρήστο, εσύ να διαβάζεις για τις εξετάσεις σου, άσε τη Eurovision τώρα, έχεις άλλα, πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείς!

  85. Το μόνο που με δυσαρέστησε ήταν ότι φωνητικά περίμενα μια άλλη Γιάννα, ας φωδευσουμε τα άσχετα λαθη με τα λέιζερ κλπ που κανείς δεν τους δίνει και τόση σημασία. Από την άλλη..είδα ένα απόσπασμα και από την Κύπρο…το σημείο με τις φωτιές…ρε παιδιά.. εννοείται ότι η Κύπρος πρέπει να είναι νικήτρια φέτος, γιατί και φωνητικά ακούγετε μια δυνατή Φωνή της Φουρέιρα που δείχνει να μην κουράζετε …αλλά οι φωτιές ήταν το κάτι άλλο. Δεν έχει ξανά υπάρξει ποτέ στο παρελθόν τέτοιο χορευτικό σόου. Μακάρι να το πάρει.

  86. Λοιπόν όπως βλέπω τα στοιχήματα που διαμορφώνονται αυτή την στιγμή, λογικά η Κύρπος κέρδισε στην βαθμολογία των επιτροπών στον ημιτελικό και το Ισραήλ περιορίστηκε στην 2η θέση. Η Βουλγαρία μάλλον δεν τα πήγε τόσο καλά. Για εμάς πιστεύω ότι πήραμε την 5η με την 6η θέση.

  87. Μολις ειδα το βιντεο που κυκλοφορει απο τη jury rehearsal με κοινο.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ …….ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ……..ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ…………………………….
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΡΤ……ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟ ΦΟΥΕΓΚΟ………
    ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2019!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NIKOSIA…….HERE WE COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…..
      ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ….
      ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΜΠΑΚ ΜΕ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!!!
      ΟΙ ΜΟΝΟΙ 2 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΕΤΟΣ.
      ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ.

  88. Χαίρομαι πάρα πολύ που η Κύπρος ανεβαίνει και ετοιμάζεται για την καλύτερη θέση της στον θεσμό. Αν και το τραγούδι παραμένει ανέμπνευστο και τρομερά μέτριο θέλω πραγματικά η Κύπρος να πάει τέλεια γιατί μετά από τόσα χρόνια άσχημων επιδόσεων το αξίζουν! Επίσης να πω Καλή επιτυχία και στην Γιάννα η οποία παρά τα χίλια προβλήματα που βρέθηκαν στον δρόμο της, αυτή συνεχίζει να προσπαθεί και είμαι σίγουρος πως το αυριανό αποτελέσματα θα την δικαιώσει!

    • Ανεμπνευστο ειναι το fuego ? Τι πινεις και δεν μας δινεις

      • Α εμπνευστή είναι σίγουρα… Όλοι το Χαν πει μόλις είχε βγει.. Δεν ξέρω τι αριστούργημα ακούς στα αυτιά, αλλά εγώ ακούω μια φασαρία – αντιγραφή δύο άλλων τραγουδιών με ένα εντελώς ηλιθιο ρεφραίν.. Η σκηνική παρουσία είναι ένα άλλο ζήτημα

  89. Να ρωτησω απο που εχει βγει οτι η Ερτ δεν ηθελε τη Φουρειρα;;; Εγω θυμαμαι τη Φουρειρα να διαγωνιζεται στον ελληνικο τελικο το 2010 με τον Πυροβολακη. Ποιος εχει βγαλει αυτο το κουτσομπολιο και τωρα το κοπανανε ολοι οι ξενοι μπλογκερς ειδικα εκει στο wiwibloggs φαγωθηκανε να κραζουν την Ελλαδα που δεν την αφησε να συμμετασχει.

    • Το 2010 η Φουρειρα ήταν τριτοτέταρτο όνομα στην ελληνικη δισκογραφική βιομηχανία, και είχε μόλις βγει από τις Mystique…
      Μετά το 15 όταν και η Φουρέιρα καθιερώθηκε ανεπιστρεπτί ως πρώτο όνομα έκανε κάθε χρόνο προσπάθεια. Το 16 με το συνθέτη του Golden Boy και του Toy, έκανε το Tiki Tam τραγούδι που αρνήθηκε η ΕΡΤ να στείλει γιατί προτίμησε τους Argo και έτσι μετά η Φουρέιρα το έκανε Τι κοιτάς, και έκανε αποτυχία εντός Ελλάδας… Προσπάθησε και πέρσι αλλά η ΕΡΤ προτίμησε DEMY και φέτος η ΕΡΤ ζήτησε από κάθε διασκογραφική ελληνικο στιχο+ ηχροχρωμα και η Φουρέιρα προφανώς δεν ήθελε κάτι τέτοιο.
      Και στην τελική όταν σου ζητάει ένα πρώτο όνομα της χώρας σου να πάει Eurovision, με όλο το πακέτο έτοιμο από τη δισκογραφική το να μην την στέλνεις είναι αφελές…

      • Μπορει να μην τους αρεσε το τραγουδι με το οποιο τους ζητουσε να παει. Δεν ειχε τοτε το Fuego. Αν το ειχε τοτε ισως να την εστελναν στη θεση της Ντεμυ. Αλλα ολο αυτο περι απορριψης παραφουσκωμενο μου φαινεται.

    • Ισχυει που δεν την ηθελε θυμασαι το 16 που της εριξαν ακυρο για τους αργκο και το 18 που της ειπαν ή ελληνικο ηχο και στιχους ή τιποτα αλλο… Οσο για το 2010 τοτε ξεκινουσε αρα δεν ειχε και την αναλογη εμπειρια… Οποτε ναι καλα κανουν και κραζουν την ερτ γιατι η φουρειρα ειχε ολο το πακετο για να κερδισει αλλα εμεις (οι ελληνες φαν) την σνομπαραμε λεγοντας την αφωνη, ενω ολοι οι ξενοι εχουν εντυπωσιαστοι μαζι της… Εγω το σαββατο θα ζητωκραυγαζω για ελλαδα και κυπρο… Και αν νικησει η κυπρος θα χαρω οσο τιποτε αλλο γιατι στην τελικη οπως λεει η φουρειρα η ελλαδα και η κυπρος μια χωρα ειναι!!!

      • Λυπαμαι αλλα δεν συμφωνω. Αφου οι κανονες ελεγαν ελληνικο στιχο και μουσικη. Ας εστελνε κατι αναλογο η Φουρειρα. Δεν θα προσαρμοστουν ολοι στις απαιτησεις του καθε τραγουδιστη. Πρισωπικα δεν μετανιωνω καθολου που πηγε η Τερζη. Το τραγουδι ειναι masterpiece. Αυτο που με ενοχλει οτι εχουν παρει την καραμελα περι αποκλεισμου της Φουρειρα απο την Ερτ οι ξενοι μπλογκερς και τωρα την πιπιλανε συνεχεια και μετα συγκρινουν τις δυο χωρες!! Η προπαγανδα στο μεγαλειο της.

      • Κανένας κανονας δεν το λεγε αυτό… Η ΕΡΤ ήθελε να τηρεί αυτά τα κριτήρια… Το 2004, μια χαρά προσαρμόστηκαν τα πάντα στις απαιτήσεις του Σάκη. Και η Φουρέιρα αντικειμενικά δεν είναι η κάθε τραγουδίστρια. Είναι από τα κορυφαία ονόματα της χώρας της. Αν ήθελε να πάει Eurovision μπορούσε η ΕΡΤ να της κάνει απευθείας ανάθεση, αλλά δεν ήθελε…

  90. Η Κύπρος σε πολύ λίγο θα έχει περάσει το Ισραήλ. Ήδη τα περισσότερα γραφεία τις έχουν ίσα, ενώ σε μερικά έχει ήδη περάσει μπροστά η Φουρέιρα. Μακάρι να μείνει και εκεί πάνω μέχρι το τέλος!
    Η Γιάννα θα περάσει τελικό, και εύχομαι και το πιστεύω. Ακόμα κι αυτό θα είναι μεγάλο κατόρθωμα σε έναν τόσο δύσκολο ημιτελικό. Καλή επιτυχία κοριτσάρεεεεεες

  91. Προσωπικα πιστεύω θα περάσει η Ελλάδα… αρχικα εχουμε τοσες χωρες που παραδοσιακα μας δινουν το κατι τους, δευτερον το τραγουδι αξιζει να περασει στον τελικο, εδω περασαμε το ’12, το ’14, το ’15 και το ’17, ολα αυτα τα τραγουδια ειναι πιστευω πολυ κατωτερα απο το ονειρο μου!!! Οποτε πιστευω και θελω να πιστευω οτι σε πρωτη φαση θα περασουμε στον τελικο, εκει τωρα δεν ξερω τι τυχη θα εχουμε…. Η Κυπρος δεν πιστευω να κερδισει, αλλα θα παρει τη καλυτερη θεση οσων αφορα τα τελευταια χρονια!!! Πραγματικα ενας πολυ δυσκολος ημιτελικος, πααααρα πολυ δυσκολος!!!! Πολλα κομματια αξιζουν να περασουν , παντως ωρες ωρες, σκεφτομαι οτι δεν θα περασουμε καν, με αυτα που βλεπω παντου αλλοι ετσι αλλοι γουβετσι, δεν ξερω τι να πω, το τραγουδι πραγματιξα αξιζει, θα ειναι κριμα να μην περασουμε… πειτε και εσεις τις γνωμες σας αν θελετε…

  92. Έχει το μομέντουμ η Κύπρος και εξηγώ
    1)Δεν έχει κερδίσει ποτέ εδώ και τόσα χρόνια
    2)Εχει σερί προκρισεων από το 2015,δεν είναι και λίγο για μια χώρα όπως η Κύπρος
    3)Απο 26η θέση στα στοιχήματα έχει φτάσει στη 2η,ΡΕΚΟΡ που μόνο νικητές κατάφεραν να φτάσουν
    4)Σουηδικη ομάδα που όλοι βλέπουμε τον επαγγελματισμο της
    5)Στήριξη των σουηδικων ομάδων γενικά (Αζερμπαϊτζάν 2011)
    6)Απίστευτες πρόβες και αμέτρητα views μέχρι τώρα
    7) Μία απίστευτη χορογραφία και πολύ καλό φωνητικό αποτέλεσμα. Όλοι θα μείνουν άφωνοι. Έχει και κάποια εφέ που το απογειώνουν.
    8)Είναι diva η κοπέλα και θα τραβήξει πολλούς ψήφους από LGBTQ+ κοινότητα. Είναι η πιο αγαπητή στη Λισαβόνα
    9)Εχει εξασφαλισμενους πόσους υψηλούς βαθμούς (Ελλάδα, Αλβανία, Σουηδία, ΗΒ, Ισπανία)
    10)Εμφανίζεται τελευταία στον ημιτελικό και είμαι σίγουρος πως θα έχει καλή σειρά εμφάνισης και στο τελικό
    11) Σίγουρα θα θέλει να διοργανώσει το ΡΙΚ για αυτό και όλα τα έξοδα και ο επαγγελματισμός
    12)Μια πασίγνωστη youtuber με 10m followers στο ινστα την αποθέωσε, μέχρι και από εκεί μπορεί να πάρει ψήφους
    13)η στήριξη της ελληνικής και αλβανικής ομογένειας του εξωτερικού
    14)Αν και το Ισραήλ παραμένει 1ο, έχει χάσει σίγουρα πόντους.. Μη ξεχνάμε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν
    15)Σε μια ενδεχόμενη νίκη της Κύπρου, θα στηθεί όλη η διοργάνωση από Σουηδούς πράγμα που δεν θα συνέβαινε π.χ. αν κέρδιζε η Γαλλία
    16)η απουσία ενός πραγματικού αριστουργήματος, κανένα τραγούδι δεν έχει τη καθολική αποδοχή
    17) Από το 2014 δεν έχει κερδίσει κανένα φαβορί. Η ανατροπή στα στοιχήματα βολεύει πάντα τις εταιρίες στοιχημάτων λόγω τεράστιου κέρδους
    Αν δεν κερδίσει φέτος η Κύπρος δε θα το κάνει ποτέ. Είναι εξαιρετικά δύσκολο ένα τόσο μικρό κράτος να στήσει όλη αυτή την υπερπροσπάθεια ξανά ακόμη και αν έχει τα χρήματα. Ας δούμε το Αζερμπαϊτζάν που έχει χρόνια να μπει 10αδα παρόλο τα τόσα χρήματα που ξοδεύει.
    Καλή επιτυχία στην Ελλάδα και τη Κύπρο μας! ??????

  93. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΜΟΥΝ… Η ΠΡΩΤΗ EURIVISION ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2008 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ 2Η ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ Η ΕΛΕΝΗ…ΤΟ FUEGO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΣΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ FUEGO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ESC ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ YOUTUBE. ΚΥΠΡΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ !!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΙ !!! ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ TO FUEGO ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 12ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑ ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

  94. Παιδιά πρώτη η κυπρος στα στοιχηματα επισημα

  95. Μου φαινεται ακατόρθωτο μια μικρη χωρα οπως την Κύπρο να στηριχτεί και να καταφέρει να κερδίσει το διαγωνισμό. Η Φουρειρα το αξίζει αλλα δεν ξερω κατά ποσο ειναι εφικτό ακομα και η ανοδος στη στοιχιματα πρωτόγνωρο. Τι λετε;

  96. Let’s Talk with facts:
    1.Φωνητικά η Γιάννα είναι μετριότατη
    2.Τα πυροτεχνήματα άκυρα και εκεί που βγήκαν στην πρόβα αλλά και γενικά δεν είναι το κομμάτι power ballad να βάζεις πυροτεχνήματα στο σημείο κορύφωσης αλλά επικ.
    3.Ο κόσμος καίγονταν και η αγαπητή chali πάει και χορέυει με την φουρεϊρα
    4. Η Γιάννα βγάζει ένα χαρακτήρα λες και είναι η ντιβάρα της γιουροβιζιον
    5.Η ερτ δεν ξέρω καν αν πρέπει να δηλώσει συμμετοχή του χρόνου γιατί αν δεν έχεις λεφτά θα βλέπουμε αυτά κάθε χρόνο από το ’14 και μετά μόνο αποτυχίες
    Τα προγνωστικά μου είναι αυτά 1.Εσθονία 2.Κύπρος 3.Ισραήλ 4.Βουλγαρία 5.Τσεχία 6.Λιθουανία 7.Αυστρία 8.Βέλγιο 9. Αλβανία 10. Αζερμπαϊτζάν
    Στήριζα την Ελλάδα απο την αρχη αλλα τωρα που ειδα οτι απλα μας κοριδευαν τοσο καιρο sοrry but i’m rooting for the QUEEN και του χρονου Νικοσία
    ΥΓ1. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ !!!!

    • Γελάει η Ευρώπη με τα μπλε μας χέρια…. και η άλλη σουφρώνει το στόμα στο instagram και κάνει μποτοξ στο μετωπο… Τελικά υπάρχουν χειρότερες από την περσινή άφωνη μας…..

      https://youtu.be/M1lgxgpSv20

  97. Μπαινουμε και επισημα πλεον σε ρυθμους Γιουροβιζιον.
    Αν και σαν Κύπριος στηρίζω απο την πρώτη στιγμη το Fuego και την Φουρέιρα, θεωρω πως τα στοιχηματα των τελευταίων ημερών προσπαθούν να ξεγελάσουν. Θεωρώ ονειρο απατηλό το να κερδίσουμε, αν και θα το ηθελα πολύ! Δεν νομιζω ομως μια χωρα με την δυναμικη της Κύπρου να μπορεί να το κάνει, απο την αλλη θα μου πεις ουτε η Πορτογαλία είχε καποια ιδιαιτερη δυναμική στο θεσμό καθως ουτε και οικονομικη.
    Παρα τα αυτα πιστευω σε μια υψηλη θέση στην δεκάδα, κρατάμε μικρό καλάθι και πάμε για τα καλυτερα.
    Οσο για την Ελλάδα, θεωρω δεδομένο το οτι θα προκριθεί στο τελικό καθως και οτι θα εξασφαλίσει μια καλή θέση. Το τραγουδι έχει απήχηση, αν το τραγουδησει και σωστα θα πλασαριστεί ψηλά και στις επιτροπές, οτι στη σκηνή επικρατεί μια σαφούρα ισχυεί, θα ηταν προτιμότερο εαν στη γεφυρα υπάρχει κατι που να σε κεντρίσει, μπορει και να υπάρξει τελικα ποιος να ξερει τι θα δουμε απόψε!
    Ευχομαι καλη επιτυχία και Κυπρο και Ελλάδα, μην διχαζεστε με τα σχόλια των ξένων και τα στοιχηματα, αυτοι που τα βγαζουν δεν είναι χαζοι να πουλήσουν θελουν. Οι 2 χωρες πρέπει να κρατηθουν ενωμενες. Να μην βλεπω καυστικά σχολια με πικρία απο Ελλαδιτες για την Κυπρο, και απο Κυπριους για την Ελλαδα, ασφαλως και εχει ο καθε ενας το δικαιωμα να μην του αρεσει ενα εκ των 2 τραγουδιων, ας κρατήσει ομως τις ισορροπίες και ας εκφράσει χωρις πικρία την γνώμη του, διοτι η πικρια και η κακια παραπεμπουν σε ζήλεια, που ομολογουμενως υπαρχει ως προς την Φουρειρα φετος.
    Οσον αφορα αλλες συμμετοχές, θα ηθελα να δω να περνουν επίσης το Ισραηλ, Βουλγαρία, Φινλανδία, Αζερμπαιτζαν και Ιρλανδία ετσι για να τρολλαρουν οι books!
    Παμεεε γερααα !!

  98. Και 1 ευρω να φτασει η αποδοση της φουρειρα εμενα δεν με πειθει.το τραγουδι θα καταληξει δευτερη δεκαδα.100%.καθε χρονο οι γκει ξεσηκωνονται με ενα χορευτικο,φετος ετυχε να ειναι η κυπρος.

  99. Είμαι αισιόδοξη για απόψε…είδα τις πρόβες που ανέβηκαν στο youtube και νομίζω ότι ο πρώτος στόχος να παρουμε και οι δύο χώρες το εισητήριο του Σαββάτου θα επιτευχθεί…ας λένε ότι θέλουν τα στοιχήματα , οι wiwibloggs , οι πανταχου ξερόλες και κριτικοί γιαλαντζί, οι πορτογάλοι τεχνικοί, τα μπλε εφε και καπνοί ….πολύ λίγη σημασία έχουν πιστέψτε με…σήμερα το βράδυ πάνω στην σκηνή θα φανούν όλα…και μην ξεχνάμε ότι ο διαγωνισμός αυτός είναι ανατρεπτικός και τα πάντα μπορούν να συμβουν…
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!!!

  100. Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στη Φουρειρα που πάει να φάει και τη Νετα σε πολλά γραφεία έρχεται και πρωτη αλλά ένα πιο μεγάλο μπράβο στη Γιάννα Γιατί σήμερα το βράδυ θα μας κάνει περήφανους

  101. Λοιπόν η Γιάννα ήταν εξαιρετική χθες.. Το λάθος με τα πυροτεχνήματα οφθαλμοφανές την έκρυψαν ολόκληρη. Φαίνεται ότι τρόμαξε και αιφνιδιάστηκε όταν έσκασαν σε λάθος ώρα και χαμήλωσε για λίγο η φωνή της. Προσέξτε αυτό το σημείο. Πάλι καλά σαν καλή επαγγελματίας το άφησε πίσω και συνέχισε. Τι να πω. Ας κρατήσει το μπλε χέρι και να ρίξει μια μεγάλη μούντζα στους διοργανωτές σήμερα. Μόνο αυτό τους αξίζει. Γιάννα να πας τέλεια εμείς σ αγαπάμε και σε στηρίζουμε έκανες το καλύτερο μπράβο σου. Εμένα μου άρεσε παιδιά παρ όλα αυτά η εμφάνιση . Καλή επιτυχία Γιάννα. Και να μην ξεχνιόμαστε Ελενάρα σήκωσε το τιμημένο τουλάχιστον εσύ ,αφού εμάς μας σκότωσαν οι Πορτογάλοι!

  102. Μπράβο για το ψύχραιμο χωρίς εμμονές σχόλιό σου, μην ακούς οι πιο πολλοί χαιρόμαστε με την Ελένη και θέλουμε να σκίσει. Καλή επιτυχία Κύπρος! Greece gives 12 points to Cyprus!

  103. Από ένα site εξωτερικού που ασχολείται με την eurovision:

    Without any other further ado this is our 10 Semi-Final 1 Qualifiers:

    Lithuania – Chance of qualifying prediction 100%
    Israel – Chance of qualifying prediction 100%
    Cyprus – Chance of qualifying prediction 100%
    Czech Republic – Chance of qualifying prediction 95%
    Finland – Chance of qualifying prediction 84%
    Estonia – Chance of qualifying prediction 79%
    Albania – Chance of qualifying prediction 68%
    Azerbaijan – Chance of qualifying prediction 63%
    Bulgaria – Chance of qualifying prediction 63%
    Austria – Chance of qualifying prediction 58%
    Croatia – Chance of qualifying prediction 47%
    Switzerland – Chance of qualifying prediction 47%
    Ireland – Chance of qualifying prediction 26%
    Armenia – Chance of qualifying prediction 21%
    Belgium – Chance of qualifying prediction 16%
    Belarus – Chance of qualifying prediction 16%
    Greece – Chance of qualifying prediction 11%
    FYR Macedonia – Chance of qualifying prediction 5%
    Iceland – Chance of qualifying prediction 0%

  104. Στο escunited τι φανταστικη σκηνη και καλυτερη performance λεγατε οτι ειχαμε?

    Εκτος τελικου μας προβλεπουν.Σκουρα τα πραγματα βλεπω εγω αν και θα δημοσιευσω ολοκληρωμενη αποψη σε λιγο.

  105. Πληροφοριες λενε οτι οι επιτροπες δεν σνομπαραν καθολου την Φουρειρα αντιθετως την κατεταξαν πολυ ψηλα (λογικο αν σκεφτει κανεις οτι χτυπιεται 3 λεπτα και φωνητικα ειναι πολυ αξιοπρεπης ο,τι κι αν λενε καποιοι εδω μεσα)
    Η κοπελα βλεπω να το παιρνει το βραβειο στο σπιτι αν σκεφτει κανεις οτι το Ισραηλ που προπορευεται εχει απογοητευσει λιγο στα live

    • Ποιες πληροφοριες γιατι πρωτη φορα ακουω να βγαινουν ετσι πληροφοριες?

      Οκευ εγω λεω να καταργησουμε επιτροπες αμα τραγουδια σαν της φουρειρα πανε καλα γιατι τοτε δεν εχουν νοημα.

      • Μα η Φουρέιρα δεν είναι μόνο το τραγούδι. Είναι όλο το perfomance. Είναι το στυλ, τα μαλλιά, το diva αψεγάδιαστο ύφος, η πρόσωπικότητα, ο χορός, τα έφε, το catchy τραγούδι που σε κάνει και σένα να χορεύει. Η Φουρέιρα εκπροσωπεί το τραγούδι σε όλους τους τομείς και κερδίζει την αρένα. Σου τραβάει την προσοχή να την παρακολουθείς όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της και ξανά και ξανά. Καλή μουσική δεν είναι μόνο η Πορτογαλία 2017. Και την ποπ αν την υποστηρίξεις όπως πρέπει μπορεί να είναι καλή μουσική. Και η Φουρέιρα αυτό το κάνει εξαιρετικά…
        Το Ισραηλ που εμφανίζεται σαν Ανιμε στην σκηνή προφανώς δεν πρέπει να ψηφιστεί από τις επιτροπές…
        Η Φινλανδία με την υπερβολικότητα της σκάλας προφανώς δεν πρέπει να ψηφιστεί ψηλά από τις επιτροπές…
        Η Φουρέιρα όμως σου βγάζει μια τελειότητα.

  106. Παντως ακουσα τον πουλοπουλο στο σταρ και ειπε παρολο που εστειλε αιτημα η ert για επαναληψη της προβας δεν το δεχτηκαν οι πορτογαλοι με το επιχειρημα οτι οι επιτροπες ακουνε τη φωνη.

    Αν οποιοδηποτε ποπ κομματι παει ψηλα στις επιτροπες νομιζω θα τις το ξαναθυμησουμε αυτο που μας ειπαν.

    Τωρα για την κυπρο,ειμαι χαρουμενος αλλα κατα ενα ποσοστο το θεωρω λιγο ανεφικτο την πρωτια.Ναι μεν προωθειτε παρα πολυ αυτη τη χρονια αλλα δε μπορω να φανταστω τις επιτροπες να ψηφιζουν ψηλα κυπρο.Οχι οτι στο κοινο ειναι δεδομενο η καλη θεση.Εδω με την αδαμου ηταν επισης φαβορι και ηρθαν 15η στο κοινο οποτε ολα ειναι απροβλεπτα.Για οσους λενε οτι η ανοδος της ελενης οφειλεται οτι πηγε καλα στις επιτροπες αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο γιατι πρωτον δε θεωρω οτι θα την ψηφισουν πολυ(εδω αμα γινει αυτο αιρειται αυτο που μας ειπαν οι πορτογαλοι και γενικοτερα η νοοτροπια των επιτροπω).Και δεν βγαζω μισος το ιδιο θα λεγα αμα ηταν και το Monsters στη θεση της κυπρου που ειναι παρομοιο.

    Τωρα η στιγμη εφτασε.Για την ελλαδα δε ξερω πως θα τα παει πολλες κακουχιες και γκαντεμιες γενικοτερα,ειναι δυσκολος ημιτελικος,θεωρω περναμε αλλα μπορει και να μην.Ελπιζω πως θα περασουμε και επιτελους θα ξαναπαρουμε στο τελικο μια καλη θεση.

    Παντως οσο τα στοιχηματα δεν ειναι εγκυρα τοσο καιρο αλλο τοσο θα ειναι απο αυριο.Μετα τα αποτελεσματα,τα στοιχηματα ειναι το πιο εγκυρο μεσο για να δεις πως τα πηγε μια συμμετοχη πχ το 2013 η ελλαδα μετα τον 2ο ημιτελικο στα στοιχηματα ηταν 6η οπου και τερματισε τελικα.Οποτε το αμα θα μπορει να νικησει η φουρειρα θα φανει αυριο το πρωι.

    • Από σήμερα το πρωί πρώτη στα στοιχήματα η Κύπρος , μην ξεχνάμε ότι πριν τις πρόβες την ήθελαν και εκτός τελικού καθώς και εκτός 20αδας παρόμοια άνοδο δεν έχει καμια χώρα όποτε μάλλον βλέπω το βραβείο να το σηκώνει η Ελένη!

  107. Παντως εγω θα λεγα οτι η φετινη eurovision μοιαζει με του 2014.

    Μετα τους ημιτελικους πιστευω θα αναδειχθει καποια χωρα απο εκει που δε το περιμενουμε οπως το 14 με την αυστρια/ολλανδια

  108. Ότι και να λέτε εμείς στηρίζουμε το Όνειρο μου και την Γιάννα Τερζή γιατί γουστάρουμε που τραγουδάει ελληνικά, μιλάει για την Ελλάδα και τους Έλληνες και μας κάνει υπερήφανους. Όσο για πιθανό αποκλεισμό εσείς που τόσο πιστεύετε τα στοιχήματα αυτή τη στιγμή είναι 6η για να περασει στον τελικό παρά τα μυρια όσα έχουν γίνει με την σκηνική παρουσία φέτος. Ψυχραιμία – έχουμε τραγούδι και αυτό αρκεί! Καλή επιτυχία Ελλάδα – Γιάννα!

  109. Καλημέρα σε όλους/ες.Ας μείνει αυτό το σχόλιο σε μια άκρη εδώ μέσα.Έχω πολύ άσχημο προαίσθημα για την Ελλάδα.Λυπάμαι πολύ και στεναχωριέμαι τόσο που ένα τέτοιο τραγούδι δεν θα κοσμεί έναν τελικό κυρίως για την Ελληνική γλώσσα και για το νόημα των στίχων και της μουσικής.Πόσο λυπάμαι πραγματικά.Έχουν βγει κάποιες διαρροές (δεν είναι επίσημα) μετά τα αποτελέσματα των κριτικών επιτροπών χθες το βράδυ.Έχουν ως εξής με τυχαία σειρά η 10άδα που διαμορφώθηκε:Ισραήλ,Κύπρος,Εσθονία,Βουλγαρία,Τσεχία,Φιλανδία,Λευκορωσία,Αζερμπαϊτζάν,Βέλγιο,Αρμενία.11η Κροατία,12η Ελλάδα ισόβαθμη με την 13η Αλβανία.Ίσως θυσιάσουν την Ελλάδα φέτος για τη Κύπρο όπως έγινε το 2011 με τη Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν αντίστοιχα για να κερδίσει τον διαγωνισμό.Λέω όμορφα την άποψη μου και αν κάποιος που είναι πιο έμπειρος για το θεσμό να με απαντήσει και να με εξηγήσει λίγο τα πράγματα φέτος.Παρόλα αυτά να πούμε καλή επιτυχία για Ελλάδα κ’ Κύπρο.Μακάρι να τα πάνε καλά. 🙂

    • 12η στις επιτροπές με μια καλή θέση στο televoting σημαίνει τελικό. Η Ελλάδα παραδοσιακά δεν ψηφίζεται από τις επιτροπές. Αν είναι αλήθεια αυτό που λες που πολύ αμφιβάλω.

    • Οτι δηλαδη η φιλανδια,κυπρος,τσεχια,αζερμπαιτζαν ειναι καλυτερες απο εμας με βαση τις επιτροπες?

      Ενταξει θα τρελαθω αμα το δω και αυτο.

    • διαρροες ειχαν βγει και το 2012 οτι η ελλαδα βγηκε 2η και η κυπρος 4η… και τελικα… η ελλαδα ειχε βγει 4η και η κυπρος 7η… μην ακους

    • γιατι πρεπει να θυσιαστει η Ελλαδα για να κερδισει η κυπρος? Δεν μπορει να κερδισει με την Ελλαδα στον τελικο? Να γινει οπως το 2004 και οι 2 μας στην 5αδα

  110. Αισθανομαι ντροπη και αηδια για τη συμπεριφορα των Ελληνων. Τοσο κομπλεξισμος πια!! Ουτε να στηριξουμε την προσπαθεια μας δεν μπορουμε. Οποια και να ειναι αυτη. Ειτε αρεσει ειτε οχι….ειναι το τραγουδι της Ελλαδας. Μολις ακουσατε οτι δεν αρεσει στους ξενους, στροφη 180 μοιρων και αρχισε το θαψιμο. Μια ζωη ραγιαδες. Κρεμεστε απο τα χειλη του καθε ξενου σχολιαστη. Ειστε τραγικοι ολοι εσεις που βριζετε το ελληνικο τραγουδι! Ανασφαλεις και κατωτεροι των περιστασεων….

    • Μαρία μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μην ασχολείσαι; δεν αξίζει. Οι άνθρωποι δε καταλαβαίνουν πως σε μια ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, κ ας είναι η σκηνική μας παρουσία σα τη μούτζα της στρουμφίτας. Έτσι μας έχει πάρει φαλάγγι ο Ερντογάν.

  111. Απορώ ώρες ώρες αν κάποια άτομα είναι πραγματικά τόσο αφελή…
    Μιλάμε για τα ίδια στοιχήματα που έχουν τη Φιλανδία εκτός πρόκρισης αλλά παράλληλα πιο πάνω απο μας για τη νίκη?

    Δεν λέω ας κερδίσει η φουρειρα αλλά όλα τα παραπάνω με τους γελοίους που γράφουν για chances of qualification χωρίς πηγές και δήθεν διαρροές που μόνο αυτοί κατά κάποιο μαγικό τρόπο ξέρουν είναι τραγικά…
    Και εγώ φοβάμαι ότι μάλλον θα μείνουμε εκτός αλλά κοψτε τις ηλιθιότητες… 15χρονα είστε ή τι ακριβώς???

    Όσον αφορά την απαράμιλλη χαρά κάποιον για τη πιθανή νίκη της Κύπρου, just give me a break!!!
    Όλοι ξέρουμε ότι η Κύπρος είναι καλή και χρυσή εφόσον τη καβαλαμε, όλα αυτά τα λέτε καθαρά και μόνο στη προσπάθεια σας να ρίξετε χολή για την Ελλάδα…

    • Αυτό με τα στοιχήματα είναι απλό δίνουν την Φινλανδία πιο πάνω από ένας στον τελικό όχι στον ημιτελικό ! Δλδ την δεδομένη στιγμή με βάση τις 43 χώρες την δίνουν πιο ψηλά γιατί το Σάββατο ψηφίζουν όλες οι χώρες ενώ σήμερα το βράδι μόνο οι χώρες του ημιτελικού μας είναι πολύ απλό…. αημερα που θα δούμε τα 10 εισιτήρια του τελικού θα αλλάξουν πάλι οι θέσεις…..

  112. Αν βγήκαμε όντως 12οι χτες έχουμε ελπίδες γιατί ΠΑΝΤΑ οταν στελνουμε Ελληνικο στοιχο στο τελεβοτινγκ ειμαστε ψηλα ΜΑΚΑΡΙ αλλα ειμαι ακομα απαισιοδοξος μονο ενα θαυμα θα μας περασει τελικο
    Ειμαι ΤΟΣΟ χαρουμενος ομως για τα αδερφια της Κυπρου θελω να νικησουν οσο τιποτα η Κυπρος εχει αδικηθει παρα πολλες φορες ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ
    ελπιζω οι Ελληνες/Κυπριοι τελεβοουτερς του εξωτερικου να στιρειξουν και τις δυο συμμετοχες

    • Τα αδέρφια του εξωτερικού αν αναφέρεσαι στους Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους Κυπρίους και σίγουρα δεν θα έχουν και καμία κάψα μς τη φουρειρα μιας και δεν ζουν την ελληνική πραγματικότητα..
      Οπότε συνέλθετε και αν θέλετε να γράφεται Κάτι όπωσδηποτε ας έχει τουλάχιστον μια αίσθηση αλήθειας μέσα και όχι παιδικού παροξυσμού…

  113. Παιδιά μπαίνω από κινητό,δε μπορώ να κάνω copy-paste το link.Βασικά να σας πω μόνο τι λένε οι διαρροές (όχι επίσημα) γιατί έκανα ένα λάθος.Η 10άδα με τυχαία σειρά:Εσθονία,Κύπρος,Ισραήλ,Βουλγαρία,Τσεχία,Φιλανδία,Λιθουανία,Βέλγιο,Αζερμπαϊτζάν,Λευκορωσία.Κροατία,Αλβανία,Ελλάδα.Η χώρα μας δείχνει να τερματίζει τελικά στη 14η Θέση στις Κριτικές Επιτροπές.Χρειάζομαι τις γνώμες σας,δεν γνωρίζω και πολλά από το θεσμό πάντως για την Ελλάδα δείχνουν να είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.Κρίμα. 🙁

    • Μιας κ μου σβήνουν το σχόλιο που σου αξίζει ας δοκιμάσω αυτό:
      Είσαι για πολλές κλωτσιές…
      (Οκ τωρα? Είμαι ευπρεπείς?)

  114. Δεν υπάρχουν διαρροές τέλος!!!!….απαγορεύεται ρητά και δεν έχει γίνει ποτέ….αν επίσημα υπάρξει κάτι τέτοιο πρέπει να σταματήσει ο διαγωνισμός αυτός και να μην γίνει ποτέ ξανά!! Ακούτε την κάθε μπούρδα του καθενός…..οκ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά σήμερα ψηφίζει το κοινό το ξεχνάτε αυτό?????
    Προς OgaeeGreece με όλο το σεβασμό για την ενημέρωση και την δουλειά που κάνετε όλο αυτό το διάστημα ….κάντε κάτι για την παραφιλολογία γιατί είναι άσχημο για την χώρα και την αποστολή μας… μην περνάτε βλακώδες μηνύματα που σκοπό έχουν να απροσανατολήσουν την γνώμη του κόσμου….

  115. Έχω την εντύπωση ότι ο διαγωνισμός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα υποχείριο των στοιχημάτων τα οποία θέλουμε δε θέλουμε κατευθύνουν το κόσμο και πρώτους πρώτους τους δημοσιογράφους. Δεν μπορούν να σχηματίσουν μια σφαιρική άποψη και πιστεύουν μόνο σε ότι είναι στη τάση. Αυτό παει και για τους σκληροπυρηνικούς φανς (ο θεος να τους κάνει φανς) που μισούν ότιδηποτε είναι ενάντια στα δικα τους πιστεύω και της χώρας τους. Το πνεύμα του διαγωνισμού έχει χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια θα τολμήσω να πω πως οι τελευταίες χρονιές που ο διαγωνισμός ήταν καθαρά μουσικός (αν ήταν ποτέ) τότε θα ήταν κάπου στις δεκαετίες του 90 μπορεί και του 80.Η Ελλάδα και η Κύπρος και όλες οι χώρες τα πήγαν πολύ καλά εχθές και όλες αξίζουν από κάτι. Εντούτοις μην πιστευετε σε παραφιλολογίες και σε λόγια που έχουν ειπωθει από εδώ και από εκεί. Τα στοιχήματα μόνο τάσεις θέλουν να σχηματίσουν για να έχουν το υψηλότερο δυνατό κέρδος. Οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν κάτι άλλο από το να βλέπουν τα στοιχήματα και αυτοί με τη σειρά τους άθελά τους ίσως κατευθύνουν τον κοσμο μαζί με τα στοιχήματα. Δεν ειμαι υπέρ των θεωριών συνωμοσίας ούτε Έλληνας του τύπου ότιδηποτε δεν είναι ελληνικό είναι άχρηστο. Φέτος όμως έχουν συμβεί όλα τα χειρότερα σε εμάς, ίσως και σε άλλες χώρες έχουν συμβεί. Στην ελληνική αποστολή εχθές ανάψανε τα πυροτεχνήματα τη πιο λάθος στιγμή και χάθηκε όλη η ατμόσφαιρα. Πρέπει να είχαν πρόβλημα και με τα φωτα. Συγχαρητήρια στη Γιάννα για τη Ψυχραιμία της και που παρέδωσε το κομμάτι υπέροχα (ναι και το μα γιατι το βρήκα εξαιρετικό Εκτός από τη τελευταία νότα που πήγε να της φύγει και ίσως σε άλλο ένα σημείο). Εχθές μαχαίρωσαν Έλληνα φαν στη Λισαβόνα πραγματικά τέτοια γκαντεμιά δεν ξέρω που υπάρχει το επόμενο ποιο θα είναι να μην ανοίξουν σήμερα το μικρόφωνο; Εύχομαι ότι καλύτερο για σήμερα και στις δύο συμμετοχές.

    Συγχαρητήρια και στον Ogae για την ενημέρωση που προσφέρει και ειμαι σίγουρος ότι είναι πάντα δίπλα και στις δύο συμμετοχές!! Ελπίζουμε να φέρουν και οι δύο τους το καλύτερο αποτέλεσμα!

    • Θα έλεγα ότι οι δημοσιογράφοι κατευθύνουν τα στοιχήματα και μαζί την έκβαση του διαγωνισμού. Όπως έχω πει το Press Center ενθουσιάζεται εύκολα από τραγούδια όπως της Κύπρου και τα παρουσιάζει όλα τόσο απόλυτα που έτσι επηρεάζουν τα στοιχήματα και μετέπειτα και εμάς.

      • Και αυτό δεκτο. Συμφωνούμε πάντως πιστεύω στο ότι οι περισσότεροι αδυνατούν να εκφέρουν τη δική τους γνώμη και επηρεάζονται από στοιχήματα και δημοσιογράφους και άκουσα αυτό και εκείνο. Ελεεινό απλά

  116. Πρώτη η Κύπρος στα στοιχήματα λοιπόν. Από ό,τι φαίνεται τόσα ρατσιστικά παραληρήματα, τόσες κακίες και ζηλόφθονες υπόνοιες δεν κατάφεραν να ακυρώσουν το momentum της. Προσωπικά, σαν ελληνίδα που δεν πλήρωσε ποτέ να πάει στα μπουζούκια να τη δει, ούτε ακούει τα τραγούδια της, χαίρομαι που ένα κορίτσι το οποίο μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Ελλάδα, που είναι ευγενέστατο και λατρεύει τη χώρα μας κατάφερε να ζήσει το όνειρό του με τον καλύτερο τρόπο. Είτε νικήσει είτε όχι, αυτή τη στιγμή φιγουράρει πρώτο στον παγκόσμιο ιστό και μαζί του ακούγεται και το όνομα της Κύπρου μας. Γιατί αυτό είναι η Γιουροβίζιον, πέρα από τη μουσική (για την οποία ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του)… ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Και το ΡΙΚ άρπαξε την ευκαιρία που κλώτσησε η ΕΡΤ.
    Επίσης να πω ότι όλες οι χώρες έχουν θέματα με τα φώτα και τη σκηνοθεσία στη Λισαβόνα. Απλά εμείς επικεντρωνόμαστε εκεί γιατί μας διαφεύγουν τα σημαντικά. Η άψογη εκτέλεση και μια παρουσίαση με χαρακτήρα. Αν έχεις αυτά, τα φώτα και οι καπνοί είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αυτά. Και καλό μας ημιτελικό.

    * αυτόν τον έρμο στο gossip tv λυπάμαι… με τόση χολή που ρίχνει καθημερινά αν ξεχάσει και δαγκώσει τη γλώσσα του την έβαψε… μεγαλοψυχία βρε παιδιά…

    • Έχεις σκεφτεί ποτέ να πας σε κάποιον ειδικό; Είναι κρίμα να αφήνεις να χρονιζουν προβλήματα και να μην κάνεις τίποτα.

      • Είστε ειδικός; Σε ποιο πράγμα ακριβώς; Στο να προσβάλετε ανθρώπους που εκφράζουν τεκμηριωμένα τη γνώμη τους χωρίς να θιγούν κανέναν; Αν ναι, να σας ακούσω.

  117. Α ο αλλος βρηκε και τα αποτελεσματα, για ονομα δηλαδη καποιοι εδω μεσα!!! Σημερα ειναι η μερα που η Γιαννα μας χρειαζεται πιο πολυ απο ποτε!! Αντι να στειλετε τις ευχες να την κανουμε να νιωσει πιο καλα καθεστε και αναλωνεστε σε μαλα.ιες, ειστε τραγικοι!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!

  118. Άλλο να ρωτήσω εγώ…αν ξέρει κανείς.Αυτός ο χαμός που γίνεται με ΜΑΣ..γίνεται σε άλλη χώρα; έχουν κ οι άλλοι τέτοια φασαρία. Σαν αυτήν εδώ τη δικιά μας;

  119. Προσωπικη προβλεψη.
    1. Το βραβειο θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενουμε.
    2. Η Εσθονια θα ειναι το μεγαλο καζο για φετος.
    3. Ριμπακ επ’ουδενι και για κανεναν λογο.
    4. Ισραηλ βραβειο με την καμια ομως.
    5. Η Ελλαδα και η Κυπρος δεκαδα.

    Και μια προταση. Για φερτε το τραγουδι της Αλβανιας στο μυαλο σας και αντι για Αλβανια να πειτε οτι εκπροσωπει την Ιταλια και αντι για αλβανικα ακουγονται ιταλικα. Θα ηταν η δε θα ηταν φαβορι; Ερμηνευτικο και ακουστικο διαμαντι. Ο καλυτερος καλλιτεχνης φετος χωρις καμια αμφιβολια.

    Αντε και του χρονου.

  120. Τι ρατσιστικά Καλή μου; η άλλη βγήκε κι έκανε τον αετό…Που ξέρουμε τι σημαίνει για τους εθνικιστές της Αλβανίας…Απλά να πηγαίνεις Πρέβεζα με διαβατήριο αυτό θέλουν….ΑΣ έκανε σταυρό..

  121. Εγώ που μόλις είδα μια άλλη διαρροή δείχνουν 1 Εσθονία 2 Βουλγαρία 3 Κύπρο 4 Βέλγιο 5Αρμενια 6αυστρια 7 Κροατία 8 Τσεχία 9Λιθουανια 10 Αζερμπαϊτζάν 11λ Λευκορωσία 12Ελλαδα με ισοβαθμία 13Αλβανια και 14 παρακαλώ… Ισραήλ. Όλες οι υπόλοιπες χώρες έχουν πολύ χαμηλότερη βαθμολογία από την 7 θέση μέχρι το Ισραήλ είναι από 10 ψήφους διαφορά. Μιλάμε για ντέρμπι και πιστεύω η Ελλάδα είναι στο τοπ 10 σίγουρα με το σημερινό τελεβοτινγκ. Πάντως απόψε θα παρακολουθήσουμε το τελικό τοπ 10 και όχι τον ημιτελικό.. διότι σήμερα είναι όλα τα θηρία μαζί. Καλή απόλαυση και μακάρι να πάνε όλα καλά.

  122. Και την Βισση το 2006 την ειχαν 2 στα στοιχηματα κσι βγηκε 9. Αει απο δω..

  123. Ενταξει ο,τι να ναι..απο την μια υπαρχουν αυτοι οι 5-10 που σχολιαζουν την Φουρεϊρα λες και ειναι ο μεγαλυτερος εγκληματιας και απο την αλλη υπαρχουν κι αυτοι που την αποθεονουν λες και ειναι η η μπιγιονσε και η μαντονα μαζι..ενταξει ελεος..προσωπικα το τραγουδι της Κυπρου δεν θα ηθελα να βρεθει στην κορυφη οχι γιατι η Φουρεϊρα δεν ειναι αψογη σε αυτο που κανει αλλα το τραγουδι της ειναι παντελως αδιαφορο..και στο κατω κατω αν δεν υπηρχε αυτην η σκηνικη παρουσια στα στοιχηματα θα ηταν εκτος 10αδας πιθανον…και οπως μερικοι υποστηριζουν οτι η γιουροβιζιον ειναι η παρουσια το τραγουδι τα βεγγαλικα και οι φωτιες που βγαινουν απο το στομα του δρακου ας ονομαστει γιουροπανηγυρι..περισυ οπως και προπερσι κερδισαν τραγουδια που δεν ειχαν τιποτα απο τα παραπανω..το μονο που ειχαν ηταν τραγουδι..ΤΡΑΓΟΥΔΙ.. αλλιως ας κατσουμε να σκεφτουμε τι τσιρκο θα φερουμε του χρονου ωστε να παμε καλα στα στοιχηματα και στους δημοσιογραφους(ο θεος να τους κανει)..

  124. Λοιπόν μακάρι το κορίτσι μας να σκίσει και να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της σήμερα! Την στηρίζουμε απόλυτα, το τραγούδι ειναι στην κυριολεξία ενα όνειρο αλλά χωρίς να παρεξηγηθεί αυτο που θα πω και χωρίς καμία πρόθεση να ασκήσω αρνητική κριτική τι ακριβώς πρόβαραν 2 μήνες, 24/7, που έλεγαν πως κοιμόντουσαν εκεί όλοι για να στήσουν την σκηνική μας παρουσία;; Εμένα λίγο πρόχειρα και ανέμπνευστα μου φάνηκαν βρε παιδιά

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ