«Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη δεύτερη πρόβα» δήλωσε η Γιάννα Τερζή (VIDEO)!

Ικανοποιημένη φάνηκε η Γιάννα Τερζή μετά την πρώτη τεχνική πρόβα της στο Altice Arena σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου».

«Ό,τι σχεδιάζαμε στην Ελλάδα, πήγαμε να το εφαρμόσουμε στη σκηνή. Φυσικά και δεν είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα γιατί φτιάχνεις τον ήχο και τα βασικά πράγματα στην πρώτη πρόβα» είπε η Γιάννα Τερζή και σημείωσε: «Πολλά κομμάτια θα βελτιωθούν. Θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στο staging. Χρειάζονται πολλές πρόβες. Για πρώτη εντύπωση είμαστε στο 70%».

Επίσης, η Γιάννα Τερζή αναφέρθηκε και σε «κρυμμένους άσους» λέγοντας: «Ναι, θα υπάρξουν. Θα παίξουμε πολύ με τα φώτα κι οι κινήσεις που κάνω με τα χέρια μου στη γέφυρα του τραγουδιού, έχουν πολύ μεγάλη σχέση με τα φώτα. Δεν έγιναν όλα όσα σχεδιάζαμε στην πρώτη πρόβα ειδικά στη γέφυρα του κομματιού. Είμαστε πολύ θετικοί για το τι αποτέλεσμα θα βγει κι ας μην κρίνουμε από την πρώτη πρόβα».

Δείτε τη συνέντευξή της:

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: eurovision.tv]

143 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για όσους κράζανε. Να τα τα λεγα εγώ. εννοειται ότι δεν θα ήταν τόσο απλο κ ότι θα αλλάξει μετά τον πρώτο ημιτελικό η θέση μας στα στοιχήματα πολυ

  2. Με την χαζοαμρικανα ας κανουν ασκησεις μπροστα στον καθρεφτη να δωσουν πιο πολυ παθος στο προσωπο.Εγω ειδα οτι απο την φωνη και την παρουσια η Γιαννα δεν περασε συναισθηματα εκει ειναι το προβλημα ολο.Αν η αμερικανα εχει παει για τουρισμο ας δει την Κλεοπατρα το 1992 πως το εκανε…!

    • Αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει διότι η Γιάννα το έχει παρακάνει με το μπότοξ και τα φίλερ, δεν κινείται τίποτα στο πρόσωπο της. Δυστυχώς! Βέβαια αυτή η ακινησία στο πρόσωπο προσδίδει μια δωρικότητα στην παρουσία της που ταιριάζει με το τραγούδι.

    • πας καλα? ειναι ΠΡΟΒΑ γιατι να δωσει παθος στην ΠΡΟΒΑ ? στον ημιτελικο τι θα κανει?

  3. Μια ερώτηση επειδή δεν το κατάλαβα από την συνέντευξη, τελικά θα υπάρξουν οπτικά εφέ ?

  4. Λυσσαξατε χθες ρε παιδιά…. καθίστε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και μετά κρίνουμε ημαρτον πια!
    Νομίζω ότι μια μινιμαλιστική εμφάνιση (όχι απλή-βαρετη)θα ταιριάζει πολύ…εν αναμονει της πρόβας την Πέμπτη!
    ΥΓ:αυτό που ούτε εγώ κατάλαβα είναι το αν τελικά θα υπάρξουν και οπτικά εφε…τι ισχυει?

  5. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ καλό το τελικό αποτέλεσμα. Και όταν το δουν όλοι, θα μπει και πάλι στο top10 των στοιχημάτων και όχι μόνο!
    Δεν αμφιβάλω πλέον ούτε στο ελάχιστο για την καλή πορεία της συμμετοχής μας. Η σκληρή δουλειά που φαίνεται ότι έχει γίνει σε συνδυασμό πάντα με το πολύ καλό τραγούδι μας, θα μας κάνει να χαρούμε την συμμετοχή μας και φυσικά τον διαγωνισμό.
    Καλή επιτυχία Γιάννα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  6. Στα γραφεία στοιχημάτων κάτι πίνουν, δεν υπάρχει αμφιβολία. Κάθε χρόνο μπορώ και προβλέπω περίπου τι θα γίνει. Είναι η πρώτη χρονιά που πιστεύω οτι μπορούν να νικήσουν μέχρι και 15 χώρες.

  7. Άντε να δούμε τι μας ετοίμασε η chali !!! υπομονή 2 μέρες και θα έχουμε οπτικό πλάνο περίπου 40 δευτερόλεπτα πάλι από την ebu κανονικά με τις κάμερες κανονικά. Εγώ αυτό που ήθελα να δω είναι αν φωνητικά είναι καλή και μπορώ να πω πως ανακουφιστικά !!!! Καλή συνέχεια !!!

  8. σιγα τι θα κανει. θα κουναει τα χερια της δηλαδη και θα παιζει με τα φωτα; μεγαλη σκηνικη παρουσια. αυτο ειναι εξυπνο; να κουναει τα χερια κ να αναβει τα φωτα με κινησεις; ελεος ρε γιαννα. πες οτι θα εισαι μονο στη σκηνη κ οτι απλα θα κουνας χερια να τελειωσει το θεμα.

    • Ααα δεν στο ειπαν; θα κανει 5 πιρουετες, 3 κατακορυφους ενω φημες λενε οτι μαζι της θα ειναι το σιρκ ντε σολειγ.
      Συνελθετε

    • Tha emfanistei kai o dias me tin athina stin skini. Tha erxontousan kai alloi alla Einai klismenoi allou. Ante ikanopoiithikes vre??

  9. ESCUnited : και οι τρεις ρεπόρτερς σχολίασαν : ποια συμμετοχή σας ενθουσίασε ;; Κυπρο είπαν και οι τρεις , ποια συμμετοχή σας απογοήτευσε; Ελλάδα και οι τρεις ! Είπαν οτι είχαν περισσότερες προσδοκίες γιατι το κομμάτι ειναι καλο! Σχολίασαν οτι ναι μεν οι ελληνες καταλαβαίνουν το νόημα αλλα απευθύνεται συην Ευρώπη και δεν βγαίνει τι μήνυμα του τραγουδιού! Οτι το να σαι μόνη στη σκηνή δεν σημαίνει παντα οτι ειναι καλο , δεν λειτουργεί παντα ! Σχολίασαν επίσης οτι λείπουν οι αναφορές στην Ελλάδα πχ μυθολογία κλπ ! Και γω προσωπικά πιστεύω με το να κουνάει τα χέρια και να προκαλεί φωτισμούς κλπ ειναι απλά εφέ , αλλα το μήνυμα του τραγουδιού δεν βγαίνει μεσα απο τη σκηνική παρουσία ! Σα να ναι ενα κακό τραγουδι που όμως η σκηνική παρουσία θα μπορούσε να ναι για οποιαδήποτε μπαλάντα !!!

    • Συμφωνώ για τη μυθολογία, θα έπρεπε να είχαν βάλει κανέναν κένταυρο, τον Πολύφημο με το ένα μάτι ή έστω έναν σάτυρο.

    • Συμφωνώ. Έπρεπε να υπάρχει ή άνδρας τραγουδιστής ή χορευτής. Στο βίντεο λειτούργησε. Πολύ φτωχό Και το βρίσκω εγωιστικό να είναι μόνη σε μιά τεράστια σκηνή κουνώντας μόνο τα χέρια της. Κρίμα και το τραγούδι είναι υπέροχο. Είχε πολλούς υποστηρικτές

  10. Όπως και με την Ντεμυ περισυ στην δεύτερη πρόβα θα δείτε πιο πολλά…Τεσπα φέτος πάμε για δεκάδα !!!! Έχουμε την φωνή έχουμε την Γιαννα και το τραγούδι δεν με φοβίζει τίποτα !!!

  11. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η Γιάννα ξέρει πολύ καλά τι κάνει (ας ελπίσουμε να μη διαψευστώ!) και ότι διαβάζει όλα τα σχόλια, τα παίρνει υπόψη της και ξέρει πώς να απαντάει και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να την εμπιστευτώ σε αυτά που λέει.

  12. Μου φτάνει που ακούω μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ – τραγουδίστρια να στέκεται με κύρος επάνω σε μία διεθνή σκηνή εκπροσωπώντας την χώρα μου και ας μην κουνά ούτε δάχτυλο.

    Από το να πετάει μπουτια-στήθος σαν την περσινή ατάλαντη που γελούσε και ο τελαυταίος ευρωπαίος (για να μην θυμίσω του κύκνου του εθνικού χορογράφου μας………) χίλιες φορές η Γιάννα να σου βγάζει συναισθήματα που είχες να νιώσει από την ερμηνεία της Κωνσταντοπούλου στο “Ποιά προσευχή”.

    Επιπλέον, σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά στις επόμενες μέρες. Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας!!!

  13. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα παιχτούν τα διαφημιστικά διαλείμματα στον πρώτο ημιτελικό ; Γιατί έχει μεγάλη σημασία

      • Ναι υπάρχει και δεύτερο διάλλειμα και τα προηγούμενα χρόνια γινόντουσαν πριν από το 14ο τραγούδι. Φέτος που είναι 19 χώρες στον ημιτελικό δεν ξέρω αν θα αλλάξει.

  14. Αχχχχ. Η Μερκελ δημοσιογραφος…(λεμε τωρα)
    Γιαννα θελουμε να δουμε ερμηνεια! Δεν ειναι μονο το φωνητικο. Το κομματι βγαζει πονο. Θελει θεατρικοτητα. Πλαστικοτητα κινησεων. Γι αυτο αλλωστε αρεσε εξ αρχης.

  15. Το μόνο αρνητικό που βρήκα εγώ είναι κάποιες εκφράσεις της που δεν κολάνε. Ας ρίξει μια ματιά σε Κλεοπάτρα 1992 να καταλάβει! Υπάρχει χρόνος! Μην καταντήσει Γιοχαναν (Is it true) ….

  16. Μη δινετε σημασια ουτε στο τι λενε οι δημοσιογραφοι ούτε στο τι λένε τα στοιχηματα. Το κοινο που βλεπει τον διαγωνισμο και ψηφιζει δεν εχει ακουσει καν τα τραγουδια ακομα.

    • Ακριβώς…. 150.000.000 views είχε πέρισυ ο Φραντσέσκο…. και τελικά 6ος κατέλειξε.

      Την 9η έως 6η θέση σαν ελληνικό τραγούδι την έχουμε και μόνο από αυτό. Χρειάζεται άψογη εκτέλεση για να πάρουμε επιτροπές και δραματική ερμηνεία (όχι κούνιες, κύκνους, γυμνούς χορευτές και ότι άλλο κιτς περασμένης δεκαετίας σκεφτεί ο κάθε κακόγουστος χορογράφος-Έλληνας θεατής) για να κερδίσουμε το ξένο κοινό.

  17. Εγω που πρόλαβα να δω το story της, στα δημεια του τραγουδιου που τραγουδαει μονο αυτη ακουγοταν οπως ακριβως και στο audio! Στο ρεφρεν που ειχε την πολυφωνια ακουγοταν πολυ καλυτερα απο το βιντεο της eurovisiontv και ευτανε και σε ενα βαθμο το audio….. Επησεις η σκηνοθεσια ηταν καταπληκτικη!

    • ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… μόνο αυτο της έλειπε… και εγώ το είδα και το βλέπω και τώρα… Δεν δένουν οι εκφράσεις της με τα λόγια και τη μουσική.

      Έχει μία εκφραση “δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια από τα φωτα και τους ανεμιστήρες και χαμογελάω γιατί με βλέπει κόσμος”.

      Δες “Ποια προσευχη” την Ελίνα και “Όλου του κόσμου η ελπίδα” την Κλεοπάτρα για να καταλάβεις!!

      • Έχετε ένα δίκιο για την έκφραση αλλά πιστεύω θα φτιάξει και θα είναι έτοιμη για τον ημιτελικό…ας μην προτρέχουμε όλοι και σαν περιμένουμε μέχρι τον ημιτελικό όλοι εκεί πέρα κρίνονται και όλοι οι τηλεθεατές αυτό βλέπουν και ψηφίζουν!!!

  18. Εγω που πρόλαβα να δω το story της, στα δημεια του τραγουδιου που τραγουδαει μονο αυτη ακουγοταν οπως ακριβως και στο audio! Στο ρεφρεν που ειχε την πολυφωνια ακουγοταν πολυ καλυτερα απο το βιντεο της eurovisiontv και ευτανε και σε ενα βαθμο το audio….. Επησεις η σκηνοθεσια ηταν καταπληκτικη!

  19. Πρέπει να κατέβει το βίντεο , εχει καο το όνομα της απο πάνω! Μην αποκλειστούμε στπ τέλος !

      • Το βίντεο που αναζητάτε όλοι αποτελεί προιόν που δεν μπορεί να αναπαραχθεί από κανένα μέσο. Ας έχουμε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι την επόμενη δεύτερη μας πρόβα την Πέμπτη.

  20. Μπορείς να μου πει κανεις το “μα γιατί” ποιος το λέει;; Η Γιάννα ; ή κάποια άλλη κοπέλα;;; Είναι πολύ σημαντικό να ακουστεί όπως το audio γιατί εκεί θα γίνει και το κλικ να μας ψηφίσουν…στο audio το θεωρώ εκπληκτικό αυτό το σημείο και μακάρι να βγει έτσι και στο live…αν βγει έτσι να πάνε να πνιγούνε και τα στοχοίματα και όλα…τους φάγαμε

    • Προσωπικά που το άκουσα ακούστηκε πολύ εκτός τόνου όλοι στο press center το σχολίασαν αυτό το σημείο..πιστεύω ότι μέχρι τον ημιτελικό θα το φτιάξουν!

  21. Πατώντας τοlink πιο πάνω οδηγείσαι στο Twitter που το ανέβασε κάποιος απο το Instagram Story της Γιάννηας! Εγω πριν λιγο το είδα

    • Ποιο λινκ? Επειδη αντιλαμβανομαι οτι δεν θελουν οι διαχειρηστες του ogae να γινει διαδοση του βιντεο απο το σαιτ, οντας παρανομο, μπρορεις να μας πεις το λογαριασμο αυτου που το ανεβασε στο τουιτερ.

  22. Ο ημιτελικός μας φέτος είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολος. Άνετα μπορεί ο 10ος του ημιτελικού μας να πιάσει 15αδα στον τελικό. Θέλω να παραμείνω αισιόδοξος αλλά θεωρώ πως μάλλον μια πρόκριση από 6η έως 10η θέση είναι πιο λογική για εμάς σε αντίθεση με την Κύπρο που πάει άνετα για Top 3 στον ημιτελικό.
    Πρωσοπική πρόβλεψη μετά τις πρόβες
    1.)Εσθονία
    2.)Κύπρος
    3.)Βουλγαρία
    4.)Ισραήλ
    5.)Αυστρία
    6.)Τσεχία
    7.)Ελλάδα
    8.)Φινλανδία
    9.)Ιρλανδία
    10.)Κροατία

    • Iρλανδια και Κροατια θα πανε ακλαφτες. Το Αζερμπαιτζαν μονο και μονο απο τους Τουρκους στην Ευρωπη θα ειναι 10αδα, για τον 10ο ακομα δεν εχω καταληξει, μπορει να ειναι η Αρμενια.

  23. Μωρέ ας περάσουμε στον τελικό και βλέπουμε..
    Πάντως θα ήταν ωραίο να βάλει λίγο δράμα,και στην γέφυρα να σκουπίσει το μπλε χέρι πάνω στο άσπρο φόρεμα..δεν θα ταν τέλειο;

    • και μετα στον τελικο τι θα βαλει αν σκουπιστει απ το φορεμα? το λερωμενο φορεμα?

      • Μόνο μ’ ένα τσίτι θα τη στείλουμε την κοπέλα; Πλύνε-βάλε πρόβες, ημιτελικό, τελικό; Μην ξεχάσουμε να της βάλουμε στη βαλίτσα της επιτυχίας κι ένα κουτί TIDE και μια λεκανίτσα μην ξοδεύεται εκεί που θα πάει.

  24. Εδώ Πριν λιγο κάποιος ειχε επισυνάψει το link , τώρα το έσβησε ! Ήταν ένας Ισπανός στο Twitter και έδειχνε το Instagram Story της Γιάννας: ωραίοι φωτισμοί, φαινεται δραματικό και εστιάζεται στο πρόσωπο και τα φώτα ! Και διακόπτεται στ γέφυρα που γυρνάει! Τώρα δεν το βρίσκω εδω !λογικα θα το κατέβασε

  25. Πριν τις προβες λεγανε οτι το τραγουδι ειναι εσωτερικο και θελει ερμηνεια. Εγινε η προβα και αρχισαν την γκρινια οτι ειναι μονη της στη σκηνη και η παρουσια ελλιπης… Σημερα εμαθαν οτι υπαρχει και οπτικο θεαμα στη γεφυρα και παλι γκρινιαζουν…τι θέλετε μωρε; να αρχισει τα ακροβατικα στη σκηνη και να χει και το τσιρκο μεντρανο μαζι της; κριμα για τη νοοτροπια μερικων.

    • Το….ΜΑ ΓΙΑΤΙ…ακουστηκε χαλια συμφωνα με οσους ηταν παροντες.
      Αυτο θελουμε. Να το πει καλα.
      Ηρεμηστε κι εσεις οι σκληροπυρηνικοι φανς που τα βλεπετε ολα ωραια καμωμενα.
      Καποιοι παντα θα εχουν αλλη γνωμη. Κουλ.

      • Εμεις οι σκληροπυρηνικοι; ρε φιλε ασε τα tags γιατι δεν περνανε.

      • Αποφευγεις να απαντησεις στην ουσια. Ρωτησες γιατι γκρινιαζει ο κοσμος και σου απαντησα. Τι εχεις να πεις για το …..ΜΑ ΓΙΑΤΙ;;;;; Σου αρεσε;

      • χαχαχαχα οχι, καμια αναφορα. Το σχολιο σου δεν υπηρχε οταν το εγραφα.
        Λατρευω τους ανθρωπους με χιουμορ. Καλη συνεχεια.

  26. Ρε παιδιά Αφήστε τα στοιχήματα κ τους φωτισμούς….Τι βίντεο είναι Αυτό;.Μην γυρίσουν πριν την ώρα τους πίσω..Ωρέ κι έχουμε τίποτε ντραβαλα….Ο Λάζαρος…..Ο μικολας ήθελα…τι έγινε αναστήθηκε;

  27. Από τη στιγμή που η ίδια η τραγουδίστρια μας καθησυχάζει για τα όποια προβλήματα που υπήρξαν στην 1Η ΠΡΟΒΑ τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα…

  28. Πια μια επιτυχημένη συμμετοχή χρειάζεται κυρίως δυνατά και δεμένα σκηνοθετικά πλάνα και μετά τα οποία εφέ ή φωτα. Στο βίντεο που είδα (που φυσικά ήταν πρώτη πρόβα που το ψάχνανε ως ένα βαθμό) τα πλάνα ήταν αργά και βαρετά. Αυτό είναι που το χαλάει το τραγούδι, τίποτα άλλο. Πρέπει να κάνουν έξυπνα και δεμένα πλάνα, είναι το σημαντικότερο!

    • Συμφωνώ απόλυτα! Αν δεν κάνουν σωστά πλάνα, το έχουμε χάσει το παιχνίδι, εφόσον πήραν την απόφαση να βγάλουν την Τερζή μόνη στη σκηνή.
      Πραγματικά , αν είχα τη δυνατότητα, 3 πρόσφατες εμφανίσεις του διαγωνισμού θα έδειχνα στη Jennings : Σουηδία 2012, Λετονία 2015 και Αρμενία 2016. Πρέπει να καταφέρουμε να δείξουμε τη Γιάννα, όπως στην εικόνα του lyric video : επιβλητική, γοητευτική και μυστηριώδη.
      Ελπίζω να το βρουν λίγο με τα φώτα και τη σκηνοθεσία, γιατί από τα λίγα δευτερόλεπτα που διέρρευσαν και δείχνουν πώς φαίνεται στην κάμερα η εμφάνισή μας, εγώ δε βλέπω καμία μαγεία.
      Καλή μας επιτυχία, όπως και νά ‘χει!

    • Παιδιά, πείτε ό,τι θέλετε, δικαίωμά σας, δε λέω αλλά εγώ ξέρω και ακούστε με: αυτό που μετράει είναι η ΦΩΝΗ.

      • Ναι σαν τον Πορτογάλο που τον ψήφισαν όλοι επειδή νόμιζαν πέθαινε από καρδιά. Ε να πούμε κ εμείς ότι έχει κοξακι η Γιάννα να δούμε Athens 2019.

  29. @Νικολα απο Σουηδια.

    Δεν αποφευγω να απαντησω αλλα ουτε υποχρεουμαι.

    Η γκρινια στο θρεντ το σημερινο και κυριως στο χθεσινο ηταν για την ψηλή νοτα; για δες καλυτερα τα σχόλια.

    • Καλα οι περισσοτεροι γκρινιαζουν απο χομπυ. Δεν τιθεται θεμα. Τσου για καβγα κανουν. Αλλα σε πολλους δεν αρεσε η προβα. Και κυριως στους δημοσιογραφους εκει, που στελνουν τις ανταποκρισεις τους, αλλα και στα στοιχηματα που και αυτα δημιουργουν κλιμα.
      Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι αν εχεις καλη φωνη, δε σου φταιει τιποτα. Αυπνια, ταξιδι, μικροφωνο, δευτερες, τριτοτεταρτες. Το λες καλα. Ο Καμις λολ μια χαρα ακουστηκε χθες. Η Κυριακου προπερσυ δεν ειχε θεμα. Αμα δεν λες καλα το πιο πιασαρικο κομματι του τραγουδιου, το οποιο ειναι δις και μαλιστα στο τελειωμα. Οταν με αυτο ανατριχιαζει ο κοσμος. Τοτε τι κανουμε; Οταν διεκπερεωνεις φωνητικα ενα τραγουδι που θελει συναισθημα και αποδοση. Τοτε πως να αρεσει; Αμα δεν αρεσε σε εμενα που ειμαι φαν, πως να αρεσει στους ξενους; Το να λεμε ολα καλα ειναι. Θα διορθωθουν, ειναι η πρωτη προβα κλπ…δε μου λεει τιποτα.
      Δεν πηγε στα παρτυς, και καλα εκανε για μενα, επειδη λεει εκανε 2 μηνες προβες. Ναι αλλα εχθες, δεν! Και βλεπεις τη Φουρειρα που ειναι σκυλι στη δουλεια, αστερι με εμπειρια που μετραει σε τετοιες διοργανωσεις και το σκοτωσε το κομματι. Εσκισε. Τι να λεμε; Αμα το χεις, το χεις. Δεν ειναι θεμα γκρινιας απο μερους μου. Μακαρι να το πει τελεια, θα πω μπραβο. Αλλα συγνωμη, δεν φαινεται να πηγαινει προς τα εκει το πραγμα. Εκει ειναι η ενσταση μου. Εγω οτι και να ναι, θα το ψηφισω και το δικο μας και της Κυπρου, αλλα δε μ αρεσει που παει να χαθει ενα τοσο ωραιο τραγουδι. Κριμα.
      Οσον αφορα τους αλλους, καταλαβαινω. Εκει εχεις απολυτο δικιο. Καποιοι εδω ειναι πρωταθλητες στην γκρινια.

      • Εμένα αυτό που με στεναχωρεί δεν είναι η αρνητική κριτική που και εγω την κάνω και ο οποιοσδήποτε την κάνει και τουλάχιστον έχει υπόβαθρο την ανάγκη για βοήθεια, είναι η κακία που βγάζουν ορισμένοι. Η Γιάννα τα βλέπει τα σχόλια και πραγματικά δεν ξέρω τι δύναμη ψυχής θέλει για να μη λυγίσει και να δείχνει ακόμα βράχος. Να πεις ότι είναι “κακός” άνθρωπος και της αξίζει, να πω οκ (με ερωτηματικό), αλλά φαίνεται τόσο συμπαθής και ευγενική, είναι κρίμα να της μαυρίζουμε την ψυχή. Το καλύτερο δυνατό προσπαθεί και εκείνη, λες και θέλει να μην τα πάμε καλά και το κάνει επίτηδες. Και τα πλάνα να μη βγουν, και βαρετό να είναι, θα το πω γιατί πρέπει να είμαστε και ειλικρινείς με τον εαυτό μας, αλλά κόσμια και ευγενικά, γιατί η γυναίκα πραγματικά προσπαθεί.

      • Η Γιαννα προερχεται απο καλλιτεχνικη οικογενεια. Γενικα εχει εμπειρια με τα φωτα. Επιλεγοντας αυτο το χωρο γνωριζει και τις δυσκολιες. Ο κοσμος δεν αλλαζει, αλλοι ειναι καλοπροαιρετοι, αλλοι βγαζουν εμπαθεια, ζηλια, μισος. Αν η ιδια δεν μπορει να το διαχειριστει αυτο, κατα τη γνωμη μου δε θα επρεπε να μην μπαινει σε αυτα τα σαιτ αυτη την περιοδο. Εγω αυτο θα εκανα.
        Δεν μπορεις να απαγορευσεις στον αλλο τι θα πει και τι γραψει. Εξαλλου θα επρεπε να μας ενοχλει η κακη κριτικη που προερχεται απο σοβαρους ανθρωπους. Να υπαρχει δηλαδη ενα φιλτραρισμα. Και να μας αφηνουν αδιαφορα σχολια που εμφανως ειναι εμπαθη. Δεν μπορουν ομως ολοι να το διαχειριστουν αυτο. Συμφωνω. Η μονη λυση σε αυτο ομως ειναι η αποχη.

  30. το τραγουδι μας αρεσε με ενα απλο αρχικο βιντεο, πριν ακομη βγει το κανονικο βιντεο κλιπ. Αρεσε σαν μουσικη και ελληνικη γλωσσα αλλα και το γενικοτερο συναισθημα που εβγαζε η γιαννα. Αυτο και προσπαθουν πιστευω να πετυχουν με την εμφανιση της. Σαφως αυτο που ειδαμε δεν βγαζει κατι τετοιο αλλα πιστευω οτι θα το βγαλουν στην τελικη εμφανιση με τα σωστα πλανα και τους φωτισμους. Οτι αλλο και να προσπαθησουν δεν θα πετυχει. Δεν λεω οτι η απλη εσωτερικη ερμηνεια θα πετυχει αλλα με μια πλουσια σκηνή δεν θα πετυχει σιγουρα και ας λενε τωρα οτι τους λειπει Γιατι απλα θα ειχαμε να συγκριθουμε με ολους τους αλλους που κανουν το ιδιο και μαλιστα με χορευτικα τραγουδια χορευρτριες και φανταχτερα ρουχα. Τη διαφορα ειναι το θεμα να πετυχουμε και αν πιασει επιασε.

  31. Μια χαρά ήταν η πρώτη πρόβα και ας λέτε μερικοί διάφορα χαζά. Και σίγουρα δεν τα έχουμε δει όλα, αλλά ότι και να δούμε και ότι και να ακούσουμε, κάποιοι δεν πρόκειται να ικανοποιηθείται γιατί απλά δεν θέλετε. Γκρινιάζετε για να γκρινιάζετε. Και εάν απλά δεν σας αρέσει το τραγούδι και το εκφράζατε με έναν κανονικό τρόπο χωρίς υστερίες και βρισιές, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αλλά εσείς αυτό που κάνετε είναι χουλιγκανισμός. Απλά βγάζετε το άχτι σας που ποιος ξέρει από που προέρχεται. Εσείς το ξέρετε και δικό σας πρόβλημα είναι.

  32. Ειπα και εγω φετος δεν αθ εχει κραξιμο; ελεος πια ρε παιδια. καθιστε να δουμε πρωτα. ακ΄λομη και οι γερμανοι που τα τελευταάι χρονια μας χλευαζουν τοςυ αρεσε πολυ.
    14 Griechenland: Eine Blau-Weiß beleuchtete Bühne. Was sagt uns dass? Yianna wird mit ihrem schönen Song in Landessprache ganz sicher ins Finale einziehen.
    Στο EUROVISION.DE ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ μετα την προβα. αυτο γραωαψνε για την Ελλαδα. και για οποιον δεν ξερει γερμανικα μεταφραζω: Μια σκηνη σε χρωμματα μπλε και ασπορ. Τι μας λεει αυτο;. οτι η Γιαννα με το ομορφο της τραγουδο στην ελληνικη γλωσσα θα ειναι σιγουρα στον τελικο.!

  33. Ειπα και εγω φετος δεν αθ εχει κραξιμο; ελεος πια ρε παιδια. καθιστε να δουμε πρωτα. ακ΄λομη και οι γερμανοι που τα τελευταάι χρονια μας χλευαζουν τοςυ αρεσε πολυ.
    14 Griechenland: Eine Blau-Weiß beleuchtete Bühne. Was sagt uns dass? Yianna wird mit ihrem schönen Song in Landessprache ganz sicher ins Finale einziehen.
    Στο EUROVISION.DE ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ μετα την προβα. αυτο γραωαψνε για την Ελλαδα. και για οποιον δεν ξερει γερμανικα μεταφραζω: Μια σκηνη σε χρωμματα μπλε και ασπορ. Τι μας λεει αυτο;. οτι η Γιαννα με το ομορφο της τραγουδο στην ελληνικη γλωσσα θα ειναι σιγουρα στον τελικο.!

  34. Έτυχε να δω κάποιες σημερινές και χθεσινές συνεντεύξεις της και ψιλο-απογοητεύτικα. Έχει κάνει απίστευτα BOTOX στο μέτωπό της και έχει χάσει 60-70% της εκφρραστικότηά της… ποια δραματικότητα να βγάλει έτσι…

    Ελπίζω να διαψευστώ. Εξάλλου φωνητικά της έχω εμπιστοσύνη της Γιάννας

    • Αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη ζωνη. Φαουλ. ΕΙμαστε στο 2018. Hello!!!! Ντροπη!!!!!!

  35. Θα αρέσει η τελική μορφή της σκηνικής παρουσίας και μάλιστα θα εντυπωσιάσει σε συνδυασμό με το δεσιμο του στίχου
    Υπομονή η δουλειά είναι πολύ Καλή και επιλεκτική
    Καλή επιτυχία Γιαννα

      • Και πέρυσι με τη demy έλεγε ότι ξέρει αυτό που θα δούμε και ότι θα εντυπωσιάσει κλπ αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Βέβαια πρέπει όντως να ήξερε την αρχική ιδέα που όπως είδαμε μετά άλλαξε γιατί δεν τους επέτρεπαν τα πιο εντυπωσιακά ευρήματα. Οπότε μπορεί όντως και τώρα να ξέρει κάτι, απλά όχι αναγκαστικά αυτό που θα δούμε. :p

      • Κάνε λίγο ακόμα υπομονή και στην 2 πρόβα θα αποκαλύπτει ολοκληρωτικά το στήσιμο στη σκηνη!
        Θεωρώ ότι είναι ευρηματικό και εξυπ ο και ταιριάζει απόλυτα στο (ΣΤΙΧΟ)
        Τα φωνιτικα είναι άψογα και το μόνο που μένει είναι η ολοκλήρωση στις προβες.Τα πλάνα του σκηνοθέτη αν εφαρμοστούν κατά γράμμα θα είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα!!!
        Γιάννα Καλή επιτυχια!!!

  36. To οτι διαβαζω σχολια για μποτοξ κτλ… με ξεπερνα!
    Ευτυχως οτι και να γραφεί εδω ειτε θετικο ειτε αρνητικο δεν επηρρεαζει σε καμια περιπτωση το τελικο αποτελεσμα ή τον τροπο που θα ψηφισει ο κοσμος και οι επιτροπες!
    οσο μερικοι πιστευουν οτι γραφοντας ειτε θετικα ειτε αρνητικα θα επηρρεασουν τα πραγματα… ειναι απλα “αλλου”

    • Σε ξεπερνά που γράφεται κάτι που ισχύει? Γιατί ? Έχει κάνει και η έλλειψη εκφραστηκότητας είναι πάντα άμεση συνέπεια.. Αν έχεις δει και το βίντεο που διέρρευσε το καταλαβαίνεις ακόμα πιο έντονα…

  37. Παιδιά μην κοιτάτε στοιχήματα. Η Saara Aalto είναι 11η τώρα στου τελικού και στου ημιτελικού 12η, δηλαδή εκτός τελικού. F* logic δηλαδή.
    Τη 10άδα την έχουμε. Μια χαρά θα είναι όλα!
    Διασκεδάστε το!

  38. Επίσης η Τερζή από τα πολλά μποτοξ είχε παρενέργειες κι έβγαλε καλους κ στα δύο πόδια.. γι αυτό δεν κάνει τούμπες…

  39. Αυτο που υποτιθεται οτι ολοι εδω ειναι φανς του διαγωνισμου αλλα μονο λιγοι καταλαβαινουν ποσο λαθος ειναι το στησιμο που εκανε η Τσαρλι Τσαπλιν με ξεπερνα.
    Η συμμετοχη μας εχει ιδιο στησιμο με την Πολωνια περυσι που ηταν μια ποπ μπαλαντουλα της σειρας.
    Δεν ταιριαζει σε ενα εθνικ δυναμικο σινεματικο και επικο κομματι τοσο υπερβολικη απλοτητα. Τα φωνητικα επρεπε οπωσδηποτε να ειναι στη σκηνη η να μπαινουν στο τελος και η γεφυρα δεν επρεπε να την αφησουν αδεια, αυτο ηταν εγκλημα, ειναι φτιαγμενη για να γινεται κατι ωραιο στη σκηνη. Και μη μου πειτε οτι θα ελεγχει τα φωτα με το χερι, ειναι λιγο, ειναι αδιαφορο, και οτι και να κανει δεν θα μπορει να ανατρεψει την εικονα της αδειας σκηνης. Το τραγουδι μας ειναι πολυ ιδιαιτερο και μονο απο μια ιδιαιτερη παρουσιαση θα μπορουσε να περαστει σωστα.
    Εγω πραγματικα απορω τι εκαναν στις προβες, να σηκωνεις το ενα σου χερι και να γονατιζεις τα μαθαινεις σε ενα απογευμα.
    Ξερω οτι θα πεσετε να με φατε και θα ακουω τα γνωστα πω πω κακη ενεργεια περιμενε την επομενη προβα κλπ αλλα επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια με τον θεσμο και μαλιστα απο ” εσωτερικη ματια ” θα σας πω οτι οι πιθανοτητες να ειμαστε εμεις η χωρα που θα αποκλειστει φετος και ολοι θα λενε μετα ” αδικια ” ( οπως με τη Φινλανδια περυσι ). Κι αν περασουμε ( ευχαριστουμε Αρμενια, Κυπρο, Αλβανια και Αζερμπαιτζαν ), δε θα μπει στην 15αδα, ειναι πολυ λιγο και η επικοτητα του τραγουδιου δεν περναει. Εδω στη press conference μεχρι και οι δημοσιογραφοι τη δουλευαν ” λες οτι εχεις τοσο συναισθηματικο τραγουδι και δεν ειδαμε καθολου συναισθημα στη σκηνη “.
    Οταν η παρουσιαση ειναι τοσο απλη δεν δινεις και μεγαλη προσοχη στο τραγουδι. Σκεφτειτε ποσο μεγαλυτερη εμφαση θα ειχε η φλογερα στην αρχη του τραγουδιου αν τα φωνητικα ηταν στη σκηνη λιγο γονατισμενα και οταν επαιζε η φλογερα αρχιζαν να σηκωνονται, και ποσο πιο ενταση θα ειχε το ρεφρεν αν την κυκλωναν και εκαναν κινησεις με τα χερια τους σα να της δινουν την καρδια τους. Με τοση απλοτητα δεν περναει ουτε η ενορχηστρωση, δεν την παρατηρεις, δεν ξεχωριζει.
    Εβγαλαν λοιπον μονοι τους τα ματια τους, και του χρονου με υγεια.

  40. Και γιατι καποιος ρωτουσε για το διαλειμμα πανω, υπαρχει διαλειμμα μετα απο εμας και πριν Φινλανδια ( που εχει να στησει την Αρτα και τα Γιάννενα ). Ιδανικο γιατι αν ειχαμε μια γαματη παρουσιαση θα ειχε ο κοσμος χρονο να τη συζητησει και να του μεινει, αλλα οχι, εβαλαν την Τσαρλι Τσαπλιν να μας το στησει!

  41. Η courtney parker παντως μολις εφτασε λισαβονα.Αν και η chali εγραψε οτι περιμενω την κολλητη μου τι να πω μηπως γινει κατι τελευταια στιγμη και αντικαταστησει καποιον η courtney?

  42. The διυλίζουμε τον κώνωπα νομίζω και είναι νωρίς. . Ας περιμένουμε να το δούμε ολοκληρωμένο .
    Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα είναι να περάσει το συναίσθημα το τραγουδιού μα ποιο τρόπο δεν είναι της αρμοδιότητας μου, υπάρχουν ειδικοί, όμως η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική και εμείς χάσαμε . Κακώς, δεν υπάρχει ψυχή σ’αυτο που είδαμε σε ότι αφορά την χορογράφο αναρωτιέμαι αν έχει την γνώση να μεταδώσει επι σκηνής κάτι εμπνευσμένο με έξυπνο σύγχρονο τρόπο ! Θα δούμε . Καλή τύχη

  43. Τόσα σχόλια ανούσια διάβασα αλλά αυτό που παραθέτω είναι το μόνο εύστοχο! Πραγματικά λέει όσα σκέφτομαι. Σε επικό τραγούδι με τύμπανα και φλογέρα, τονίζεις την ενορχήστρωση στην παρουσίαση. Βγάζεις τα φωνητικά στη σκηνή να δώσουν ένα πιο συμπαγές τηλεοπτικό αποτέλεσμα και λίγο πιο επικό χαρακτήρα! Η Δανία φέτος με χειρότερο τραγούδι από μας, έκανε ένα αξιοπρεπές staging και γεμάτο! Τα επικα τραγούδια θέλουν ιδέες και σκηνική παρουσίαση! Εδώ και οι απλές μπαλάντες, θέλουν ιδέες και Όχι ένα μόνο άτομο επί σκηνής. Δηλαδή ξεχάσατε όλοι την αδιάφορη μπαλάντα της Ουκρανία το 2011 και πως κατάφερε να πάρει Τρίτη θέση στον τελικό ??? Ξεχάσατε και το Αζερμπαϊτζάν το 2013 και πως κατάφερε να έρθει δεύτερο στον τελικό?
    Όπως εύστοχα ειπώθηκε σε σχόλιο που διάβασα :”Η συμμετοχη μας εχει ιδιο στησιμο με την Πολωνια περυσι που ηταν μια ποπ μπαλαντουλα της σειρας.
    Δεν ταιριαζει σε ενα εθνικ δυναμικο σινεματικο και επικο κομματι τοσο υπερβολικη απλοτητα. Τα φωνητικα επρεπε οπωσδηποτε να ειναι στη σκηνη η να μπαινουν στο τελος και η γεφυρα δεν επρεπε να την αφησουν αδεια, αυτο ηταν εγκλημα, ειναι φτιαγμενη για να γινεται κατι ωραιο στη σκηνη. Και μη μου πειτε οτι θα ελεγχει τα φωτα με το χερι, ειναι λιγο, ειναι αδιαφορο, και οτι και να κανει δεν θα μπορει να ανατρεψει την εικονα της αδειας σκηνης. Το τραγουδι μας ειναι πολυ ιδιαιτερο και μονο απο μια ιδιαιτερη παρουσιαση θα μπορουσε να περαστει σωστα.
    Εγω πραγματικα απορω τι εκαναν στις προβες, να σηκωνεις το ενα σου χερι και να γονατιζεις τα μαθαινεις σε ενα απογευμα.
    Ξερω οτι θα πεσετε να με φατε και θα ακουω τα γνωστα πω πω κακη ενεργεια περιμενε την επομενη προβα κλπ αλλα επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια με τον θεσμο και μαλιστα απο » εσωτερικη ματια » θα σας πω οτι οι πιθανοτητες να ειμαστε εμεις η χωρα που θα αποκλειστει φετος και ολοι θα λενε μετα » αδικια » ( οπως με τη Φινλανδια περυσι ). Κι αν περασουμε ( ευχαριστουμε Αρμενια, Κυπρο, Αλβανια και Αζερμπαιτζαν ), δε θα μπει στην 15αδα, ειναι πολυ λιγο και η επικοτητα του τραγουδιου δεν περναει. Εδω στη press conference μεχρι και οι δημοσιογραφοι τη δουλευαν » λες οτι εχεις τοσο συναισθηματικο τραγουδι και δεν ειδαμε καθολου συναισθημα στη σκηνη «.
    Οταν η παρουσιαση ειναι τοσο απλη δεν δινεις και μεγαλη προσοχη στο τραγουδι. Σκεφτειτε ποσο μεγαλυτερη εμφαση θα ειχε η φλογερα στην αρχη του τραγουδιου αν τα φωνητικα ηταν στη σκηνη λιγο γονατισμενα και οταν επαιζε η φλογερα αρχιζαν να σηκωνονται, και ποσο πιο ενταση θα ειχε το ρεφρεν αν την κυκλωναν και εκαναν κινησεις με τα χερια τους σα να της δινουν την καρδια τους. Με τοση απλοτητα δεν περναει ουτε η ενορχηστρωση, δεν την παρατηρεις, δεν ξεχωριζει.
    Εβγαλαν λοιπον μονοι τους τα ματια τους, και του χρονου με υγεια.Αυτο που υποτιθεται οτι ολοι εδω ειναι φανς του διαγωνισμου αλλα μονο λιγοι καταλαβαινουν ποσο λαθος ειναι το στησιμο που εκανε η Τσαρλι Τσαπλιν με ξεπερνα.
    Η συμμετοχη μας εχει ιδιο στησιμο με την Πολωνια περυσι που ηταν μια ποπ μπαλαντουλα της σειρας.
    Δεν ταιριαζει σε ενα εθνικ δυναμικο σινεματικο και επικο κομματι τοσο υπερβολικη απλοτητα. Τα φωνητικα επρεπε οπωσδηποτε να ειναι στη σκηνη η να μπαινουν στο τελος και η γεφυρα δεν επρεπε να την αφησουν αδεια, αυτο ηταν εγκλημα, ειναι φτιαγμενη για να γινεται κατι ωραιο στη σκηνη. Και μη μου πειτε οτι θα ελεγχει τα φωτα με το χερι, ειναι λιγο, ειναι αδιαφορο, και οτι και να κανει δεν θα μπορει να ανατρεψει την εικονα της αδειας σκηνης. Το τραγουδι μας ειναι πολυ ιδιαιτερο και μονο απο μια ιδιαιτερη παρουσιαση θα μπορουσε να περαστει σωστα.
    Εγω πραγματικα απορω τι εκαναν στις προβες, να σηκωνεις το ενα σου χερι και να γονατιζεις τα μαθαινεις σε ενα απογευμα.
    Ξερω οτι θα πεσετε να με φατε και θα ακουω τα γνωστα πω πω κακη ενεργεια περιμενε την επομενη προβα κλπ αλλα επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια με τον θεσμο και μαλιστα απο » εσωτερικη ματια » θα σας πω οτι οι πιθανοτητες να ειμαστε εμεις η χωρα που θα αποκλειστει φετος και ολοι θα λενε μετα » αδικια » ( οπως με τη Φινλανδια περυσι ). Κι αν περασουμε ( ευχαριστουμε Αρμενια, Κυπρο, Αλβανια και Αζερμπαιτζαν ), δε θα μπει στην 15αδα, ειναι πολυ λιγο και η επικοτητα του τραγουδιου δεν περναει. Εδω στη press conference μεχρι και οι δημοσιογραφοι τη δουλευαν » λες οτι εχεις τοσο συναισθηματικο τραγουδι και δεν ειδαμε καθολου συναισθημα στη σκηνη «.
    Οταν η παρουσιαση ειναι τοσο απλη δεν δινεις και μεγαλη προσοχη στο τραγουδι. Σκεφτειτε ποσο μεγαλυτερη εμφαση θα ειχε η φλογερα στην αρχη του τραγουδιου αν τα φωνητικα ηταν στη σκηνη λιγο γονατισμενα και οταν επαιζε η φλογερα αρχιζαν να σηκωνονται, και ποσο πιο ενταση θα ειχε το ρεφρεν αν την κυκλωναν και εκαναν κινησεις με τα χερια τους σα να της δινουν την καρδια τους. Με τοση απλοτητα δεν περναει ουτε η ενορχηστρωση, δεν την παρατηρεις, δεν ξεχωριζει.
    Εβγαλαν λοιπον μονοι τους τα ματια τους, και του χρονου με υγεια”.

  44. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει augment reality, 3d projector, παράλληλα σύμπαντα και μαύρες τρύπες στην σκηνή…. Ας είναι και ακίνητη!

    Μου αρκεί να μην ξαναζήσουμε στο “Μα γιατί” αυτο:

    https://www.youtube.com/watch?v=Cxr0CzNZYF0

  45. Σκηνικη παρουσια μηδεν μονη της σε μια τεραστια σκηνη παντελως αδιαφορη…..ανεκφραστη….θα μπορουσαν με αυτο το τραγουδι να φτιαξουν ενα υπεροχο consept….δυστυχως σε 3 λεπτα δεν θα θυμουντε καν ποια χωρα ηταν κ τι τραγουδησε….

  46. Ένα να τονίσω απλά και θα ξανασχολιάσω στον τελικό…Όλοι..Όλοι όμως τόσους μήνες λέγατε πόσο πλ αγαπάτε το τραγούδι,πως σας κάνει περήφανους και πως είναι η 1η χρονιά που δεν σας νοιάζει καθόλου η τελική μας θέση..πως θα στηρίζεται τομην συμμετοχη οτι κ αν γίνει…και ξαφνικά επειδή η 1η μας πρόβα δεν πήγε καλά,αρχίσατε το θάψιμο και τις κωλοτούμπες…Λες και η 1η τεχνική πρόβα ήταν ο τελικός ή ο ημιτελικός..Όσο για τα στοιχήματα..1)τα χρήματα είναι πολλά και 2ον αυτοί που ασχολούμαστε με την Eurovision απο πριν είμαστε μερικές χιλιάδες..τον διαγωνισμό όμως τον παρακολουθούν πολλά εκατομμύρια,κ κυρίως φέτος,όλα είναι ρευστά!Εγώ βλέπω μια κοπέλα που προσπαθεί,παντού δηλώνει πόσο την στήριξαν οι Έλληνες φέτος και που θα τα καταφέρει…Εγώ,σε αντίθεση με τους περισσότερους δεν θα κάνω κωλοτούμπα και θα στηρίξω τη συμμετοχή μέχρι το τέλος!Καλή επιτυχία στην Γιάννα!

  47. Μπορει καποιος συνειδητα και με πηγες να δωσει μια σαφη απαντηση περι της φημολογιας των οπτικων εφε που διαδιδεται? Ειναι κριμα να δημιουργουμε συνεχως προσδοκιες και στο τελος να απογοητευομαστε..

  48. Δεν είμαι ειδικός….αλλά μέχρι να βγει στη σκηνή περιμέναμε να ακούσουμε τη φωνή.Την άφωνη τ ην ακούσαμε….Καλή;κακή; Δεν ακούω κ Πολλά…Μόνο για τη σκηνική παρουσία βλέπω σχόλια..εκείνο που παρατηρώ είναι ότι σχεδόν όλα τα τραγούδια κατεακυλανε μετά την πρόβα….Πολύ μπερδεύτηκα.

  49. Που την είδατε την 19η θέση στα στοιχήματα;
    Εγώ 13ους μας βλέπω στο oddschecker. Κάνω λάθος;

  50. Αν και συνειδητά δεν ήθελα να σχολιάσω καμία χώρα στις πρώτες πρόβες, δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και έγιναν αισιόδοξες δηλώσεις από τη Γιάννα περί εκπλήξεων… 30sec λήψης από το εσωτερικό της αρένας δε λένε απολύτως τίποτα για το τελικό αποτέλεσμα, είναι τεχνικές πρόβες μην το ξεχνάμε (ήχος – φώτα), το μόνο το οποίο είδαμε είναι το φόρεμα! Αν κάτι θα ήθελα ως γενικό concept να δω και δεν πρόκειται προφανώς να το δω είναι συμμετοχή των φωνητικών στο stage προς το τέλος και αλληλεπίδραση με την ερμηνεύτρια (ο περιβόητος διάλογος Ελλάδας – Ελλήνων)! Προσωπικά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, αισιόδοξος και θεωρώ ότι η Ελληνική αποστολή θα κάνει ό,τι μπορεί με τα μέσα που διαθέτει και η Γιάννα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της και φωνητικά θα το σκίσει, γιατί, παρόλη την πρωτοεμφανιζόμενη γκρίνια των fun, ξέρει πόσο έχει αγαπηθεί το κομμάτι της. Αναμένω δεύτερη πρόβα ανυπόμονα! Την αγάπη μου και τη στήριξή μου no matter what!

  51. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ (τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο φαίνονται)

    1)Η δισκογραφική δεν έχει φιλίες και προηγούμενα. Επένδυση κάνει στο τραγούδι που θα ακουστεί φέτος περισσότερο σε ραδιοφωνα και μαγαζιά όπου και θα πληρωθει με ποσοστά. Αν θέλετε να αλλάξει κάτι μην ακούτε τέτοια μουσική(τύπου Φουέγκο)..να μην πουλάει.

    2)Η Γιάννα δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό και γυρισε να κάνει Ελλάδα. Πληρώνει από την τσέπη της τα έξοδα (βλέπε (1)) άρα γιατί να βάλει άλλους στην σκηνή;

    3)Κόστος ξηρού πάγου το 2015 στην Εurovision ήταν 7000 ευρώ. Για ψηφιακά εφέ τύπου Euforia η ταρίφα μπορεί να πάει μέχρι και 3000ο ευρώ. Αν οι χορευτές ήταν στην σκηνή κουστούμια και αμοιβές θα αγγιζαν τα 5000 έκαστος.

    4)Το τραγούδι μας θα ψηφιστεί από διασπορά και επιτροπες και όπως κάθε ελληνικο τραγούδι αυτού του ύφους θα τερματίσει στο τελικό 10-5.

    5)Νικητής θα είναι φέτος η ΕΣΘΟΝΙΑ. Και αν δυσκολεύεστε να το χονέψετε ρίξτε μια ματιά στο τελικό της χώρας και συγκρινετε με εμάς….Ουπς ξέχασα εμείς δεν κάναμε καν!

    6)Και μονο που δεν είναι ατάλαντη και αφωνη σαν την ντροπή που στείλαμε για τραγουδίστρια πέρισυ και με τραγούδι γεμάτο νόημα…ΑΡΚΕΙ.

    7)Η Ελλάδα είναι μια χώρα που παίζει ανταρτοπόλεμο με τα γραφεία στοιχημάτων. Πότε μην βασίζεσαι επάνω της 😉 H εκπληξη πάντα είναι στο παιχνίδι με εμάς. Άλλωστε η ψήφος που πληρώνει ο κόσμος μετράει… και όχι τα views, τα στοιχήματα και τα σχόλια.

  52. Κάθε χρόνο, ίδια εποχή, τα ίδια σχόλια.
    Προφανώς και είναι ένα τραγούδι που εστιάζει στο να συγκινήσει και όχι να εντυπωσιάσει επί σκηνής. Τέτοιες κατηγορίες τραγουδιών, άλλοτε έχουν πέραση και άλλοτε όχι. Μπορεί να απευθύνεται ο ελληνικός στίχος σε λίγους, ωστόσο πολλοί θα συγκινηθούν. Κάτι στο οποίο δεν χωράνε ακροβατικά και εντυπωσιασμοί.
    Αυτόs ήταν και ο λόγος που αυτό το κομμάτι με άγκηξε απτην πρώτη στιγμή. Σαν κάτοικος εξωτερικού το βρήκα έγκυρο και έγκαιρο. Πίστευα και πιστεύω στην φετινή συμετοχή ασχέτως αποτελέσματος.

    Τέλος πρέπει να εστιασουμε στο γεγονός, ότι φέτος είναι μια χρόνια αμφιλεγόμενη καθώς δεν υπάρχουν φαβορί αλλά τάσεις μέχρι στιγμής. Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι θα διασκορπιστούν και θα κερδίσει το τραγούδι που έχει ψηφιστεί από όλες τις χώρες, έστω και με το χαμηλότερο βαθμό.

    Ο καθένας μπορεί να εκφέρει άποψη, αλλά ώσπου να ξεκινήσει ο 1ος ημιτελικός δεν είναι τίποτα σίγουρο.

    Πολλές ευχές από ολλανδία.
    Καλή επιτυχία ελλάδα!

  53. @ Nadia

    Ποιο τελωνείο κουκλίτσα μου και πράσσιν άλογα… εντός Ευρωπαικής Ένωσης!!! Όλες οι αγράμματες/”πλαστικές” πήραν εκμπομπές και λένε ότι μπούρδες τους κατέβουν…για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!!!

    • Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθουν στην 2η προβα ερχονται απο ΗΠΑ και οχι απο ευρωπαικη χωρα, εξου και το τελωνειο. Η καθυστερηση ηταν απλα λιγων ωρων, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Απλα η πρωτη προβα δεν μπορουσε να περιμενει και ετσι εγινε χωρις αυτα. Πλεον ολα εχουν παραληφθει και θα τα δουμε στην επομενη προβα. Το νου σας στη γεφυρα του τραγουδιου, γιατι εκει ειναι το πιο συγκινητικο σημειο, ισως και ανατριχιαστικο!

      • Είναι σίγουρο ότι περιμένουν πράγματα από τελωνείο?
        Από που προκύπτει αυτό?
        Τι πράγματα είναι αυτά?

    • χαλαρωσε εσυ βρε κουκλιτσα μου (για να χρησιμοποιησω και εγω το δικο σου υφος)…
      αυτο με τα υλικα που δεν προλαβαν να φτασουν το ακουσαμε απο την ιδια τη γιαννα, τωρα αν το αναπαρηγαγαν και καποιες εκπομπες που προσωπικα δεν με ενδιαφερει το μορφωτικο τους και το αισθητικο τους επιπεδο ουδεμια ουσια εχει..
      και εν τελη για να ξερεις οτι το παν τις παρακολουθεις κιολας..
      οποτε αντε γεια.!! και ξεκαβαλιστε/χαλαρωστε μερκοι/ες εδω μεσα…

  54. παντως αν κανει μια εμφανιση σαν της Aminata το 15 δεν με πειραζει καθολου αν ειναι μονη της στην σκηνη…και κεινη χαμηλα ηταν στα στοιχηματα με αισχος πρωτη προβα αλλα εβγαλε τοσο παθος και απιστευτα κοντινα στον τελικο που δεν ξεκολλουσες τα ματια σου απο πανω της .. δεν λεω οτι θα το καταφερει η γιαννα αλλα ας περιμενουμε λιγο

  55. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΑ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ!!!!!!!

  56. και εγω αυτο μολις ακουσα σε αποσπασμα της εκπομπης. αυτο που εγινε στην πρωτη προβα ήταν μονο το 30% απο αυτο που θα δουμε ολοκληρωμενα. μακαρι, τι να πω, γαιτι αρχισα και εγω να απογοητευομαι!!!

  57. Σκάω να μάθω ποια είναι τα καθυστερημένα “υλικά” στο τελωνείο… λολ

    • πριν λίγο καιρό κάποιος είχε πει κάτι για θάλασσα, βουνό και μια υδρόγειο. Προφανώς το λέω για να συζητάμε κάτι και όχι για να λέμε σίγουρα, ουσιαστικά δεν ξέρουμε τίποτα..

  58. @Vas, και εντός περιοχής Σέγκεν αν ξεπεράσεις κάποιο όριο , αξία κλπ πρέπει ν το δηλώσεις ! Δεύτερον δείτε σημερα το live Video της γιαννας στο Instagram! Κι αυτή απαντά θετικά οτι κάτι έμεινε στο τελωνείο , επίσης απαντάει τι ακριβώς θα κανει στη γέφυρα ! Δες το! Τέλος έχω να πω Ότι μια φορά πρέπει ν παμε με καλλιτέχνη μεγάλο , σοβαρό ! Να παει απλά να παίξει , να μην τον νοιάζουν οι λήψεις της κάμερας το φως κλπ , οπως έκανε ο Πορτογάλος ! Να παει ένας Χαρούλης με κόμματαρα να δείξει τι μουσικη παιδεία εχουμε και Ας βγει και τελευταίος και να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά ! Να δουν πως νιώθουν οι ελληνες το στίχο και την μουσικη καί ολα τα αλλα να τα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια ! Αυτο θελει η Eurovision! Να δειξεις τη διαφορα ,Ότι δεν είσαι ενας μεσα απο τον όχλο! Ναι ρε και να βγούμε κάπως τελευταίοι ! Γιατι η μουσικη μας ειναι έτη μπροστά ! Οχιαυτη που προωθείται στα ραδιόφωνα ! Γι αυτο κέρδισαν οι Πορτογάλοι! Πέρυσι άκουγα το τραγουδι με τον Γερμανό άντρα μυ , εγω μεγαλωμένη Ελλάδα , με ελληνες και μεικτές εθνικότητες ! Και όλους τους άγγιξε η μουσικη η μελωδικότητα , η εκφραστικότητα ! Αυτο εινα ο μουσικη ! Γιαυτο τα σάρωσε ο Πορτογάλος ! Γιατι μετα απο τόσα χρονια καταδέχτηκε ένας πραγματικός καλλιτέχνης να παει και ν μην σνομπάρει το θεσμο!

    • Επειδή το βίντεο στο ινστα μου κολλάει απίστευτα πολύ, μπορείς να γράψεις τι ακριβώς είπε για το θέμα της σκηνής;

  59. Ψηλοδιαβαζω όλα τα σχόλια… πρώτον βλέπω άτομα με θετική ενέργεια και δεύτερον βλέπω κακίες αδερφες που ζηλεύουν τη Γιάννα για το δεν έχει ρυτίδες . Και πλαστική να έκανε τα λεφτά σας πήρε ρε και το λέτε? Γιάννα Κάνε δουλειά σου ασε εδώ να τρωγομαστε εμείς

  60. Άμα το δάκρυ τρέχει κορομηλο από την πρώτη πρόβα στο τελικό τη θα κάνει θα πάρει σφουγγαριστρα να μαζεύει τα δάκρυα…Δε κόβει το ρημάδι…πρεπει να μας το πει…ελεος

  61. Και φέτος το μονο σοβαρό Κομματι με βάθος ουσία ,αν κοιτάξει κανεις τη μετάφραση ειναι η γαλλια! Κανένα αλλο! Ολα τα αλλα εχουν λιγο ενδιαφέροντα στοιχεία η εμπορική μελωδία με ωραίες φωνές , αλλα η Γαλλία θελει κατι να μας πει με το κομμάτι ! Αυτο ειναι μουσικη ! Οχι φτιάχνω ενα κομμάτι με πλαίσια για το θεσμό ! Ο στίχος τη Γαλλίας ειναι γροθιά στο στομάχι ! Και ειδικά εμας ως λαός που παντα ειμαστε πρόσφυγες πρέπει ν μας αγγίξει ! Αυτή ειναι η σημερινή Ευρώπη : μια mercy που ξεκινάει απο τις βόμβες , πνίγεται γεννιέται επιβιώνει στην γηραιά Ευρώπη! Δεν μπορει ένας θεσμός να ναό απομονωμένος απο το κόσμο και τη σοβαρή μουσικη, να χει μονο λάμψη και στρας! Η Eurovision ξεκίνησε με μεγάλους καλλοτεχνες το 60 και το 70 και τώρα εχει ημίμετρα ! Όταν η Κοχ τραγουδούσε για την Κύπρο , εγω δεν ζούσα αλλα χύμα μουν τοσο περήφανη τοτε , θα έσκαγα απο περηφάνια και Ας βγήκαμε σε τελευταίες θεςεις ! Η Eurovision άλλαξε πολυ προς το χειρότερο ! Περσινή απόδειξη: δεν άφησαν πέρυσι τον Πορτογάλο ν φορέσει τη μπλούζα με τους πρόσφυγες ! Δεν Καταλαβα που ειναι το πολιτικό μήνυμα ; Αυτο ειανη ανθρωπιστικό ! Αν ενα μουσικός θεσμός δεν μπορει να προβάλει αυτά τα άτομα – μαργαριτάριατ τοτε Μονο τέτοια τραγούδια οπως φέτος ας περιμένουμε !

    • Ναι που το εχουν πουλησει το κομματι και εχουν θεοποιησει το παιδακι και ουσιαστικα εχουν πουλησει την ιστορια του.

      Η υπερβολικη αναφορα των μιντια στο κοριτσακι περισσοτερο κακο παρα καλο του κανουν.Υπαρχουν αλλοι τοσοι εκατομμυρια προσφυγες και αυτο ξαφνικα εγινε γνωστο μεσω ενος τραγουδιου.

      Ειμαι υπερ του μυνηματος μεχρι ενος σημειου βεβαια.

  62. Έδωσε συνέντευξη η Γιάννα στο Eurovision Ireland και εκεί είπε ότι η πρώτη πρόβα δεν ήταν ολοκληρωμένη και ότι αυτό που είδαμε δεν έβγαζε νόημα γιατί έλειπαν κάποια στοιχεία.
    Εδώ η συνέντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=e0HWWn24Q3E

    Επίσης ο Rybak έκανε cover το Όνειρο μου με βιολί
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=_dYeo_g-JfY
    Πλάκα θα χει να το κατεβάσει η Panik…

  63. Γιατί δεν ομολογούμε -για να τελειώνουμε επιτέλους- ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια πολιτιστική μονομέρεια που τείνει να γίνει -αν δεν έχει γίνει ήδη- ένδεια. Σχεδόν δεν επιτρέπεται σε αυτή τη χώρα να δικεκδικήσει ζωτικό χώρο στον δυτικό μουσικό κώδικα και όταν πάλι καταφεύγει στο έθνικ αυτό τότε ακούγεται σκληρό και εξωτικό για τα αυτιά του μέσου Ευρωπαίου. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Πληρώνουμε το μάρμαρο της αμορφωσιάς μας και της ανατολίτικης βλακείας της πλειοψηφίας που ταυτίζει την έννοια μουσική με τα μπουζούκια, τα σκυλάδικα, τα κλαρίνα και τα πανηγύρια. Πολιτιστικά είμαστε χαμένοι σε έναν ωκεανό και αν θέλουμε να κατοχυρώσουμε το στίγμα μας -δυστυχώς- θα πρέπει να περάσει πάρα πολύς χρόνος. Μέχρι τότε στη Eurovision θα πατώνουμε “με δόξα και τιμή¨.

  64. Ζω στη Γερμανία τα τελευταία χρονια , ειμαι και γω σε αυτούς με πτυχίο που έπρεπ με με φύγουν! Έρχομαι σε επαφή με πολλα άτομα ξένα ! Ρε παιδιά τι να σας πω : στο γερμανικό ράδιο παίζουν μάλαμα με τον Manu Chao, Imam Baildi! Στις συναυλίες του μάλαμα έρχονται και ξένοι! Όταν ακούν οι ξένοι Ζουγανέλη, χαρουλη , Μποφίλιου παθαίνουν πλάκα ! Οχι με φουρειρα Ρούβα Παπαρίζου! Ειμαστε η μόνη χώρα με τόσα είδη μουσικής , παραδοσιακά βαλκανικά , λαϊκά ρεμπέτικα έντεχνα! Που ειναι ολα αυτά τα χρονια κάποιο άξιο αντιπροσωπευτικό κομμάτι τπυ στην Eurovision? Το ποπ ειναι δεύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα , δεν εχουμε τις φωνές της Βρετανίας , δεν εχπυμε τα ταλέντα της Αμερικής , δεν ειμαστε ολοι 15! Μια φορά πρέπει να πάμε με έναν πραγματικό καλλιτέχνη , που δεν θα ντρέπεται να πει οτι ναι υπάρχει και κοινωνικό μήνυμα :! Και Οχι αυτές οι αναφορές δεν ειναι πολιτικό μήνυμα, ειναι μονο ένας διάλογος ! Να παει κάποιος που θα χει γράψει το τραγουδι γιατι δεν το παρήγγειλε κάποιος αλλα γιατι το γράψε απο την ψυχή τπυ ! Τόσοι καλλιτέχνες τόση μουσικη πλούσια όσο καμία χώρα κι όμως αυτά ολα οι ευρωπαίοι δεν τα εχουν μάθει ποτε ! Τα κρατάμε για μας ! Ειναι κρίμα ! Αν είχαμε καλλετεχνη και τραγουδι ουτε τελωνεία , φωνητικά , εφέ τρικ θα μας ένοιαζαν ! Θς λέγαμε αυτο θελουμε να πούμε αυτο ειμαστε , ετσι πορευτήκαμε τα χρονια μεσα στην ιστορια μας , αυτή ειναι η ιδιαίτερη μουσικη μας η ψυχή μας και γεια σας ! Οτι ειναι ειλικρινές σχεδόν παντα ανταμείβεται ! Και φαντάζομαι οτι ο Χαρούλης θα νιώθει άβολα με όλους αυτούς και με την eurovision! Ας παει η Σαντι, ας παει η μαρίνα Ριζου ας πάνε νεα παιδιά με ταλέντο που εχουν να πουν κατι ! Αυτοί ειμαστε ! Την φουρειρα την εχουν και στην Γερμανία και στην Αμερική , την τερζηη επίσης !

    • Είσαι παντελώς άσχετη αν θεωρείς ότι το τραγούδι μας δεν έχει και ελληνικό και βαλκανικό ήχο! Πες στους ομοίουςν εκεί πάνω πως ο ρυθμός είναι ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ — ΕΛΑΔΑ σε 5τονική κλίμακα και είναι καρα-ελληνικός ρυθμός. Μας ζαλίσατε με τους “εντεχνους” δήθεν ποιοτικούς μποφιλοζουγανέλιδες….

      • +10000000000000000 GreekMac
        απλα τους εχει μεινει το παρατσουκλι του ποιοτικου, σχεδον κανεις τους δεν ειναι..σεχδον ολη η σημερινη αυτοαποκαλουμενη εντεχνη μουσικη σκηνη ειναι ενα κραμα αμορφωτης και ανιδεης αριστεροφιλίας και πολιτιστικής αποκλισης απο το αντικειμενο το οποιο υπηρετουν… χαρακτηριστικο παραδειγμα η κυρια μποφιλιου που επειδη βαζει ενα κοκκινο κραγιον και τη κανουν θεα οι κνιτες νμζει πως οτι μπουρδα πεταει περναει απαρατηρητη και ολοι συμφωνουν… που εκανε το κκε ενα με το τροτσκισμο η αγραμματη… απλα για γελια.. <3

  65. @Lian απαντούσε σε ερωτήσεις μας και κάποιος ρώτησε αν ισχυει αυτο και είπε ναι ! Αλλα δεν ειναι οπτικά εφέ! Γιατι καφέ φορά που ρωτούσαν για οπτικά εφέ ελεγε αυτή ποια εφέ ρε παιδιά ; Μετα αναρωτήθηκε κι αυτή , δεν ξέρω για να δούμε στην αυριανή προβα τι θα κάνουμε ! Αν θα γίνουν ολα ολοκληρωμένα ! Επίσης αυτο με ρο συγνώμη απο τους Πορτογάλους είπε : δεν ξέρω κατι , εμένα δεν με πήρε κανεις τηλέφωνο! Επίσης μετα είπε : δεν ήθελα να μαι με άλλους αλλα μόνη μου! Το χέρι θα ναι πιο ωραία βαμμένο ! Οτι θα αλλάζουν τα φώτα με βάση τις κίνησεις της αλλα οπτικά εφέ απο οτι Καταλαβα δεν θα ναι ! Επίσης είπε : παιδιά τα οπτικά εφέ κοστίζουν 50000 ευρώ , αυτά ειναι λεφτά απο όλους μας ! Αν εχει κάποιος ας τα δώσει ! Στην ερώτηση χορηγούς ; , δεν απάντησε όμως !ειπε γενικά γιατι αγχωνόμαστε για αυτά ! Κλπ κλπ

    • TIMOKATAΛΟΓΟΣ EUROVISION

      -ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ –> 3000 ΕΥΡΏ
      -ΦΩΤΙΑ –> 3000 ΕΥΡΩ
      -ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ –> 5000 ΕΥΡΩ
      -5ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ (ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ, ΜAKE UP, AMOΙΒΕΣ ΚΛΠ) –> 5000 ΕΥΡΩ / ΑΤΟΜΟ
      -ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΕΣ ΚΛΠ ΓΡΑΦΙΚΑ –> 10000 ΕΥΡΩ
      -ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΦΕ –> 30000 ΕΥΡΩ (και καμιά 10.000 ευρω ταρίφα σκηνοθέτη)

    • Πρώτο Βγάλε τα κομματικά σχόλια απέξω γιατί μιλάμε για μουσική, δεύτερον ψάξε να δείς ποιοι καλλιτέχνες έχουν μείνει αρκετά χρόνια ήδη και θα μείνουν και κατά την γνώμη και η Γιάννα τερζή αν ακολουθήσει τέτοια πορεία θα συγκαταλέγει ανάμεσα τους και ποιοι έχουν ήδη ξεχαστεί, δεν σημαίνει πως ότι σας πουλάνε στα σαιτ που διαβάζετε και στα ραδιόφωνα είναι και η αλήθεια και δεν είναι ανάγκη να παρουσιαζετε το υποκειμενικό σας γούστο και την γνώμη ως αντικειμενική γενική αλήθεια γιατί κάτι τέτοιου ς ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ καμία φουρειρα δεν μπορεί να τους αγγίξει (γιατί πολύ απλά η φουρειρα μαζεύει ο, τι δημοσιότητα μαζεύει με εκατο διαφημίσεις ενώ κάποιοι άλλοι που υποτιμάς ξεπουλάνε κάνοντας συναυλίες σε στάδια χωρίς ούτε μια διαφήμιση) , τρίτον ο κάθε καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να τοποθετείται πολιτικά εφόσον δν βλάπτει τους γύρω του.τέταρτον, κατηγόρησε τους με μουσικά κριτήρια (κυρίως με μουσικά γιατί με στιχουργικά δεν σε βλέπω να καταλαβαίνεις και πολλά από τους στίχους μάλλον) Haters gonna hate

    • Εγώ αυτό που βλέπω είναι και η ίδια η μιζέρια της Γιάννας..δεν έχει πάει με αέρα στη eurovision δυστυχως.Οταν λέει πως τα εφέ θέλουν λεφτά και αυτά τα λεφτά είναι δικά μας κτλ,εγώ το θεωρώ μιζέρια..Επίσης το μην αγχωνόμαστε γι’αυτα άρα και αυτή ψιλοχεστηκε..
      Κρίμα..Είχα τρομερές ελπίδες οτι ξεκινάμε με καλές προοπτικές ώστε να ξεκολλήσουμε απο το πάτο των τελευταίων χρονων..

      • Η Γιάννα μόνο μιζέρια δεν αποπνέει, ίσα ίσα έχει κατακτήσει το αυτονόητο, ότι δε θα ικανοποιήσει τους πάντες οπότε κοιτάζει να περάσει καλά όπως και να χει. Λυπάμαι που οι ελπίδες σου εξαφανίστηκαν, κουράγιο!

  66. Επίσης λέει πως όλο κουράζεται με τις συνεντεύξεις,ρώτησες την Παπαριζου και την Kαλομοιρα που ήταν απο συνέντευξη σε συνέντευξη,άσε που είχαν και promo tour..μη τρελαθούμε..

    • Έχει δίκιο η Γιαννα. Καταφέρνουν μερικοί και παίρνουν διαπιστεύσεις από πχ το ράδιο Καρπενήσι και αξιώνουν συνεντεύξεις από τους διαγωνιζόμενους για να απαντήσουν σε βλακώδεις ερωτήσεις! Επίσης αυτοί του wiwibloggs και οι συναφείς άλλοι είναι φαιδρά πρόσωπα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ